Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scholes: ‘Hij is een groot mysterie, had hij maar bij United gespeeld’

Laatste update:

Fernando Torres maakte in januari 2011 de overstap van Liverpool naar Chelsea en zijn carrière raakte sindsdien behoorlijk in verval. De dertigjarige aanvaller maakte in vier seizoenen tijd maar twintig competitiedoelpunten voor the Blues en vertrok afgelopen zomer naar AC Milan, om daar twee jaar op huurbasis voor te spelen.

/

Paul Scholes, voormalig middenvelder van de Engelse nationale ploeg van Manchester United, begrijpt niet hoe Torres zo heeft kunnen afglijden. “Het is gewoon opmerkelijk wat er met hem is gebeurd. Het is een groot mysterie hoe hij van de speler die Nemanja Vidic in 2009 een flinke beuk gaf op Old Trafford, de speler is geworden die hij nu is.”

“Ik weet nog dat hij bij Chelsea vaak wel goede loopacties had richting het doel, maar de echte scherpte ontbrak”, vervolgt Scholes in een interview met de London Evening Standard. “Ik had hem op zijn best wel graag bij United willen hebben. Maar bij Chelsea veranderde alles voor hem.” Torres staat dit seizoen op één doelpunt voor Milan.

'Fernando Torres zou goed bij Manchester United hebben gepast'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In zijn laatste jaar bij Liverpool was het verval al ingezet. Ligt niet aan Chelsea.

28 november 2014 om 12:43

True, maar vele vergeten het...is nooit meer helemaal terug gekomen na zijn blessure

Hij moet gewoon terug naar spanje dat is de beste oplossing

28 november 2014 om 11:54

naar de segunda division misschien, daar is hij nog wel goed genoeg voor, verder is hij waardeloos

Wat een speler was dit bij liverpool zeg. Weet nog een geniale volley van hem. Nog steeds een van mijn favoriete spelers, maar niet om zijn voetbalkwaliteiten maar om het feit dat hij nooit klaagt en altijd hard werkt.

28 november 2014 om 12:28

En dan vergeet je zijn periode bij Atletico Madrid en de Spaanse nationale ploeg nog te vermelden

28 november 2014 om 16:30

Waarover moet hij klagen dan? Hij mist toch al die kansen?

28 november 2014 om 19:14

Veel spelers klagen over helemaal niks of dat ze moe zijn enzo. Ik heb hem dat nooit horen zeggen.

Was echt een soort Ronaldo in zijn beste jaren, kon ook op volle snelheid nog gecontroleerd dribbelen.

Torres was een counterspits. En met de jaren verloor hij zijn snelheid zodat hij geen troefkaart meer had.

28 november 2014 om 12:03

Onzin, hij ging op zn 26e naar chelsea, een leeftijd waar je niet zo snel je explosiviteit verliest.

28 november 2014 om 12:05

Volgens mij hebben ze hem vaak genoeg geanalyseerd en bleek dat hij toch echt snelheid tekort kwam.

28 november 2014 om 12:12

Dat kwam niet door de leeftijd .. maar door de knie blessure waar hij veel te lang mee doorgespeeld heeft ..

Kraakbeen uit de knie verwijdert .. en de rest is history ..

28 november 2014 om 12:44

Meet het feit dar hij ging trainen

Fernando Torres was in zijn tijd bij Liverpool en Atlético Madrid echt een spits van wereldklasse.

Tenminste, als ik eerlijk ben, dan vond ik Torres in z'n periode bij Atlético Madrid en z'n eerste seizoen bij Liverpool echt geweldig, maar sinds zijn tweede seizoen bij Liverpool kreeg hij regelmatig langdurige blessures en toen vond ik hem sowieso al minder dan z'n eerste seizoen bij Liverpool.

Ondanks dat hij na z'n eerste seizoen bij Liverpool niet altijd meer even goed was, scoorde hij desondanks wel regelmatig en genoeg goals voor Liverpool, maar sinds hij naar Chelsea is gegaan is hij het gewoon helemaal kwijtgeraakt.

De makkelijkste kansen mist hij en zijn doelpunten zijn nu gewoon op een hand te tellen. Ikzelf had in de zomer sowieso al liever gezien dat AC Milan een andere spits zou halen, want ik wist al dat Torres het matig zou doen bij AC Milan.

Het liefst had ik gehoopt dat AC Milan Javier Hernández zou overnemen van Manchester United. Hernández is jonger, scoort meer, verdiend minder salaris en zou ook voor relatief weinig geld binnengehaald kunnen worden en ja, Torres is gehuurd van Chelsea, maar dan nog had AC Milan meer aan Hernández gehad dan aan Torres.

Ikzelf hoop dat AC Milan zich in de winterstop versterkt met Lukas Podolski. Hij speelt sowieso al niet veel bij Arsenal en wilt daar vertrekken.

Al te duur zal hij niet kosten en z'n salaris zal ook niet al te hoog zijn. Verder zal hij wel genoeg goals maken en dus lijkt hij mij een aanwinst voor AC Milan.

Diego López
Abate
Rami
Alex
de Sciglio
de Jong
Montolivo
Ménez
Honda
el Shaarawy
Podolski
28 november 2014 om 14:13

Ik gok niet dat ze een spits zullen kopen om Torres te vervangen. Ze huren hem voor 2 jaar en wisten dat het geen scorende spits zal gaan worden. Daarom zullen ze meer vertrouwen op de linie erachter. Je gaat geen speler voor 2 jaar huren met een mega salaris en dan laten banken voor lange tijd.

Ze zullen hun hoop vestigen op Menez, El Shaarawy ect..

Bij Liverpool had Fernando Torres middenvelders achter zich die liever de bal afgeven / voorzetten of steken(steven Gerard,xabi Alonso, Yossi Benayoun,javier Mascherano). Bij Chelsea had/heeft hij middenvelders achter zich die liever voor de actie gaan en langer met de bal lopen(eden Hazard, Willian,juan Mata(toen)). Daardoor worden zijn ruimtes binnen gelopen en is hij makkelijker te dekken, terwijl hij bij Liverpool juist alle ballen voorgeschoteld kreeg. Ik denk dat dát de reden is dat hij bij Chelsea minder succesvoller is geworden dan bij Liverpool. Ik hoop dat hij weer volop gaat scoren bij AC Milan. Goodluck El Nino!

30 november 2014 om 20:32

Zal nooit meer gebeuren.
1 van de meeste overschatte spitsen van het laatste decennium.
Geen enkele spits zou zo veel kansen krijgen en had al veel langer niet meer van de bank gekomen..
En bij liverpool heeft hij ook maar 1 goed seizoen gespeeld, goed, niet top.
Zoals nog iemand zei, de tweede klasse in spanje zou mss nog lukken.
Zwaar overbetaald en dat is dan nog zacht uitgedrukt.
En betaalde Ac milan niet "maar" 2 miljoen euro per jaar als huur en past chelsea de overige 8 niet bij? Absurd eigelijk..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren