Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fans van Ajax én Fortuna veren massaal op als speler wordt gespot op de tribune

Laatste update:

Perr Schuurs is zondagmiddag voor even terug in de Johan Cruijff ArenA. De ex-speler van Ajax en Fortuna Sittard is aanwezig bij het Eredivisie-duel tussen zijn voormalig werkgevers. Zijn aanwezigheid kon op goedkeuring rekenen bij fans van beide clubs.

Schuurs doorliep de jeugdopleiding van Fortuna Sittard en maakte daar tevens zijn debuut in het betaalde voetbal. Na de Limburgers te hebben teruggebracht naar de Eredivisie, maakte hij de overstap naar Ajax.

Perr Schuurs is zondagmiddag aandachtig toeschouwer bij Ajax - Fortuna Sittard.

Bij Ajax werd Schuurs echter nooit een onbetwiste basisspeler, waarop hij in 2018 op huurbasis terugkeerde bij Fortuna. Twee jaar geleden vertrok hij definitief uit Amsterdam voor een avontuur bij Torino.

Vorig seizoen kende Schuurs een succesvol jaar in Turijn. Dit seizoen kampt hij al geruime tijd met blessureleed. De mandekker scheurde in oktober zijn knieband af.

Schuurs werd huilend van het veld gedragen in het duel met Internazionale. De Nederlander stortte met een van pijn vertrokken gezicht neer in het gras en al snel werd duidelijk dat het om een serieuze knieblessure ging.

Dat hij zondag de moeite heeft genomen om terug te keren naar Nederland voor een bezoek aan Ajax - Fortuna Sittard wordt gewaardeerd door fans van beide clubs.

Toen de verdediger op de grote schermen verscheen in de Johan Cruijff ArenA gingen de handen van de fans massaal op elkaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou Perr dus altijd boven Sutalo verkiezen. Perr was zeker niet foutloos in verdedigend opzicht, maar aan de bal was het gewoon altijd een dikke voldoende.

10 maart 2024 om 15:32

Beetje in het kader van "Vroeger was alles beter". God, wat voel ik mij oud als ik dat typ. Ben het met je eens hoor, maar we moeten vooruit kijken. Ik denk dat Sutalo er wel komt, maar in dit Ajax had Schuurs 100% basis gestaan, als dragende kracht, eens.

10 maart 2024 om 15:33

Nou... He t maakt mij niet zoveel uit wat een verdediger met een bal kan. Heel leuk dat Perr aan de bal altijd een dikke voldoende was, verdedigen is belangrijker voor een verdediger. Sutalo kan beiden helaas niet, of weet het erg goed te verstoppen wat hij in huis heeft.

10 maart 2024 om 15:40

Een verdediger van Ajax moet ook gewoon goed aan de bal zijn. Sutalo is het mikpunt van druk zetten als hij de bal heeft. Dat was bij Schuurs zeker niet zo.

10 maart 2024 om 15:37

Mee eens, maar laten we niet hypocriet gaan doen. Toen Schuurs nog bij Ajax speelde was het ook weinig soeps. Elke wedstrijd met hem had minstens ook 1 "Schuurs-momentje", dat zegt genoeg. Fantastisch dat die jongen het nu zo goed doet en wens hem alle geluk, maar bij Ajax was Schuurs ook niet fantastisch. Dat gezegd hebbende: op dit moment zou ik een willekeurige lantaarnpaal nog op de plek zetten van Sutalo. Wat een gigantische prutser is dat zeg, die kan echt helemaal niks.

10 maart 2024 om 15:42

Schuurs had de pech dat een foutje van hem meteen een tegendoelpunt opleverde, terwijl veel andere spelers er vaak mee wegkomen. Heb hier van genoeg discussies gehad hoe belachelijk het was dat Ajacieden Schuurs zelfs als reserve niet goed genoeg vonden. Toch bizar hoe in nog geen 2 jaar alles op zijn kop staat in A’dam.

10 maart 2024 om 15:44

Wat is dat nou voor een vergelijking. Schuurs heeft toch geen contract bij Ajax. Dan kun je ook zeggen ik zou van de Ligt verkiezen boven Sutalo of Frenkie boven Taylor.

Goh, dat vind ik verassend aangezien ajacieden altijd zeiden dat Schuurs het niveau niet had. Hij bleef voor zijn blessure toch makkelijk overeind in Turijn

10 maart 2024 om 15:45

Had ie toch ook niet? Of vond jij dat anders ?

10 maart 2024 om 16:22

Niet goed genoeg voor Ajax, maar uitblinken in de serie A waar verdedigen een vak apart is? Natuurlijk is hij goed genoeg als je hem langere tijd de kans en het vertrouwen had gegeven. Wat hij bij torino wel krijgt

10 maart 2024 om 18:35

Hij is denk ik gewoon geen ras echte ajax speler en dat zijn heel veel niet. Anderen vereisten en dat vergeten heel veel mensen. In Italie wordt je betaald om te verdedigen en dat kan die wel

10 maart 2024 om 21:10

Verdedigen bij Ajax is heel wat anders dan in Italie. Bij Ajax moet je met 30 meter in de rug gewoon heel goed kunnen voetballen. In italie is verdedigen een kunst die je met 11 man uitvoert waar de CV niet te ver van de eigen 16 moet gaan lopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren