Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Setién is positief over De Jong en mikt op rentree op zeer korte termijn

Laatste update:

Frenkie de Jong ontbrak de afgelopen tijd bij Barcelona vanwege een spierblessure, maar aan zijn absentie is nu een einde gekomen. De middenvelder maakte dinsdag zijn rentree op het trainingsveld bij de Catalaanse grootmacht, al is het nog niet duidelijk wanneer De Jong precies weer wedstrijdfit zal zijn.

Trainer Quique Setién laat op de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd van woensdagavond tegen Espanyol weten dat hij hoopt snel weer over de Nederlander te beschikken. "Het zou mooi zijn als we hem tegen Real Valladolid (zaterdag 11 juli, red.) terughebben. Hij heeft vandaag weer getraind en het gaat beter. Als hij nog niet klaar is voor het duel met Valladolid, dan wordt het de wedstrijd die daarop volgt (woensdag 15 juli tegen Osasuna, red.)."

De Catalaanse derby tegen Espanyol komt in ieder geval nog te vroeg voor De Jong, aangezien hij geen deel uitmaakt van de wedstrijdselectie voor dat duel. Voor Barcelona staat er veel op het spel tegen de stadsgenoot, daar de ploeg van Quique Sétien zich geen misstap meer kan veroorloven in de titelstrijd met Real Madrid. De Koninklijke heeft momenteel, met nog vier wedstrijden voor de boeg, een voorsprong van vier punten.

De Jong ontbrak de afgelopen tijd op het trainingsveld vanwege een spierblessure in zijn rechteronderbeen. De middenvelder bleef op 16 juni tijdens het duel tegen Leganés voor het eerst negentig minuten op de bank en miste daarna ook de wedstrijden tegen Sevilla, Athletic Club, Celta de Vigo, Atlético Madrid, Villarreal en dus ook Espanyol.

Denk jij dat Barcelona gaat winnen van Espanyol?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Espanyol maakt geen schijn van kans tegen Barcelona, ze mogen het volgend jaar in de Segunda proberen.. Wel jammer want leek er op dat ze op de goede weg waren, speelden nog EL dit jaar. Molta sort a segunda periquitos!!

7 juli 2020 om 13:15

Honderd keer liever jouw club dan die pericos. Jullie staan sowieso te laag.

8 juli 2020 om 10:50

Haha thanks, voor de derde stad van Catalunya en een stadion van 11.500 plaatsen zouden we op zijn minst in de Segunda B moeten kunnen spelen. Maar we spelen volgende week playoffs voor promotie tegen CE Europa, dus het kan nog!!

7 juli 2020 om 17:46

Een club in Catalunya die zich Espanyol noemt... Die mag om het jaar degraderen! Adeu i poca sort en segona!

De rol die Sergi Roberto had afgelopen zondag zou echt perfect zijn voor Frenkie, diep terugzakken bij de Cv’s om de bal te ontvangen. Ben benieuwd hoe dat in de praktijk zal werken, maar het beloofd veel goeds.

7 juli 2020 om 17:30

Roberto deed het voortreffelijk, ik hoop hem meer te zien op het middenveld.

Goed dat de Jong er weer snel bijkomt. Ik denk dat een middenveld met Puig-de Jong-Busquets voor de restant van het seizoen het beste is. Puig heeft de creativiteit die we missen en denk dat het geweldig combineren wordt met de Jong erbij - stukken beter dan met houthakker Vidal of die slome Rakitic. Overigens heerlijk dat we Espanyol eruit kunnen schoppen in een directe confrontatie, vreselijk hoe ze altijd de poort open zetten als Madrid komt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren