Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schreuder verklapt: Tadic vertrekt naar Southampton

Laatste update:

FC Twente won zondagmiddag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen (14-1 tegen vv Oldenzaal) en Dusan Tadic was de grote afwezige bij de Tukkers. Coach Alfred Schreuder gaf na afloop aan dat de aanvaller niet speelde om het risico van een blessure te vermijden: Tadic zal in de aankomende dagen namelijk zijn transfer naar Southampton gaan afronden.

/

De 25-jarige Tadic wordt de eerste aankoop van Ronald Koeman, die in de Serviër een geschikte opvolger voor de naar Liverpool vertrokken Adam Lallana ziet. Er waren meerdere clubs geïnteresseerd in de diensten van Tadic, maar Schreuder heeft nu dus gezegd dat zijn sterspeler naar Southampton gaat. Hij verklapte dit aan RTV Oost.

Het is niet bekend wat Southampton betaalt voor Tadic, maar naar verluidt gaat het om zo'n twaalf miljoen euro. De aanvaller speelde vier seizoenen in Nederland: twee bij Twente en twee bij FC Groningen. Koeman wil naast Tadic ook spits Graziano Pellè weghalen uit de Eredivisie en de verwachting is dat ook zijn transfer volgende week zal worden afgerond.

Southampton is een mooie club voor Dusan Tadic

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eindelijk zal het dan rondkomen. Werd ook wel tijd.

6 juli 2014 om 16:36

En nu Ziyech halen. Ik zie in Ziyech en Twente een mooie match. Ziyech is toe aan een niveau hoger en Twente is een niveau hoger. Gewoon een uitstekende stap in zijn loopbaan. Daarbij denk ik dat hij beter bij jullie spel past. Als pure spelverdeler achter een spits met ook afspeelmogelijkheden op de flanken. Ik geloof wel dat het een succesvolle samenwerking kan gaan worden tussen Twente en Ziyech.

Als Ziyech het niet wordt hoop ik echt dat Corona, die ook wel leuk speelde vorig jaar maar nog even meer discipline moet krijgen, Tadic op den duur kan vervangen, maar Ziyech lijkt mij op dit moment de beste kandidaat voor Twente.

6 juli 2014 om 16:39

Dat zal ik zeker toejuichen, en ik denk ook dat het gaat gebeuren.

6 juli 2014 om 16:41

Waarom is iedereen verliefd op Ziyech?

6 juli 2014 om 16:46

maar ziyech is toch geen echte linksbuiten dan wel rechtsbuiten?

6 juli 2014 om 16:47

Ik ben niet verliefd op Ziyech. Ik zie hem, vooral vanwege ons systeem, niet graag naar Ajax komen. Wel denk ik dat het iemand is die een niveau hoger, in de juiste omgeving en in een systeem dat hem ligt door kan groeien tot een absolute sterspeler in de Eredivisie. Twente lijkt mij een mooie club voor die jongen en het lijkt mij voor Twente ook een goede speler, dat lijkt mij wel een match. En (mannelijke) Twente supporters zullen misschien niet verliefd worden op Ziyech, maar ik denk dat hij wel een hoop (voetbal)harten kan stelen

6 juli 2014 om 16:59

@voetbalfreak

Klopt, dat is hij inderdsd niet, maar dat is ook niet nodig. We hebben; Promes, Mokhtar, Corona (mits fit), Hölscher en daarachter eventueel, al is dat nog wel vroeg, Bilal. Op de '10' alleen Eghan en Promes, die het dusdanig goed doet op de flank dat het jammer zal zijn om hem op de '10' te zetten.

6 juli 2014 om 16:59

Maar niet tegen elke prijs... Kusk lijkt mij ook een mooie optie

7 juli 2014 om 09:41

Corona is verbannen naar de jeugd.

Topaankoop van Koeman

Een uitstekende vervanger voor Adam Lallana, al is het zaak voor Southampton om de rest van de selectie zo goed als intact te houden. Rickie Lambert, Adam Lallana en Luke Shaw leverden de Saints al meer dan genoeg op om de komende jaren intensief te kunnen investeren in de club en Dejan Lovren heeft z'n zinnen gezet op een overgang naar Liverpool. Het is zaak om spelers als Clyne, Chambers, Schneiderlin en Jay Rodriguez te behouden voor de club en daarnaast te investeren in spelers die de talentvolle jeugd niet in de weg lopen. Dusan Tadic is een aardig begin, maar Southampton is nog lang niet klaar!

Southampton kan best wel een goed team hebben volgend seizoen, Tadic staat bekend om zijn goede voorzetten en met Pelle in de spits kan hij goed renderen denk ik. Ik hoop dat Virgil van Dijk ook vertrekt naar Southampton lijkt mij een goede vervanger voor Lovren.

Goede aankoop, nu moet Koeman gaan voor Ron Vlaar. Die kan Lovren wel opvolgen.

Ik vind Koeman's aankoopbeleid opvallend. Niet per definitie goed of fout, maar ik had het anders gedaan. Ik had geprobeerd om jongens als Depay, Boetius, Vilhena, De Vrij, Indi, Kongolo of andere jongere spelers mee te nemen. Koeman lijkt echter vooral de wat oudere sterspelers te willen halen. Daarmee gooit hij zijn aankoopbeleid meer op zekerheid, want de oudere spelers zullen constanter zijn en niet zo snel meer een terugval krijgen.

Nogmaals, ik had het anders gedaan. Hij heeft jonge spelers zoveel moois te beiden; een Premier League club die jonge spelers kansen kan geven, een Nederlandse trainer en (zoals andere spelers nu laten zien) een schitterende springplank naar een grotere club. Daarnaast is het salaris hoger. Het is een mooie tussenstap voor jonge spelers en Koeman heeft in Nederland toch een mooie indruk gemaakt wat betreft het beter maken van talenten.

Voor dit transferbeleid valt ook zat te zeggen, dit is ook helemaal geen kritiek op Koeman, maar ik vind het interessant om te zien dat hij (nadat hij lekker gewerkt heeft met jonge spelers en nu hij bij een team komt waar jonge spelers zich afgelopen jaar ook goed hebben gemanifesteerd) juist kiest voor oudere spelers in plaats van jonge talenten.

6 juli 2014 om 16:48

snap wel dat ronald koeman op dit moment voor meer zekerheid kiest en jongens haalt die zich al min of meer bewezen hebben

6 juli 2014 om 16:55

Kijk, voor allebei valt wat te zeggen, maar ik denk dat hij beter voor jongere spelers had kunnen gaan. Met jongens als Pelle en Tadic zal hij echt niet ineens in de top meedoen. Met jongens als Depay en De Vrij zou hij echt niet ineens onderin bungelen. Het verschil is minimaal. Ze zullen ergens in de middenmoot, met geluk subtop, meedoen. Dan heb ik liever spelers op het veld staan die beter worden dan spelers die nauwelijks beter worden/op de toppen van hun kunnen spelen. Die jonge spelers ontwikkelen zich en dat leid tot betere prestaties of ze worden verkocht.. Op de lange termijn kom je daar denk ik het verste mee.

Maar nogmaals, dat ben ik, ik ben geen expert en ik heb me ook zeker nog niet bewezen haha, Koeman is de professional met ervaring als speler en trainer, dus hij zal ongetwijfeld de afweging gemaakt hebben en hier bewust voor gekozen hebben. Hier valt ook zeker wat voor te zeggen.

6 juli 2014 om 17:07

Denk je dat Koeman op de lange termijn kan kijken. Alle topspelers zijn er vandoor en de topspelers die er zyn zullen ook gaan. Als hij dit jaar met een half eredivisie team aankomt kakken, terwijl die een budget had waar je u tegen zegt om te investeren en hij beland in het rechterrijtje denk ik niet dat er nog van een lange termijn sprake zal zijn. Het is begrypelijk dat ie voor tadic en pelle gaat, waar Pelle het denk ik niet zo slecht zal doen als iedereen zegt en Tadic het beste koopje van het jaar zal worden net als eriksen voor zo'n bedrag. Een depay en de vrij kan die zeker wel meenemen, maar denk niet dat ie voor nog een aanvaller gaat, aangezien hij er al twee heeft. Maar 6 eredivisie spelers meenemen slaat natuurlijk nergens op wat je zegt.

6 juli 2014 om 17:13

Voorlopig doet Van Gaal het ook redelijk goed met Eredivisiespelers.. We onderschatten het niveau dat sommige Eredivisiespelers kunnen halen in relatief korte tijd.

6 juli 2014 om 17:32

Ja gedurende een toernooi. Kunnen ze boven zichzelf uitstijgen. Maar die jonge jongens zullen over een heel seizoen ook te maken krijgen met een dip.

6 juli 2014 om 19:16

Tadic is 25 hoezo zou die niet meer beter worden?

6 juli 2014 om 17:14

Je moet ook geen talenten halen om de plekken van toppers als Lallana, Shaw, Lovren en Scheiderlin op te vangen. Je hebt mensen nodig die ervoor zorgen dat je je baan houdt, en gewoon weer in het linkerrijtje eindigt.

Ik juich Koeman's beleid tot nu toe toe. Hij moet alleen oppassen met zoveel spelers uit de Eredivisie halen. Hij moet nu bewezen spelers halen die een terugval hebben gehad om ze daarna weer beter te maken. Ik geloof dat hij dit kan. Denk dan aan mensen als Chicarito of Quagliarella. Aan geld geen gebrek in de havenstad, dus haalbare mensen.

6 juli 2014 om 17:36

Mij lijkt Chicarito echt een geweldige aankoop, beter dan Pèlle.

6 juli 2014 om 18:59

Denk niet dat Chicarito van Man U. naar Southapton zou willen, ook al heeft hij daar 100% kans pop een basisplek. Quagliarella gaat volgens de geruchten naar het woestijn, maar ik snap je punt. Misschien kan Koeman ook kijken bij de gedegradeerde clubs, daar lopen nog steeds spelers rond het niveau van het PL aankunnen. Ik denk dat ''talenten'' die gekocht werden door de topclubs ook een toevoeging zouden zijn voor Southampton, bijv. Scott Sinclair, Jack Rodwell en Wilfried Zaha.

6 juli 2014 om 21:45

Inderdaad, dat soort spelers zouden perfect zijn. Maar als ik die verhalen hoor over dat ie Lex Immers dan wil halen... Met alle respect, maar Immers zou moeten strijden voor een plek op de bank ipv reserves.

6 juli 2014 om 19:11

Dit word zijn eerste jaar daar, als hij een goed seizoen draait zal hij volgende seizoen zeker het elftal met talenten willen opvullen. Maar in het eerste jaar als nieuwe trainer begin je meteen met een grote verwachtingsdruk. Dan is het een te grote risico om je sterspelers te verkopen en talenten ervoor terug te halen.

Prima keuze van tadic! Bij een topploeg red niemand het en ik drnk dat hij via southampton wel bij een topploeg kan komen

Een topspeler die alleen maar beter kan worden lijkt mij. Het vervelende is dat vorige 2 seizoenen de nieuwe spelers bij Southampton konden meevaren op de stijgende lijn van de rest van de spelers. Zeer jammer voor Koeman dat hij net instapt, nu een leegloop een feit is. Om in de PL in je eerste seizoen gelijk te presteren als je beste selers weggaan is best moeilijk. Daarnaast heeft de club zo goed gepresteerd, dat het voor Koeman moeilijk wordt dit te evenaren. Hij kan dus alleen maar tegenvallen. Ik hoop dat hij de verkregen miljoenen mag investeren en dat hij hiervoor niet teveel in de eredivisie shopt. Genoeg spelers met potentie, maar niet van het niveau om hem dit jaar gelijk te helpen.

Goede aankoop van Koeman, deze jongen kan echt een hoog niveau halen en zal de eerste weken denk ik flink boven zichzelf uitsteigen.

Heeft het in zich om een Tottenham te halen.

Twente kan helemaal geen vervanger halen. Geld gaat voor een deel in het exploitatie te kort en van de opbrengst gaat een deel, zoals in hun contract staat, naar de geldleners, lees gemeente Enschede. Ze zullen nog minimaal 1 of 2 spelers moeten verkopen, voordat ze ook maar een dubbeltje, kunnen investeren.

6 juli 2014 om 17:44

Ha Gert Jan Nijweide. Ik had je niet herkend door je nickname. Wel fijn dat je even opheldering komt geven. Is het voor eens en altijd duidelijk.

6 juli 2014 om 18:18

Altijd prettig dat er ook mensen prikken met inside-information. Zo hoor je nog eens wat.

6 juli 2014 om 18:26

Jammer dat je als Almeloer weer onzin de wereld in gooit, beetje jaloursheid zal het wel zijn, maar reken erop dat als Tadic vertrekt dat FC Twente gaat investeren in Kusk en Ziyech.

Denk niet dat Twente hier zo heel veel slechter van word. Trapte vorig jaar vooral penalty's erin..

Heeft Twente aardig wat geld opgeleverd deze jongen. 12 miljoen van Southampton en 5 miljoen van Doyen. Is samen toch mooi 17 miljoen (weet dat die 5 miljoen ook op andere spelers betrekking heeft maar die waren transfervrij of eigen jeugd. excl Castaignos). Hoop op een transfervrije Janko/martens en Elia of Stoch.

Stevens
Martina
Lachman
Bjelland
Promes
Ebecilio
Guttierez
Elia
Martens
Janko
Castaignos
6 juli 2014 om 20:04

qua doelpunten misschien voornamelijk penalties, maar kijk ook eens hoeveel assists hij heeft gemaakt en bij hoeveel doelpunten hij betrokken was.

Mooie transfer, is de ideale speler voor Pelle ook. Technisch en een goede voorzet vanaf links. Verwacht dat Koeman nog voor een Fer of Fellaini voor achter de spitsen gaat. Een snelle vleugel speler voor op rechts en Clasie en Van Dijk erbij. En dan zal hij nog wel budget over houden voor een verrassende onbekende aankoop.

Na al die vertrekkers klinkt het bijna logisch dat je voor spelers gaat die al iets bewezen hebben. Je hebt versterkingen nodig die meteen in de XI kunnen staan. Ik verwacht dat de volgende aankopen ook zo in deze gedachtegang zullen belanden. Nadien kun je kijken naar de toekomst.

Het is nu vooral zien dat er niet teveel kwaliteitsverschil zit in het nieuwe team. Kijk maar naar Fulham waar 1 slecht jaar meteen degradatie is. Slim aankopen dus.

Mooi transfer voor die jongen. Absoluut verdient. Spanje was misschien beter geweest qua stijl maar goed daar lijkt get geld toch wel een beetje op!

Ik denk niet dat Zyech als vervanger van Tadic gehaald zal gaan worden. Helemaal omdat Heerenveen de jackpot wil ontvangen voor zijn 1 jarige contract. Fc Twente is via de Doyan groep bezig met een spelerstransactie met Benfica. Castaignos zal naar Benfica gaan voor zo'n 7 a 8 miljoen. Krijgt Doyan wederom 2 miljoen en dan zal Djuricic op huurbasis naar Fc Twente komen. Ik denk wel dat Fc Twente zal gaan proberen om Kusk te halen en hopelijk ook de transfervrije Janko om Borven klaar te stomen voor het echte werk. Ik zou als alles doorgaat met de volgende opstelling gaan spelen.

Stevens
Martina
Lachman
Bjelland
Koppers
Gutierrez
Djuricic
Ebecillo
Promes
Janko
Mokhtar
6 juli 2014 om 20:53

Waarom een speler huren? Djuricic is natuurlijk een zeer goede voetballer maar dan moet je volgend jaar weer een speler halen. Of hebben jullie in de jeugd op die positie iemand lopen die nog een jaar moet rijpen?

@rbn

Dat komt door de samenwerking met de Doyan groep. Fc Twente hoeft geen transfersom te betalen. Benfica (lees de Doyan groep) kan mogelijk volgend seizoen Djuricic verkopen voor een x bedrag als hij het goed gaat doen bij Fc Twente. Hopelijk is Zyech na dit seizoen nog beschikbaar om hem met een leuk tekengelden over te halen om transfervrij naar Fc Twente te komen. Kortom winst voor alle drie de partijen, maar vooral voor de Doyan groep. Dat krijg je als met zo'n partij in zee gaat. Maar als Fc Twente dan zonder transfer bedrag een voetballer als Djuricic kan krijgen is natuurlijk helemaal niet verkeerd.

7 juli 2014 om 03:48

@mljmlj,

Zeldzaam verhaal van je wat weken geleden al eens op twente inside stond, maar inmiddels al lang is achterhaald omdat djuricic liever niet terugkeert naar de eredivisie waar ie net weg is??

En de samenwerking met de Doyen Group en de deal waar jij aan refereert zou dan zijn dat Cataignos naar Benfica zou gaan, maar dat is nooit bevestigd, dus categorie broodje aap verhaal, en BTW ijzer smeedt je als het heet is, dus Ziyech moet je als je hem echt wilt als Twente zijnde nu kopen, volgend jaar is ie transfervrij, en gaat hij naar de club wie het meeste salaris Lees ( Tekengeld betaald)

In de wandelgangen word er ook al beweerd dat Ziyech al lang een voorcontract bij twente heeft getekend, dus voor wat het waard is, ik hoop van ganser harte dat ie volgend jaar in ons mooie rooie shirt te bewonderen is.

7 juli 2014 om 15:16

@fctexper

Via,via heb ik ook al vernomen dat Zyech en Fc Twente er allang uit zijn, maar het zou mij niets verbazen dat Heerenveen een bedrag wil ontvangen dat zeker boven de 4 miljoen zal liggen. Ik denk niet dat Fc Twente dat bedrag gaat betalen. En natuurlijk zie ik hem ook heel graag bij ons Fc Twente komen.

En of Castaignos wel of niet naar Benfica zal gaan moeten we maar even afwachten. Intern bij Fc Twente denken ze dat het wel een reële kans is dat dat gaat gebeuren. Alleen al om het feit dat er op deze manier weer geld zal blijven hangen bij de Doyan groep. Zo worden er Europees op dit moment wel meer spelers onderling tussen clubs verhandeld terwijl er eigenlijk helemaal geen behoefte aan is. Alleen om geld te creëren voor de investeringsgroepen. En of Djuricic niet terug zou willen naar Nederland zou best kunnen, maar daar heb ik nog niets over gehoord. Maakt niet uit, als Castaignos maar verkocht wordt. En dan hopelijk transfervrij Janko terughalen. Dan heb je met Janko en Borven de spitspositie goed bezet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren