Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sensationele terugkeer Balotelli niet ondenkbaar: ‘Het zou kunnen’

Laatste update:

Mario Balotelli maakte zich in zijn periode bij Internazionale compleet onmogelijk bij die club. Het supertalent van weleer smeet onder meer zijn shirt op de grond en poseerde in een shirt van AC Milan, alvorens hij in 2010 naar Manchester City verhuisde. Een terugkeer bij i Nerazzurri lijkt toch niet helemaal uitgesloten.

/

Volgens vicevoorzitter Javier Zanetti, die bij Internazionale nog ploeggenoot was van Balotelli, is dit zeker niet onmogelijk. “In de voetballerij is alles mogelijk. Als trainer Roberto Mancini ons vraagt om Balotelli te halen, zou het kunnen gebeuren. Ik weet zeker dat Mario meer volwassen was geweest als hij bij Inter was gebleven”, laat de legendarische Zanetti weten aan Corriere dello Sport.

Zanetti verklapt tevens dat Paulo Dybala inderdaad hoog op de wensenlijst van Internazionale staat. “Ik heb hem leren kennen bij een liefdadigheidswedstrijd voor mijn stichting. Hij is een speler van het allerhoogste niveau en wij proberen hem te kopen”, zegt Zanetti over de sterspeler van Palermo.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou Dybala naar Inter gaan?? Ik zie geen enkele reden. Hij moet gewoo naar Juve gaan.

8 mei 2015 om 17:43

Inderdaad perfecte opvolger voor Tevez. Andere kant zitten er heel veel Argenteinen bij Inter en die hebben heel veel ambitie om weer naar de top te komen. Dybala zou daar perfect voor zijn Balo zeker niet

8 mei 2015 om 17:57

Omdat Inter een speler als Dybala nodig heeft en een Icardi-Dybala duo te gek zou zijn. Als het bestuur zo ambitieus is als dat ze zeggen, dan moeten ze wel proberen onmogelijke transfers mogelijk te maken.

8 mei 2015 om 18:23

Hij is nog en zou zeker een onderdeel kunnen zjjn van de missie om inter weer naar de top te brengen. Veel mensen begrijpen dat niet..

8 mei 2015 om 19:26

Juve heeft Dybala ook nodig, Tevez zal namelijk niet lang meer blijven. Bovendien heeft Dybala al meermaals aangegeven dat Juve zijn club is binnen Italië. Normaal gezien, wanneer Juventus doordrukt voor Dybala zal die altijd voor ons kiezen, en dat hoop ik ook.

Niet te geloven dat clubs nog aan Mario Balotelli willen. Behalve dan als je de ambitie hebt om niet vooruit te gaan als club.

8 mei 2015 om 17:46

En al helemaal clubs waar die al gespeeld heeft. Hoe oud is Balotelli inmiddels?

8 mei 2015 om 17:49

Balotelli is pas 24, maar leeftijd maakt bij hem niet uit, want hij is toch onmogelijk in de omgang.

8 mei 2015 om 17:50

In gedrag een jaar of 16, volgens zijn paspoort wordt hij in augustus 25.

9 mei 2015 om 14:05

Echt hè? Ongeloofelijk dat hij nog steeds gewild is. Heeft nog nooit wat gepresteerd.

Ik hoop dat een van hun naar inter komen

8 mei 2015 om 17:37

Inter heeft al een goede spits met Icardi en ze hebben Bonazzoli en Puscas achter de hand. Twee tlalenten waar iedere topclub jaloers op is. Inter moet een bewegelijke spits halen als vervanger van Palacio, misschien een keer Shaqiri - Icardi proberen met Kovacic erachter.

8 mei 2015 om 17:45

Mediaset meld net dat de deal rond Dybala klaar is, hij komt naar Juve voor 25 miljoen + 5 miljoen aan premies en 5 miljoen aan waarde van 2 spelers. Word ongetwijfeld vervolgd

8 mei 2015 om 17:55

Heb het gelezen. De deal is overigens niet rond, maar wij zijn in pole-position. 25 miljoen + 5 miljoen variabelen en Goldaniga, Lanini die met zijn tweeën bij lange na geen 5 miljoen waard zijn. Het gaat over een vijfjarig contract waar Dybala 2 miljoen per seizoen kan gaan verdienen, prima deal lijkt me.

8 mei 2015 om 18:04

Er word geclaimd dat de deal wel rond is, als je italiaans kan dan weet je dat tenminste. ''juve, preso Dybala''. staat op de site en in het filmpje word gezegd dat de deal gisteravond in een villa van Zamparino in de provincie van Verona rond is gekomen. ''e trovato un accordo''. Als je wil kan ik je het filmpje sturen. Om het zeker te weten wacht ik wel totdat La Repubblica het meldt, vertrouw ik meer.

8 mei 2015 om 18:05

Ik denk Inter graag zo vroeg mogelijk naar de (sub)top wil terugkeren. Jonge talentjes, leuk en aardig allemaal, maar daar gaan ze het niet mee redden. Als ik Inter was zou ik die twee jonkies gewoon verhuren. Blijken ze net zo doorslaggevend als Icardi te zijn, kun je ze nog altijd terughalen.

Of Balotelli nou een ideale optie is..... Niet per se qua kwaliteiten, maar meer dat hij er volgens mij niet meer zo goed op staat bij Interisti.

8 mei 2015 om 19:05

@Bianconeri_ Bonazzoli is verkocht aan Sampdoria volgens mij, en Puscas is niet goed genoeg naar mijn mening. Ik denk dat Inter best nog een spits erbij moet hebben, helemaal aangezien Palacio te oud aan het worden is.

8 mei 2015 om 19:39

Ook Di Marzio meld dat de deal rond is! Wauw! Wat ben ik hier gelukkig mee, Dybala is zo goed, exact de speler die wij nodig hebben. Overigens meld Di Marzio ook dat Juve aan het onderhandelen is mt Cavani en Psg, om tot een deal te komen.

8 mei 2015 om 20:10

Zou toch wat zijn hoor, als Cavani ook komt. Dan moet llorente sowieso weg, maar dan heb je feitelijk 4 basisklanten. Tenzij je tevez en Dybala op de flanken gooit.

9 mei 2015 om 08:38

Tevez vertrekt waarschijnlijk naar Boca dus die hoeft niet op de flanken

9 mei 2015 om 18:40

Als je de berichtgeving nou is volgde, dan hoefde ik hier niet op in te gaan. Boca heeft het voor dit seizoen opgegeven, hij blijft volgend jaar in Turijn

Juve moet toch wel vaart gaan maken met Dybala, ik wil echt heel graag dat hij naar Juve komt. Of iniedergeval niet naar Inter. Inter kaapt altijd spelers voor juve's neus weg, is de laatste jaren verscheidene keren gebeurd. Dan kregen ze pas interesse in een speler nadat ie op de radar van Juve was verschenen. On: Balotelli daar in tegen, ga vooral terug naar Inter! lijkt me goed dat hij weer in het vaderland gaat spelen. Hoop dat hij het ooit nog gaat waarmaken.

8 mei 2015 om 17:34

noem eens een voorbeeld dan van een speler die Inter ''voor de neus van Juve weg kaapte '' ??

8 mei 2015 om 17:40

Guarin is een goed voorbeeld. Toen hij nog bij Porto speelde had Juve vergaande interesse, maar uiteindelijk bood Inter meer. Daarmee zeg ik niet dat ik niet blij ben dat hij naar inter is gegaan, voor mij had hij niet hoeven komen. verder zie je het ook vaak bij geruchten, bivoorbeeld over Dzeko en Jovetic

8 mei 2015 om 17:49

Op zoveel transfers in de afgelopen jaren kun je toch niet spreken over het structureel wegkapen van spelers?

8 mei 2015 om 17:56

@bonipertijuve, Shaqiri hebben ze wel voor onze neus weggekaapt. Net als Roma die met Iturbe aan de haal ging. Het maakt me overigens niet zoveel uit als ik beide zie spelen bij Inter en Roma.

Vroeg of laat gaan er niet meer topclubs voor hem een plekje hebben in de selectie. Je merkt dat geen enkele club met hem wil samenwerken. Doodzonde, heeft veel potentie.

Wow. Zanetti. Net gestopt en nu al vicevoorzitter.

On: Tja, ik heb Balo lang verdedigt, maar het begint extreem moeilijk te worden.

ik hoef balotelli nooit meer terug te zien bij inter. doet het nu erg matig en gedraagt zich als een debiel kind. laat hem maar bij liverpool blijven wat mij part. ben benieuwd hoe lang balotelli nog op hoog niveau voetbalt

Als Balotelli de top wil bereiken moet hij dat verdienen door zichzelf te onderscheiden op het veld. Hij moet dus meer gaan scoren. Ik vind dat als hij telkens een transfer naar een topclub maakt nog wordt beloond. Hij zou gewoon naar een subtopper moeten gaan en een transfer naar een topclub dan pas kunnen realiseren. Zo jammer dat hij zo hard is afgegleden, maar zo is het nou eenmaal in de topsport. Je behoort je ten alle tijden professioneel te gedragen en natuurlijk hard te werken en als je dat niet doet, dan zijn dit de gevolgen.

Internazionale zal zich moeten melden voor van Persie die kan in Italië nog wat betekenen. Zoals de andere dertigers. Zo moeten ze ook Wesley Sneijder weer terug halen en Yaya Touré binnen hengelen die drie spelers kunnen Inter verder helpen. En mocht Handanovic vertrekken dan lijkt die keeper van Genoa, Perin mij een prima vervanger. En ook de middenvelder van Atalanta Baselli is een aanwinst voor Inter. En aardsrivaal Milan zal Zlatan en Pirlo terug moeten halen en Ancelotti als coach moeten aanstellen. Want Inzaghi is niks en word niks. Ancelotti of Mihajlovic kunnen de chaos bij Milan herstellen.

Inter

Perin,

D'ambrosio, Vidic, Jesus, Santon,

Shaqiri, Y. Touré, Kovacic, Sneijder,

van Persie, Icardi

Milan

Lopez,

Abate, De Vrij, Rami, De Sciglio,

van Ginkel, Pirlo (c)

Mastour, Honda, Armero

Zlatan

Ik weet niet of beide clubs genoeg geld heeft voor het aantrekken van de genoemde spelers. Maar het zouden twee mooie opstellingen zijn al zeg ik het zelf.

9 mei 2015 om 09:20

Belachelijk waarom zou pirlo terug gaan naar milan heeft het zeer naar zijn zin bij juve en wilt liefst champions spelen maar voor de rest zie ik met de opstelling een wederopstanding van milaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren