Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schuurs: ‘Natuurlijk wil ik naar de top: Engeland of Duitsland’

Laatste update:

Fortuna Sittard kan vrijdag tegen FC Eindhoven de eerste periodetitel pakken en als dat lukt, dan heeft Perr Schuurs zijn eerste échte succesje binnen. De zeventienjarige verdediger is de aanvoerder van de Limburgers en kwam dit seizoen zeven keer in actie in de Jupiler League. Daarin scoorde Schuurs drie keer.

De international van Oranje Onder-19 heeft zich met zijn spel in de kijker gespeeld van clubs als PSV, Ajax, Bayern München, Borussia Mönchengladbach, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Schalke 04, Manchester City en Liverpool. “Ik geloof soms zelf niet wat ik meemaak. Want ik lees die berichten natuurlijk ook”, aldus Schuurs in een interview met het Algemeen Dagblad.

“En waarom de trainer (Sunday Oliseh, red.) mij aanvoerder maakte? Ik denk vanwege mijn mentaliteit en omdat ik kind van de club ben”, gaat het talent verder. Hij zegt dat Fortuna zijn club is, maar dat hij niet hoopt dat dit ook zijn eindstation is: “Natuurlijk wil ik naar de top, Engeland of Duitsland zou geweldig zijn. Maar ik heb geen haast. Ik speel tenslotte al bij de mooiste club ter wereld”, glimlacht hij.

Schuurs kon in de zomer al de overstap maken naar Ajax of PSV. Volgens De Telegraaf sprak Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, in augustus concreet met zaakwaarnemer Wessel Weezenberg en ook PSV zat op de tribune voor de jongeling. Schuurs besloot echter dat hij sowieso tot de winterstop bij Fortuna zou blijven. Zijn contract in het Fortuna Sittard Stadion loopt nog tot de zomer van 2019 door.

Denk jij dat Perr Schuurs in de winterstop transfereert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerste periode titel? Die gaat naar Jong Ajax... Enfin Fortuna doet het goed dit jaar, dat vind ik wel verrassend. Zeker als je kijkt waar Fortuna stond.

19 oktober 2017 om 07:33

Jong Ajax krijgt de periode titel, maar Fortuna krijgt de play-offs ticket van de periode titel, aangezien jong Ajax daar niet aan mag meedoen.

19 oktober 2017 om 07:59

Klopt het alsnog volledig wat Futures zegt dus.

19 oktober 2017 om 08:09

Ook Jong Ajax kan punten laten liggen. Het zijn nog 2 wedstrijden, niet 3 minuten. Who knows, misschien wint NEC em wel.

19 oktober 2017 om 08:11

De beloftenteams doen voor spek en bonen mee in die competitie. Wat mij betreft wint Fortuna doe periode titel, wat overigens ook veel knapper is dan een jong Ajax met een hoger budget van alle Juup teams.

19 oktober 2017 om 08:30

Ze doen niet helemaal voor spek en bonen mee, ze kunnen gewoon periodetitels winnen (en kampioen worden). Ze kunnen alleen niet promoveren. Dus als Jong Ajax zo doorgaat winnen ze wel degelijk de periodetitel.

19 oktober 2017 om 09:06

Jong Ajax heeft genoeg wedstrijden gespeeld waarin genoeg jonge spelers stonden en alsnog wonnen ze vrij eenvoudig. Altijd makkelijk dat wijzen, maar clubs moeten eens naar zichzelf kijken. Het niveau is schandalig laag en schandalig dat een jong Ajax bovenaan staat na 9 wedstrijden.

19 oktober 2017 om 09:16

Als je dan al niet van Jong-Ajax kan winnen, wat heb je dan in de Eredivisie te zoeken? Stop met het calimerogedrag. Mijn hemel, het is topsport en dan moet je je gewoon willen meten met de beste, anders lekker thuisblijven.

19 oktober 2017 om 09:38

Jong Akax speelt soms met spelers die bij elkaar meer dan 12 miljoen hebben gelost. Doe 12 miljoen is voor elke Kupiler League club niet haalbaar. Pas als je promoveert komt er meer geld in het laatje en kan er worden geinvesteerd.

19 oktober 2017 om 10:02

Ja, en? Sparta, Roda en NAC moeten toch ook tegen PSV, Ajax en Feyenoord spelen. Die zeggen toch ook niet, ja wij willen noet mee doen hoor want Ziyech is even duur als heel ons team dat telt niet...

19 oktober 2017 om 12:16

Dan worst er dus ook niet gezegd dat 'Je je moet schamen als je er van verliest zoals hierboven staat.

Met verdedigers als Schuurs, de Ligt en Pierie hebben we weer genoeg talent in opkomst. Helaas zijn het wederom verdedigers terwijl we echt aanvallend talent nodig hebben om weer richting de top van Europa te kruipen.

19 oktober 2017 om 07:56

Graag een aanvaller met wat swing in de heupen. Het is leuk om al die verdedigers te hebben, maar daar win je niet mee.

19 oktober 2017 om 08:08

Alle 3 blinken ze niet uit in souplesse ,en komen ze snelheid, acceleratie en wendbaarheid tekort voor de absolute top. Leuk voor de Eredivisie of mogelijk een subtopper in het buitenland.

19 oktober 2017 om 08:10

Alsof Pepe die 3 kwaliteiten bezit.

19 oktober 2017 om 08:49

Pepe is echt wel explosiever en sneller dan deze jongens ..... maar we zullen het zien. Je onderschat het belang van atletisch vermogen in de top. Zie Klaasen was hier toch een beest op de velden , word in Engeland op een hoopje gelopen. Is gewoon de realiteit.

19 oktober 2017 om 09:22

Mensen moeten ook de tijd krijgen als ze vertrekken, zelfs Pogba die door vele wordt gezien als superster viel tegen in zijn 1ste jaar Engeland, net als Mkhtaryan en zo zijn er nog vele.. Klaassen heeft dan ook nog eens de pech dat Everton totaal niet draait

19 oktober 2017 om 09:26

@baradona: Klaassen was ook een beest in de Europa League met zijn loopvermogen. Ook op een 'hoger podium' heeft hij het daarmee laten zien. Dat atletische zit er zeker in.

Vaak gezegd door anderen, maar het klopt: de Eredivisie stelt niet zoveel voor, dus moet Klaassen aan het niveau wennen. De trainingsintensiteit is bij een club als Everton groter dan bij Ajax. Natuurlijk, in de drukke maanden wordt er minder getraind (wellicht). Dan heb je te maken met meer wedstrijden die energie slurpen.

Bij Klaassen denk ik dat hij het uiteindelijk haalt. Puur op basis van inzet en discipline. Toch verwacht ik niet dat hij tot de absolute top gaat behoren.

19 oktober 2017 om 10:20

Pepe was altijd erg snel toen hij wat jonger was.

Ik hoop dat Ajax hem in de zomer weet te strikken. Denk dat hij met de Ligt en Wober (met drieen rouleren) een zeer goed centrum kan vormen. Dan nog een paar jaar Ajax en dan kan hij naar een subtopper in Duitsland of Engeland.

19 oktober 2017 om 09:00

Ik zie hem eerder naar het gemoedelijke Eindhoven gaan. Dat past overwegend beter bij dit soort gasten. Maar dat is puur een gevoel.

19 oktober 2017 om 09:39

Schuurs is een feyenoorder

19 oktober 2017 om 10:05

Pirie heeft aangegeven dat Ajax (en in mindere mate Feyenoord) zijn voorkeur hebben in de top-3. Van Schuurs zou het mij inderdaad niks verbazen als hij PSV boven de andere 2 verkiest en dichtbij het Limburgse thuis blijft voetballen straks!

Vind deze ontwikkeling goed om te zien. Qua centrale verdedigers hebben we een aantal prima talenten. De Vrij, Van Dijk, Bruma (zijn geen talenten meer maar ook nog niet eens zo heel oud), Hoedt, Rekik, Kongolo. Een generatie daarma komen dan jongens als Schuurs, De Ligt, Pierie en Obispo

Als ik hem was zou ik dit jaar lekker bij Fortuna blijven en als ze promoveren dan misschien nog wel een jaar. Daarna zou ik een stap naar PSV wel mooi vinden. De concurrentie is niet geweldig dus je gaat zeker kansen krijgen, het is lekker dichtbij huis en het is een topclub in Nederland.

Schuurs heeft zojuist verlengd :,)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren