Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sjaak Swart loopt helemaal leeg: ‘Hij is een schimmel, hij is geen Ajacied!’

Laatste update:

Sven Mislintat kan voorlopig nog beter uit de buurt blijven van Sjaak Swart. Mister Ajax is nog altijd verbolgen over wat de Duitser heeft aangericht in Amsterdam, en zou geen enkele van diens aankopen voor de club behouden komende zomer. Dat in tegenstelling tot Alex Kroes, 'een echte Ajacied', vindt Swart.

In september gaf Swart (85) tegenover Voetbalzone hard af op Mislintat, nadat bekend werd dat er een onderzoek naar de Duitser was gestart. Er zou mogelijk belangenverstrengeling hebben plaatsgevonden bij de transfer van Borna Sosa. Ajax kocht de Kroaat via een Duits zaakwaarnemerskantoor, dat aandelen bezit in een privébedrijf van Mislintat. Meer dan een halfjaar later is Swart nog altijd even kwaad.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De oud-vleugelaanvaller zou Mislintat nog altijd graag 'terug naar Duitsland willen schoppen'. "Als ik dat mag doen, zou ik hem een penalty geven en dan komt-ie nooit meer terug", zegt Swart zondag voorafgaand aan de Klassieker.

Wat hem betreft mag Kroes wél aanblijven in de Johan Cruijff ArenA. "Alex is goed. Dat is een goede. Een Ajacied ook."

Waarop Swart de focus weer naar de voormalig technisch directeur verlegt. "Die Duitser is geen Ajacied. Die Duitser is een schimmel! Die Duitser heeft twaalf spelers gehaald, van wie ik er niet één wil hebben. Dat is veel erger", aldus Swart.

Mocht het Ajax-icoon zijn zin krijgen, zouden Diant Ramaj, Benjamin Tahirovic, Carlos Forbs, Chuba Akpom, Jakov Medic, Anton Gaaei, Josip Sutalo, Gáston Ávila, Sivert Mannsverk, Borna Sosa, Georges Mikautadze en Branco van den Boomen komende zomer alweer vertrekken uit de hoofdstad. Ook de talentvolle Ethan Butera kwam tijdens Mislintats dienstverband naar Amsterdam, wat echter binnen het portefeuille van technisch manager Klaas-Jan Huntelaar viel.

Dortmund


Spijts zijn falen in de Johan Cruijff ArenA staat Mislintat voor een spoedige terugkeer bij voormalig werkgever Borussia Dortmund. Volgens de Duitse tak van Sky Sports tekent Diamantenauge op korte termijn een langdurig contract in het Ruhrgebied, waar hij tussen 2009 en 2017 ook al werkzaam was. Mislintat hield het in Amsterdam nog geen vijf maanden vol.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Feyenoorders geniet ervan! Deze man zo boos zien was altijd heerlijk na een flinke overwinning op Ajax.

8 april 2024 om 12:23

Ach Sjaak zegt alleen wat een fan wil horen.

8 april 2024 om 12:31

@Pesso-PSV,

Dan heb je het flink mis. Want Sjaak Swart zegt juist letterlijk wat hij denkt.
Hij is zelf die Ajax supporter.

8 april 2024 om 13:16

Dus hij zegt wat veel supporters denken en daarmee ook willen horen.

8 april 2024 om 13:24

Hij is die Ajax supporter met 3 Europa Cups I, een wereldcup, 8 kampioenschappen en 5 KNVB bekers op z'n CV. En dat allemaal met Ajax DNA, dus ik denk eigenlijk wel dat deze supporter gelijk, laat staan recht van spreken, heeft

8 april 2024 om 13:55

In deze zaak heeft Swart het natuurlijk helemaal bij het rechte eind. Maar er zijn natuurlijk zat interviews geweest waarin hij als supporter niet meer helder kan denken en onzin zit uit te kramen. Mag hij ook 10 Europa cups hebben gewonnen.

Overigens bij PSV met gebroeders vd Kerkhof en bij Feijenoord met v. Hanegem hebben ze dezelfde oud spelers die soms verblindt door clubliefde gekke dingen roepen. Op zich niets mis mee en doen niemand iets kwaad.

Vindt het wel iets vertederends hebben, oude mannen waarvan het hart huilt als het met hun cluppie waar ze zoveel van houden slecht gaat.

8 april 2024 om 13:57

Precies Burdym. Sterker nog: het zou zonder die lui veel minder leuk zijn.

8 april 2024 om 18:36

J3ront33_@. Omdat hij alles zegt moet dan iedereen ja en amen zeggen? Maar als het aan hem ligt moet alles wat bij Ajax werkt een Ajax DNA hebben. Ook al had Kroes flinke winst gemaakt hebben en niet de goede pad bewandeld. Vond hij dat nog goed.Als oud speler van Ajax heb ik natuurlijk respect voor hem .

9 april 2024 om 07:42

myvision - Alsof dat relevantie heeft in een dergelijke context. Van Der Vaart en Sneijder hebben ook genoeg bereikt, maar daar komt ook lang niet altijd wat zinnigs uit. Sjaak Swart kan dat nog drie treden erger. Dat neemt overigens niet weg dat ik het wel een aandoenlijke man vind en respect voor de man heb.

8 april 2024 om 12:28

Ik vind Sjaak Swart een juweel voor het Nederlandse voetballandschap. Hij is bloedfanatiek Ajacied, maar ook gewoon een fantastische vent. Ik gun die man alles (behalve een overwinning van Ajax op Feyenoord). En uiteindelijk is hij altijd wel sportief, nadat het eerste chagrijn weg is.

8 april 2024 om 13:12

Precies dit. Van Hanegem en Sjaakie moeten we gewoon koesteren.

8 april 2024 om 13:28



Weet je, bij tijd en wijle vinden we "die oude mannetjes" (Van Hanegem, Swart, de broertjes v.d. Kerkhof) allemaal zeurpieten en af en toe zijn ze geweldig. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de hoop ondertussen al zo lang kwijt ben dat ik eigenlijk alleen nog maar kan lachen om Sjaak, hoe treurig het ook is. Als Ajacied vinden we allemaal hetzelfde van Mislintat, maar het komt nu weer over alsof Sjaak elke dag wakker wordt met het doel om nog iets meer op Mislintat te haten als gisteren. Om dan vervolgens te roepen dat iemand die, hoogstwaarschijnlijk, een strafbaar feit heeft gepleegd "een echte Ajacied" is. Die oudjes zijn op z'n tijd heel goed in zichzelf belachelijk maken.

8 april 2024 om 12:35

Sjaak is niet helemaal 100% was al een karikatuur van zichzelf maar hij weet er nog een schepje bovenop te doen.

8 april 2024 om 12:47

Sjaak is zeker wel 100%! Hij is alleen een beetje gekleurd. Net zoals Boskamp, Van Hanegem, Been, de gebroeders Vd Kerhof enz. enz.
En net als velen hier en op andere social media.

9 april 2024 om 10:11

Moet zeggen dat ik bv van Hanegem beter kan hebben en dat is er 1 vd vijand 😅

8 april 2024 om 13:15

De man heeft meer Europacups dan PSV en Feyenoord samen, dus ik denk dat hij echt schijt heeft aan jullie leedvermaak haha. Hij kan alleen niet tegen z'n verlies, zoals een echte Ajacied betaamt. Als je die slappelingen op het veld gisteren zag, niemand die eens op z'n strepen gaat staan, dan begrijp ik wel dat je als clublegende super boos wordt.

8 april 2024 om 13:28

Ik denk dat zijn aantal Europacups geen reet uitmaken. Dit is karakter, als Sjaak geen object van leedvermaak zou willen zijn, dan zou hij niet in de media verschijnen en al helemaal niet als de emoties niet zijn afgezwakt. Sjaak heeft gewoon schijt en vindt zijn mening uiten belangrijker

8 april 2024 om 13:55

Is ook zo, maar ik bedoel daarmee aan te geven wat de standaard van Sjaak Swart is. Voor hem bestaat geen "tussenjaar", laat staan een leegloop van Ajaxlegends waarvoor een vreemdelingelegioen is teruggekomen die niet eens weten wat Ajax in en voor de voetbalwereld betekent/betekende.

8 april 2024 om 14:46

Je hebt er zelf ook wel iets van weg myvision, want als Sjaak het allemaal niet meer weet begint ie ook over de gewonnen bekers.

8 april 2024 om 15:11

Klopt Samcro. Wil ik nog aan toevoegen dat als ze mij hadden opgesteld gisteren, we gewoon hadden gewonnen 😉

8 april 2024 om 17:33

Die 3 x in 20 jaar?

Ik had gisteren wel bij Sjakie op de bank willen zitten ...
Biertje erbij ...
Lekker Sjakie horen leeglopen ...

8 april 2024 om 12:31

Ik heb een keer voor hem gezeten tijdens de kraker jong-utrecht - NEC. De wedstrijd was verschrikkelijk maar ik heb 90 minuten in een deuk gelegen.

8 april 2024 om 12:41

Sjakie heeft gister de wedstrijd niet gekeken, maar stond langs de weg de deelnemers van de Cruyff Legacy 14K aan te moedigen. Voor hem had het niet beter gepland kunnen worden :-)

8 april 2024 om 13:05

Hadden ze dat tijdens fey ajax gepland? 🙈

8 april 2024 om 13:38

Yep. Zouden eerst beeldschermen in de Arena zijn, maar besloten om die maar niet te gebruiken. Goed onderbuikgevoel

En heeft Sjakie dan ook nog suggesties welke spelers we gaan opstellen volgend seizoen?

8 april 2024 om 12:52

Dat is toch niet zo heel moeilijk. Je hebt namelijk al de beste linkerkant van Europa. Met Hato het grootste Europese talent en met Taylor een speler die met gemak bij Real en/of Barca zou meedraaien. Tis allemaal niet zo slecht.

Rulli
Rensch - Aankoop - Hato - Wijndal
Vos (aankoop) - Berghuis - Taylor
Godts - Brobbey - Bergwijn

Je hebt maar een paar aankopen nodig. Een Nederlandse (top)club heeft maar 1 hoofddoel (zorgen dat je rechtstreeks plaats voor CL) en van daaruit kan je continueren / doorgroeien. Dat Ajax 250 miljoen heeft kunnen verbrassen en toch een positief verkoopsaldo heeft komt door deelname CL en daar geen modderfiguur slaan. Een paar goeie aankopen en ze zijn gewoon titelkandidaat (zie Psv).

8 april 2024 om 12:59

Bergwijn en Berghuis zijn 1/3de van competitie moe, ziek, geblesseerd en brengen veel te weinig voor die mega salariaaen. Kan je beter van beide afscheiding nemen en betere gretigere spelers neerzetten.

8 april 2024 om 13:02



Die aankoop is helemaal niet nodig, je vergeet kaplan helemaal. Dan heb je de basis elf voor koment seizoen al kompleet.
Voor op de bank nog martha, gooijer, fitz-jim, hlynsson, banel, van axel dongen en rijkhof.
Gaat een geweldig seizoen worden.

Rulli
Rensch - Kaplan- Hato - Wijndal
Vos - Berghuis/hlynsson - Taylor
Godts - Brobbey - Bergwijn/banel

8 april 2024 om 13:18

@rubje,

Dus de spelers die al jaren laten zien de mindere spelers van het elftal te zijn (los van Brobbey) moeten volgend jaar voor succes zorgen? Hoe dan ?

8 april 2024 om 13:29

Met die nieuwe super trainer die van Wijndal/taylor/bergwijn de beste linke kant van europa gaat maken

8 april 2024 om 13:30

Door een vast systeem des Ajax te hanteren, maar gezien de onrust zie ik dat volgend jaar niet gebeuren

8 april 2024 om 13:31

Als dit de beoogde opstelling zou zijn voor volgend jaar dan denk ik dat ik nog iets enthousiaster wordt van de lokale voetbalvereniging hier in het dorp. Rensch, Hato, Wijndal, Taylor, Bergwijn en Wijndal komen wat mij betreft allemaal te kort en Vos heeft nog een lange weg te gaan en veel te bewijzen.

8 april 2024 om 13:39

Met die opstelling strijd je gewoon weer om de 5de plek

8 april 2024 om 13:43

Zijn wel allemaal spelers die ook en/of door Overmars aangetrokken zouden worden. Wijndal stond ook bij Overmars hoog op de lijst en Overnars heeft Bergwijn ook getracht te contracteren, De rest is eigen jeugd of door Overmars aangetrokken.

8 april 2024 om 13:53

@afcaeric ik ga er vanuit dat 4fredondo net zoals ik sarcastisch was met zijn opstelling. Puur omdat nu opeens alles van Mislintat slecht is, hij de persoon is die heeft gezorgd voor de ondergang van ajax.
Maar als je dus die opstelling bekijkt zonder de aankopen van hem zie je dus dat er wel veel meer mis is bij Ajax. Met die groep mag je al blij zijn als je 5e wordt komend seizoen.
Voor sjaak en veel fans is het blijkbaar makkelijker te verkroppen als de schuld bij 1 persoon neergelegd kan worden en als die weg is dan zal het wel weer beter gaan.
Mooie weerspiegeling zoals nederlanders alle schuld bij Rutte neerleggen en nu die weg is gestemd gaat alles ook opeens veel beter....

8 april 2024 om 17:38

Rensch weggeven, wijndal niet goed genoeg, Berghuis mooi weer voetballer, Taylor troep bij de vuilnis, Brobbey oke maar heeft teveel kansen nodig en Bergwijn is een lui oud wijf , heel snel verpatsen en je verlies nemen.

9 april 2024 om 09:30

Klopt, dat zou kunnen zonder Mislintat-aankopen. Maar Rensch, Wijndal en Bergwijn hebben al bewezen niet goed genoeg te zijn voor het niveau dat Ajax nastreeft. Taylor en Godts zijn op dit moment hooguit goed genoeg voor de bank, Banel zelfs dat niet.

Dit kan je een man van 85 eigenlijk niet aandoen, al die ellende.

Sjakie is verblind door de woede richting Mislintat, waar er wel degelijk aankopen tussen lopen die potentie hebben om in een goed Ajax mee te draaien, mits zij hun slordigheidjes eruit krijgen. Zie een Ramaj, Manssverk en Gaaei. De rest doet wel stevig onder helaas..

8 april 2024 om 13:40

Gaaei? Die jongen maakt 1x een geluksgoal en heeft ineens potentie? Met alle respect, maar verdedigen kan mn oma nog beter

8 april 2024 om 13:57

1 prachtige goal waarin hij nog 3 assists bij had kunnen schrijven die wedstrijd, als ze voorin wat beter zouden kunnen afmaken. Daarnaast de week ervoor ook een assist afgeleverd. Brengt aanvallend veel meer dan elke andere huidige back van Ajax. Heeft zo nu en dan absoluut fouten, maar dat heeft op het moment iedereen daar.



Mwoah een Akpom en Hlynsson kan je an sich wel behouden vind ik, desnoods voor de breedte. Maar een Gaai, Tahirovic, Sosa, Medic, Forbs, Avila, Sutalo, Mannsverk, van den Boomen... mogen van de laatste aankopen allemaal weg wat mij betreft.

En aantal 'vaste' mogen ook wel vertrekken wat mij betreft... Bergwijn, Brobbey, Fitz-Jim, Gorter, Berghuis, Martha.

Bouw maar aan geheel wat nieuws, maar stem vooral de spelers dit keer wel af op elkaar. En ga toch maar met veel jeugd spelen.

Keepers: Ramaj, Rulli en Setford
Verdedigers: Rensch, Hato, Kaplan, Gooijer aankopen.
Middenvelders: Taylor, Vos, Hlynsson, Henderson aankopen
Aanvallers: Rijkhoff, Akpom, Godts, Axel Dongen aankopen

Henderson zou in mijn ogen voor de ervaring en uitzetting wel een belangrijke pion kunnen zijn. We hebben niemand met zoveel ervaring en leiderschap in het team zitten momenteel, dus deze moet je wel nog behouden.

Naast wat gerichte aankopen enkele jeugdspelers langzaam toch brengen, zoals Banel, Misehouy, Aertssen en als hij van blessure terug is Milovanovic.

Trek er maar een jaar of 2 voor uit om weer wat op te bouwen. Met wat gerichte aankopen moet je wel gewoon volgend jaar voor de top 3 kunnen gaan... alleen kampioenschap is wellicht nog te vroeg.

8 april 2024 om 12:42

Ik zou Berghuis ook wel behouden. Ik ben wel benieuwd met welk geld je zoveel ervaren spelers wilt terughalen. Alleen de verkoop van Brobbey gaat niet genoeg zijn. De overige spelers die je noemt gaan niet zo veel geld opleveren. Ik zie in Vd Boomen nog wel muziek trouwens. En weer 100 miljoen over de balk smijten lijkt me ook zowat.

8 april 2024 om 19:03

Er is nog wel geld, dat is niet het grote probleem. Meer is het probleem dat er heel veel spelers nu aangetrokken zijn met hele grote salarissen... daardoor moet de knip erop want je zal toch rekening moeten houden met het feit dat wanneer je ze niet verkoopt de salarissen kan blijven betalen. Zodra deze spelers toch verkocht zijn, zal er wel wat mogelijk zijn... niet zoveel als Mislintat uitgegeven heeft (had sowieso nooit moeten gebeuren, Ajax is een opleidingsclub) maar zeker nog wel genoeg.

8 april 2024 om 13:14

Pffff ...

Rensch, Kaplan, Gooijer, Taylor, Vos, Hlynsson en Akpom

Dat lijken mij niet echt de spelers waar Ajax op moet bouwen.

8 april 2024 om 19:06

Ik snap waar je op doelt, maar op Hlynsson en Akpom na zit bij de rest van de namen het typische Ajaxspel wel ingebakken. Je kan niet de gehele selectie in één keer vernieuwen. Is het Ajaxwaardig materiaal om mee te gaan doen met de top? Nee dat (vooralsnog) niet... maar je kan wel weer terugkeren naar je eigen spel, met spelers die het begrijpen. En wellicht gaan ze ook weer beter presteren zodra ze weer spelen zoals ze de gehele Ajax jeugd gedaan hebben.

Er zal opgebouwd moeten worden weer... Hlynsson begint langzaam aan wel beter zijn draai te vinden, en Akpom heeft ondanks de weinige minuten (in mijn ogen) best wel laten zien dat hij wat kan... heeft alleen wat meer aanvoer nodig van achteruit.

8 april 2024 om 14:54

@scarafox, Rensch zou ik verkopen. Die loopt anders uit zijn contract.

Al die jeugdspelers zoals Banel, Aertssen zijn niet goed genoeg. Milo niet fit genoeg, is alleen maar geblesseerd, net als van Axel Dongen en Misehouy heeft volgend jaar geen contract meer bij Ajax. Ik zou Unuvar terughalen en de kans geven. Tahirovic en Forbs kunnen echt meer waard worden dan er nu voor gevangen kan worden, die ook behouden. Avilla ga je sws niet met blessure verkopen

8 april 2024 om 19:11

Tsja de jeugd (jong Ajax) spelers zijn inderdaad (nog) niet van het kaliber dat Ajax 1 moet hebben. Maar zoals ik hierboven aangaf is het nu vooral belangrijk om terug te keren naar je eigen spel... en als je niet genoeg oud-spelers kan terughalen, zou ik wel degelijk eerder jeugd naar voren schuiven dan weer speler halen die het Ajaxspel/systeem niet gewend zijn of überhaupt (her)kennen.

Van Milo is het balen inderdaad zijn blessures, maar denk wel dat wanneer hij blessurevrij kan zijn het een goede speler kan worden. Unuvar zie ik het zelf niet zo in, maar het is wel een jongen die het Ajaxspel beheersts natuurlijk, dus altijd een meerwaarde ter vergelijking met wat er nu rondloopt.

9 april 2024 om 15:24

@scarefox, ik zag in Milo ook wel iets de paar keer dat ik hem zag maar de realiteit is dat hij dit seizoen geen minuut gespeeld en vorig seizoen ook heel weinig. Hij is nu bijna 20 met bijna geen enkele profervaring en spelritme. Laatste keer bij Jong Ajax was al 1,5 jaar geleden. Daar hoef je echt niets van te verwachten in Ajax 1, als hij al goed uit zijn blessures komt. Wel fijn als hij alsnog zou doorbreken.

Banel is type Forbs maar dan minder. Minder snelheid met een nog minder rendement. Dan kan je beter de even oude Homegrown Forbs laten staan

Wordt misschien tijd om eens vooruit te gaan kijken ipv bij elke tegenslag naar Mislintat te wijzen.
Ben van mening dat de RVC in geval Mislintat maar ook Kroes ernstig in gebreke gebleven is, waar is een RVC anders voor?!

8 april 2024 om 12:39

Helemaal eens. Raad van Bestuur moet Raad van Commissarissen grotendeels naar huis sturen, Alex Kroes in ere herstellen en het mandaat geven om heel Ajax te resetten qua scouting, opleidingen en spelersgroep

Sjakie is een icoon. Goede, slechte tijden een markante man. Hij is een clubman pur sang die elke club graag in hun club ook willen zien. Hij gelooft in de wederopstanding van Ajax en dat gaat echt wel weer gebeuren

die duitser dit die duitser dat, wat is de nederlandse voetbalwereld toch ook ongelofelijk triest. van de media tot de oud profs het zijn allemaal zielige personen.

Mislintat is al 7+ maanden terug, die is verantwoordelijk voor de spelersgroep maar niet het vertoonde spel daarmee of de bestuurlijke chaos die veroorzaakt is door Van Praag en Kroes.

8 april 2024 om 13:21

Maar Kroes en van Praag zijn net zoals van het Schip en van de Sar Ajacieden. Dan is het toch beter om alleen Sven Mislintat de schuld te geven ? Of had je verwacht dat hij ook Ajacieden af zou vallen.

8 april 2024 om 13:29

Hij is wel verantwoordelijk voor het spel. Er is gewoon veel te veel geld uitgegeven. Je haalt voor bijna 30 miljoen 2 spitsen terwijl je Brobbey al hebt, geef je dat geld uit aan een rechtsbuiten en een kwaliteitsmiddenvelder dan zou dit Ajax 100% beter voor de dag komen.

Zo’n Forbs ook een vermogen is er voor betaalt, maar Godts is gewoon beter. Dat is al 45 miljoen dat je door de wc spoelt, misschien krijg je er nog een aanzienlijk groot deel voor terug maar dat geld had Ajax heel goed kunnen gebruiken voor wel basiswaardige spelers. Dat zo’n Sosa en Sutalo dan door het ijs zakken, dat kan je hem nog niet eens is echt aanrekenen want op het eerste moment leken dat goede spelers. Maar hij had echt in moeten zien dat er ook ervaren topspelers hadden moeten komen. Nu is hij teveel voor gokjes gegaan, waardoor ze nu alle 11 zonder zelfvertrouwen in het veld staan, zie dat als trainer nog maar eens op te lossen.

Sjakie, Sjakie, wat kortzichtig allemaal... Missy was een passant. De structuur van Pluche Zuidas Ridders is nog prima intact en houdt zichzelf aan de macht. Het echte zwak van Ajax. Er hoeven niet eens ex-voetballers of zij met Ajax dna of whatever te zitten, zolang het maar mensen zijn die het als slimme voetbalclub zien ipv financiële melkkoe. Je hoeft echt niet bij Ajax gespeeld te hebben om dit beter te organiseren allemaal. Dat Mislintat zoveel kon doen, zegt alles. De geldwolven die dat mogelijk maakten, zitten nog lekker comfortabel

De mensen die Mislintat de vrije hand gegeven hebben zijn verantwoordelijk. Sjaak moet zich niet zo druk maken. Het boeit mij op dit moment echt ff niks meer. Ik heb er geen enkele invloed op wat er met Ajax gebeurd. Dit seizoen is voor de meeste toch al voorbij.

Mislintat heeft zijn eerste prijs al binnen.
Rotterdammer van het jaar

Het is echt niet alleen Mislintat maar ook onze trainer op dit moment die dan ook nog uit zijn mond durft te krijgen dat hij zich vasthoud aan de goede eerste helft van afgelopen woensdag tegen de Eagles , aardige vent hoor Schip maar een hele matige trainer die voor mij iedere keer weer door de mand valt en nog nooit echt een team heeft kunnen vormen , kampioen spelen met deze selectie is kansloos maar zet Slot , Jans, of ten Hag bij deze selectie en we hebben zeker 10/15 punten meer hoor , plus als je kijkt hoe hij het spel volgt daar straalt toch toch ook niets van uit .

8 april 2024 om 13:47

Maar heel stoer steeds Gaaie wisselen, terwijl hij een Rensch, Taylor of Bergwijn nooit pakt

Sjaak Swart doet hier natuurlijk een idiote uitspraak.
Dus de crimineel Alex K. mag wel blijven omdat hij een echte ajacied is?
Hypocriet geneuzel.

Sjaak Swart vergeet de architect van de twee jaar geleden ingezette neerval te benoemen. Een echte Ajacied, Sjaak! Zijn naam? Edwin van der Sar. Ga daar maar op visite....

Wel respect voor Sjaak!!

Afgeven op Mislintat, maar vervolgens Kroes een echte Ajacied noemen, terwijl deze ook enkel met zichzelf bezig is, getuige diens aandelensoap. Volgens mij begint Swart te dementeren. Ook Kroes is geen Ajacied, Sjaak, net zo min als die mini blatter die nu in de rvc zit.
Van der Sar, dat is een echte Ajacied, maar ja, die werd eruit gejaagd door die capuchonnetjes, omdat het iets minder ging. En kijk nu wat voor puinzooi het is. Dat wordt niet in 1 keer gerepareerd. Gaat nog wel een paar seizoenen duren. Was ook het geval na de periode Jaakke en van den Boogaard.

9 april 2024 om 00:01

Ach ja, Sjaak Swart is van het niveau Aad de Mos. We klagen tegenwoordig veel over jongens als Sneijder en Van Der Vaart als analisten en daargezegd; die komen weleens erg vaag om de hoek. Echter tillen De Mos en Swart het vaak naar drie levels omlaag. Die moet je eigenlijk geen platform geven en gewoon aan laten schuiven als subjectieve clubwatchers.

85 en nog even fanatiek. En hij heeft ook nog gelijk. Hoop dat hij nog jaren mee kan.

Mislintat Bedankt!
Mislintat Bedankt!
Mislintat Bedankt!
Mislintat Bedankt!
Hadden we eigenlijk moeten zingen gisteren, wat een feest.
Ik heb genoten in het zonnetje van de doelpunten

Ajax had eigenlijk Fitz Jim basisplek moeten geven gister. Dest moeten terughalen, Donny van de Beek, Schuurs, Bakker, Kluivert en Quinten Timber. Grappig hoe door slecht beleid alles kapot is gegaan bij Ajax.

En Van 't Schip dan? Dit was voor Feyenoord op het oog de makkelijkste wedstrijd van het jaar, met de hoogste score. Deze spelers kunnen echt wel beter.

Ik begrijp nog steeds niet waarom sommigen zo gebrand zijn op de komst van Kroes. Iemand die zo lichtzinnig handelt is helemaal niet geschikt om CEO te worden van een beursgenoteerde organisatie, Het idee dat hij dan nu de Verlosser zou zijn, Ajax' Hoop in Bange Dagen, werkt toch hoofdzakelijk op de lachspieren. Een échte Ajacied, hahaha!

Als je het lijstje spelers zo ziet is het inderdaad wel erg pijnlijk. Ramaj en Akpom zijn ok, maar niet top. Wellicht Sosa en Van den Boomen ook voldoende voor de bank/breedte, maar daar houdt het ook wel mee op. Dat is toch wel erg mager gezien de 12 aankopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren