Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Seedorf gaat met voormalig trainer van Juventus mee naar China’

Laatste update:

Clarence Seedorf vertrekt mogelijk naar China. De voormalig trainer werd eerder deze maand nog gelinkt aan Jiangsu Suning en zou nu in beeld zijn om bij Wuhan Zall de rechterhand te worden van de 49-jarige Italiaan Ciro Ferrara.

/

Ferrera zette zondag voet op Chinese bodem en moet bij Wuhan, dat momenteel op de elfde plaats staat op het tweede niveau, de opvolger worden van Zheng Xiong. De 48-jarige Chinees diende onlangs na 28 wedstrijden zijn ontslag in bij de club uit de miljoenenstad Wuhan.

Ferrara zit sinds zijn vertrek bij Sampdoria in december 2012 zonder werkgever en zat daarvoor bij Jong Italië en Juventus. De negen jaar jongere Seedorf werd in juni 2014 ontslagen bij AC Milan en pakte daarna geen trainersklus meer aan.

Een mooie stap voor Clarence Seedorf?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

effe eerlijk, waarom zou je dit doen? Je hebt vele vele miljoenen en dan asistent worden op het 2e niveau China?

27 juni 2016 om 12:30

Om nog meer miljoenen te krijgen natuurlijk!

27 juni 2016 om 12:40

seedorf zou toch moeten weten dat je daar niet gelukkiger van wordt... pfff wat n triestheid

27 juni 2016 om 12:45

Seedorf is altijd iemand geweest die een vreemd land niet schuwt. Misschien dat dat ook wel meetelt.

27 juni 2016 om 12:45

Ach ik weet niet zo goed wat er mis mee is. Misschien geen enorme sportieve uitdaging, maar wel een leuk avontuur en dik geld.

27 juni 2016 om 12:48

Hij is zakelijk ook erg goed, dus misschien is dit meer een keuze voor de zakelijke kanten dan de sportieve.

27 juni 2016 om 13:20

Hoe weet jij nou wel of niet waar hij gelukkig van word? Je kan toch niet voelen wat hij voelt?

27 juni 2016 om 13:31

Pas een heel interview met een voormalig trainer (nederlander in china). Financiele beloftes worden nou niet altijd nagekomen en praten met de pers is uit den boze. Ik zou oppassen als ik seedorf was. Hij heeft daar niks te winnen

27 juni 2016 om 13:19

Hij gaat zijn trainer carrière opdoen. Welke clubs willen Seedorf? Ik had het liefst dat hij Suriname zou trainen.

Ik hoop dat Clarence dit niet gaat doen maar gewoon een club in Europa oppakt. Het lijkt mij dat hij daar meer van kan leren als deze job in China.

27 juni 2016 om 13:00

Tuurlijk zou hij daar meer van leren, maar hij is nu alweer 2 jaar werkloos. En blijkbaar hebben er tot dusver geen interessante clubs gemeld. Dus ik zou het wel snappen als Seedorf dit zou doen. En hij heeft dan weer een baan, en natuurlijk krijgt hij waarschijnlijk ook nog een aardig zakcentje mee..

27 juni 2016 om 14:38

Hij krijgt nog steeds elke maand salarig van AC Milan. Dus voor het geld hoeft hij het niet te doen. Verdient geld terwijl hij er niks voor hoeft te doen.

Ben van mening dat Seedorf bij een bestuursfunctie beter tot zijn recht komt dan op het veld als trainer. Hij heeft van nature een rustige, autoritaire uitstraling en volgens mij is hij daarnaast ook nog organisatorisch/ondernemend behoorlijk capabel gezien zijn eigen organisaties en bedrijven.

Een rol als bijvoorbeeld Nedved bij Juve, zou Seedorf absoluut niet misstaan in Milano.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren