Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Scout van Besiktas zat zondag op de tribune voor 4 spelers van Feyenoord’

Laatste update:

Een scout van Besiktas was zondag aanwezig tijdens de 1-5 zege van Feyenoord op FC Utrecht, zo blijkt uit een foto van 1908.nl. De transfermarkt in Turkije is tot 15 september geopend, waardoor het nog altijd mogelijk is om spelers te verkopen aan clubs uit de Süper Lig. De Turkse scout noteerde een aantal namen aandachtig tijdens het duel in Stadion Galgenwaard. Onder meer Mats Wieffer, Gernot Trauner, Marcos López en Alireza Jahanbakhsh zouden op het wensenlijstje staan in Istanbul. Het laatstgenoemde duo kwam overigens niet in actie.

Met name Wieffer werd aandachtig gevolgd tijdens het duel in de Domstad. Het lijkt er echter niet op dat Feyenoord bereid is de 23-jarige middenvelder te laten gaan, daar hij nog tot medio 2027 vastligt in De Kuip. Wieffer vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een marktwaarde van 15 miljoen euro, bijna het dubbele bedrag van de inkomende recordtransfer van Besiktas (Rodrigo Tabata, 8 miljoen euro, 2009). Wieffer lijkt dan ook vrijwel onhaalbaar voor de Turkse grootmacht.

Trauner, die zondag 74 minuten in actie kwam, geniet al langere tijd belangstelling van Besiktas. De Oostenrijkse routinier is dit seizoen de vaste aanvoerder van Feyenoord en ligt nog tot medio 2026 vast in Rotterdam-Zuid. Trauner speelde in Utrecht een uitstekende wedstrijd en is volgens Transfermarkt 5 miljoen euro waard. Besiktas presenteerde deze week centrumverdediger Eric Bailly, die overkwam van Manchester United. De verwachting is niet dat de club van trainer Senol Günes nog een mandekker gaat aantrekken.

López en Jahanbakhsh, die zondag beiden negentig minuten op de bank zaten, liggen nog vast tot medio 2026 en 2024. Bij Jahanbakhsh heeft Feyenoord nog wel de optie om zijn verbintenis met een seizoen te verlengen. Beide spelers moeten op hun voorkeurspositie een concurrent voor zich dulden. López is op de linksbackpositie de tweede keuze achter Quilindschy Hartman, terwijl Jahanbakhsh voorin enorm veel concurrenten heeft. Feyenoord zou eventueel willen meewerken aan een vertrek van de Iraniër, al zou hij zelf geen oren hebben naar een Turkse transfer. Jahanbakhsh voelt zich helemaal thuis in De Kuip.

Javairô Dilrosun
Het lijkt er niet op dat Feyenoord na het sluiten van de Nederlandse transfermarkt happig is om mee te werken aan een vertrek van Wieffer, Trauner, of López. Buitenspeler Dilrosun mag eventueel wel vertrekken, zo liet algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese weten aan het Algemeen Dablad. “"Er speelt nog wel iets rond Dilrosun. Er is interesse voor hem van clubs uit landen waar de markt uiteraard nog wel open is.” De transfermarkt is nog open in verschillende landen. Zo kunnen clubs uit onder meer België, Griekenland, Turkije en Mexico nog spelers verwelkomen.

Verwacht jij dat Dilrosun nog vertrekt in de komende weken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom zou je überhaupt van Feyenoord naar besiktas gaan als Wieffer zijnde? Die kan wel hoger mikken.

5 september 2023 om 11:57

Salaris.

5 september 2023 om 11:59

Wat denk je dat hij krijgt hij een stap omhoog?

5 september 2023 om 12:09

Meer geld.

5 september 2023 om 12:16

Geen idee. Enige wat ik weet van de Turkse competitie is dat er een heleboel voormalige toppers heengaan omdat die nog een vergelijkbaar salaris kunnen bieden. Verder ging de vergelijking ook niet tussen Besiktas en een stap omhoog, maar tussen Besiktas en Feyenoord. Reken maar dat Besiktas meer salaris kan betalen dan Feyenoord. Verder zou het natuurlijk totaal onzinnig zijn om van Feyenoord naar Besiktas te gaan.

5 september 2023 om 12:24

Precies dit inderdaad

5 september 2023 om 14:30

Je zegt oude spelers nog een gelijk salaris kunnen bieden. Wat gewoon niet waar is je hoeft er minder hard te werken. Als je denkt dat Gala ook 100 miljoen salariskosten heeft kan ik je wel uit die droom helpen? Totaal geen ene reden aangedragen waarom WIEFFER naar Besiktas zou gaan. Is dat een ‘oude’ speler in jouw ogen?

5 september 2023 om 15:05

De spelers hoeven in Turkije geen belasting te betalen. Een Taduc verdiende bij Ajax 6,5 miljoen blijkt, bij Fener.3 miljoen. Na belastingafdrachten verdient hij dus bijna evenveel.

5 september 2023 om 11:58

Salaris, supporters, stad. Sportief uiteraard wel gelijk in.

5 september 2023 om 12:08

Bij een stap omhoog zijn supporters en stad subjectieve begrippen dus dat zegt weinig. Denk dat Wieffer sowieso hoger zal mikken bij een volgende stap dan met natuurlijk alle respect voor Besiktas en dan komt dat salaris vanzelf wel en sportief is het inderdaad sowieso geen verbetering. De Turkse competitie is geen verbetering en ook bij Feyenoord speel je om de prijzen en kom je uit in de CL. Gaat dus niet gebeuren.

5 september 2023 om 12:14

Lezen arsenal890. Er staat niet sportief gelijk, er staat sportief gelijk in. Je hebt er mbt het sportieve gelijk in.

5 september 2023 om 12:27

Ik ben zelf niet Turks, maar heb vaak competitiewedstrijden in Turkije (vooral Istanbul) bijgewoond. De beleving die je daar meemaakt in de stadions krijg je kippenvel van, de klassieker in NL stelt er compleet maar dan ook compleet niets bij voor. Daarnaast veel meer salaris, minder belasting inleveren, fantastische stad, klimaat, cultuur, eten, competitie is wel redelijk vergelijkbaar met NL. Toppers zijn geweldig, de rest is middelmaat of minder, net zoals in de eredivisie.

5 september 2023 om 13:45

Is toch allemaal een beetje relatief. Ik vind Istanbul een prachtige stad, misschien wel de mooiste waar ik ben geweest (zeker vergeleken bij Rotterdam), maar ik zou er absoluut niet willen wonen. Wat het vooral is; Wieffer is jong en heeft zich razendsnel ontwikkelt. Er is echt geen enkele kans dat ie dan naar een competitie gaat die inmiddels vrij significant lager op de lijst staat dan de Nederlandse. Die gaat gewoon naar een van de top 4 competities na Feyenoord. Tenzij hij compleet stagneert natuurlijk.

5 september 2023 om 11:58

Klinkt een beetje als de eerdere interesse van Besiktas in Veerman.

5 september 2023 om 12:04

Dat ze Alireza maar oppikken.
Veel te duur en met Ivanusec, Paixao, Sauer, Minteh en Stengs hebben we 5 spelers die beter zijn dan hem.
4 goede wedstrijden in 2 jaar is te weinig voor het geld dat hij verdient.

5 september 2023 om 12:18

Lijkt me ook niet heel waarschijnlijk inderdaad. Dergelijke spelers gaan elders sowieso meer verdienen, dus het lijkt me ook niet dat jongens als Trauner en Wieffer zo'n overstap zien zitten.

5 september 2023 om 12:41

Van Feyenoord naar Besiktas is inderdaad sportief gezien een flinke stap terug. Zie in ieder geval geen enkele basisspeler nog die kant op gaan

6 september 2023 om 09:12

Besiktas wint gewoon van dit Feyenoord, dus weet niet zo goed hoezo het een stap terug zou zijn. Het is alleen niet echt een substantiële stap vooruit.

5 september 2023 om 13:28

Dat Besiktas op de tribune zat voor hem, betekent niet dat hij gaat, toch? FC Volendam kan ook op de tribune zitten voor Mbappe, maar waarom zou hij dat doen?

5 september 2023 om 13:31

Enorme vis liefhebber misschien😜

5 september 2023 om 14:27

Hah, dat zou zomaar kunnen. Ok, verkeerd voorbeeld. PEC Zwolle dan?

Jaffie Dilrosun zou ook iets voor FC Twente zijn eigenlijk is hij te goed voor Twente maar een seizoen huur daar zou hem goed doen

5 september 2023 om 11:57

Als hij bij Feyenoord niet aan de bak komt, dan verwacht ik niet dat hij meteen te goed is voor Twente. Ik denk wel dat het een zeer welkome versterking zou kunnen zijn voor Twente.

5 september 2023 om 12:07

Sorry maar Feyenoord is wel 5 stappen verder dan Twente. Iedereen op de Feyenoord bank zou een directe versterking zijn voor Twente.

5 september 2023 om 12:07

@redisthecolour,
Dilrosun speelde vorig seizoen vanaf rechts heel behoorlijk, maar moest toen naar 10 verhuizen. Daar ging het minder en daarna kreeg hij geen kans meer.
Verder werd hij zelden goed gebruikt. Nooit op snelheid de diepte in, altijd alles in de voet

5 september 2023 om 12:12

Jullie beste speler die te goed was voor jullie komt bij Feyenoord voorlopig nog tekort en niets meer dan een bankzitter.

5 september 2023 om 12:17

En is dat een kwestie van slecht gescout of een kwestie van koppigheid van Slot? Maar idd, alles van het heilige Feyenoord is veel te goed voor het kleine provincie clubje, andersom zou er nooit een Twente speler goed genoeg zijn om voor het grote Feyenoord uit te mogen komen.

5 september 2023 om 12:19

@rownaldo9 - Feyenoord is natuurlijk verder dan FC Twente, maar 5 stappen is dan weer erg overdreven. Dan probeer je het wel enorm aan te dikken.

5 september 2023 om 12:27

Ik hoef maar 1 simpel voorbeeld te geven, Lamprou. Zo'n simpele oneliner om duimpjes te scoren, knap hoor!

5 september 2023 om 12:28



@sirius

1 groter stadion
2 groter budget
3 beter training complex
4 betere jeugd
5 grotere geschiedenis

Ik kan nog wel even door gaan hoor..

5 september 2023 om 12:58

Ik denk niet dat hij meteen een hoger niveau zou halen dan Cerny of Misidjan afgelopen seizoen haalden. Dus is hij dan meteen te goed? Of kan hij uitgroeien tot een speler die weer een nieuwe stap kan zetten, zoals Cerny en Misidjan dat ook hebben gedaan na afgelopen seizoen.

5 september 2023 om 13:07

@red wat wil je met lamprou aangeven? Het enige wat je met lamprou aantoont is juist hoeveel verder feyenoord is. Lamprou is gewoon een keeper die de laatste jaren 1e doelman is geweest bij clubs die onderin de eredivisie/bovenin de kkd mee doen en die is bij feyenoord gehaald puur voor de trainingen en is inmiddels 4e doelman. Dat feyenoord zulke spelers gewoon daarvoor op de loonlijst kan hebben is juist een teken van hoeveel ze verder zijn.

5 september 2023 om 13:20

Ohhh op die manier, excuses dan begreep ik het verkeerd. Helemaal met je eens dan.

5 september 2023 om 13:34

Als Feyenoorder vind ik dit een beetje sneu. Geen enkele reden om dit te doen.. daarnaast maakt iedereen zichzelf erg klein door andere clubs te bestempelen als clubjes Reactie op Rownaldo

5 september 2023 om 13:41

@redisthecolour, je opmerking over de "standaardleden" geldt ook voor de Twente-fans. Al sinds Twente terug is in de Eredivisie, lopen menig Twente-fans te roepen dat Feyenoord eigenlijk niet veel verder is dan Twente. Bij ieder artikel over Feyenoord, of het nou transfers of wedstrijdverslagen zijn, tref je aardig wat Twente-fans aan die even hun negatieve pis eroverheen moeten doen.

Feyenoord is gewoon stukken verder dan Twente en dat zijn Ajax, PSV en (in iets mindere mate) AZ ook. Zou niet heel moeilijk moeten zijn om dat te accepteren.

Dat staat overigens los van Dilrosun en of hij bij Twente zou passen

5 september 2023 om 13:47

Valt ook wel mee dat de hele bank van Feyenoord een versterking is voor Twente. Al zou Dilrosun als ie daar echt de kans krijgt om steeds basis te staan best wat kunnen brengen. Kon die bij ons ook, alleen niet vaak genoeg.

5 september 2023 om 14:01

Ik weet heel goed dat er ook een aantal supporters van Twente zijn, die totaal niet objectief kunnen kijken naar beide clubs. Natuurlijk is Feyenoord een stuk verder dan Twente, maar dat wordt weer schromelijk overdreven door bepaalde leden hier. Feit is dus dat het van beide kanten gebeurd, hopelijk wordt dit langzamerhand eens wat minder.

5 september 2023 om 15:05

@migi op Lamprou na , zou heel de bank van Feyenoord gewoon basis staan bij fc Twente

5 september 2023 om 17:15

@Redisthecolor

Ik kan mij als Feyenoorder zijnde goed vinden in jouw woorden kerel. Je zegt helemaal niets geks. Jij kan ook niet verantwoordelijk gehouden voor de soms wat extreme reacties van mede-Twente supporters. Ik heb soms ook last van plaatsvervangende schaamte als een mede-supporter iets doms zegt (of er weer een stad verbouwd moet worden).

In de periode na Gio (en ook nog er voor in de periode dat Fer naar jullie ging) was er niet veel verschil in de prestaties tussen Twente en Feyenoord, misschien was Twente op sommige gebieden zelfs verder . Met name in de periode van Mario Been.

Sinds Slot is die orde weer verandert, waar ik Feyenoord weer als topclub beschouw m.b.t. de nationale en Europese competities. Twente is gewoon een hele sterke en stabiele subtopper, waar helemaal niets mis mee is. Eigenlijk laat de situatie bij Utrecht zien hoe knap het is dat Twente het zo goed doet al jaren lang. Utrecht is toch een club met een erg grote achterban, plus geldschieter.

5 september 2023 om 12:04

Bij Twente is het niet ineens een speler met heel veel overzicht. Hij zal wel iets meer ruimte krijgen. Maar te goed voor Twente lijkt mij niet.

5 september 2023 om 12:05

Alsjeblieft geen verhuur. Het is niet zo dat hij ooit wel het niveau van Feyenoord lijkt tr gaan halen.

5 september 2023 om 12:24

Volgens mij verdient Dilrosun een kleine 8 ton per jaar bij Feyenoord. Dat zijn bedragen die de Nederlandse subtop niet zomaar even ophoesten.

5 september 2023 om 12:09

Ik denk dat hij, Twente en Feyenoord allen profijt hebben van een seizoen misschien hem aan ze verhuren. Kwalitatief zou hij echt wat toevoegen en bij een goed jaar kan je hem mogelijk wel verkopen. Zie Cerny

5 september 2023 om 12:12

Alstublieft zeg. Wat moeten we daar nu mee. Heeft bij Hertha en bij Feyenoord niets gepresteerd. Waarom zou het bij Twente dan plotseling wel wat zijn. Nee, die houden ze maar lekker in Rotterdam.

5 september 2023 om 12:21

Hij is veel beter dan Daan Rots op rechts. Zou gelijk basis staan bij jullie.

5 september 2023 om 12:24

Nou ja, de omstandigheden in de Bundesliga of bij Feyenoord zijn natuurlijk wel anders. Hertha is nou niet bepaald de meest dominante ploeg in de Bundesliga en bovendien gaat het allemaal een stuk fysieker en sneller daar. Bij Feyenoord loopt veel meer concurrentie waardoor zo'n jongen ook niet snel belangrijk wordt binnen het spel. Dat heeft een speler als Dilrosun wel nodig. Bij FC Twente zou hij sneller zo'n rol krijgen.

De kans dat Dilrosun de beste buitenspeler zou worden die we hebben, is gewoon groot. Z'n concurrenten zijn immers Vlap (doet het aardig, maar is gewoon geen buitenspeler), Rots (komt simpelweg tekort), Unuvar moet nog blijken en Taha lijkt er nog niet klaar voor te zijn.

Ja want Wieffer wil vast bij Besiktas gaan voetballen als je bij Feyenoord speelt…

5 september 2023 om 11:58

BJK betaald beter en Istanbul is een leukere stad om in te wonen dan Rotterdam

5 september 2023 om 12:05

Als je Marcos Lopez, Alireza Jahanbaksh of Gernot Trauner heet valt de afweging Istanbul - Rotterdam misschien wel uit in het voordeel van Istanbul, maar als je Mats Wieffer heet en in Nederland bent geboren en getogen, plus al langer in Rotterdam woont door de jaren bij Excelsior denk ik niet dat hij Istanbul verkiest boven Rotterdam, maar ik kan niet in zijn hoofd kijken natuurlijk.

Dat even naast sportieve redenen waarom je in huidige situatie Feyenoord boven Besiktas zou verkiezen

5 september 2023 om 12:26

Ik zou niet in Rotterdam willen wonen, maar vrij zeker nog minder graag in Isantbul (afgaande op 1 vakantie). Dus dat gedeelte is zeer, zeeeeeer, subjectief.

5 september 2023 om 12:42

Haha inderdaad. Ik zou in Istanbul niet dood gevonden willen worden. Rotterdam is niet mijn favoriete stad maar liever Rotterdam dan Istanbul. Voor Trauner en Wieffer is er geen enkele reden om van Feyenoord naar Besiktas te willen gaan.

5 september 2023 om 13:03

@bundy: Istanbul lijkt me echt een vreselijke stad om te wonen

5 september 2023 om 12:01

Waarom niet? Het is Rotterdam of istanbul.de keuze lijkt dan al snel gemaakt maar Besiktas zal never nooit zoveel uitgeven aan 1 inkomende transfer op dit moment. Weet ook bijna zeker dat hij bij Besiktas het dubbele kan verdienen dan bij Feyenoord.

5 september 2023 om 12:06

De keuze voor Wieffer is dan snel gemaakt ja, Rotterdam natuurlijk. Wat moet iemand als Wieffer in Istanbul, volgens mij is hij hartstikke gelukkig in Rotterdam.

5 september 2023 om 12:11

Dan kunnen we ook zeggen wat een Ronaldo doet door naar de zandbak te gaan? Hij kan bij Besiktas meer verdienen en ook nog is minder belasting betallen. Zijn genoeg jongens geweest uit Amsterdam,Rotterdam,Utrecht etc etc die zijn gaan ballen in Istanbul.het is een stad die nooit slaapt. Maarja Besiktas zal zijn transfer bedrag toch niet kunnen betallen.dat kunnen alleen Gala en Fener op dit moment

5 september 2023 om 12:24

Ja leuk dat meer verdienen, dat kan hij altijd nog doen als hij in de 30 is zoals alle vedettes in Turkije. Eerst maar eens zijn sportieve ambities waarmaken.

5 september 2023 om 12:29

Dirk en Robin van persie waren toch echt op hun retour toen ze naar feyenoord kwamen? En wie zegt dat Turkse clubs hem dan nog willen? Als hij nu een transfer maakt naar de Engeland en hij bakt daar jaren niks van,dan komt hij gewoon weer leuk terug bij een feyenoord.

5 september 2023 om 12:50

Misschien als hij 30 is. Hij gaat nu met Feyenoord de Champions League in. Wieffer kon ook naar Italie in de winterstop, daar betalen ze nog meer dan in Turkije en deed hij ook niet.

5 september 2023 om 13:45

Nou als ik de laatste transfers zie naar Turkije heb ik nou niet echt het gevoel dat die niet geïnteresseerd zijn in spelers die niet helemaal slaagde is Engeland, of een andere grote competitie. De een na de ander gaat die kant op. Als hij met feyenoord een goed jaar in de CL draait en dan een stap omhoog maakt, maar daar niet helemaal blijkt mee te kunnen draaien dan zijn er echt nog wel wat Turkse clubs die hem willen denk ik.

Hah wat is dit. Wieffer naar Besiktas? Waarom zou die dat in hemelsnaam willen

5 september 2023 om 12:08

Gaat ook never nooit gebeuren. Ze kunnen altijd komen kijken, maar daar blijft het wel bij

Ze kunnen best op de tribune zitten, maar dat betekent enkel dat er bij Utrecht een mannetje meer in het stadion zit. Ik verwacht niet dat Feyenoord nog spelers laat gaan met uitzondering van Dilrosun daargelaten en misschien Jahanbakhsh als daar nog geld voor zouden kunnen vangen. Lekker blijven doorzoeken bij Besiktas.

Wieffer is wel een laatbloeier.
Maar ik denk ook dat Feyenoord wel een beetje ze plafond is. Denk niet dat het een speler is die zoals Kokcu de rest beter maakt.

5 september 2023 om 12:09

Wieffer is juist een speler die ervoor kan zorgen dat spelers naast hem kunnen excelleren. Dat zag je vorig jaar met Kokcu. In het Nederlands elftal met Frenkie en nu weer met Timber.

5 september 2023 om 12:27

Nou schiet je wel te ver door. Een middenveld met Wieffer en De Jong werkt juist niet, met name omdat ze min of meer dezelfde functie hebben. Dan wordt het spel zeer stroperig. Wieffer is een leuke speler voor een Nederlandse topclub, maar in Oranje vind ik het maar een doodgewone speler.

Niet slecht, maar ook geen speler die kwaliteiten aan Oranje toevoegt die het nog niet had of Oranje naar een (iets) hoger niveau tilt. Wel is hij nog relatief jong met 23 jaar. Er kan dus nog wel best wat groei in zitten.

Zou voor Zerrouki gaan boys, trust me on this one.

Alleen voor Alireza zou het een reële optie zijn. De rest mikt hopelijk toxh wel hoger dan Besiktas.

5 september 2023 om 12:05

Marcos Lopez zou niet basis staan bij besiktas. Alireza
Mogen ze hebben inderdaad, denk dat niemand weggaat en gewoon gaan genieten van CL en evt kampioenschap.

5 september 2023 om 12:11

Nouja Trauner zie ik niet direct meer perse de stap hogerop maken. Echter hij zit prima op zijn plekje in Rotterdam dus verwacht niet dat vertrekt. Echter is het wel een speler die ik haalbaar zou vinden.

5 september 2023 om 17:15

Trauner is van ondenkbare waarde voor Feyenoord, die mag zijn carrière bij ons wel afsluiten. Hij zit nu in zijn beste jaren, en dit niveau zie ik hem nog wel 2 seizoenen volhouden. Als hij blessure vrij blijft

Feyenooord heeft geen enkele reden Wieffer, Trauner, of Lopez te laten gaan. Wieffer en Trauner zijn te bepalend voor het team en bovendien niet of nauwelijks te betalen voor Besiktas, Lopez zal maar weinig opleveren omdat hij niet speelt en daarnaast is hij de aangewezen stand-in voor Hartman wanneer nodig. Jahanbakhsh of Dilrosun zou ik bij een goed bod laten gaan met Minteh en Sauer achter de hand.

Lopez en Alireza verkopen voor een leuk prijsje zou ik altijd doen. Komen beide te kort voor het CL niveau.

5 september 2023 om 12:35

Lopez doet echt niet heel veel onder voor Hartman hoor. Je kan moeilijk zonder back-up een lang seizoen ingaan.

5 september 2023 om 13:47

Nu hendriks en kasanwirjo zijn verhuurd kan er echt niet nog een verdediger vertrekken.

5 september 2023 om 14:56

De keren dat Lopez er moest staan was hij praktisch foutloos en vond ik hem niet minder dan Hartman. Hartman heeft wel meer potentie denk ik, maar ik hoop dat Lopez blijft hoor als back up. Hartman heeft nog wel eens een onbezonnen moment en pakt vast wel een keer een schorsing.

Zinloos bezoekje: Trainer en Wieffer gaan nooit van hun levensdagen naar Besiktas, Lopez mag absoluut niet vertrekken en Jahanbakhsh speelde niet. Die laatste mogen ze overigens best overnemen voor 5-7 miljoen of anders is Dilrosun wel wat voor ze

"Waarom zou Wieffer naar Besiktas willen?" Besiktas ik voor verschillende spelers komen kijken, nergens staat aangegeven dat Wieffer specifiek naar Besiktas wilt.

5 september 2023 om 14:11

Lijkt me een volledig gerechtvaardigde vraag of de spelers waarvoor Besiktas kwam kijken zelf ook naar die club zouden willen. Het zijn immers geen slaven die verhandeld worden.

Enige die eventueel er open voor zou kunnen staan is Alireza. Alsof Wieffer naar Turkije gaat , alleen om vakantie te vieren denk ik !

Die scouting van Besiktas is ook niet helemaal 100 hoor. Waarom zou je die spelers willen hebben? Geen van die spelers is beter dan wat er al in de selectie staat. Als je een aankoop wil doen zou je Yusuf Sari van Adana kunnen halen en dan zou ik nog een linksachter van kwaliteit willen hebben zoals Tagliafico. Die Masuaku is echt een clown namelijk.

Frappant hoe men doet alsof Besiktas “een enorme stap achteruit is” tegen opzichte van Feyenoord. Besiktas is in kwaliteit minstens gelijkwaardig, zo niet beter. En Wieffer? Wie moet hij uit de basis spelen dan? Oxlade of Gedson die als een bal zou spelen met Wieffer? Laat me niet lachen.

Bij 100 miljoen voor Trauner en Wieffer krijg je de andere 2 er gratis bij.

Besiktas heeft geen cent te makken.. die man is gewoon een wedstrijd gaan kijken van Feyenoord. Hij is helemaal niet gaan scouten. Wat kan hij bieden ? Ook al zou hij wat kunnen bieden zou geen zaken doen met Turkse clubs op dit moment. Ze zijn bijna allemaal failliet.

En dan gaat het hier om Wieffer ? Ga toch weg man! Misschien dat Dilrosun er naar toe kan gaan om een jaartje te knalluh op huurbasis met optie tot koop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren