Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Selfie Van Persie in Rome zorgt voor geruchten in Italië

Laatste update:

Spelen er volgend seizoen liefst vier Nederlanders bij Lazio? Het valt niet uit te sluiten. Stefan de Vrij en Edson Braafheid waren al actief bij de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Serie A en Wesley Hoedt sluit voor komend seizoen aan. Mogelijk geldt dat ook voor Robin van Persie: in de Italiaanse media wordt druk gespeculeerd over een transfer van RVP naar Lazio.

/

Corriere dello Sport publiceert een selfie van Jerson Rinaldi, een supporter van AS Roma die werkzaam is op Fiumicino, het vliegveld van Rome. Rinaldi poseert voor de camera met Van Persie en claimt dat deze foto zaterdag is gemaakt. De mogelijke aanwezigheid van de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal in Rome zorgt voor de nodige geruchten in Italië.

De 31-jarige Van Persie staat nu nog onder contract bij Manchester United, maar heeft een matig seizoen achter de rug en is niet langer onomstreden. Onlangs sprak de aanvaller van een 'aparte situatie' en zei hij dat hij niet wist wat de toekomst zou brengen. "Veel spelen is voor mij wel belangrijk, ook richting het EK van volgende zomer. Spelen wil ik sowieso", maakte hij wel duidelijk.

Bij Lazio kan Van Persie, die in 2004 van Feyenoord naar Arsenal ging en na acht seizoenen in Londen naar United verkaste, in ieder geval een basisspeler worden. Door de derde plaats in het afgelopen voetbaljaar mag Lazio komend seizoen meedoen aan de play-offronde van de Champions League.

Lazio zou een mooie club zijn voor Robin van Persie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke club waar hij nog lang kan spelen maar hij kan er net zo goed op vakantie zijn.

6 juni 2015 om 15:30

Wow derp. Hij zit nu bij Oranje. Er zal hier iets niet kloppen.

6 juni 2015 om 17:45

Voor mijn gevoel zeg ik ja tegen Lazio.
Vraag maar aan Aron Winter.
Het leven in Rome is goed.

6 juni 2015 om 20:16

Was Aaron Winter een goede speler ? Zit in klas met een nichtje van hem.

6 juni 2015 om 22:25

Hij is in Nederland altijd een beetje ondergewaardeerd geweest. In Italië liepen ze met hem weg, ook bij Inter. Vergelijkbaar met een Seedorf, rustige man, prima middenvelder. Alleen een stuk minder prijzen in de kast.

6 juni 2015 om 17:49

Ja, prima club. Hoop, als AS Roma supporter, niet dat hij naar AS Roma gaat...

Een seizoen op de bank bij ManU zorgt er, onder Hiddink, toch niet voor dat hij NIET opgeroepen wordt voor Oranje dus dan laat hem maar spelen. Gister was het weer niet best maar idd hij was niet helemaal fit. Desondanks ben ik geen fan van hem in Oranje.

6 juni 2015 om 18:39

Op vakantie..... Ok weer iemand die niet oplet..... Hoe kan iemand op vakantie zijn als hij bij oranje zich voorbereid op de volgende wedstrijd.

6 juni 2015 om 18:53

Spelers van Oranje zijn dit weekend vrij en hoeven zich maandagochtend past te melden

Geen idee of hij dit wel moet doen. Op zo'n late leeftijd ( Voor zijn doen ) nog aan een competitie wennen terwijl je al aftakelt lijkt me allerminst een zekerheid.

6 juni 2015 om 15:22

Hoezo voor zijn doen? Hij veroudert volgens mij net zo snel als jij en ik.

6 juni 2015 om 15:23

Hij heeft wel een verleden met blessures natuurlijk.

6 juni 2015 om 15:52

Hij verouderd niet net zo snel als jij en ik tenzij jij ook voetbal op het allerhoogste niveau speelt, maar zijn fysiek takelt toch echt wel wat sneller af ten aanzien van de niet-sportmensen.

6 juni 2015 om 15:59

Die logica slaat nergens op. Dus "niet-sportmensen" die op een zaterdag zitten te zuipen verouderen minder snel en hebben beter fysiek dan een prof? Hij traint bijna ieder dag en heeft een goed conditie.

6 juni 2015 om 16:01

Johnnyloco, elke keer dat hij 90 minuten over het veld dartelt hang ik met mijn vette pens op de bank met een kist bier binnen handbereik. Als ik met Van Persie een wedstrijdje verouderen zou doen win ik dat op mijn sloffen, geloof mij.

6 juni 2015 om 16:20

En dat zal dan nog letterlijk op je sloffen zijn ook hoogstwaarschijnlijk

6 juni 2015 om 16:25

hangt er vanaf, met dit weer blote voeten

6 juni 2015 om 16:35

@ Qidas

En waar staat dat niet-sportmensen fysiek beter zijn? Nergens. Hij zegt alleen dat een sportman sneller achteruit gaat. Kan opzich wel kloppen. Hij was 2 jaar geleden top, maar het wordt nu gewoon jaarlijks minder. Niet-sportmensen behouden hun fysiek lange tijd omdat het gewoon weinig voorstelt.

6 juni 2015 om 17:19

Sporten is goed maar wat hun doen is te veel sport vriend maar zuipen is nog minder

6 juni 2015 om 17:46

Wie heeft dat niet in de topsport.

7 juni 2015 om 11:01

Beetje flauw om zo'n extreme vergelijking erbij te halen, maar je haalt je eigen stelling onderuit. Iemand die zoveel zuipt kan toch onmogelijk net zo snel verouderen als een topsporter en dat was de primaire stelling. Topsport is wel degelijk een aanslag op je fysiek en zal sneller fysieke slijtage ondervinden (zoals gewrichten/ vergroot hart) dan iemand die zonder sport er een normale c.q. gewone levenstijl op na houdt. Ik had niet verwacht, dat het intellect dusdanig tekort schiet hier, dat ik ook nog moest uitleggen, dat ik uiteraard niet doel op iemand die dagelijks een spuit in zijn arm zet of een fles bier aan zijn mond.

7 juni 2015 om 11:19

Je zit op een site van voetbalfans, niet van topsporters. Ik zal niet zeggen dat het gros hier dagelijks een spuit in de arm zet, maar ik vermoed dat de gemiddelde bezoeker een biertje op zijn tijd wel kan waarderen. Immers is de voetbalfan een van de voornaamste doelgroepen van menig biermerk. Kijk maar naar de sponsoring van de voetbaltoernooien (zit altijd een biermerk tussen), de sponsoring van voetbalclubs (carlsberg jarenlang bijvoorbeeld) en van stadions (grolsch Veste). Of kijk naar het aantal acties van biermerken rondom eindtoernooien, elk biermerk zijn eigen gadget. Of kijk eens naar de reclames van biermerken en hoe vaak die met sport zijn verbonden, in het bijzonder met voetbal.

Wel bijzonder dat je op basis van die (in mijn optiek zeer gerechtvaardigde) reacties op jouw bijdragen het intellect op deze site bepaalt, en even vlotjes concludeert dat het dus tekort schiet. Ten slotte gooi je de mensen die dagelijks een spuit in de arm zetten (ik neem aan dat je op heroïneverslaafden doelt) en die dagelijks een biertje drinken op één hoop. Ik heb misschien niet het enorme intellect van jou Johnnyloco, maar ik vind dit nogal een generalisering.

6 juni 2015 om 15:23

Mij lijkt juist dat een voetballer als van Persie dat wel moet kunnen, daarnaast lijken spelers die op hun retour zijn qua leeftijd prima mee te kunnen in Italië (als je kijkt naar bijvoorbeeld een Luca Toni). Ik zou hem er wel graag willen zien.

6 juni 2015 om 15:48

Ik vind het wel zonde als hij daarheen gaat. Als je dan terugkijkt naar zijn carrière heeft hij echt bijzonder weinig gewonnen voor zo'n goede voetballer. Als ik hem was zou ik in ieder geval naar een club gaan waar de kans groot is dat je nog een keer kampioen kan worden.

6 juni 2015 om 16:12

Hij geeft zelf aan dat hij wilt spelen, maar bij welke club die een grote kans heeft op een kampioenschap in een grote competitie zal hij eerste spits kunnen worden? In Duitsland of Spanje zal hem dat niet lukken, en een overstap naar een andere Engelse topclub zie ik ook niet gebeuren als hij veel wilt spelen. Ik denk denk dat zijn beste opties dan in Italië (juventus, Roma, of Lazio) of Frankrijk (psg) liggen.

6 juni 2015 om 16:23

Dortmund zou zeer tevreden zijn met van persie denk ik een beetje een type lewa dacht ik zo

6 juni 2015 om 16:27

Dat ben ik met je eens hoor. Dat zijn ook de competities waar ik aan dacht. Maar ik denk niet dat hij bij Lazio kampioen zal worden. Juventus en PSG zouden fantastische opties voor hem zijn.

6 juni 2015 om 16:30

Maar naar welke club zie je hem dan gaan? Elke club die meedoet om de titel is al voorzien van een goede spits. Lijkt me een gedurfde poging dit, maar Lazio is niet voor niets 3e geworden en spelen gewoon CL volgend jaar. Dus waarom ook niet?

6 juni 2015 om 16:31

Dortmund wil vaak nog wel iets verdienen aan hun spelers. Ook vliegen ze als collectief altijd het hele veld op en neer en zoeken ze altijd topfitte spelers die kilometers kunnen maken, dan kom je niet uit bij een spits als van Persie. Qua naam passen ze heel mooi bij elkaar, maar hij past totaal niet bij het spel of het transferbeleid van de club.

6 juni 2015 om 17:24

Daarnaast is het nog maar de vraag of Dortmund in staat is kampioen te worden na dit slechte seizoen. Bayern domineert in de Bundesliga en clubs als Leverkusen en Wolfsburg zijn ook niet misselijk. Lazio lijkt me een leuke ploeg voor van Persie. Hij zal daar dan weer de ster zijn, met CL-voetbal in een competitie waarin ik hem wel zie aarden. Wie weet, volgend seizoen met van Persie misschien een gevaarlijke outsider voor de titel.

6 juni 2015 om 18:43

Inderdaad als je kijkt naar teves die heeft ook altijd in engeland gevoedbalt geloof ik en die is ook goed terecht gekomen

6 juni 2015 om 15:23

Ik zou eerder zeggen, niet doen omdat hij veels te goed is voor Lazio..

6 juni 2015 om 18:28

nee hoor, nummer 3 in een top 4 competitie past wel bij hem.

7 juni 2015 om 04:31

Oke, vind dat hij beter is dan dat in het geval van Italië.

6 juni 2015 om 15:24

Hij heeft bij Arsenal en Man Utd gespeeld.. Ik zie hem daarom niet zo snel nog bij Chelsea of City spelen. Gaat dus naar het buitenland en de Serie A staat erom bekend oudere ervaren spelers te waarderen.

Juve lijkt me heel mooi voor hem, maar ik denk niet dat ze hem nodig hebben.

6 juni 2015 om 15:24

In Italië kan hij normaal gezien nog jaren mee. Ik ben geen Van Persie fan maar ik denk echt dat hij daar nog makkelijk 20 doelpunten per jaar kan scoren tot zijn 36ste.

6 juni 2015 om 15:26

Klose had toch hetzelfde? Is volgens mij wel goed uitgepakt, geld niet voor iedere speler maar het kan wel.

6 juni 2015 om 15:29

Ja klose was exact hetzelfde geval en dat gaat prima.

6 juni 2015 om 16:29

Van Persie wennen aan een competitie? Ik denk eerder dat de verdedigers van de Serie A moeten wennen aan een spits als van Persie!

6 juni 2015 om 16:46

En klose dan? Die was ook al oud toen hij kwam!

Mooi club voor van persie

Het liefst zie ik hem een geweldig seizoen draaien bij Man-U nu ook in CL. Echter moet hij wel fit blijven en Van Gaal hem 1e keus maken om daar een kans op te maken.

Ik heb er een hard hoofd in, mischien tog maar naar een club waar die 100% het vertrouwen voelt. Blijft een geweldige speler!

6 juni 2015 om 15:43

Dankzij van Persie moest Rooney op het middenveld dus vertrouwen kreeg hij wel. Als hij geblesseerd is kan van Gaal hem moeilijk opstellen.

Falcao was juist diegene die niet veel vertrouwen kreeg vanwege de band tussen LVG en van Persie.

Je probeert volgens mij hetzelfde te zeggen, maar hij zal inderdaad geen 1e keus meer zijn. Als Benzema echt gaat komen dan is het beste voor hem om te vertrekken als hij het al niet van plan is/was.

6 juni 2015 om 16:27

Gelukkig speelt lazio volgend seizoen ook Champions league (voorrondes). Dus dan kan hij net zo goed bij Lazio gaan schitteren!

Mooie speler voor Lazio, zolang die maar niet naar Turijn komt is het prima voor mij. Hij kan het aanzien qua namen in de Seria A weer wat opkrikken.

6 juni 2015 om 15:24

Denk inderdaad dat juve wel te hoog gegrepen is. En als hij kosten wat kost basisspeler wil worden in Lazio denk ik een mooie club. voorronde CL en spitsen houden het vaak wat langer vol in de Serie A (toni , kroos etc.)

6 juni 2015 om 15:30

Qua talent niet, het is en blijft een magnifieke spits, maar hij is ouder, blessuregevoeliger en duur. 3 jaar geleden zag ik hem maar al te graag komen.

6 juni 2015 om 15:38

Ja daar heb je gelijk in. Hopen dat we nog een keer mogen genieten van die van Persie!

6 juni 2015 om 15:51

Hij past inderdaad niet zo bij Juve en ze hebben daar al zat goeie spitsen nu, ook te veel op counteren gericht voor hem. In elke andere serie A club zou hij het ontzettend goed doen denk ik.

6 juni 2015 om 16:30

Asrima

Op counteren gericht? Juventus speelt 95 procent van haar wedstrijden dominant en aanvallend, enkel wanneer de tegenstander beduidend beter is qua kwaliteit countert Juventus.

Wel raar dat hij dit tussen de interlands door doet? Mocht het waar zijn. Zou het wel erg leuk vinden om hem bij Lazio te zien spelen, maar zijn salaris...vraag me af of Lazio uberhaupt dat wil gaan betalen

6 juni 2015 om 16:32

Ik had gelezen dat Lazio een bod van 15 miljoen ging doen op Rvp, en dat hij een jaar salaris kan krijgen van 4 miljoen plus bonussen. Maar ik zie dit ook niet gebeuren.

Wat is dat voor onzin? Waarom zou hij daar in godsnaam zijn? Zit toch gewoon bij het Nederlands Elftal? Of ben ik nou gek?

6 juni 2015 om 16:08

hij kan ook een oude foto neer zetten he.

6 juni 2015 om 16:47

Hij zegt dat de foto Zaterdag( vandaag, 6 Juni ) is genomen.
Dus of hij liegt of v.persie is daar nu dus wel.

6 juni 2015 om 17:00

die supporter zegt dat, niet Robin.

6 juni 2015 om 17:23

De spelers hebben dit weekend vrij en moeten zich maandag weer melden voor de training. Van Persie kan dus best een weekendje op en neer naar Rome.

6 juni 2015 om 18:17

Oké, dat weekend vrij wist ik niet, dan zou het inderdaad kunnen. Thanks

(Al snap ik niet dat de media op basis van een foto van een individu die beweert dat het vandaag is geweest een heel nieuwsbericht kan maken...)

Dus hij gaat met een AS Roma supporter op de foto en er wordt direct een link gelegd dat hij naar Lazio vertrekt? Met alle respect, dit hele verhaal zit in elkaar van de aannames. Een Roma supporter gaat niet gauw met een (toekomstig) Lazio speler op de foto, neem dat maar van mij aan. Net zoals een Lazio supporter zich niet laat fotograferen met Francesco Totti, een Italiaanse held. Dat gaat er -zeker bij die twee clubs- toch heel anders aan toe. Dus of meneer is een Lazio supporter, of van Persie is in onderhandeling met Roma... of dit is gewoon onzin.

6 juni 2015 om 16:00

Wat een rare vergelijking. Totti, clubheld/legende van AS Roma en Van Persie, gewoon een speler van Manchester United die in Rome is

6 juni 2015 om 16:06

Of meneer ziet gewoon een wereldberoemde voetballer lopen en weet totaal niks van met welke club die wel of niet in gesprek is...

Behalve het geruchtenaspect, zie ik niet in waarom hij eerder bij lazio dan bij AS aan zou sluiten eerlijk gezegd

6 juni 2015 om 16:09

omdat Lazio beter is dan as.

6 juni 2015 om 16:18

Volgens de ranglijst niet

6 juni 2015 om 16:20

Hahaha nice try

6 juni 2015 om 16:29

daar heb je helemaal gelijk in

Ik vraag me af of hij sowieso wel weg gaat, hij verdient een vermogen bij united en ik denk noet dat er ook maar een club is die dat nu aan hem wil betalen. volgens mij krijgt hij ook nog een premie als hij zijn contract uit dient.

Zou een hele verstandige beslissing zijn van Van Persie. In Italië ligt het tempo ook drie keer zo laag waardoor hij ook niet naast de pot piest

zou een goede opvolger van Klose zijn.

Lazio Roma is een mooie club voor Van persie.
Machester lijkt me gepasseerd station voor hem.
De Vrij speelt in Italië en ook Braafgeid.
Doen.

Prima club voor Robin. Maar ik denk niet dat het Lazio wordt waar hij zijn loopbaan gaat vervolgen. Ik denk dat het of bij Juventus is of bij Galatasaray.

Juve heeft zo wie zo Paolo Dybala van Palermo die jonge Argentijn al binnen gehaald. Die is goed!!!!

In Turkije betalen ze beter en zitten stadions wel vol. Waarom zou je dan naar Italië gaan?

6 juni 2015 om 19:39

Omdat 99% van iedereen liever naar een Italiaanse topclub wil dan naar een turkse

9 juni 2015 om 14:30

Bedankt voor je geniale argumenten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren