Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Simeone stond met mond vol tanden: ‘Dat van Griezmann is onverklaarbaar’

Laatste update:

Diego Simeone beschikt bij Atlético Madrid over tal van topvoetballers, maar het ontbreekt volgens de oefenmeester van los Colchoneros vaak aan waardering. Zo is bijvoorbeeld Jan Oblak niet genomineerd voor het wereldelftal van FIFA/FIFPro, de wereldvoetbalbond en de mondiale voetbalspelersvakbond. Antoine Griezmann is ook niet meer in de race om later deze maand tot Wereldvoetballer van het Jaar te worden uitgeroepen.

“Oblak behoort tot de top drie van de wereld”, benadrukte Simeone in gesprek met radiozender Cadena COPE. “De lijst is niet echt geloofwaardig zonder zijn naam ertussen. Veel mensen vinden Oblak de beste keeper ter wereld.” Gianluigi Buffon, Thibaut Courtois, David de Gea, Keylor Navas en Marc-André ter Stegen werden wel genomineerd. De lijst is samengesteld na een enquete onder 25.000 voetballers in de wereld. De spelers met de meeste stemmen komen in het Elftal van het Jaar.

Voor de prijs van Wereldvoetballer van het Jaar komen alleen Mohamed Salah, Cristiano Ronaldo en Luka Modric nog in aanmerking. Laatstgenoemde is favoriet, daar hij afgelopen maand ook tot Europees voetballer van het Jaar werd uitgeroepen. Simeone kan niet begrijpen dat zijn sterspeler Griezmann niet bij de laatste drie zit. “Dat van Griezmann is echt onverklaarbaar”, meent de Argentijn.

“Hij is wereldkampioen geworden. Hij heeft de Europese Super Cup gewonnen. Hij heeft de Europa League gewonnen. Hij was de beste speler van de finale van het WK in Rusland. Hij was dit jaar zonder meer de beste speler van de wereld”, benadrukte Simeone. “Het ontbreekt blijkbaar aan creativiteit bij degenen die de beslissingen nemen. Ik vind het jammer voor mijn jongens omdat ze goede seizoenen hebben. Dat is niet heel erg motiverend.”

Antoine Griezmann zit terecht niet bij de top drie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed punt daar. Dacht eigenlijk niet aan hem maar als je kijkt naar zijn prijzenkast verdiende hij wel meer waardering.
Maargoed achteraf gezien is altijd makkelijker praten.

11 september 2018 om 10:02

Maar is de prijs gebaseerd op het aantal prijzen of op de beste speler. Want Varane heeft nog mooiere prijzen gepakt dit jaar. En wat Simeone zegt dat het niet motiverend zal werken is natuurlijk onzinnig, want je speelt als team voor de prijzen, zeker Atlético. En die individuele prijzen zullen voor 99,99% niet als motivatie werken.

11 september 2018 om 13:18

Zoals het ook onverklaarbaar is dat Sneijder in 2010 en Robben in 2014 niet tot de genomineerde behoorden.
Sneijder won dat jaar de treble met Inter, was daar de sterspeler en heeft de WK finale gespeeld. Robben heeft Nederland op het WK vrijwel in zn eentje naar de derde plaatst geloosd. Deze spelers hebben in dat jaar geëxcelleerd en hun team aannemelijk beter laten voetballen. Dat heeft Salah ook bij Liverpool en Modric bij Kroatië laten zien. Dus hun uitverkiezing kan ik begrijpen. Die van Ronaldo niet. zoals het ook terecht is dat Messi niet genomineerd is.
Griezman en Mbampe had ook genomineerd mogen worden.

Wat echt onverklaarbaar is waarom sallah erbij is en messi niet

Deze man heeft prijzen gewonnen met zijn club en heeft meer goals gemaakt
Sallah heeft 0,0 prijzen

En CR7 ja die man heeft in 5 CL wedstrijden goed gespeeld waardoor madrid heeft gewonnen, maar de rest komaan

11 september 2018 om 09:47

Salah heeft records aan gort geschoten in de premier league! Zijn land zowat in zn eentje naar het WK geschoten voor het eerst in 30 jaar! Zijn team naar de CL finale geschoten! Wat moet die arme man nog meer doen?!?

11 september 2018 om 09:51

Beter zijn dan Messi in dit geval.

11 september 2018 om 09:53

Dat heeft Messi ook allemaal, behalve die CL finale.

11 september 2018 om 09:47

Salah was sterspeler van Liverpool dat de finale van de CL heeft bereikt en flitsend voetbal in de PL heeft laten zien. Daarnaast heeft hij eigenhandig Egypte voor het eerst in tig jaar naar het WK geschoten. Ik snap dat er meer mensen aanspraak maken op een dergelijke titel maar Salah was één van de beste dit jaar, vandaar de nominatie.

Griezman is naar mijn mening absoluut niet van het niveau van de spelers die nu bij de top 3 zitten, Oblak had wel bij de beste keepers horen. Maar ik kan nou niet zeggen dat wanneer ik Griezman zie voetballen ik hem echt een wereldvoetballer vind zoals een Salah, Modric, Ronaldo, Messi, Neymar, Hazard.

11 september 2018 om 10:24

Meh, ik ben het zeker met je eens.

Behalve het puntje van Hazard.

Ik vind Hazard overrated. Zeker een heel goede speler, maar te weinig rendement in de vorm van doelpunten en assists in mijn ogen. Hij is een aanvaller, en daar moeten aanvallers voor zorgen.

Dat gezegd te hebben, wil ik hem wel heel graag zien bij een aanvallende club, hopelijk dat hij me dan alsnog kan overtuigen, goed is hij namelijk zeker. Alleen zal dat er nooit helemaal uit komen zolang hij bij Chelsea speelt.

Met Oblak hebben ze een veel betere keeper dan de genoemde namen in het wereldteam. Courtois snap ik, ter Stegen en Navas iets minder. Buffon slaat nergens op, helemaal niet nadat hij rood kreeg tegen Real Madrid. Oblak is een topper die nooit fouten maakt, dat doen de anderen allemaal wel.

Griezmann valt over te discussieren, hoe belangrijk was hij in Rusland? Was hij de reden dat Frankrijk kampioen werd? En ja de EL is wel een stapje lager dan de CL. Maar goed, ik snap wel dat ze teleurgesteld zijn, helemaal omdat beide toppers er prima tussen gekund hadden.

11 september 2018 om 15:35

Hij kreeg rood omdat Douglas Costa de scheids duwde... Buffon heeft gewoon weer een sterk jaar achter de rug. Waarschijnlijk heb je enkel die wedstrijd van hem tegen real gezien.

Wat een onzin weer, Messi wint la Liga, de copa en Spaanse super cup, is topscoorder van Europa en staat er ook niet tussen. Zoals al gezegd heeft die echt wel meer laten zien en gewonnen dan Salah en is gewoon veel beter dan Griezmann. Griezmann heeft het bij mij overigens afgedaan door die walgelijke schwalbe in de finale waar de 1-0 uit voort komt. Modric heeft goed seizoen gehad maar was toch niet beter dan Messi? Of is het WK alles bepalend in deze?

11 september 2018 om 11:13

Modric heeft de CL gewonnen en stond met zijn land in de finale tijdens het WK.. sorry maar beide wegen enorm zwaar. Als je nou Salah eruit haalt, prima die heeft niets gewonnen maar Modric heeft een wereld seizoen gespeeld.

11 september 2018 om 11:29

Haal dan Ronaldo eruit, marginale rol gespeeld op WK, competitie en beker. Ja CL gewonnen maar halve finale en finale niet gezien.

11 september 2018 om 11:55

Haha Ronaldo eruit? Heeft gewoon 26 goals uit 27 wedstrijden in competitie verband afgelopen seizoen. Was de topscorer in de CL. Halve finale en finale ging wat minder maar noem 1 speler op die wel altijd goed speelt? Zonder hem hadden ze die halve finale waarschijnlijk niet eens gehaald. Je noemt de beker op maar Real werd daarin uitgeschakeld toen Ronaldo niet eens mee deed. Mede dankzij Ronaldo pakte Real ook de spaanse super cup met die wereld goal tegen Barca. Dus nee hou Ronaldo maar gewoon in de top 3.

11 september 2018 om 12:16

@rodg

Messi had nog een veel marginalere rol in de kwart finale van de Champions League en heeft op het WK nog minder laten zien als Ronaldo maar die moet wel genomineerd worden en Ronaldo niet? vreemde logica

11 september 2018 om 12:37

Rodg, Messi was een lachertje op het WK en de CL tegen Roma.. kom man, Messi staat verdiend ergens in de top 6.. was simpelweg niet goed genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren