Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Simeone houdt Carrasco buiten selectie en geeft fiat voor vertrek topspits

Laatste update:

Yannick Ferreira Carrasco lijkt naar alle waarschijnlijkheid te vertrekken naar het Chinese Dalian Yifang. De Belgisch international is door Diego Simeone buiten de Europa League-selectie gehouden die het donderdag gaat opnemen tegen FC Kopenhagen, volgens Spaanse media een extra indicatie dat de aanvaller gaat verkassen. Niet alleen de toekomst van Ferreira Carrasco bij Atlético lijkt onzeker.

Simeone hint op een persconferentie in aanloop naar het treffen met de Deense club dat Fernando Torres mogelijk ook kan uitkijken naar een nieuwe werkgever. De Spaanse spits geld als reservespeler bij los Colchoneros, zeker na de komst van Diego Costa. Daarnaast moet Torres ook nog een de concurrentiestrijd aangaan met Antoine Griezmann en Kevin Gameiro.

Gevraagd of Simeone er alles aan zal doen om Torres te behouden, antwoordt de oud-middenvelder kraakhelder: "Nee." De rol van de routinier, die nog tot komende zomer vastligt, lijkt zodoende uitgespeeld bij de Spaanse topclub. Simeone benadrukt dat hij Griezmann, die in de belangstelling zou staan van onder meer Barcelona en Manchester United, wél graag zou behouden voor de club.

"Het is een fantastische knul. Hij is altijd energiek, bescheiden en heeft een groot hart", zo citeren onder meer Mundo Deportivo en AS. “Hij is iemand die ongelooflijk veel sfeer in de kleedkamer brengt. Hij is ook altijd betrokken met iedereen. Als ik een fan van Atlético was, zou ik er alles aan doen om hem hier te houden”, doelt Simeone op enkele negatieve reacties van fans over Griezmann.

Verwacht jij dat Fernando Torres gaat verkassen deze zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat Torres nog redelijk wat heeft gebracht bij zijn terugkeer. Gezien die aanzienlijke droogte in zijn tijd bij Chelsea en Milan hadden de meeste mensen niet echt hoge verwachtingen bij zijn terugkeer. Alleen jammer dat hij nu niks gewonnen heeft met Atleti. Zeker die verloren Cl finale moet zuur voor hem geweest zijn. Al bij al vind ik zijn comeback bij Atletico geen mislukking.

Jammer dat carrasco naar china vetrekt had hem graag in de PL gezien of een andere topclub. Vind het altijd een leuke speler. Torres is een clublegende ookal speelt hij niet moet je hem er toch bij houden (als die dat zelf wil) en lekker jeugdtrainer maken als hij het genoeg vind.

Ik hoop echt waar dat Carrasco niet naar China gaat. Die hele competitie stelt niets voor.
Verschrikkelijk al die aankopen zonder dat de competitie er sterker op wordt. Snap werkelijk niet wat hij nu al in China moet. Je bent 24 jaar, nog zoveel te bieden aan het Europees voetbal en ga je weer naar China.
Dit komt ook niet ten goede van het Belgisch elftal. Je speelt geen wedstrijden op niveau.

Ze hadden Torres zijn contract vorig jaar al niet moeten verlengen voegt echt al 2 jaar lang niets toe... Op 3 goede wedstrijden in het begin nu al anderhalf seizoen werkelijk niets laten zien...ja dat hij geen bal meer kan aannemen en de simpelste passes langs hem heen gaan. Het is en blijft een legende maar het was beter geweest als die na een half seizoen na zijn terugkeer bij Atletico had gezegd dat die er mee ging stoppen...
Carrasco heeft talent maar komt er al een halfjaar niet meer uit daarnaast heeft hij zichzelf onmogelijk gemaakt binnen de groep dus als ze hem voor meer als 50 miljoen kunnen verkopen...Dan moet je het meteen doen.

Ik denk dat China een tussenstap is van deze jongen. Aangezien hij momenteel niet ergens anders in Europa aan de slag kan. Wellicht dat hij een jaar of anderhalf daar gaat cashen en daarna weer terugkeert.

Zie hem ook graag bij een van de Engelse clubs. Het liefst bij Arsenal natuurlijk, maar dat zal denk ik teveel gevraagd zijn.

22 februari 2018 om 14:25

Misschien wel ja. Geld cashen en tegelijk aan je zelfvertrouwen werken en terug keren in Europa een gevalletje Paulinho.

Misschien wel waarom niet? Wel jammer dat het zo is gelopen want hij was goed bezig bij Atletico.

Zo zonde als hij naar China vertrekt, dit soort spelers horen in Europa te blijven, en op het hoogste niveau actief te zijn. Geld speelt hier natuurlijk een zeer grote rol, zoals bij alle topspelers die naar China vertrekken, je kan het jezelf niet voorstellen als je een contractvoorstel krijgt voorgeschoteld van dat kaliber waar je gewoon weg geen nee tegen kan zeggen, het leven gaat natuurlijk ook door na het voetbal.

Overigens is het wel vervelend om iemand als Carrasco nu al zo'n stap te zien maken... Echt jammer. Kan makkelijk nog jaren mee bij Atletico of een stap richting Engeland, Duitsland ofzo... Ja in China kan je veel geld verdienen... Dat soort dingen kan je ook doen na je 30ste en in een Europese topcompetitie verdien je ook gewoon een pracht salaris. Maarja; Zijn keus en zijn carriere, dat is dan weer de andere kant.

Jammer hoor, mocht dit waar zijn. Een uitstekende speler voor clubs die voor Europees voetbal spelen in de competitie. Ben benieuwd of er daarna nog een club voor hem komt, als hij eenmaal zo'n bizar salaris verdiend. Voor de echte top komt hij gewoon tekort.

Zou Carrasco maar wat graag bij Dortmund zien. Hopen dat als hij daadwerkelijk naar China gaat dat dat dan een tijdelijk avontuur is.

Zou echt zonde zijn.. Carrasco is een jongen met veel talent die bij genoeg topclubs in de basis zou staan. Zal wel enorm veel geld krijgen en dat blijft natuurlijk enorm verleidelijk.

22 februari 2018 om 16:55

Het is misschien verleidelijk, maar ik kan het bijna niet geloven dat als een Dortmund, Bayern, Juventus, Liverpool, Arsenal, Spurs bijvoorbeeld aankloppen, dat hij dan niet zou willen komen. Ik zou graag zien dat Arsenal hem probeert te halen. Toch een erg talentvolle winger, die ook nog eens een echte winger is, die als hij het vertrouwen krijgt echt goed kan zijn. Wij zitten namelijk ook niet heel breed in de flankspelers vind ik.

22 februari 2018 om 18:19

Hij heeft Arsenal in het verleden nog afgewezen. Nu denkt hij er misschien anders over aangezien hij geen toekomst bij Atletico meer heeft. Al twijfel ik daarover. Ik zie hem ook wel graag komen maar vermoedelijk kiest hij ofwel voor het Chinese geld ofwel voor 1 van de andere clubs die je opnoemt die het sportief beter doen en CL halen.

Maar blijkbaar neigt hij dus echt wel naar China. Zou jammer zijn.

22 februari 2018 om 20:03

Lijkt me ook sterk, maar zijn er ploegen die direct 60 mln neer willen leggen? Dat is de vraag.

Zie hem zeker graag komen, al wil ik ook eerst eens weten hoe het dadelijk gaat lopen bij Arsenal. Geloof er niets van dat Laca al klaar is en ik hoop dat we het eens met 2 spitsen proberen, mocht dat gaan lopen dat heb je geen Carrasco nodig. Ga je dat niet doen, dan graag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren