Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schmidt ruziet met Burgos: ‘Die assistent-trainer is niet goed snik!’

Laatste update:

Bayer Leverkusen nam woensdagavond een belangrijke horde op weg naar de kwartfinale van de Champions League. Die Werkself won met 1-0 van Atlético Madrid en trainer Roger Schmidt gaf na afloop aan goed met die uitslag te kunnen leven. “We hebben nu alle kansen”, zei hij tegen sporttijdschrift Kicker.

/

“We hebben nu een goede kans om ons voor de kwartfinale te kwalificeren. Het team heeft het uitstekend gedaan. Ze hebben weinig kansen weggegeven en in aanvallend opzicht zijn ze erg bedrijvig geweest. Ik denk dat we verdiend hebben gewonnen.” Op de website van de UEFA voegt hij eraan toe dat het een ‘droom’ zou zijn om zich met Leverkusen bij de laatste acht van het toernooi te scharen.

Schmidt kreeg het in de eerste helft overigens nog aan de stok met collega Diego Simeone en diens rechterhand Germán Burgos. Laatstgenoemde ging na een overtreding op Hakan Calhanoglu verhaal halen bij de vierde official, omdat hij van mening was dat de middenvelder zich te gemakkelijk liet vallen. “Die assistent-trainer is niet goed snik. Het is echt een grap hoe hij theater probeert te maken. Dat laat ik mij niet gebeuren”, zei Schmidt tegen ZDF.

Wie bereikt de volgende ronde, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rare snuiter ja, die Burgos

Zo zijn ze daar nu eenmaal bij Atletico. Begonnen ook weer als vanouds te schoppen toen het tegen zat. Ik heb er niks mee.

Dit is eigenlijk precies één van de reden waarom ik niets met Atleti heb. Die verdedigende speelstijl, dat agressieve schoppen als het even tegenzit en dan die Mono Burgos. Simeone is al een aparte, maar z'n assistent-trainer is echt gestoord.

26 februari 2015 om 11:10

Zoals zo'n beetje elke club doet .. Niet alleen Barca.

26 februari 2015 om 11:17

De spelers van Arsenal en City hebben zich toch netjes gedragen, waar juist spelers van Barcelona bezig waren met provoceren en makkelijk op zoek gaan baar penalties en vrije trappen ( Neymar en Alba).

Leuke uitspraak als je beseft dat hij nog uit moet spelen

Geen atleti fan

Ik moet altijd aan de uitspraken van Sierd denken als het over Burgos gaat. Een van de mooiste uitspraken:

“mono Burgos. Ooit was ie keeper, nou kan ie niet meer over de zaterdagkrant heen springen..”

26 februari 2015 om 10:13

hahaha die sierd, geen restaurantje in een steegje in madrid waar je echt een keer de burgos burger moet bestellen?

26 februari 2015 om 10:29

haha ik vind het altijd wel grappig, het lijkt net alsof ie er gratis kan vreten als hij de naam noemt ofzo

26 februari 2015 om 11:17

Dat vind ik juist het leuke, Romariops.

26 februari 2015 om 12:07

Maakt het uit of hij er geweest is of niet? Daar merkt de kijker toch niks van? Maakt het uit of hij wel of niet in het stadion zit? Daar merkt de kijker toch ook niks van?

26 februari 2015 om 16:29

Want jij bent een prive detective romario? Die sierd elke dag volgt en weet wat hij doet?

Mensen vinden het leuk dat Atletico in de CL finale staat of kampioen wordt. Nou met die speelstijl gun ik ze helemaal niks. En dan ook nog al die agressieve schoppen. Kijk naar Leverkusen, minder goeie spelers, maar toch voetballen ze hartstikke leuk en kunnen ze elke ploeg op een goeie dag verslaan.

26 februari 2015 om 11:19

Ik kan me bijna niet voorstellen dat het slechtste Manchester United in jaren, Leverkussen nog met 0-5 op de broek gaf door het enorme kwaliteitsverschil. Die zijn echt enorm gegroeid in het laatste jaar dan..

26 februari 2015 om 11:56

Ja zeker ze zijn echt heel erg gegroeid die keeper kreeg er een paar jaar geleden 5 tegen van messi nu is hij een van de beste aan het worden maar alsnog geef ik Atleti meer kans om naar de halve/finale te gaan dan Leverkussen

26 februari 2015 om 13:24

Dat weet ik zo net nog niet. Iedereen geeft Atletico meer kans, maar Leverkussen speelt echt snel en goed combinatiespel. Ik ben echt enorm gecharmeerd van dit Leverkussen, dus daar zet ik mijn geld op in. Ik kan niet wachten om Wolfsburg in de Champions League te zien, en als Leverkussen doorgroeit zie ik die club ook erg graag aan het werk. Ik heb ook nog hoop dat Dortmund de 4e plaats zal pakken in de Buli. Al staan ze nu 12e, het gat is niet onoverbrugbaar en sowieso liever Dortmund dan Schalke. Krijgen ze misschien toch een competitie in Duitsland

Mono Burgos! Wat een held is dat toch.

Atletico gaat door omdat leverkusen te weinig heeft gescoord

26 februari 2015 om 11:41

Ik denk wel dat Leverkusen gewoon gaat scoren in Spanje. Aanvallend gezien was Leverkusen echt gevaarlijk en als ze achterin alles goed dichthouden dan kunnen ze zeker doorgaan tegen de kampioen van Spanje. Kun je over jouw cluppie niet zeggen :D.

Juist opgetreden vond ik, dat Spaanse gestook langs en op het veld moet je vermijden. Dan maar een potje ruzie maken ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren