Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Seedorf doet door contact met Galatasaray niet moeilijk over afkoopsom’

Laatste update:

Clarence Seedorf is van plan zonder slag of stoot te vertrekken bij AC Milan. In de Italiaanse media gonst het van de geruchten dat Seedorf het veld moet ruimen bij i Rossoneri en dat Filippo Inzaghi wordt aangesteld als zijn vervanger. Seedorf heeft een contractueel vastgestelde afkoopsom van liefst tien miljoen euro, maar hij wil water bij de wijn doen.

/

Volgens Corriere dello Sport heeft Seedorf geen zin in een conflict met zijn werkgever en is hij bereid om afstand te doen van een groot deel van zijn afkoopsom. Op die manier kan de club die hij jarenlang diende als speler verder, terwijl hijzelf beschikbaar is voor andere verenigingen. Volgens het dagblad doet Seedorf zo makkelijk over zijn afkoopsom, omdat hij al in onderhandeling zou zijn met een andere club.

Mogelijk is Galatasaray de nieuwe bestemming van Seedorf. De Turkse topclub leeft al geruime tijd op gespannen voet met trainer Roberto Mancini. Volgens diverse Italiaanse media hebben er in april in het diepste geheim al gesprekken plaatsgevonden tussen Seedorf en Galatasaray. Diverse Turkse media melden woensdag op hun beurt dat een akkoord tussen Seedorf en Galatasaray niet lang meer op zich laat wachten.

Clarence Seedorf zou een uitstekende trainer zijn voor Galatasaray

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo dit vind ik dan toch wel heel groots van Seedorf. Hij presteerde gewoon prima met de beschikbare middelen, vervolgens wordt hij als een nerd weggezet door deze achterlijke club zonder beleid, na zoveel jaren trouwe dienst als speler. En dan toch afstand doen van een hele hoop geld die je behoort te krijgen. Veel respect voor Clarence.

28 mei 2014 om 15:03

Seedorf had zijn poot stijf moeten houden en die 10 miljoen moeten eisen. Jullie naaien mij? Dan naai ik jullie dubbel zo hard. Die 10 miljoen kunnen ze namelijk niet missen, zeker niet als ze zich willen versterken.

28 mei 2014 om 15:34

Echt een subtiel voorbeeld van 'de eer aan jezelf houden' spreid je tentoon hier.

Sowieso al de aanname dat er sprake is van 'naaien', wat opzet impliceert gaat totaal voorbij aan het feit dat Milan de club is die hem als eerste de kans heeft gegeven op een trainersloopbaan. En wel met hoge verwachtingen. Dat het dan anders loopt is voor niemand leuk en vanuit deze gedachte is de houding dat je 'genaaid' wordt, die van iemand die bang is dat de grote boze wereld tegen hem is.

Maak een lange wandeling door het bos ofzo. Dan verlaten dat soort gevoelens je doorgaans snel.

28 mei 2014 om 15:43

@afcfokke

Ik zou hier ook over twijfelen als ik Seedorf was hoor. Het gaat niet perse om het geld maar om het principe denk ik. Je word binnen gehaald als de verlosser, presteert vrij aardig met een selectie die dramatisch presteerde. Speelt aardig voetbal en je bent altijd trouw gebleven aan de club. Na 21 wedstrijden word je de laan uitgestuurd en willen ze de volgende oudgediende neerzetten ten koste van jou.

Ben per definitie niet rancuneus, maar als een werkgever zich op dusdanige wijze mij aan de kant zou schuiven. Dan zou de sympathie ook direct weg zijn.

28 mei 2014 om 17:03

Afcfokke,

Wie ben jij om te praten over mijn gevoelens? Je weet niet eens wie ik ben, laat staan wat voor gevoelens ik heb.

AC Milan heeft hier gewoon in en in triest gehandeld, want het lag niet aan Seedorf. Dat het bestuur hoge verwachtingen heeft gesteld aan dit middenmoot team is gewoon te belachelijk voor woorden. Dat hij dan ook nog eens ontslagen wordt na een behoorlijk goede periode, kan je gerust onder de noemer 'naaien' zetten.

Daarnaast zeg je dat 'naaien' opzet impliceert, maar het was toch ook opzet of is Seedorf soms per ongeluk ontslagen?

30 mei 2014 om 00:42

@smk je denkt toch niet dat meneer Berlusconi wakker ligt van een seedorf die zijn poot stijf houd. Als hij seedorf echt weg wil wanneer hij dit doet stort meneer Berlusconi met als zijn connectiws en geld wel effe die 10 miljoen euro zodat meneer seedorf zo weg is. Ik keek altijd tegen hem op als speler, maar door zijn domme beslissingen die hij heeft genomen om tegen Berlusconi in te gaan, ben ik meer gaan denken dat hij alleen aan zich zelf denk.

30 mei 2014 om 04:52

Jij bent niet helemaal op de hoogte van de situatie in Milan he? Berlusconi geeft geen geld meer. Waarom denk je dat spelers als Thiago Silva en Zlatan verkocht zijn? Niet omdat ze weg wilden, maar omdat ze gewoon geld nodig hadden aangezien de kraan van Berlusconi dichtgedraaid is. Die gaat dus niet zomaar even 10 miljoen er tegen aansmijten om een trainer uit te kopen.

28 mei 2014 om 15:03

Joh Milan blijft zijn club en ik weet zeker dat hij hoopt op ooit een terugkeer bij AC Milan als de middelen beter zijn en hij een staat van dienst bewezen heeft.

Bovendien zou het in dat geval ook te maken hebben met de nieuwe club. Stel dat hij werkloos was geweest en geen zicht had op een nieuwe club, dan was het een ander verhaal geweest en was hij daarheen gegaan met een kruiwagen om het geld persoonlijk op te halen.

28 mei 2014 om 15:10

Even los van de vraag of hij nu een gentleman moet zijn of niet... Hoe Dom is dat bestuur van Milan door een beginnende trainer, die er kennelijk na 4 maandjes alweer uit kan vliegen, een afkoopsom van tien miljoen (10.000.000) te bieden? Die club wil echt heel graag naar de klote. En waarschijnlijk zijn ze handig genoeg om Inzaghi straks ook weer zoiets te bieden. Komaan wat een achterlijk volk daaro.

28 mei 2014 om 15:10

Denk niet dat Seedorf lang werkloos zou zijn mocht die niet naar gala gaan. Alleen de naam al levert je sponsorgeld op dus die komt echt wel aan de bak ergens

28 mei 2014 om 15:32

Niet lullig bedoeld maar kom je er nu pas achter dat Seedorf een grootse man is?

28 mei 2014 om 15:56

Nee hoor Heeft hij wel vaker laten blijken, maar dit is wel weer een mooi voorbeeld.

28 mei 2014 om 16:10

Oh wat is meneer Seedorf groots. Zó groot, dat iedereen hem bij Milan hem na 4 maanden uit heeft gekotst!

28 mei 2014 om 16:15

Zelfs grootse mensen worden weleens ontslagen, als je alleen al kijkt wie hem heeft aangesteld en wie hem ontslagen heeft, een seniele man, zegt genoeg volgens mij.

28 mei 2014 om 16:47

@michiel
Ik zou die mensen niet over 1 kamp scheren. Denk niet dat er namelijk veel supporters zijn die het Seedorf kwalijk nemen, of blij zijn met deze achtelijke gang van zaken. Berlusconi en Galliani, daar moet je bij wezen.

Seedorf zou mooi één van de assistenten van Guus Hiddink kunnen worden. Twee jaar ervaring opdoen onder zo'n trainer en dan een mooie stap maken.

28 mei 2014 om 15:10

Betwijfel of hij dat wilt doen. Misschien ziet hij het als gezichtsverlies. Daarnaast seet ik niet of de relatie met Hiddink is hersteld sinds 96. Vind het btw echt schandalig alsSeedorf wordt ontslagen om vervolgens Pipo aan te stellen. Tijd dat Galliani is weg gaat en dat Berlusconi terug treedt

28 mei 2014 om 15:13

Zou inderdaad heel mooi zijn maar denk dat het om 2 redenen niet gaat werken. 1 Nederlands elftal en Seedorf is nooit een goede mix geweest en 2 denk dat Seedorf wel een iets groter ego heeft en zich niet wil onderschikken aan Blind en Hiddink, hij kan veel van ze leren en ik juich het toe maar denk niet dat Clarence dat ziet zitten

28 mei 2014 om 16:07

Laat Seedorf alsjeblieft wegblijven bij Oranje en Ajax, waar sommigen zijn naam ook al roepen alsof hhet de messias is. Hij moet eerst het vak maar eens onder de knie krijgen! Natuurlijk was het dom van Milan om hem aan te stellen, maar dat ze hem nu alweer kwijt willen zegt ook wat over Seedorf zélf! Hij heeft het binnen de kortste keren voor elkaar gekregen dat hij iedereen bij Milan tegen zich in het harnas joeg met zijn eigenwijzigheid en zelfoverschatting.

Eigenlijk te belachelijk voor woorden. Hij was er net een half jaar en kreeg meteen al een bak stront over zich heen. Kreeg niet eens de kans iets op te bouwen en nu komen ze er nog goed vanaf ook. Milan ga je schamen. Zo ga je niet met clubiconen om! Snel weg daar Clarence! Wat een puinhoop.

28 mei 2014 om 15:06

Idd.. kheb het gevoel dat hij ac milan ook niet meer in zijn hart heeft zitten door deze onzin.. resluten waar vrij goed met het materiaal die hij had.. ik denk wel dat hij echt een toptrainer kan worden

28 mei 2014 om 16:31

Ik hoop dat N. de Jong ook weg gaat, want iemand moet toch een signaal geven dat dit niet kan hoe er met een club icoon als Seedorf om word gegaan!

Bestuur van Galatasaray zou dan een nieuwe blunder maken na de aanstelling van Mancini.

Waarom zou je een onervaren trainer als Seedorf willen?

Er zijn zat trainers die al kampioen zijn geworden en Champions League en WK ervaring hebben.

Waarom dan kiezen voor een trainer die geen van alle heeft?

28 mei 2014 om 15:06

Seedorf heeft het niet eens zo heel gek gedaan in zijn eerste jaar. Of moet ik zeggen eerste half jaar.

Als je ziet met wat voor spelers hij moest werken, dan vraag ik het mij af of een andere trainer er wel een team van had gemaakt. Bovendien, hij heeft Europees voetbal niet weten te halen maar hij heeft er wel zijn best voor gedaan. Toen hij kwam stond de club er beroerder voor.

28 mei 2014 om 15:24

Het gaat er niet om hoe goed hij het bij Milan heeft gedaan.

Het gaat erom dat hij onervaren is, en voor een club als Galatasaray is dat een risico omdat Galatasaray ieder seizoen voor het kampioenschap speelt en ook in de Champions League potten wilt breken.

En Mancini wilde sowieso de meeste Galatasaray supporters niet hebben, ik begrijp nog steeds niet dat hij aangesteld is door het bestuur.

28 mei 2014 om 15:51

@2045

Seedorf is misschien onervaren. Maar dat betekent nog niet gelijk dat het geen goede coach is. Zowiezo zitten er bij GS een aantal spelers die echt tegen een trainer op moeten kijken. Seedorf dwingt dat respect automatisch af.

Verder heeft hij ongelofelijk veel ervaring in het winnen van prijzen als voetballer. Dat is natuurlijk niet te vergelijken met trainer. Maar Seedorf was altijd al een verlengstuk van de trainer. Stond altijd al als leider in het veld dus die qualiteiten van coachen en het spelletje lezen heeft hij ook.

Voor de rest speelt hij graag aanvallend voetbal en heeft hij met Milan absoluut niet slecht gepresteerd. Toen hij kwam stonden ze 10 en speelden ze echt dramatisch voetbal. Aan het einde van het seiozen stonden ze 8ste, waren ze niet afhankelijk van 1 speler, speelden ze aardig voetbal en waren er duideljke patronen te herkennen in het spel. EN dat allemaal in slechts 21 wedstrijden. Vind ik een behoorlijke prestatie.

28 mei 2014 om 16:18

Je hebt toch gezien dat Seedorf met name ten onder is gegaan door dezelfde zaken waardoor hij bij Oranje niet uitgenodigd werd. Die Seedorf overschat zichzelf gewoon schromelijk. Dat hij zo bewondert wordt door duizenden voetbalfans komt dan ook voornamelijk door het enorme pr team dat hij achter hem heeft staan. bekijk zijn eigen website eens. het is net china, al het negatieve nieuws is eruit gefiltert. daarnaast kokketeert seedorf zo overdreven met zijn liefdadigheid. prima dat hij zich inzet, maar vermeld het dan niet op pagina 1 van je site om jezelf als jezus christus voor te doen.

Uit principe had ik dit niet gedaan als ik Seedorf was. Je beëindigt hals over kop je voetbalcarriere om op de advances van Milan in te gaan. Na een best goede reeks wordt hij weer als grofvuil aan de kant gezet.
Uiteraard is het wel zeer netjes van hem, mocht dit waar zijn.

Seedorf moet meer ervaring op gaan doen bij een kleinere club. De druk bij topclubs is enorm en ik denk niet dat Seedorf erin zal slagen om nu al Galatasaray te gaan coachen.

Zucht, alsjeblieft geen Galatasaray... Er moet maar iets mis gaan en je wordt compleet uitgekotst en belaagd. Kwalitatief gezien hebben ze wel goede spelers en is het niveau er naar maar dit is niks voor hem.

28 mei 2014 om 15:20

En niets voor Galatasaray

Niet naar Galatasaray Clarence. Wacht op een andere club in een grotere competitie.

28 mei 2014 om 15:26

Seedorf is geen speler he?

Hij is nu een trainer.

Jij kent het verschil blijkbaar niet want je kan nog zo een goede speler zijn dat zegt niks over hoe goed je het als trainer zal doen.

Er gelden totaal andere regels, je slaat de plank dus behoorlijk mis.

28 mei 2014 om 15:58

Joh je meent het. Waar het mij om gaat is dat Galatasaray ook een slangenkuil is. Als het daar fout gaat is zijn carriere voorbij. Hij een rustigere club nemen waar hij in alle rust wat neer kan zetten. Geen cowbow-club als Galatasaray.

28 mei 2014 om 16:06

Uit je reactie blijkt dat je nog steeds denkt dat hij een speler is.

En een trainer moet juist moeilijke tijden doormaken om het beste uit zichzelf te halen.

Als hij faalt bij Galatasaray heeft hij weer wat geleerd.

Jij denkt dat er een soort 'leer club' is waar hij rustig effe ervaring op kan doen?

Zo werkt het niet in de voetballerij he?

Daarnaast zou ik hem niet eens willen bij Galatasaray.

28 mei 2014 om 16:24

laat hem lekker bij de jeugd of amateurs beginnen met trainen en voorlopig wegblijven uit de schijnwerpers. dáár leer je pas wat het is om trainer te zijn! met al zijn ervaring als speler heeft ie het voor elkaar gekregen zich in 4 maanden tijd onmogelijk te maken!

28 mei 2014 om 17:23

Let niet op hem renktas, Azalkmaar2 zit alles rondom Turkije af te kraken.

On: Clarence, blijf aub weg van Galatasaray!. Als er een trainerswissel plaats vind dan mag het wel Lucescu worden.

Over afkoopsommen gesproken , Mancini krijgt toch ook een leuk bedrag uitgekeerd als Galatasaray van hem af wil. Ik meende dat hij nog een contract van 2/3 jaar had , maar kan het ook fout hebben

28 mei 2014 om 15:35

ja 9 millle

Wauw, dit is echt clubliefde. Ik vind het echt bullshit dat Seedorf wordt ontslagen, heeft maar een half jaartje gekregen, een trainer moet je een heel seizoen de kans geven. Allegri had de boel al verzaakt en hij mocht het even 1, 2, 3 op gaan lossen. Had er wel wat meer uit kunnen halen, maar je kan het hem niet kwalijk nemen, de spelers zelf presteerde ook totaal niet.

Wel gruwelijk dat Inzaghi het mag gaan doen, maar het is nog maar afwachten hoe hij het zal gaan doen.

Echt geen flauw idee wat ze daar bij Milan aan het doen zijn. Nu gaat Inzaghi het proberen en die zal ook wel over 3,4 maanden weer mogen vertrekken. Sindsdien alle vedettes bij milan weg zijn is het een grote chaos. Het lijkt mij dat je nu juist rust moet creeren door rustig te gaan bouwen aan een nieuw elftal, aangezien de financiele mogelijkheden ook niet meer geweldig zijn. Waarom verlengen ze bijvoorbeeld abbiati zijn contract nog? Ik denk echt dat ze volgend jaar weer 7e, 8e worden als dit beleid doorgaat.

28 mei 2014 om 15:29

Milan is lekker bezig inderdaad. Ze hadden Seedorf gewoon komend seizoen nog een kans moeten geven. Staat hij in de winter op dat moment op een plaats waarbij je geen recht hebt op Europees voetbal kan je zeggen dat hij heeft gefaald. Maar om hem na een paar maanden weg te sturen is gewoon een laffe streek.

Voor het geld hoeft hij het natuurlijk niet te doen. Ik vind dit wel een mooi gebaar aan de club die hem zoveel gegeven heeft, van de club vind ik het een slecht gebaar aan de man die hen minstens net zoveel gegeven heeft. Ik hoop voor Seedorf dat hij ooit nog eens terug mag komen wanneer hij meer ervaring heeft en Ac Milan er beter voor staat.
Voor nu hoop ik dat hij een mooie club vindt waar hij kan leren en fouten mag maken, dus geen Galatasaray...

Persoonlijk zou ik eerst even tot rust komen, Clarence wil gelijk weer over die hindernis heen.

Zou niet durven zeggen of Galatasaray wel of geen goede keuze is, normaal gesproken denkt hij wel goed na voor hij ergens aan begint.

Bij AC Milan was het de liefde op het eerste gezicht, zal nu dondersgoed weten waar hij aan begint.

Wens je in ieder geval veel succes.

Stel dat dit waar zou zijn, erg mooi gebaar van Seedorf. Al zou ik hem best begrijpen wanneer hij gewoon die 10 miljoen op zijn rekening bijgeschreven wilt zien worden haha. Maar Galatasaray lijkt me echt alles behalve een goede stap. Daar moet je net zoals bij Milan, gewoon meteen presteren. En aangezien Seedorfs carrière hier al meteen een deukje op heeft gelopen, lijkt me het niet verstandig als hij over een tijd al twee keer ontslag op zijn cv heeft staan.. Gewoon naar een club in een mooie competitie waar ze een normaal verwachtingspatroon hebben.

Mischien klinkt dit bezopen maar zal Seedorf niet iets zijn voor Inter de ultime pay back.
Ze zijn daar toch bezig met een nieuwe generatie.

28 mei 2014 om 16:52

Ohhhh, dat zou een geschenk zijn voor Milan, als hij tenminste zijn afkoopsom laat schieten (wat hij nooit zal doen) . de concurrent verzwakken met een onervaren eigenwijze trainer die nergens voor open staat en geen afkoopsom te hoeven betalen.... prima plan!

A nee please niet naar Turkije gaan...!
Ga liever naar een toonaangevender competitie of desnood eredivisie

28 mei 2014 om 15:22

Wij willen hem ook niet eens. Zo'n onervaren trainer hebben wij niets aan

28 mei 2014 om 16:28

Oke dan! mooi gezegd!!!! laat seedorf zich eerst lekker bewijzen bij de amateurs ofzo

28 mei 2014 om 15:29

@maurootje

Besef jij eigenlijk wel dat een trainer en speler je niet met elkaar kan vergelijken?

Of het een grote of kleine competitie is is voor een trainer vaak niet eens van belang.

Er zijn zoveel 'goede' trainers geweest in Turkije.

Jij moet nog even langer voetbal volgen want je begrijpt totaal niet waar het om draait.

28 mei 2014 om 16:29

are you kidding me.. dus ik kan seedorf geen toonaangeverder competitie toewensen dan Turkije, ook al is hij net trainer..? ik had hettoch echt over hem als trainer, en de competitie is WEL van belang, bedoel denk jij dat bijvoorbeeld Frank de boer naar Rusland gaat als hij ook naar een toonaangevende competitie kan? nee inderdaad, denk ik ook niet.

leer lezen en ga je wat meer verdiepen voetbal

28 mei 2014 om 16:30

Roberto Carlos heeft zich wel mooi bewezen als trainer. Laat met Sivasspor mooi aanvallend voetbal zien, dus jouw redenering klopt niet.

28 mei 2014 om 16:55

dus 1 trainer maakt het verschil opeens..? nee

Als ik Seedorf was geweest had ik AC Milan tot op de laatste cent aan hun contract gehouden. Wie zo hufterig met zijn clubiconen omspringt verdient het om ongenadig een poot uitgedraaid te worden. Een eventuele aanstelling bij Galatasaray zou ik niet laten meewegen, AC Milan heeft je ontkiemende trainerscarrière een flinke tik gegeven, dat je snel een nieuwe baan vindt is absoluut niet aan hun te danken en ik zou hun dan ook geen enkel financieel voordeel gunnen. Wat een rotclub is dat geworden, niet alleen rot qua spelersmateriaal, nog veel rotter in de organisatie.

Hij doet t voor de club niet voor de bestuurders.. De club staat niet automatisch gelijk aan haar bestuurders.

Seedorf dit , Seedorf dat, vooralsnog trainer van AC Milan! Het Milan bestuur heeft een hoop wanbeleid goed te maken. Ik ga er als Milan fan vanuit dat het geruchten zijn aangezien de Milan site nog niks aangeeft, volgens de media zouden afgelopen maandagnacht al knopen zijn doorgehakt, nog steeds lees ik het nergens als feit! Balotelli zou zogenaamd verkocht moeten worden, vooralsnog speler van Milan, en geen reden tot verkoop.

28 mei 2014 om 16:48

Milan heeft nog niets bevestigd omdat Seedorf het onderste uit de kan wilt halen wat afkoopsom betreft en er daardoor nog geen officieel akkoord is bereikt over zijn vertrek. Seedorf gaat nog liever naar de rechtbank om zijn ontslag aan te vechten dan dat hij die 10 miljoen laat schieten. twee maanden geleden, toen zijn vertrek voor het eerst in de lucht hing, dreigde hij de club al met juridische stappen.

28 mei 2014 om 18:28

Ik ben een 'die hard' Milan fan! Mits je direct in contact staat met Clarence kan je dit zeggen, mijn vermoeden is dat je Seedorf niet persoonlijk kent. Je kneed een hoop onzin uit je eigen (bla)derdeeg... Niets dat je opnoemt is met een bron te onderbouwen. Dit weet ik vrijwel zeker aangezien ik Milan dagelijks volg.

Dit is gewoon triest van ac milan om zo met hem om te gaan.aangezien hij maar een paar maanden de tijd heeft gekregen om iets van dit matig elftal te maken.dat was zelfs een ervaren trainer niet gelukt met dit materiaal.en ondanks dat heeft hij het beter gedaan als de gene voor hem.
het zou ac milan sieren om hem de kans te geven om zelf een team samen te stellen en hem op z,n minst de kans te geven tot dec.dan kan je hem pas beoordelen.
aangezien ze geen europees spelen had hij in alle rust zich op het team en de competitie kunnen concentreren.

het siert hem wel dat hij van het geld af ziet,maar eigenlijk had hij schijt moeten hebben aan ac milan.
en moeten zeggen het geld heb ik niet nodig maar unicef wel.

28 mei 2014 om 16:16

Het siert ons allen, indien we niet steeds happen voor de geruchtenstroom waarvan niks een feit is!

28 mei 2014 om 16:40

Zo is dat! de afgelopen weken hoorden we steeds allerlei berichten en geruchten en zat iedereen er steeds naast. en zal één ding zeggen: seedorf laat die afkoopsom écht niet liggen! Milan had zijn vertrek namelijk allang bevestigd wanneer er een akkoord over zijn afkoopsom was geweest.

Seedorf is altijd een held voor mij geweest. Hoe AC Milan met Seedorf omgaat is erg triest. Hij heeft niet eens de tijd gekregen om te presteren. Iemand die zoveel heeft betekend voor AC Milan en vervolgens hem als trainer weg doen. Is heel triest voor woorden!
Ik ben een fan van Galatasaray, maar dit is geen goede stap voor Seedorf. Alhoewel je weet het maar nooit.
Misschien pakt hij het goed op en kan hij weer ervaring op doen.

Succes Seedorf!

28 mei 2014 om 16:36

wat heeft hij voetballend dan betekent voor Milan? in 2003 was hij geeneens basisspeler, en de grote jongens in zijn Milan periode waren Kaka, Inzaghi, Ibra en Shev! nooit heeft seedorf grote wedstrijden beslist, nooit werd hij genomineerd of won hij de 'ballon d'or'. Kaka won de Ballon d'or in 2007, Shevchenko in 2003, Van Basten won hem in 1988, 1989 en 1992 en Gullit in 1987. Daarnast werden Rijkaard, Maldini en Baresi meerdere malen genomineerd. Dat zijn de grote mannen uit de historie van AC Milan. Seedorf mag hun veters nog niet strikken.

28 mei 2014 om 18:31

Seedorf is altijd een tweede Pirlo binnen het team geweest! Mits je een Milan fan bent, begrijp je zijn aandeel.

Zou als ik hem was toch eerst ergens bij een topclub een jaartje als assistent meelopen, misschien Real Madrid als Zidane weggaat. Hij kent de club daar en je komt toch met nog wat meer aanzien als trainer binnen bij je volgende club

Seedorf ontslaan en inzagghi aannemen wat schiet je hier in hemelsnaam mee op

28 mei 2014 om 16:44

Uhm.... Inzaghi is al 2 jaar bezig als trainer bij Milan en heeft ene wat andere persoonlijkheid als Seedorf, die zichzelf zó overschat heeft en zó eigenwijs was dat hij zichzelf binnen 4 maanden compleet heeft afgebrand binnen de club. dat de resultaten nog meevielen zegt me niks. de resultaten werden juist beter nadat seedorf voor de eerste keer op het matje geroepen was door Galliani om de speelwijze aan te passen.

28 mei 2014 om 16:54

Jij hebt duidelijk geen voorkeur voor Seedorf en dat is prima, maar je moet niet door zo'n anti-bril kijken. In de CL tegen Atletico hadden ze er in het San Siro met 3-0 overheen kunnen walsen, maar wat kan Seedorf eraan doen dat Kaka en Honda 240 kansen missen? Gelijk na het ontslag van Allegri was het spel al veel frisser om naar te kijken, de resultaten vielen tegen omdat er gewoon niet genoeg gescoord werd terwijl het overwicht er wel was.

Ik las laatst dat er is berekend dat als de Serie A opnieuw zou zijn begonnen op het moment dat Seedorf begon, dat hij nu 3e zou staan met Milan. Met zo'n pauperteam! Wat kan je dan nog meer verwachten? Deze selectie is echt niet in staat om structureel voor de top 3 te knokken.

Ook al mag je Seedorf niet, en vind je hem arrogant dat hij te snel begonnen is aan zo'n job (is misschien ook wel zo, dat terzijde) zul je toch wel moeten toegeven dat Milan niet netjes met hem omgaat. Hij beeindigt zijn carriere, zijn voetbalplezier zegt hij vaarwel om zijn oude club te helpen en dan wordt je via de achterdeur weer op straat gedumpt. Milan had moeten weten waar het aan begon, een onervaren trainer kan je niet direct weer naar de top loodsen. Ik hoop dat hij ooit trainer van Inter wordt en kampioen wordt, terwijl hij Milan 2 keer vernedert in de Derby Della Madonnina.

28 mei 2014 om 18:34

Wat we ook niet mogen vergeten is dat Seedorf ook weer sinds jaren, AC Milan van Inter heeft laten winnen dit seizoen. Iets wat ik zeker niet onbelangerijk is!

Laat Seedorf zijn karwei afmaken!

Ik hoor wel vaker dat niemand groter is dan de club, maar nu begin ik toch wel te twijfelen. Gigantisch veel respect voor Clarence.

laat seedorf blijven en koop eens top spelers man man!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren