Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende debutant van Ajax krijgt complimenten: ‘Hij heeft de X-factor’

Laatste update:

Kasper Dolberg debuteerde dinsdagavond in het shirt van Ajax, in de thuiswedstrijd tegen PAOK in de derde voorronde van de Champions League. De achttienjarige spits scoorde na rust en toonde zo direct zijn waarde. Bondscoach Age Hareide van Denemarken zag het van afstand goedkeurend aan en hoopt dat Dolberg zich de komende jaren positief blijft ontwikkelen.

/

“Zijn optreden in de Champions League was heel, heel mooi”, zegt Hareide goedkeurend in gesprek met Ekstra Bladet. “Het is bijzonder dat zo’n jonge voetballer mag spelen en meteen zo dominant aanwezig is in zo’n belangrijke wedstrijd. Hij ziet er veelbelovend uit. Zijn balcontrole is goed, zijn passing en hij kan op meerdere posities uit de voeten”, somt de bondscoach lovend op.

“Hij heeft veel in zich, ik ben optimistisch. Hij kan centraal voorin spelen en op de beide flanken. Maar boven alles is hij goed aan de bal. Hij heeft de X-factor, want hij kan tegenstanders passeren en iets voor zichzelf creëen”, aldus Hareide.

Denk je dat Kasper Dolberg in de return tegen PAOK weer in de basis moet staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er worden wel veel berichten over deze jongen gepost met meningen van anderen. Laten we eerst maar afwachten hoe hij het dit jaar gaat doen, voordat we hem als een grote talent gaan bestempelen.

28 juli 2016 om 18:57

Hij is ook gewoon een groot talent, als je dat niet ziet ben je blind.

Of hij het ook gaat maken is een ander verhaal!

28 juli 2016 om 19:39

Verleden jaar een keer of 10 aan het werk gezien en geloof mij het valt allemaal wel mee, begon bij o19 ook zeer veelbelovend maar zakte daarna hopeloos ver weg. Kwam uiteindelijk tot 7 goals in 29 wedstrijden.... Dat hij nu een leuke pot heeft gespeeld is prachtig maar laat hem eerst maar eens 8 wedstrijden op rij een bepaald niveau halen voordat we in superlatieven gaan praten. Brutil Hose ( wie kent hem nog ?? ) debuteerde ook op deze leeftijd , was de nieuwe Kluivert.....

28 juli 2016 om 20:25

Brutil Hose natuurlijk ken ik die. Zoooo veeel talent. Maar im het weekend was hij hier voor status bolletjes aan het verkopen

28 juli 2016 om 19:02

Precies. Die jongen wordt al gezien als een koning voordat hij ook maar 1 seizoen heeft gespeeld in Ajax 1.

28 juli 2016 om 22:20

Debuut en scoren? Toch knap voor zo gastje. Jammer dat je niet mee kan denken hieraan.

Mooie woorden maar ik hoop nu wel dat hij met 2 twee benen op de grond blijft staan, 1 goede wedstrijd zegt niet alles, er zijn er genoeg voor gegaan die uiteindelijk via de achter deur weer vertrekken.

De hype is aan. Hij was inderdaad goed, maar bescherming lijkt me geen kwade zaak. Alleen daarom zou ik al een vervanger halen voor milik. Mits hij aantoonbaar beter is dan dolberg

28 juli 2016 om 19:03

Helemaal mee eens. Juist als men Dolberg wat meer rust zal geven kan hij echt gaan vlammen. Hoe dan ook gaat hij geen eerste spits worden. Ik heb best vertrouwen in Dolberg, maar het lijkt er nu op dat hij in z'n eentje Ajax naar de titel moet gaan leiden. Dat is echt waanzin en slaat nergens op.

Ik word er nu al moe van al dat gehype. 1 facking wedstrijd die hij aardig speelt en hij is de nieuwe Kieft, Martial bla bla bla..

Mensen moeten eens gaan stoppen met het omhoog praten van ajax spelers.

28 juli 2016 om 19:07

Tussen ons, we hemelen al ons talent veel te veel op. Ook bij Feyenoord en PSV overdrijven ze hierin.

28 juli 2016 om 19:08

Gebeurt ook alleen maar bij Ajax waar jonge spelers in belangrijke wedstrijden worden opgesteld! Cerny vs twente/graafschap en dolberg vs. Paok. Iedereen mag er iets van vinden maar ik vind dat juist mooi en geniet ervan.. dit hoort bij ajax.

28 juli 2016 om 19:08

Nee, mensen moeten stoppen met elkaar napraten, zoals jij. Dat "gehype" is elkaar napraten en nu zeggen dat het een hype is, is ook een hype en ook elkaar napraten. Dus niet zo zeuren. Hypen gebeurt gewoon en gaat vanzelf wel weer weg.

28 juli 2016 om 22:21

Mensen? De media begint hoor.

Tijdje droog staan en dezelfde mensen die nu bij hem slijmen zullen hem kraken alsof hij er niks van bakt. El ghazi stijl.

28 juli 2016 om 19:28

ElGahzi heeft laten zien te kunnen scoren daarna periode matig/slecht (mede door blessure ) en dan krijg je kritiek dat hoort erbij, mooi beroep/salaris.. goed =goed en slecht =slecht

Xfactor had Fischer ook, die zou ook gaan brengen wat Ajax mistte: bravoure, lef, is een mannetje. Na zijn wedstrijden tegen Feyenoord en PSV niets meer van gezien. Hoop dat het bij Dolberg anders gaat zijn, maar laten we vooral even rustig aan doen en hem de tijd gunnen.

I coil, niks meer,maar eerst is ff afwachten , niet??

heel veel debutanten hebben gescoord in hun eerste wedstrijd, dus niet meteen de hemel in prijzen.
gewoon een nieuwe (kanon) aantrekken voor in de spits.

Zeer goede voetballer. Het was weer eens genieten met een Ajax-centrumspits!

beste gewoon niet op reageren

Benieuwd hoe goed deze jongen echt is. Ook voor in Oranje zou een toptalent in de spits, die zich rustig en sterk ontwikkeld, gunstig zijn. Ik heb alleen zijn goal gezien en dat was in mijn ogen gewoon een keepersfout. De bal zat echt niet zo ver in de hoek dat hij onhoudbaar was van die afstand.

Desalniettemin is het leuk voor die jongen dat hij op dit podium een beslissende goal maakt. Tevens is het ook schokkend dat het juist van zo'n jochie moet komen. Geeft niet veel vertrouwen over het scorende vermogen bij ajax..

Ja die gaat ons de wk titel opleveren in 2018 .. dat zie je zo ...

28 juli 2016 om 22:50

Als hij in de finale tussen Nederland en Denemarken een eigen doelpunt maakt, dan levert dat "ons" inderdaad de wk titel op
Of ben je toevallig Deens?

We moeten oppassen dat we nu niet dezelfde fouten gaan maken als PSV in 2013 maakte. Die verkochten die zomer ook belangrijkere spelers, en ondertussen deed Cocu het heel aardig met een jonge selectie aan het begin waarin ene Bakkali zijn debuut maakte. Een makkelijk begin van de competitie (beetje vergelijkbaar programma met Ajax) en plots stonden ze bovenaan.

De klap kwam daarna, want daarna kwamen de lastigere tegenstanders, bleken de jonge spelers wat wisselvallig, hier en daar een blessure en de hele boel stort als een kaartenhuis in elkaar. Nu roepen allerlei mensen laat die opvolger maar zitten omdat Dolberg een goed debuut kent tegen Paok. Dat is leuk en aardig, maar je kan toch niet verwachten dat zo'n jongen de kar gaat trekken zoals ze bij PSV verwachten van Luuk de Jong of bij Feyenoord van een Kuyt ? Die jongen komt net kijken, gaat ongetwijfeld nog een vorm dip krijgen en is vooral nog met zichzelf ontwikkelen bezig.

Aan de andere kant, als ik de naam van Castaignos of Van Wolfswinkel (die gaat nu gelukkig naar Vitesse) hoor dan denk ik dat je net zo goed kan accepteren dat je een wisselvallig seizoen tegemoet gaat in plaats van een spits te halen die toch niet de kwaliteit heeft om te slagen. Of je haalt een serieuze 1ste spits, of laat het lekker zitten en ga maar met Dolberg, Cassiera en Zivkovic wat proberen. Het geniet zeker niet mijn voorkeur, maar alles beter dan een scenario Sanogo, Van der Hoorn of Duarte. Daar schiet je namelijk ook niks mee op als club.

In de basis begint hij sowieso aangezien Milik naar Napels is vertrokken. Ajax kan gewoon met dezelfde opstelling aantreden tegen Paok.

Het zoveelste veelbelovende talent bij Ajax. Gelukkig wel een keer een spits. En ja hoor, de nieuwe ,,kieft'' is alweer geboren. Jammer genoeg haken die talenten na verloop van een korte periden allemaal af. Om er een paar te noemen: Kishna, Andersen, El Ghazi, Boilessen, Ligeon, Duarte, Serero, Fischer, Sigthorson, Sana, Hoesen, de Sa, Lodero, Rits, Aisatti, Sulemani, Ebecilio, Boerrighter, Van der Hoorn, Sinkgraven, Zimling, Zivkovic, Becker, Menig en ik vergeet er nog even zoveel. Eerst maar eens afwachten met Dolberg. Het begin van al deze talenten was over het algemeen altijd meer dan voldoende en veelbelovend. Waar zitten ze nu eigenlijk?

29 juli 2016 om 11:57

Heel slechte voorbeelden. Er zijn veel voorbeelden maar je noemt heel veel verkeerden. Zimling een talent? Hahaha

30 juli 2016 om 10:34

Ok, die halen we er uit!

Blah, blah, blah, nu weer d x-factor, dan kan ie beter meedoen met een zangwedstrijd. Laten we eens wat AJAX spitsen noemen die het echt goed deden
Marco, Dennis, Patrick. Hard werken, technisch/tactisch zeer goed

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren