Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sinisterra maakt eerste doelpunten voor Feyenoord; wereldgoal Burger

Laatste update:

De beloften van Feyenoord hebben maandagmiddag met 6-0 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Excelsior in de eerste wedstrijd van het seizoen. Luis Sinisterra, die zondag nog als invaller zijn debuut maakte in de hoofdmacht in het verloren duel met De Graafschap, liet zich gelden met twee doelpunten.

Jong Feyenoord, getraind door Peter van den Berg, kende op Varkenoord geen enkele moeite met stadsgenoot Excelsior. Feyenoord trad aan met onder meer debutant Joris Delle, Tyrell Malacia, Yassin Ayoub, Mo El Hankouri en Sinisterra. De eerste twee treffers kwamen echter van Joël Zwarts, die binnen het kwartier zorgde voor een 2-0 voorsprong.

Vervolgens sloeg Sinisterra tweemaal toe na voorbereidend werk van Orkun Kökcü. Hij scoorde zowel voor als na rust, waarna Wouter Burger de eindstand bepaalde met eveneens een dubbelslag. Beide treffers waren fraai: een wippertje en een heerlijk schot met de buitenkant van de voet vanbuiten het strafschopgebied. Delle hield de nul tijdens zijn eerste optreden in Rotterdamse dienst.

Moet Luis Sinisterra een basisplek krijgen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maakt hem wel netjes af! Misschien is proberen voor clasie! Clasie zit er totaal niet in.

13 augustus 2018 om 16:26

Als Ayoub volledig fit is mag hij ook wel op die positie van Clasie spelen. Kocku zie ik ook wel graag op die positie.

13 augustus 2018 om 17:31

Een linksbuiten voor een middenvelder? Makes sense !

13 augustus 2018 om 19:37

Burger is een middenvelder, makes sense !

Gewoon deze gasten lekker opstellen deze week, kunnen het toch niet slechter doen dan die nietsnutten uit het eerste

Gooi Sinisterra maar op de linksbuiten. Eentje die gisteren in dat kleine kwartier dat hij op het veld stond wel wilde voetballen. Zorgde daarnaast voor meer gevaar dan JP en Samba Sam dat deden in het afgelopen jaar.

13 augustus 2018 om 16:21

Sinisterra erin voor JPB, en Geertruida op de RB voor Nieuwkoop (mits St.Juste fit is). Kocku mag er ook van mij in voor Toornstra.

13 augustus 2018 om 16:26

is geertruida geen cv? of speelt ie ook regelmatig op rb? ik vind dat de jeugd een kans geven geen kwaad kan, je hebt al de nodige ervaren spelers zoals berghuis, van persie, jorgensen etc. en de verdediging oogt een beetje statisch met botteghin en van der heijden.

13 augustus 2018 om 16:39

Geertruide is eigenlijk een Cv ja, maar kan ook op Rb spelen en zelfs als het moet Cvm. Ik zie liever Geertruida in het centrum en St.juste Rb.

13 augustus 2018 om 16:21

Onzin. Jp zorgde gisteren voor veel gevaar en het meest van alle feyenoorders. Wanneer gaan mensen eens zien dat berghuis er niks van bakt de laatste weken.

13 augustus 2018 om 16:24

Ja en JP was ook de persoon die binnen 3 seconde 2 gele kaarten pakten. Nee die hoef ik niet meer in de basis te zien.

13 augustus 2018 om 16:59

Mee eens. Tot die rode kaart was hij de gevaarlijkste Feyenoord speler. Meer dan nog Berghuis.

13 augustus 2018 om 17:53

Berghuis is altijd de slechtste op het veld, meeste balverlies,schakelt slecht om en zet weinig druk. Alleen schiet hij er hier en daar een paar lekkere ballen in. Het is dus maar net wat je goed vindt

Ik pleit voor Sinisterra tegen Trencin.. Was in zijn kwartiertje tegen De Graafschap gevaarlijker dan de rest van het elftal bij elkaar. Speelt lekker onbevangen, hoop dat ie het vol kan houden. Daarnaast zie ik in Wouter Burger echt een topper in wording. Mag van mij ook meer speeltijd krijgen, zeker in deze tijd waarin iedereen loopt te schutteren

13 augustus 2018 om 16:20

Sinisterra meteen erin gooien. Vertrouwen geven en dan zie ik een leuk seizoen voor hem in. Wou teminste voetballen en gaf alles in dat kwartiertje, hij had net zoals JPB kunnen doen maar dat deed hij gelukkig niet.

Ik verwacht toch wel iets van die Sinisterra. Ik kan geen Feyenoorder bedenken die gisteren goed speelde maar ik vind dat hij toch wel redelijk goed inviel. Kreeg een goede kans hij wil heel graag en je kan gewoon zien dat die jongen heel goed kan voetballen. Er zit meer in denk ik dan in Larsson en Boetius

Wedstrijd soort van gezien.....

Feyenoord moet Jong Feyenoord mee laten doen aan de voetbalpiramide. Meer tegenstand en er wordt tenminste ergens om gespeeld.
Dit voelde aan als een veredeld oefenwedstrijd.

13 augustus 2018 om 17:05

Had Feyenoord destijds de mogelijkheid ook voor toch? Ze hebben het niet kunnen rondkrijgen qua financiën dacht ik

13 augustus 2018 om 18:59

6e klasse beginnen.

Werelddoelpunt nog wel! Hele mooie goal, maar niet overdrijven...

Ben echt heel benieuwd naar Sinisterra in het eerste, veel slechter dan JPB kan het niet zijn.

Misschien een rare vraag maar gaat feyenoord nog wat kopen of is dit het? Ik denk dat er verdedigend toch wel het een en ander mag gebeuren de enige basiswaardige spelers voor de verdediging zijn Haps en St juste maar die zijn allebei niet fit. Moet zeker nog een rechtsback en een basiswaardige cv die er gelijk staat bij.

13 augustus 2018 om 17:17

En wie had jij in gedachten voor de rb en cv?

13 augustus 2018 om 17:34

Geen idee maar ik ben dan ook geen Feyenoord scout of supporter maar ik denk dat je t geld van clasie toch beter in janmaat kon stoppen. En qua cv betreft er is heus wel een grote sterke Afrikaan in de ligue1 of 2 te vinden voor naast st juste

Gewoon regelrechfte armoede dat je het eigenlijk van deze jongen moet hebben waar het maar de vraag hoe hij zich aanpast en wat zijn kwaliteiten eigenlijks zijn, komt nog eens bij dat van Persie aan het begin van het seizoen klaarblijkelijk de kracht al niet meer heeft 90 minuten te spelen.
Gewoon armoe troef overigens niet alleen de spitspositie .
de enige normaal ingevulde positie is Berghuis.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren