Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘SC Heerenveen houdt rekening met winters vertrek van uitblinkers’

Laatste update:

Morten Thorsby en Arber Zeneli waren in de eerste seizoenshelft met respectievelijk vijf doelpunten en drie goals plus acht assists belangrijke krachten voor sc Heerenveen, maar de kans is aanwezig dat de twee na de winterstop niet meer in Friesland actief zullen zijn. Voetbal International meldt woensdagochtend namelijk dat de club van trainer Jan Olde Riekerink rekent op uitgaande transfers, waarbij de Noor en de Kosovaar belangrijke kandidaten voor een vertrek zijn.

Thorsby beschikt over een aflopend contract en het lijkt uitgesloten dat de 22-jarige middenvelder die verbintenis gaat verlengen, waardoor Heerenveen hem deze maand moet verkopen als het nog wat aan hem wil verdienen. Zeneli beschikt eveneens over en aflopend contract, al heeft de club wel de optie om de samenwerking met nog een seizoen te verlengen.

Het salaris van de aanvaller gaat in dat geval echter wel omhoog, waardoor januari mogelijk een goed moment is om afscheid te nemen. Zeneli, die in het verleden in verband werd gebracht met onder meer Fiorentina, zou momenteel in de belangstelling staan van clubs uit Turkije en Italië.

Naast de twee bovengenoemde voetballers staat Heerenveen ook open voor het vertrek van de niet-EU-spelers Marco Rojas, Yuki Kobayashi en Nemanja Mihajlovic om zo verder in de salariskosten te kunnen snijden. De club hoopt zo het operationele tekort, dat afgelopen seizoen 5,7 miljoen euro bedroeg, terug te kunnen dringen.

Vind jij dat sc Heerenveen in januari afscheid moet nemen van Arber Zeneli?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zal maar Heerenveen supporter zijn. Het is al niet om naar huis te schrijven en dan worden de spelers die nog een beetje smaak geven verkocht ook.

2 januari 2019 om 10:52

En dan lijkt het ook nog voor lage bedragen te gebeuren, wamt met zulke kortlopende contracten kan je moeilijk de jackpot verwachten

2 januari 2019 om 11:41

zal wel meevallen , komen er weer vervangers in vorm van aankopen of talenten die doorstromen

Heerenveen heeft teveel kwaliteit om tegen degradatierijtje te spelen hoor, dan zijn de Graafschap, Emmen, NAC , Zwolle, Excelsior en Fortuna echt zwakker qua selecties dan Heerenveen

2 januari 2019 om 11:47

Lijkt me sterk dat er (veel/grote) aankopen zullen komen als het financieel al niet zo lekker gaat.dit jaar zullen ze niet voor degradatie strijden maar op deze manier wordt de selectie wel steeds meer afgeroomd en zal het moeilijker worden om mooie klasseringen te behalen.

2 januari 2019 om 11:57

Ik denk dat Filip het niet gelijk over degradatie heeft, maar ook over het vertoonde spel. Los daarvan is het niet altijd zo dat degene met de slechtste selectie automatisch degradeert. Twente had vorig jaar best wel aardige spelers, maar het was geen team en het zat ze ook niet mee. Als het verschil in kwaliteit niet zo heel groot is, zijn dit belangrijke factoren.

2 januari 2019 om 12:17

Dat is dus nog maar zeer de vraag. Ik denk niet dat Heerenveen in degradatienood komt verder, daarvoor zijn er dit jaar te veel matig spelende ploegen in de Eredivisie. Al zijn die clubs wel bezig zich momenteel te versterken waar nodig, terwijl Heerenveen eigenlijk gedwongen moet verkopen, dus ik ben benieuwd of daar überhaupt wel wat bij komt.

Dan is de kans ook groot dat Heerenveen bij dat grote rijtje clubs aansluit die tegen degradatie strijden.

Poehh dat wordt lastig voor Heerenveen zeg, je beste spelers kwijt raken en het draait al niet lekker. Al moet ik eerder zeggen dat ik bij Zenelli altijd het talent wel zie, maar vaak wil hij te veel, waardoor het weinig effectief is. Speelt ook vaak ene wedstrijd een 9 en andere wedstrijd een 5.

In de afgelopen 4 jaar is er ongeveer elk jaar gemiddeld 2000 supporters minder per wedstrijd. Op deze manier zakken clubs als Heerenveen en Groningen (zie je ook terug in supportersaantallen, alleen iets minder extreem) terug naar het rechterrijtje in plaats van het de topclubs lastig maken zoals ze voorheen deden. Zonde!!

Rekening houden met? Deze voetballers worden heel ordinair in de etalage gezet. Enerzijds logisch in het geval van Thorsby, anderzijds had sc Heerenveen hierop eerder moeten inspelen. Hetzelfde geldt voor Zeneli, Rojas, Kobayashi en Mihajlovic. Kennelijk heeft een accountant gesignaleerd dat de salariskosten enigszins buitensporig zijn. Dan moet je vooral non-EU bankzitters binnenhalen.

Dat zou balen zijn voor Heerenveen supporters. Die worden de laatste jaren niet verwend. Die Zeneli zou ik wel zien komen voor het geval dat Idrissi in de zomer vertrekt (wat ik niet verrassend zou vinden). Vind het een prettige buitenspeler om te zien met een goed schot. Als ik het me goed herinner was az een paar jaar terug ook al voor hem in de markt.

Gelukkig blijft Rienstra wel, als nimmer aflatende generaal op het middenveld;-)). Verdediging is in de huidige samenstelling absoluut Eredivisie onwaardig, met Vlap hou je dan nog een creatieve middenvelder/aanvaller over, en op rechtsbuiten de jonge van Bergen als aankomend talent. Van Amersfoort wil/mag ook weg, en Lammers komt (nog) te kort voor de Eredivisie. Althans, in een elftal waar hij maar moeilijk in stelling kan worden gebracht, maar zelf ook te weinig brengt. Mochten al de gewenste verkopen plaatsvinden, wordt het een harde dobber om dit seizoen in het linker rijtje te eindigen, gelukkig zijn er nog voldoende teams die er nog minder voorstaan, al zie je bij sommige clubs wel extra investeringen in de selectie. Daarnaast heeft Heerenveen met Gerry Hamstra ook niet bepaald een TD met een ruim netwerk of neusje voor goedkope, maar rendabele opties. Vermoedelijk zal komende zomer ook de bezem worden gehaald door de technische staf, is mijn gedachte....

2 januari 2019 om 11:32

Ja die Van Amersfoort heeft een aflopend contract? Snap niet dat Heerenveen niks in hem ziet..de keren dat ik hem zie spelen lijkt het me wel een leuk talent...Maar goed ik zie hem sporadisch daarom ben ik wel benieuwd naar een fan die hem altijd ziet spelen?

Wat een wanbeleid daar in Heerenveen. Het voetbal is niet om aan te gluren, financieel ziet het er allemaal erg zorgwekkend uit en de beste spelers lopen voor een habbekrats de deur uit. Die gaan Groningen achterna...

Nou de meeste clubs in de Eredivisie hebben geen geld op de bank, dus het valt nog wel mee tov de concurrentie

2 januari 2019 om 11:59

Klopt, er zijn maar weinig clubs die echt veel geld te besteden hebben, maar ik vraag me ook af hoeveel clubs een operationeel tekort van 5,7 miljoen hebben.

Tja, onvermijdelijk. Wellicht paar talenten halen, beetje bij jong Ajax of PSV shoppen en eigen talent kans geven. Zo enorm slecht staan we er niet eens voor terwijl het voetbal niet geweldig is. Maar heb voorkeur voor jong en dynamisch team met meer actie ipv teveel net-niet spelers. Zeneli en Thorsby zijn mooie gasten al zullen ze niet heel veel opleveren mi.
Europees voetbal is nauwelijks haalbaar en vaak in de praktijk ook niet een geweldig avontuur, dan maar inzetten op eigen spelers en wat spektakel

Het gaat zo lomp slecht met onze club, dat je hier bij de lokale Appie, na aankoop van 1 krat Amstel, 2 halve seizoenkaarten kan winnen!!! Deze eeuw nog zat het stadion vol en was er een wachtlijst van 5000 man. Nu krijg je nog net niet je kaart gratis :'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren