Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schaars: ‘Ik heb helemaal niet het gevoel dat Ajax onverslaanbaar is’

Laatste update:

Stijn Schaars beleeft een moeilijk seizoen met PSV. Na twee seizoenen bij Sporting Portugal keerde de middenvelder terug naar Nederland en tekende hij voor drie jaar in Eindhoven, met een optie op een vierde seizoen. De start van de club was flitsend, met vijf overwinningen op rij. Daarna kwam de klad erin en op het dieptepunt verloor men als nummer tien twee keer op rij van Roda JC.

/

Toch blijft Schaars hoopvol dat het seizoen 2013/14 nog positief gaat eindigen. De 29-jarige Gendtenaar weet dat PSV nog veel te winnen heeft, zeker in de eerste wedstrijden na de winterstop. Op 19 januari neemt men het in Amsterdam op tegen Ajax en de week erna komt Schaars’ oude club AZ op visite in het Philips Stadion. Schaars zegt zaterdag in De Telegraaf dat Ajax te pakken is.

In september eindigde de kraker in Eindhoven in 4-0 voor PSV. Schaars waagt zich niet aan een voorspelling van de uitslag, maar zegt geloof te hebben in een overwinning. “Ajax wordt wel steeds beter, maar uiteindelijk hebben ze maar één fantastische wedstrijd gespeeld, tegen Barcelona. Daarna is het alleen maar hosanna geweest”, vindt de ervaren middenvelder. Hij stipt aan dat Ajax pas in de ultieme slotfase won van SC Cambuur en Roda JC>

Volgens Schaars speelt de koploper goed. “Maar ik heb helemaal niet het gevoel dat ze onverslaanbaar zijn. Als we daar kunnen winnen, laten we direct de intentie zien waarmee we de tweede seizoenshelft ingaan”, zegt Schaars hoopvol. Hij hoopt stiekem dat hij in de zomer met Oranje mee mag naar het WK 2014. Hij deed in november nog mee tegen Colombia, in een oefeninterland. “Eerst was ik een tijd uit beeld en dacht ik dat het klaar was, maar ik ben er toch weer bij gekomen door mijn goede spel bij PSV. Dan denk je wel even: misschien zit er nog een WK in. Dat wordt steeds reëler.”

Wie wint de kraker Ajax-PSV op 19 januari?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
11 januari 2014 om 10:29

Er is niks vreemd met de uitspraken van Schaars. Het zou raarder zijn geweest als hij had gezegd dat ze eraf gaan in Amsterdam. Bovendien hebben ze zeker kans om daar punten te halen. PSV heeft wat recht te zetten en in eindhoven wonnen ze met 4-0. Dus waarom niet?

11 januari 2014 om 10:36

4-0 was natuurlijk ook wel heel geflatteerd hé? Maar verder geef ik je groot gelijk. Enige wat bij Psv het probleem is, vind ik de maniertjes van de spelers. En het voetbal van ze vind ik nog steeds niet goed.

11 januari 2014 om 10:36

Waarom niet? Nou misschien omdat PSV zwaar ondermaats speelt en Ajax nu beter op elkaar ingespeeld is en Schaars vind ik persoonlijk 1 van de zwakkere schakels op jullie middenveld. Het wordt een mooie pot waar Ajax als winnaar uitkomt

11 januari 2014 om 10:42

Ajax is favoriet, dat zeker, maar als ik zie hoe Ajax wegkomt tegen Cambuur en Roda JC vind ik het ook weer geen automatatisme dat je maar even wint. Ga er lekker voor zitten in ieder geval. Voor competitiespanning hoop ik dat PSV wint.

11 januari 2014 om 10:47

@jobforgrunn,
Nu doe je Ajax wel tekort natuurlijk! Ajax speelde tegen Cambuur heel slecht true! Maar keer geluk mag je hebben vind ik. Tegen Roda was een ander verhaal we speelde veel beter en verdiende een goal maar die kwam maar niet, uiteindelijk pas in de slotminuten. Wat overigens heel terecht was, want we speelde gewoon een redelijk wedstrijd. Waar de automatisme er gewoon in zat!

11 januari 2014 om 12:31

@m.afca: Ajax was tegen Roda en Cambuur ongeveer hetzelfde als PSV een groot deel van de competitie, alleen had Ajax het geluk(deze keer) aan zijn zijde en PSV had dat een paar keer op rij niet. Zo gaat dat in het voetbal.

Ajax - Roda was eigenlijk precies hetzelfde(behalve qua uitslag) als NAC en Groningen tegen Psv. PSV en Ajax waren beter en verdienden sowieso de overwinning, maar maakte het zichzelf te moeilijk door niet (meer) te scoren. Dat Ajax er als winnaar uitkwam en PSV niet, is denk ik tekenend voor PSV dit seizoen. Je maakt het jezelf al te moeilijk in sommige wedstrijden en als je een paar keer het geluk niet aan je zijde hebt, dan ga je de boot in.

Ik denk eigenlijk ook dat Ajax - PSV een beetje met geluk te maken zal hebben. 2 uitgeruste ploegen, waarbij de ene zich moet bewijzen en de andere revanche wilt. Maar toch zullen ze beiden niet willen verliezen en dat zul je ook merken denk ik.

11 januari 2014 om 12:58

Doe even normaal zeg! Hoe Ajax voetbalt mag Psv van dromen om dit moment. Komop zeg!

11 januari 2014 om 13:25

Omdat ze elke keer in de laatste minuut scoren? Mooi voetbal hoor!

11 januari 2014 om 13:31

Geflatteerd..dat is zo overdreven. 4-0 verliezen is 4-0 verliezen, niet met domme smoesjes komen. Daar moet Ajacx zich voor schamen, net als dat PSV zich moet schamen voor andere nederlangen....

Dat PSV de tweede seizoenshelft gaat terug komen ben ik van overtuigd. In de eerste seizoenshelft hadden ze maar liefst 15 trainingsdagen, met alle europese verplichtingen enzo erbij. Voor die jonge groep dodelijk. Nu zonder beker en Europa kunnen ze wekelijks gaan bouwen...

11 januari 2014 om 14:17

Ga toch weg met je 'maniertjes', naprater. Dooddoener van jewelste, leg eens uit wat voor maniertjes dan wel? En geen incident, structurele dingen graag

11 januari 2014 om 14:37

@Goodoldfredje
De ruzies in de catacomben met feyenoord! 2 jaar achter elkaar! Maher met ze vieze gedrag! Je bent zelf niet achtelijk, maar psv is altijd een gluiperige club geweest, waar van Bommel op nummer 1 staat in de geschiedenis en dan nog niet gepraat te hebben over toivonen of de gebroeders van kerkhof!

11 januari 2014 om 15:08

Psv-bayern

Hahaha als Psv-Ajax niet geflatteerd was ga jij nooit iets geflatteerd vinden. Snap best dat je de uitslag graag nog een keer wilt noemen maar je nu verschuilen achter Europa en een jonge groep geeft aan hoe geflatteerd t wel niet was.

Prima, niet geflatteerd volgens jou.

11 januari 2014 om 15:29

Ik zeg dat het overdreven is, niet dat het niet geflatteerd was. Ik vind dat alleen zo;n dom excuus. Als je 100 kansen krijgt maar er geen 1 scoort is dat je eigen fout en verlies je gewoon verdient. Onder het mom: had je maar moeten scoren. dat is ook een kwaliteit....
Ik verschuil me nergens achter: constateer alleen dat voor deze jonge groep zoveel wedstrijden niet heeft gewerkt. En dat accepteer ik en vind ik prima.

11 januari 2014 om 16:40

@ggekkeggozer, zouden die ruzies in de catacombe tegen Feyenoord misschien te maken kunnen hebben met het feit dat Mathijsen hier de grote gluiperd is? Van Bommel is gewoon een eerlijke en rechtdoorzee jongen, waar je er in het voetbal niet veel van tegenkomt. Dat je alleen al Van Bommel op nummer 1 als gluiperd zet, zegt genoeg over jou. Toivonen heb je gelijk in, maar wat er gluiperig is aan de gebroeders van de Kerkhof volg ik ook niet helemaal, aangezien in de tijd dat deze heren speelden het toch Cruijff en zijn maatjes waren die zich als een stelletje gluiperds gedroegen in het Nederlands elftal.

11 januari 2014 om 17:24

@jesperk
Wat een prachtige reactie. Als je 2 wedstrijden wint in de blessure tijd, dan is dat op eens ''elke keer''?

Ik heb helemaal niet het gevoel dat PSV onverslaanbaar is Stijn. Dat baseer ik op de vele nederlagen die jullie dit seizoen al geleden hebben. Dat FC Utrecht een wedstrijd tegen jullie heeft laten lopen en jullie een strafschop een rood nodig hadden thuis tegen ADO zegt mij dan weer niet zoveel. Dan kunnen we wel hosanna gaan roepen na die 2 wedstrijden, maar het is niet zo dat het lek bij jullie boven is.

11 januari 2014 om 10:37

Waar zegt hij dat PSV onverslaanbaar is dan?

11 januari 2014 om 10:43

Hij houdt een goedkoop specalutief verhaaltje over Ajax dat ze niet onverslaanbaar zijn, terwijl dergelijke gebakken lucht verhaaltjes ook over PSV te maken zijn. Ik zou als Psv'er zijnde mijn grote mond houden over de onverslaanbaarheid van tegenstanders na zo'n waardeloze eerste seizoenshelft. Laten ze eerst eens thuis gelijkspelen tegen Odessa, voordat ze een ander niet onverslaanbaar gaan noemen.

11 januari 2014 om 10:52

Wat is dit nu voor een gezwets, dan kun je nooit een voorbeschouwing houden, want dat is altijd specalutief. Dat je zulke reacties niet al te serieus moet nemen is weer wat anders.

11 januari 2014 om 10:54

Stel je niet zo aan. Je weet toch hoe de voetballerij werkt? Voor elke wedstrijd worden er spelers geïnterviewd en die gooien er enkele optimistische cliche's uit.

11 januari 2014 om 11:53

Wat moet ie dan zeggen? Het heeft geen zin om naar Amsterdam af te reizen want we zijn toch kansloos?

11 januari 2014 om 12:09

@ Ruiz_fct

Wat hij moet zeggen:

Schaars: Ik heb eigenlijk helemaal niet het idee dat ik goed kan voetballen.
Dat zou pas fantastisch zijn!

Ontopic:

Standaard cliche antwoord, net zoals er vanuit Ajax waarschijnlijk verteld zal worden dat ze wraak willen hebben op de 4-0 nederlaag.

Prima Stijn, hou de moed erin zou ik zeggen en dan horen we wel weer van je na de 19e! Altijd leuk om te lezen hoe andere ploegen zich vasthouden aan een of twee mindere wedstrijden van Ajax en daar dan moed uit putten. Maar de drie punten blijven in Amsterdam, als De Boer tenminste met de beste opstelling begint

11 januari 2014 om 10:45

Zelfs met het b elfatl zie ik ajax niet verliezen dus de punten blijven hoe dan ook in Amsterdam

Deze wedstrijd komt voor PSV te vroeg om Ajax te kloppen in de Arena denk ik zo.

11 januari 2014 om 10:29

Sterker, dit hele seizoen komt te vroeg voor dit psv. Geen schande hoor met zoveel nieuwe jonge spelers. Maar kom niet wijzen naar een gestolen overwinning bij Roda terwijl PSV zelf 2x in 1 week van ze verliest...

11 januari 2014 om 10:33

Denk dat als Psv het volhoud om een wedstrijd of 5 achterelkaar goed te spelen en te winnen dat ze het een topclub ook lastig kunnen maken, maar psv in uitwedstrijden is dit seizoen geen succes.

11 januari 2014 om 10:59

Dan moet je ook zeggen dat PSV die wedstrijden onverdiend heeft verloren. In de thuiswedstrijd kreeg PSV 30 cornets voor en Roda 1.

11 januari 2014 om 12:39

Want je wint wedstrijden op corners?

11 januari 2014 om 10:57

Ik als Ajacied vrees dat het wel een spannende wedstrijd kan worden. Hopelijk hebben we een vroege goal, dan word het al een stuk makkelijker.

Dat moet hij ook geloven, zou slecht zijn als hij zich al gewonnen gaf, en Ajax is ook niet onverslaanbaar. Dat is PSV ook niet, dat bleek wel na die hosanna start van het seizoen. Ik hoop op een mooie wedstrijd waarin Ajax de overwinning pakt. PSV kan misschien nog EL halen (maar dat willen ze niet spelen, bleek dit seizoen, dus waarom moeite doen) maar kampioen of 2e zie ik ze niet worden.

Straks gaat ie nog zeggen dat de bal rond is en een voetbalveld twee doelen heeft. Concentreer je maar gewoon op je eigen spel, want je hebt tot nu toe niet echt een bijster goed seizoen gespeeld. Uiteindelijk gaat het om de daden en niet de woorden.

Ik moet zeggen dat ajax gisteren een goede wedstrijd heeft gespeeld en hoog tempo.
Dat moet tegen psv ook maar dan effectiever.
Dan geef ik psv weinig kans.

Ajax is neit onverslaanbaar nee, maar als ze elke keer in de laatste minuten gaan scoren.....moet je ervoor zorgen dat je daarvoor wel een flink aantal kansen weet te verzilveren.

By the way: Schaars is vandaag 30 geworden.

11 januari 2014 om 10:35

Bij deze....van Harte, Stijn!

Nee, Psv is ook niet onverslaanbaar. Dat blijkt ondertussen wel...

Deze wedstrijd komt voor Psv te vroeg, ze moeten eerst eens een goede reeks neer gaan zetten. Als Ajax ze nu afmaakt, daalt het koppie weer.

Natuurlijk is Ajax te verslaan dat zal iedere weldenkende supporter toegeven maar Ajax is langzaam aan het groeien en wordt wel steeds lastigrr te verslaan. .en als je moeilijk te verslaan bent heb je waarschijnlijk minste verlies punten en pak je de titel en daar gaat het om en niet om een verloren potje tegen psv..

Ben het met Schaars eens. Ajax is zeker te verslaan.
De laatste wedstrijden voor de winterstop liet de afronding van Ajax echt te wensen over en was het net met de hakken over de sloot 3 punten.

Een puntendeling in de Arena zou voor PSV al als een overwinning voelen.
Het beloofd in ieder geval weer een leuke 2e competitiehelft te worden.

Wanneer komen de gebroeders weer om de hoek kijken is het eerste wat bij me opkomt .
Natuurlijk is Ajax te pakken. Als PSV Ajax onder druk kan houden maken ze zeker een goede kans in Amsterdam. Als Ajax zijn spel kan spelen wordt het moeilijk. Gelukkig is de bal rond. Zie PSV nog wel sterk terug komen. Tegen Vitesse was het al goed de eerste helft, daarna zakte ze snel in elkaar door de fouten die gemaakt werden. De wedstrijden erna hebben ze het goed opgepakt. Het blijft een leuke competitie !! verliest Ajax en Vitesse haald een goed resultaat. Feyenoord en Twente winnen staat alles gewoon weer bij elkaar en is de afstand voor PSV te overbruggen.

Woorden worden altijd verdraaid door de media.

Waarom zijn hier zoveel Ajacieden op hun teentjes getrapt. Schaars zegt niets arrogants of verkeerds. Of is het verboden om te zeggen dat Ajax niet onverslaanbaar is? Dat zijn ze toch ook niet? Zoveel sterker dan de naaste concurrentie zijn ze niet. Ik zie ze voor de wedstrijd wel als favoriet, maar het zal niet makkelijk worden. Het afmaken van kansen is bij beiden een probleem, daar zal veel van afhangen.

11 januari 2014 om 11:18

Ajacieden zijn helemaal niet op hun teentjes getrapt. Geven gewoon reactie op wat Schaars zegt.

On: Ik ben zeker nog niet overtuigd van een overwinning voor Ajax. Ze zullen vast weer een hoop kansen krijgen, maar het ontbreekt echt aan de afronding, dat zag je gister ook weer.

PSV zal deze wedstrijd 'alles of niets' in gaan en vol gas druk zetten. PSV onderschatten op basis van voorgaande wdstrijden (wat een aantal hierboven doen) is dodelijk. Ze hebben kwaliteit zat. Als het geluk een beetje aan PSV zijde is, dan kunnen ze er zomaar met de punten vandoor gaan.

Laten we hopen op een mooie pot, met Ajax als winnaar :-)

11 januari 2014 om 12:34

@kingb

Ik maak me niet zo druk. De Boer heeft bewezen een ploeg neer te kunnen zetten die vrij/redelijk stabiel is en vrijwel altijd in staat is het eigen spel te spelen. Ik denk niet dat Ajax PSV ook maar 1 moment gaat onderschatten, zeker niet na de zeperd in Eindhoven denk ik dat Ajax wil laten zien dat dit een foutje was.

Het enige waar ik mij wel enigszins zorgen om maak is de voorhoede.

Klopt Stijn, er bestaat geen ploeg die onverslaanbaar is.

11 januari 2014 om 15:12

Argentinie '78...?

PSV Ajax was idd geflatteerd en uit zie ik ons geen kans maken. Of er moet zoveel veranderd zijn ineens maar dat gaat er in een maand niet uit. PSV is te onzeker speelt zonder speelstijl en ze doen maar wat. Ajax is veel verder die gaan dik winnen! Hoe erg ik het ook vind maar het is de realiteit.

11 januari 2014 om 12:30

@psvfan40

Realistisch...maar in mijn ogen helemaal niet erg. Je hebt tijd nodig om die omslag te maken. Dat is duidelijk. Ik zie geen enkele verbetering bij Psv. Ze spelen nog steeds erg matig. Ik krijg ook het idee dat Psv over het algemeen veel te veel met de tegenstander/concurrentie/plaats op de ranglijst bezig is. Bosz verwoorde het mooi: "wij moeten gewoon goed spelen, dan haal je uiteindelijk veel punten".

psv mag blij zijn met 1 punt (gelijkspel tegen az) uit de eerste wedstrijden. Dat lijkt me een stuk realistischer.

Jeetje wat een uitspraak. tuurlijk is Ajax niet onverslaanbaar, welke klup dan wel? Open deuren intrappen, geweldig.

11 januari 2014 om 12:00

Ik denk meer een gevalletje: Jeetje wat een vraag van de interviewer

pff die grote praatjes van een club die niet draait...ik zou me gewoon rustig houden en mijn voeten laten spreken.

zie Cocu na de eerste partij tegen Roda ook zeggen: "ik voel aan de hele ploeg dat ze revanche willen nemen in de beker" en hoe liep dat af...daar hebben we ook zo hard om gelachen

ga gewoon voetballen en laat die praatjes achterwegen, zeker als je zelf de matigste eruit bent

11 januari 2014 om 11:46

Hij heeft helemaal geen praatjes maar is realistisch. En zelf was hij 1 van de betere voor de winterstop. Maar je mag hier natuurlijk niet zeggen dat PSV best van Ajax kan winnen, hoe durft hij!

11 januari 2014 om 12:27

Tuurlijk kan PSV van Ajax winnen. Echter zie ik het niet zo snel gebeuren. Ajax kan toch eigenlijk tegen elke tegenstander wel het eigen spel spelen. Echter zijn ze voorin er matgig/uit vorm of hoe je het ook wil noemen. We zullen zien.

Geen enkele club is onverslaanbaar. Iedereen kan van elkaar winnen.

De zoveelste Psv'er die zich in de pers over Ajax denkt te moeten uitlaten. Daar waar Ajax en Feyenoord voornamelijk met zichzelf bezig zijn, zoeken die uit Eindhoven constant de pers.

Schaars heeft opzich best een punt, ware het niet dat PSV zelf ook alles behalve een sterke indruk heeft achter gelaten. Dus concentreer je lekker op je eigen team. Had Vermeer gewoon de bal vastgehouden in Eindhoven, had ik het nog wel willen zien. Wedstrijd zonder uitpubliek trouwens, goed dat zij volgende week wel mogen komen. Niet dat ze daar massaal gebruik van maken, misschien biedt vakantieveilingen uitkomst om het uitvak een beetje te vullen.

Ajax was tegen Cambuur gelukkig, klopt helemaal. Tegen Roda speelde het gewoon een degelijke wedstrijd, waar de goals laat vielen. Had PSV tegen RKC en Heerenveen ook niet late goals nodig om resultaat te boeken?

Kortom, alles is open volgende week. Wijzen naar Ajax als Psv'er is op dit moment niks anders dan potsierlijk.

11 januari 2014 om 12:02

Tja.. media staat klaar voor een grote wedstrijd. De spelers geven enkel antwoord op vragen. Standaard vragen, standaard antwoorden. Valt geen analyse op te geven, haha.

11 januari 2014 om 12:19

Sjaak,

Niet alleen Psv hoor. Hier s regelmatig wat te lezen wat spelers zeggen. En dat van alle clubs. alleen jullie pikken er alleen dat van psv eruit. Jullie zijn graag negatief over Psv. Geeft niets. Betekend alleen dat ook jullie veel met Psv bezig zijn. Maar even voor jouw informatie. Iedere speler is met de volgende tegenstander bezig. Ook die van Ajax en Feyenoord. Dit doet echt niet alleen Psv!

Als Maher het heeft over het gaan voor een kampioenschap (psv stond destijds maar 5 punten achter op de koploper), was het arrogant. Vorige week deed de Vrij dit van Feyenoord en er was bijna geen negatieve klank.

het mooiste was nog vorig seizoen. Toivonen vs Clasie (duw). Koeman liet zich negatief uit over Toivonen. Hier werd in dat topic meer dan 300 keer gereageerd, want nu kon iedereen zijn gal kwijt. Een dag later zei dezelfde Koeman, dat Toivonen een goede speler was en dat hij en iedere andere club wel zo een speler kon gebruiken in het elftal. Koeman was een dag later zeer positief over Toivonen. En wat denk je......30 reacties! Jullie bleven massaal weg.

Nee, jullie doen heeeeel graag negatief over Psv, en gebruiken daarvoor elk excuus. Als men wat vraagt aan een speler over de aankomende wedstrijd, dan is het weer potsierlijk van schaars. en wordt er weer gezegd dat men de mond dicht moet houden. Want men mag niet naar de ander wijzen. Maar wat dan? het gaat immers over de aankomende wedstrijd!

Moet Schaars maar de volgende keer tegen de journalisten zeggen dat ie niks over de volgende tegenstander mag praten? Omdat dit niet mag van de supporters?

Kunnen we een keer volwassen worden?

11 januari 2014 om 12:44

@biggles

Sorry, maar wat een treurige reactie. Ben toch wel beter van jou gewend

Psv roept dit echt gewoon een beetje over zich zelf af, alsmede een groot deel van de Psv-supporters hier.

Psv heeft in mijn ogen de neiging om vreemde uitspraken te doen op momenten dat dit totaal niet past. Bijvoorbeeld uitspraken rondom het kampioenschap worden gedaan na Feyenoord uit, toen ze compleet weggespeeld werden (en zelf blijven volhouden dat je goed gespeeld hebt) en nu bijvoorbeeld weer voor Ajax uit, die beter in vorm lijken, de afgelopen jaren altijd winnen als het er echt om gaat en nog een appeltje hebben te schillen met Psv. Misschien moet je dan eerst eens winnen van Ajax uit, voordat je weer 'massaal' roept dat je kampioen wil/gaat worden. Zorg eerst eens dat je goed gaat voetballen.

Wat mij ook elke keer weer verbaasd...is dat Psv in staat is elke keer weer onrust te veroorzaken. Ook nu weer met het stadion zorgt Psv zelf voor wat onrust, terwijl dit totaal niet nodig is.

Als laatste denk ik dat er ook wel wat leedvermaak is, gezien de hegemonie in de jaren 2005-2010 en Psv nu keer op keer wegzakt op het moment dat het er om gaat.

11 januari 2014 om 12:50

ik ben het met je eens dat Psv de laatste tijd (zeker door Sanders) rare uitspraken doet. Maar deze reactie van schaars is niets mis mee. En toch weer dat negatieve gedoe!

Vandaar mijn ietwat aangezette reactie.

en het stadion? Dat heb je toch altijd! Voor en tegenstanders. Zie je bij feyenoord en hun kuip. Maar ook destijds bij Ajax. Toen ajax plannen had om "de Meer" te verlaten voor een ander stadion. toen had je ook voor en tegenstanders. Is toch ook niet zoo vreemd?

11 januari 2014 om 13:15

@biggles

Mij gaat het niet om het stadion. Het dient echter als mooi voorbeeld...waarbij Psv in staat is om zonder enkele aanleiding onrust te creeren. En dat kan Sanders als geen ander. Het is natuurlijk vreemd in mijn ogen, gezien het feit dat Sanders over 3 maanden en een beetje terugtreed/niet verlengt. Verder vraag ik mij af waar Psv het geld vandaan gaat halen om een duurder/groter stadion te gaan bekostigen.

11 januari 2014 om 14:34

@biggles

We lezen iets teveel rare reactie's uit het PSV kamp de laatste tijd. Zeker van jullie baas Sanders. Kennelijk denkt men met een beetje afgeven op Ajax wordt ik weer wat populairder dan alle kritiek.

Maar het stadion is toch wel een vreemd verhaal. Het huidige stadion is toch onderpand voor een lening en wordt toch iets van twintig jaar gehuurd van de gemeente? Als je nu elders een nieuw stadion gaat bouwen, wie betaald dat dan en hoe krijgt de gemeente dan de huur van het huidige stadion?

11 januari 2014 om 15:44

Speedy en klopper,

Dat van Sanders hebben jullie groot gelijk in. Echter is het nu Schaars die een voorbeschouwing geeft op de komende wedstrijd. Niets meer en niets minder.

Tja, en dat stadion........... ik was ook van mening dat Psv haar grond aan de gemeente kon verkopen met als voorwaarde dat men niet ging verhuizen naar een andere lokatie. Of zelfs mocht gaan uitbreiden. Daarin heb ik ook mijn grote twijfels. Maar ook als dit een voorwaarde zou zijn, dan is een uitbreiding of verhuizing natuurlijk wel aan te vragen. En wie houd nu een groei van een bedrijf tegen?

Maar wel voor alle duidelijkheid. Het stadion is geen onderpand voor een lening. Psv heeft haar grond onder het stadion verkocht. Samen met de grond van de Herdgang. (de herdgang is het trainingscomplex )wat een groot formaat heeft'.psv huurt die grond weer terug dmv erfpacht.

11 januari 2014 om 16:29

@biggles

Maar dit is nou precies waarom ik veelal kritisch ben tov de leiding in Eindhoven. Dit is de slechtste periode van periode in pak 'm beet 40 jaar...de club zit net in categorie III en heeft nog een lening uitstaan bij de gemeente en een onderzoek bij de Eu...daarnaast zit het niet elke week helemaal stampvol/barst het stadion uit zijn voegen...kortom...is dit dan het moment om aan uitbreiding naar maar liefst 50.000 man te beginnen?

Ik ben van mening dat je nu eerst moet gaan zorgen dat je en gezond blijft, schulden aflost en weer gaat presteren, voordat je naar een duurdere accommodatie toe gaat werken. Het lijkt een beetje op het krijgen/lenen van € 48 miljoen van de gemeente om, letterlijk minuten later, flink wat geld uit te geven aan twee spelers. Natuurlijk was dit niet van deze € 48 miljoen...maar er lijkt helemaal geen bezinning te zijn en realisme. Waarom zoveel risico nemen elke keer? Waarom gokken op een kampioenschap? Ook nu is er weer flink geinvesteerd in bijvoorbeeld Maher? Waarom niet gewoon even een aantal jaar bouwen aan de omslag die je aan het maken bent en waar je zelf van hebt aangegeven dat het 5 jaar gaat duren. Ik snap die keuzes vaak totaal niet.

Zelfs bij een overwinning op Ajax gaan ze t niet redden. In mijn ogen veel te wisselvallig en slechte wedstrijden worden verloren. Ajax wint de laatste maanden ook hun slechte wedstrijden en daar zit t m in. Daarnaast zie ik Psv, hoe getalenteerd ook, niet alle wedstrijden winnen na de winterstop.

11 januari 2014 om 12:04

Dat is de Nederlandse competitie. Kijkende naar vorig jaar: Ajax was voor de winter de wisselvallige en Twente won ook de slechte wedstrijden. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Iedereen heeft het over de overwinningen van Ajax in blessure tijd tegen Cambuur en Roda, maar Ajax verloor ook in de 90e minuut van Vitesse. Ieder club die boven in mee draait heeft dat geluk wel eens. Verder wordt het voor Ajax lastig genoeg tegen Psv, Schaars heeft gelijk dat Ajax niet onverslaanbaar is, maar het is wel een feit dat Ajax voor de winterstop stuk beter in elkaar stak en voetbalde dan Psv.

Natuurlijk is Ajax niet onverslaanbaar, zeker niet voor Psv! Het spel van PSV ligt Ajax niet. Zelfs in jaren dat Ajax beter is dan PSV wil het vaak tegen die ploeg niet lukken. De laatste jaren leek dat iets minder, maar het is er nog niet uit. Bovendien vind ik dat Ajax niet genoeg is doorgegaan op het niveau dat in de thuiswedstrijd tegen Barça werd gehaald. De laatste wedstrijden gingen niet heel denderend, dus niet meer dan logisch dat Schaars dit zegt.

Wel heb ik redelijk vertrouwen dat het goed kan komen. Ajax kan wel winnen, maar "we" hebben geluk nodig. Met grote cijfers gaat zeker niet lukken. Maar we staan niet voor niets bovenaan en ik vind dat Ajax nu beter is dan afgelopen jaren, je ziet de stijgende lijn heel mooi terug, vooral in de nieuw doorgebroken spelers.

Schaars trapt een open deur in, maar dat moet je hem ook niet kwalijk nemen want wat moet je anders zeggen? Wel moet ie beter zijn huiswerk doen. Tegen Cambuur speelde Ajax erg slecht, maar de overwinning tegen Roda, hoewel deze laat tot stand kwam, was volkomen verdiend. Ajax speelde daar een behoorlijke wedstrijd. Daarnaast is een uitwedstrijd tegen Roda geen makkelijke, PSV ging er onderuit, Vitesse ook (voor de beker).

Het enige waar ik mij bij Ajax toch heel langzaam zorgen begin te maken is de spitspositie. Er worden voor de goal zo vaak de verkeerde keuzes gemaakt. Gisteren ook weer. Tuurlijk is het vriendschappelijk, maar je ziet het keer op keer terugkomen. Vooral Bojan, Fischer en Sigthorsson hebben hier een handje van.

Verder is Ajax gewoon een stuk verder dan Psv.

Maar zegt hij dit nou om zijn teamgenoten moet in te spreken? Of om een journalist aan het lachen te maken?
Het hele spelbeeld bij Ajax is gewoon veel beter dan bij Psv, bij PSV lijken ze maar wat (op zich goede) spelers het veld op te droppen die het verder maar uit moeten zoeken. Soms weliswaar met een paar opmerkingen erachteraan dat ze met passie moeten spelen en alert moeten zijn en al dat soort gepraat die ze net zo goed van een judoleraar hadden kunnen horen.

Laat nou net een speler van PSV dit zeggen.
De enige club in de eredivisie waarbij de spelers hun mond moeten houden over hun tegenstanders.

11 januari 2014 om 12:32

Wat een onzin! Waarom zou een Psv-er niks mogen zeggen? Omdat jij dat niet kan velen? Je weet hoplijk toch wel dat 19 januari Psv tegen ajax speelt?

Zo ja, dan weetje toch wel dat de spelers bezig zijn met de tregenstander? Dan weet je toch wel dat jourmalisten wat aan de spelers gaan vragen,. over de aankomende wedstrijd?

Kom op zeg!

11 januari 2014 om 12:42

Zolang PSV niks presteert zou ik maar niet zo met hoogmoed praten over een tegenstander.

11 januari 2014 om 12:53

Nou nou, wat een hoogmoed van Schaars he! Zeggen dat je van ajax kan winnen. Roda won ook bijna van Ajax (scheelde toch heel weinig. Wat dacht je van cambuur?

Is dat nu hoogmoed?

Niet onverslaanbaar maar wel voor ons op dit moment!

Ennn schaars is terug met ze mediageiligheid...
ON: Ajax is niet onverslaanbaar. Maar op dit moment wel voor PSV. Waar Ajax in een flow zit en het team op zijn plek zit, is psv nog steeds zoekende. En in de Arena waar psv als jaren geen competitie duel heeft gewonnen van Ajax, en Ajax voor eigen publiek. Ik denk dat ze het Ajax lastig kunnen maken maar zodra Ajax gas geeft en gaat versnellen ze psv wegtikken. Ik hoop en denk een mooie nette 3-1 overwinning van Ajax.

Ik snap Schaars wel, je gaat niet zeggen dat we daar gaan verliezen en idd ajax is ook verslaan baar maar op dit moment is ajax gewoon sterker en thuis zie ik ons geen kans maken.

Nee, onverslaanbaar zijn ze niet. Tegen de grotere clubs in Europa zullen ze ook normaal gesproken wel verliezen.

Voor PSV acht ik echter de kans nogal klein dat ze ook maar met een puntje zullen vertrekken uit Amsterdam volgende week. Ajax zal denk ik die wedstrijd winnen, 2-0 voorspel ik.

Ajax mag dan wel een aantal wedstrijden in de slotfase van de wedstrijd beslist hebben, maar het positiespel van de Amsterdammers is zoveel beter dan dat van Psv.

Denk dat het een mooie pot voetbal kan worden.,toch schat ik Ajax hoger in, zeker thuis! PSV is nog niet op niveau. Denk wel als Ajax niet in de eerste helft scoort PSV vertrouwen krijgt. Overigens staat PSV met zijn huidige selectie te laag gezien de kwaliteit.

Iedereen zit maar te zeiken over slecht voetbal gelukt en weet ik veel wat allemaal.volgends mijn krijg je punten voor een winst partij en niet voor mooi voetbal vind het zo achterlijk dat iedereen over het slechte spel begint.In Italië Duitsland of Engeland zou niemand over het spel hebben maar over de uitslag.

Alweer een speler vanuit eindhoven die erg hoog van de toren blaast.. Hij verwijst naar twee wedstrijden die Ajax in de slotfase wint.. Maar hij vergeet te melden dat Ajax beide wedstrijden volledig domineerde..
Daarnaast is Ajax een ingespeeld team terwijl psv, op die uitschieter tegen Utrecht na, iedere wedstrijd het behoorlijk lastig had..
Ajax kan de 19e als er geen gekke dingen gebeuren, de genadeklap uitdelen aan psv.

11 januari 2014 om 15:11

En jij blaast niet hoog van de toren? Ik zie hier veel reacties van Ajacieden die er al van uit gaan dat Ajax (met gemak) wint van Psv. Dat is hoog van de toren blazen.
Schaars geeft aan dat Ajax ook niet onverslaanbaar is en dat is ook zo. In Eindhoven kregen ze al een pak slaag terwijl niemand dat had zien aankomen. Waarom zou het de 19e dan niet nogmaals kunnen gebeuren?

12 januari 2014 om 11:21

Inderdaad, dat zag niemand aankomen. Tot Vermeer de bal los liet.

hij heb wel gelijk elke club ter wereld is verslaanbaar zo zag je bij ajax tegen barca tot nu toe heb ajax al jaren bewezen dat elke club te pakken is.....heb ik psv nog niet zien doen....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren