Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sané geeft schitterend startschot voor klinkende zege Bayern München

Laatste update:

Bayern München heeft woensdagavond een grote stap gezet richting overwintering in de Champions League. De sterrenploeg van Julian Nagelsmann werd zeventig minuten in bedwang gehouden door Benfica, maar na een schitterende vrije trap van Leroy Sané was er plots geen houden meer aan: 0-4. De zege van Bayern, dat met negen punten uit drie stijf bovenaan staat in Groep E, lijkt gunstig voor Barcelona. De Catalanen wonnen eerder op de avond van Dynamo Kiev (1-0) en staan met drie punten derde. Benfica staat daar met vier punten vlak boven, terwijl de Oekraïners puntenloos onderaan staan.

Bij Bayern stond Kingsley Coman voor het eerst sinds zijn lichte hartoperatie in de basis, waardoor Serge Gnabry genoegen moest nemen met een plek op de bank. Al in de vijfde minuut dook Leroy Sané achter de defensie van Benfica, maar de linkerspits raakte de bal niet goed genoeg om die in de verre hoek te plaatsen. Odysseas Vlachodimos, de doelman van de Portugezen, had vier minuten later een fraaie save in huis op een volley van dichtbij van Robert Lewandowski.

Vlachodimos had na een half uur spelen ook een redding in huis op een dreigende poging van Coman, die eerst zijn tegenstander had uitgekapt. Zelf brak Benfica in een snelle tegenaanval uit via Darwin Núñez, die zich in het strafschopgebied wist te onttrekken aan Dayot Upamecano. De spits van Benfica haalde venijnig uit, maar zag Manuel Neuer weergaloos redden. Aan het eind van de eerste helft mikte Sané na een fraaie actie rakelings naast, terwijl Lewandowski een intikker afgekeurd zag worden vanwege hands in de aanloop.

Twee minuten na rust raakte Benjamin Pavard de paal, nadat de rechtsback van Bayern een voorzet van Coman had gecontroleerd. De Duitsers zagen vervolgens opnieuw een doelpunt afgekeurd worden. Ditmaal mocht een intikker van Thomas Müller niet doorgaan, omdat Coman nipt buitenspel had gestaan in de aanloop. Aan de overzijde van het veld bracht Neuer schitterend redding op een poging van Diogo Gonçalves, wiens schot op weg was naar de kruising.

Twintig minuten voor tijd wist Bayern eindelijk een geldig doelpunt op het scorebord te zetten. Dat was te danken aan Sané, die een vrije trap van meer dan twintig meter prachtig binnen schoot: 0-1. Tien minuten later viel het doek voor Benfica, toen een voorzet van de ingevallen Gnabry ongelukkig in eigen doel werd gelopen door Everton: 0-2. Weer twee minuten later scoorde Bayern opnieuw. Sané kreeg de bal met enig geluk vlak voor het doel voor de voeten en bood met een breedtebal een intikker aan Lewandowski: 0-3. Plots sneden de Duitsers als een mes door de boter en Sané kon de 0-4 binnen tikken na een lage voorzet van Josip Stanisic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kunt toch wel stellen dat Bayern inmiddels op hetzelfde niveau staat als Ajax, wat een machtsvertoon wederom.

20 oktober 2021 om 22:58

Haha goeie, nee even zonder dollen deze Duitse voetbalmachine is niet te stoppen. In mijn ogen ook het allerbeste voetbalteam van de wereld. Wat een kwaliteit

20 oktober 2021 om 22:59

Niet normaal toch, hoe ze met speels gemak na de bevrijdende 0-1 zo makkelijk uitlopen, inderdaad het beste team ter wereld.

21 oktober 2021 om 10:54

@ajajajajx

"deze Duitse voetbalmachine is niet te stoppen. In mijn ogen ook het allerbeste voetbalteam van de wereld. Wat een kwaliteit"

Pff hoop zo dat Bayern volgende ronde gelijk PSG loot. Denk dat zij wel iets goeds te zetten hebben nav laatste seizoen.

En daarna als kan Man City en tot slot Liverpool of Chelsea.

Even voor die club uit je nick de sterke tegenstanders wegwerken

20 oktober 2021 om 22:59

Je bedoeld andersom denk ik, Ajax inmiddels op hetzelfde niveau als Bayern. Maar ik wil wel even zeggen dat ook dit Bayern zal winnen van Ajax. Geen 4-0 of 5-0 maar Bayern is op een goeie dag de beste ploeg ter wereld. Als ze dat al niet zijn op een slechte dag.

20 oktober 2021 om 23:01

Ik schat City minstens gelijkwaardig en misschien wel hoger in dan Bayern. Vond Bayern aardig wat kansen weggeven tegen Benfica. Neuer heeft een paar keer goed gered.

20 oktober 2021 om 23:02

Rustig maar, Ajax staat lang niet op hetzelfde niveau als Bayern, dit was meer als grapje na de opmerking van Rob Alfen van vandaag. Bayern op een goede dag is gewoon onklopbaar.

20 oktober 2021 om 23:05

City pakt 3 goals tegen Leipzig en 2 tegen PSG. Die staan er defensief ook niet altijd geweldig voor. En ze missen toch een echte doelpuntenmaker.

20 oktober 2021 om 23:32

Ik denk ook dat City en PSG zo een poulefase niet zo serieus nemen. Die gaan pas pieken vanaf de knock out rondes

20 oktober 2021 om 23:42

PSG kan momenteel niet beter. En qua veldspel neemt city de CL heel serieus. En als city het toch niet serieus zou nemen dan zou ik werkelijk waar doodsbang worden als je tegen City moet spelen.

20 oktober 2021 om 23:42

Wanneer dan Japie? Juist PSG en City hebben jarenlang veel moeite gehad in die knock out fases. Pas recent zijn beide ploegen in de finale gekomen. Daar waar Bayern gewoon elke wedstrijd serieus benadert, wat ze simpelweg ook helpt in het vervolg.

21 oktober 2021 om 00:30

Niet serieus nemen? PSG staat door arbitrale dwalingen op een comfortabele 7 punten.

21 oktober 2021 om 00:39



Ik vind het zo Nederlands om meteen als ze het slecht doen omlaag te praten, en als ze super resultaat neerzetten ook nog steeds te bescheiden te zijn. Komop Ajax is samen met Bayern de heerser op dit moment in de Champions League. Haaland had zeker tegen Bayern gescoord daar ben ik huidig van overtuigd. Hoe Ajax met pressing speelde en direct met 2 of 3 man op de bal ging jagen. Dat had ik alleen gezien bij Barcelona onder Guardiola. Wees eens reeel en zeg eens dat Ajax dit keer wel bij de wereldmacht hoor. Als je van Besiktas, Sporting en Dortmund wint. Dan is het echt geen geluk. Kijk eens naar de uitslagen die Ajax dit seizoen heeft neergezet. de 4 of 5 doelpunten begint op een normaal patroon te lijken en wat dacht je van de 9-0. Nee mensen dit Ajax is van wereldklasse erken dat. Misschien zal er niet paar direct slagen bij een topclub in het buitenland, maar het gaat om het teambelang en mensen kijken altijd naar een team dat een of 2 sterspelers heeft. Maar door het grote geld kan een topclub bijna nooit naar vastigheid toewerken iets wat Ajax (met dank aan de Pandemie) juist wel heeft kunnen doen. Waar normaal een speler als Tagliafico, Neres, Onana, Martinez en Alvarez allang waren vertrokken. Wees trots en probeer ook de goede aspecten te zien. Nederland verzand vaak in het negatieve. waardoor ze zichzelf zowat in de put praten.

21 oktober 2021 om 07:14

erodinho. Leuk dat je zo positief bent over Ajax, maar eigenlijk haal jij nu gewoon Bayern omlaag. Bayern is de wereldtop omdat ze recent de champions league hebben gewonnen en elk jaar ver komen in de CL. Ajax heeft twee en een half jaar geleden de halve finale bereikt, maar voor de rest is het kommer en kwel in de champions league. Nu gaat het hartstikke goed, maar is het nog veel te vroeg om te stellen dat Ajax wereldtop is. Misschien dat jij iets realistischer moet kijken. Als Ajax de finale heeft gehaald en ze er niet uitgaan tegen een ploeg als Getafe, Atalanta of AS Roma, kunnen we verder praten.

21 oktober 2021 om 08:20

Japie_krekel
Sinds wanneer piekt PSG in de knock out rondes? Die ene keer dat ze de finale hebben gehaald? Of al die andere keren dat ze in de 8e of kwart finale naar huis kunnen?

21 oktober 2021 om 10:40

Bayern wint ook als het een minder goede dag heeft. Dat kenmerkt een topploeg. Gisteren maakte Sané het verschil, maar er zijn er meer die dat kunnen bij Bayern m

21 oktober 2021 om 10:43

@Kaiser123Zo is het. Gestolen punten tegen RBL.

21 oktober 2021 om 10:45

@erodinho Voor Ajax is dit een uitschieter, voor Bayern niet. Wees eens reeel, als Haaland twee keer wel scoort, loopt het anders af.

20 oktober 2021 om 23:00

Bayern zelfde niveau als Ajax denk eerder andersom dat bayern blijft loeren loeren en ontzettend goed positie spel vertonen dit team gaat weer de cup pakken

Pfff kan wel janken. Tot de 80e minuut een leuke wedstrijd gezien die alle kanten op ging.. Bayern speelde dominant en Benfica was effectief. Daarna die 100% van Núñez en toen storten Benfica in.
4 doelpunten tegen waaronder 1 eigen doelpunt in 1 kwartier is gewoon schandalig.. zelfs tegen Bayern.

Complimenten aan Bayern toch wel het beste team ter wereld imo.

20 oktober 2021 om 22:58

Benfica kreeg toch ook nog aardige kansen hoor! Neuer keepte een paar keer uitstekend. Ik vond Bayern onder Flick toch net iets beter. Voor mij is City op dit moment de best voetballende ploeg van Europa.

20 oktober 2021 om 23:07

Beetje raar om dat op deze wedstrijd te beoordelen vindt je niet? Onder Flick was het ook geweldig maar onder Nagelsmann is de defensie een stuk sterker. Ik schat bayern het hoogste in en daarna city en Liverpool. City mist nog een spits die de vele kansen afmaakt.

20 oktober 2021 om 23:14

Bayern deed het inderdaad geweldig onder Flick. Echter werd in het voorbije seizoen de defensieve kwetsbaarheid onder Flick defintief blootgelegd met te veel tegendoelpunten tot gevolg. Ik geniet meer van het huidige Bayern onder Nagelsmann vanwege de bijkomende tactische flexibiliteit op aanvallend vlak. Positiespel, pressing, tegenpressing, verdediging. Dat lukt nu allemaal beter.

20 oktober 2021 om 23:45

Maar er is wel een verschil Barca. City speelt misschien beter voetbal, maar scoort simpelweg minder makkelijk dan Bayern. City mist nog steeds een echte spits die de goals maakt wanneer ze het nodig hebben. Dat vind ik persoonlijk het verschil tussen City en Bayern. Beide teams hebben veel verschillende doelpuntenmakers, maar Bayern heeft daarnaast ook 1 man die het dubbele scoort van de rest. Dat mist City. Ze hebben niemand die er 30 in ramt in een seizoen.

21 oktober 2021 om 00:50

Eigenlijk wel roerend met je eens

21 oktober 2021 om 10:49

Onder Flick was Upamecano nog niet van de partij

21 oktober 2021 om 10:53



Dat heeft niets met de kwaliteit van Flick te maken, maar met de kwaliteit van de spelers. Upamecano maakt de verdediging stabieler, die was er nog niet bij. Ook Lukas Hernandez was te vaak geblesseerd. Upamecano en Hernandez zijn een ander kaliber dan Alaba en Boateng. Letten we op de nuances. Nagelsmann werkt dus met andere betere verdedigers.

20 oktober 2021 om 23:27

Ik kan pas janken, een tripple bet met correctscores waarbij ik 0-3/1-3/1-4 had voor een aantal duizend €. Oh wat zuur dit, belachelijk ook hoe snel al die goals vielen, dat hadden ze afgelopen weekend ook al.

21 oktober 2021 om 10:48

Benfica was lang niet de mindere ploeg, Manuel Neuer hield ze in de wedstrijd, maar bij Bayern weet je dat ze altijd gaan toeslaan.

Maar kunnen ze het ook tegen de nummer 2 van de Bundesliga?

20 oktober 2021 om 23:00

Dat doen ze toch al jaren? Kijk jij de Bundesliga wel?

20 oktober 2021 om 23:02

Nou zeg, niet zo heetgebakerd tegen een onschuldig grapje

20 oktober 2021 om 23:03

Ik kan niet zien of het als grapje bedoelt wordt of dat iemand het serieus meent haha. Was ook totaal geen aanvallende reactie van mij hoor!

20 oktober 2021 om 23:08

Beste Luca, aan die smiley kun je wel degelijk zien of iemand het meent of niet. Ik hoop je hiermee geholpen te hebben👍🏻

20 oktober 2021 om 23:39

Laat gaan, die radicale Bundesliga fanboys zijn totaal niet meer voor reden vatbaar.

21 oktober 2021 om 01:01

Oh daar heb je meneer Ajax34x weer. Met zijn gekke marktwaarde verhalen die totaal niet kloppen.

21 oktober 2021 om 02:34

Wederom een Bundesliga fan die bereid is te liegen om zo gelijk te krijgen. Ronduit gênant.

21 oktober 2021 om 06:34

Soms moet je kunnen zien als iets een grapje is Lucafache27….

21 oktober 2021 om 07:16

Grapjes moeten grappig zijn dacht ik? Wat is dit voor een grapje?

21 oktober 2021 om 10:56

@Ajax34Als hater van het Duitse voetbal zou je misschien beter op andere topics kunnen gaan reageren. Hier ben je alleen maar aan het provoceren.

21 oktober 2021 om 10:58

@Lucafache 27
Het was jou dus ook al opgevallen

20 oktober 2021 om 23:03

Er is een verschil eh, Ajax wint en speelt spectaculair o.a. Dortmund, real en noem maar op. Bayern ook maar vergeet vervolgens niet om Europese prijzen te winnen haha

21 oktober 2021 om 11:00

Het verschil is dat Bayern dit al jaren laat zien, is een Angstgegner voor alle EU ploegen. Dat is Ajax slechts incindenteel.

Wat een team dat Bayern. Een geweldige wedstrijd die gewoon tot de 80ste minuut spannend was en waar beide teams er vol voor gingen. En in minuut 85 staat het dan plots 0-4. Dat Benfica is trouwens ook echt geen slecht team, daar gaat Barcelona het nog lastig mee krijgen.

20 oktober 2021 om 23:08

Het grootste verschil dit seizoen is dat de defensieve kwetsbaarheid onder Nagelsmann er voorlopig niet is.

20 oktober 2021 om 23:13

Defensief vond ik het niet altijd top staan eerlijk gezegd. Het is dat Neuer ook weer gewoon top was want Benfica had zeker een goaltje kunnen hebben. Maar om het kwetsbaar te noemen gaat ook wel te ver natuurlijk.

20 oktober 2021 om 23:16

Vorig seizoen was het echt gatenkaas als Boateng en Alaba hoog aan het verdedigen waren. Dat is nu niet meer zo.

20 oktober 2021 om 23:19

Dan helpt het natuurlijk ook wel dat die er beide niet meer zijn 😉. Maar ik snap wel wat je bedoelt natuurlijk.

20 oktober 2021 om 23:47

Scheelt natuurlijk ook dat een keeper er niet voor niets staat . Helemaal Neuer, die is gewoon een wezenlijk onderdeel van de verdediging. Maar zoals BBayern1990 inderdaad terecht zegt, vorig seizoen met Boateng en Alaba was het echt voor 90% aan Neuer te danken dat Bayern er niet vaker af ging. Daar waar het nu wat gezonder verdeelt is als het ware

21 oktober 2021 om 11:04

@BBayern 1990Ik had al uitgelegd dat Nagelsmann nu andere en betere spelers op de CV posities ter beschilking heeft. Het is niet moeilijk.

21 oktober 2021 om 18:13

man man man. Nu heeft dit te maken met de kwaliteit van de verdediging. Goed bezig.. Het hele team verdedigt beter bij tegenpressing. Zelfs Sané verdedigt bijzonder goed mee.

Een minder Bayern die weer 3 doelpunten scoort binnen de 5 minuten, Het zat van alles tegen met de verschillende uitvallen en afgekeurde doelpunten. Pas na de 0-1 volgde de bevrijding en was Bayern niet meer te stoppen. De afwezigheid van Nagelsmann had het ook extra moeilijk gemaakt. De assistenten zijn op tactisch vlak niet zo een krak zoals Nagelsmann.

21 oktober 2021 om 11:08

Nagelsmann viel kort voor de wedstrijd uit. Hij had de opstelling en taktiek/speelwijze al lang vooraf bepaald. Je ziet dingen die er niet zijn.

20 oktober 2021 om 22:58

Klopt vooral die muller is weer helemaal opgeleefd sinds flick trainer was,

21 oktober 2021 om 11:09



Dat klopt onder Niko Kovac en Ancelotti was Mã¼ller 2 seizoenen behoorlijk weggezakt.

Hoe kan Benfica 4 punten hebben als Kyev ‘puntloos onderaan’ staat? Zij hadden gelijkgespeeld, dus 4 punten om 1.

20 oktober 2021 om 23:07

Klopt niet, kiev speelde met 0-0 gelijk tegen benfica

Wat een speler is die sane toch, echt heerlijk om hem te zien schitteren en ook slim dat ze hem als rechtsbuiten gebruiken. Ondanks dat ie een linksbuiten is maar het is een linkspoot. En een wereldteam heeft bayern gewoon een machine zijn ze. Kimmich wat een speler is ie toch man man

20 oktober 2021 om 23:08

Ja kimmich is een morderne speler.

20 oktober 2021 om 23:15

@japiekerel sinds hij middenvelder is geworden is ie veel beter geworden. Zijn passes en afstandschoten zijn van wereldklasse bro, een hele goeie vervanger van Lahm is hij

20 oktober 2021 om 23:20

Er zijn zelfs supporters van Real Madrid die beweren dat Kroos nog altijd beter is dan Kimmich. Kroos mag nu definitief blij zijn dat hij niet meer bij Bayern is. Vergeleken met Kimmich is Kroos een 'pussy', een technische voetballer met goede passing, maar niet het juiste karakter en zonder echte autoriteit op het veld.

20 oktober 2021 om 23:41

@messi_123, oorspronkelijk was Kimmich ook gewoon een middenvelder. "sinds hij middenvelder is geworden" is dus onjuist. Hij heeft simpelweg een tijdje als rechtsback gespeeld (vooral onder Ancelotti, meen ik), waar hij het ook uitstekend deed

21 oktober 2021 om 00:14

@Rhynocerys hij heeft inderdaad een tijdje als rechtsback gespeeld onder ancelotti, maar ook onder kovac, sinds hij geen rechtsback meer is en echt een middenvelder is. Is hij stukken beter geworden en veel gegroeid in zijn spel

21 oktober 2021 om 11:13

@Bayern1990Kroos en Kimmich zijn 2 totaal verschillende spelers. Die kun je niet vergelijken.

21 oktober 2021 om 11:15

@Rhynocerys Precies, middenvelder is de oorspronkelijke positie van Kimmich. Hij speelde op RB bij gebrek aan alternatieven. Ook op RB is hij wereldklasse.

21 oktober 2021 om 12:06

Hoezo niet, zij zijn toch allebei deep lying playmakers?

21 oktober 2021 om 11:12

@Messi123Sané lijkt uit z'n dipje te kruipen. Nagelsmann krijgt hem weer aan het voetballen. Dat is pure winst, dat zagen we gisteren. Kimmich is de beste op 6 ter wereld, hoewel hij gisteren wat onopvallender was.

Benfica doet het 80 minuten heel goed, ze verslappen heel eventjes en Bayern walst ze volledig plat. Bizarre ploeg. Zie eigenlijk niemand ze verslaan dit jaar. Misschien City op een goede dag.

20 oktober 2021 om 23:41

Liverpool doet toch echt niks onder voor zowel City als Bayern. Vreemd hoe mensen City al jaren doodleuk boven Liverpool plaatsen terwijl de resultaten juist het tegenovergestelde bewijzen.

Sane lijkt zijn oude vorm van City weer terug te pakken, als dat gebeurd dan is Bayern echt niet meer te houden. Een van de betere vleugelaanvallers mits volledig fit, ontzettend doelgericht, geweldige dribbel en verschrikkelijk snel. Blijft een speler om van te smullen, hopelijk blijft hij fit en word hij nog beter!

Overigens hield Benfica nog wel aardig stand. Ze hadden ook gewoon 2-0 voor kunnen staan maar die verrekte Neuer komt even met 2 wereldreddingen, wat een keeper blijft het ook. In mijn ogen samen met Sane de Motm, heeft Bayern echt overeind gehouden, tegen Benfica wil je echt niet achter staan (helaas weet ik daar alles van ..)

20 oktober 2021 om 23:06

En dan hebben ze ook nog Coman, Gnabry en Musiala. Soms is het echt niet meer serieus te noemen.

20 oktober 2021 om 23:10

Klopt. Ik hoop echt op een CL finale tussen City en Bayern, zit er al heel lang op te wachten. Op papier een wedstrijd om je vingers erbij af te likken, aanvallend voetbal tegen aanvallend voetbal. Echter denk ik wel dat Bayern uiteindelijk de CL zal winnen, het scorend vermogen wat zij hebben is gewoon niet meer normaal. Ook achterin staan het werkelijk als een huis.

20 oktober 2021 om 23:14

Zou waarschijnlijk de mooist denkbare finale zijn. Al gaat een Liverpool-Bayern of Liverpool-City ook nooit teleurstellen denk ik.

20 oktober 2021 om 23:21

@ Aguerooo
Ik hoop stiekem dat Bayern een PSG, City of Real vernedert na Tottenham, Barcelona en Ateltico.

20 oktober 2021 om 23:51

Ik denk misschien dat Liverpool - Bayern nog het mooist zal zijn, puur door de directheid waarmee beide spelers kunnen spelen. Dat zal een wedstrijd gaan die op en neer gaat en waar beide ploegen grote kansen krijgen. Tegen bijvoorbeeld een City zal dat denk ik minder "snel" gaan, omdat City een langduriger positiespel speelt voordat het tot een kans komt (andere manier van aanval opbouwen).

Het is natuurlijk persoonlijke voorkeur hoor.

21 oktober 2021 om 00:59

@jackieboy10 Bij City zit juist veel direct voetbal in, zodra de bal word verovert in de verdediging zal deze binnen no-time weer op de helft van de tegenstander zijn, helemaal met die uittrappen van Ederson, staan ze zo alleen voor de keeper. Ik denk dat Bayern tegen Liverpool je juist Bayern veel aan de bal zult zien en Liverpool veel ziet afwachten, tussen City en Bayern denk ik dacht het vechten word om balbezit omdat ze dat beide juist graag hebben.

Uiteindelijk heeft het natuurlijk ook met enig clubvoorkeur te maken en wat voor soort voetbal je mooier vind, Liverpool - City zijn wedstrijden die altijd zorgen voor vuurwerk met veel goals dus ook dat zou een lekkere finale zijn. Mag niet hopen dat we Chelsea weer in de finale gaan zien of PSG, die zijn heer en meester in een wedstrijd dood te maken haha.

21 oktober 2021 om 01:09

De laatste potten City-Liverpool waren inderdaad wel echt om duimen en vingers bij af te likken. Alleen is het misschien de vraag of dat ook in een CL-finale gaat gebeuren.

21 oktober 2021 om 03:46

Ja Frankfurt wint uit bij bayern dus iedereen kan bayern wel op een goeie dag verslaan.

21 oktober 2021 om 19:14

En vergeet Goretzka en Davies niet. 2 basisspelers die gisteren ontbraken.

Wat me zeker ook tevreden stelt in de Champions League is dat Bayern voorlopig geen tegendoelpunt heeft geïncasseerd. Het doelpuntensaldo na 3 speeldagen is 12-0. Met de bundesliga erbij komt men uit aan een saldo van 41-8!

Ik ben enorm blij dat Sane weer heerlijk loopt te ballen. Met succes hebben we Robbery vervangen met 2 Duitse spelers. Nou 3 en 1 Franse. Ik denk dat we samen met Liverpool de beste zijn. City komt daar net onder. PSG zie ik in de 8ste finale er al uitvliegen, want wat ze nu laten zien is echt bagger. Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski. Geef die man aub zsm de ballon d'or.

20 oktober 2021 om 23:54

Coman vind ik eigenlijk by far nog de minste van hen. Mist het overzicht dat Gnabry en Sané wel hebben en Musiala tot nu toe ook toont.

Overigens vliegt Gnabry best een beetje onder de radar. Die is namelijk nu al het 3e seizoen bij Bayern echt ontzettend sterk en productief, maar wordt toch minder snel genoemd dan Sané bijvoorbeeld (nu die weer goed speelt). Viel mij op in ieder geval.

21 oktober 2021 om 00:35

Coman was vorig seizoen de beste van hun allemaal. Hij heeft heel veel pech maar vorig seizoen haalde hij echt een hoog niveau. Met als hoogtepunt zijn winnende doelpunt in de CL finale.

21 oktober 2021 om 11:11

Dan hang je dat dus wel op aan die finale vind ik. Over het hele seizoen genomen was Gnabry echt wel beter. Constant presteren is ook een vereiste in mijn optiek.

21 oktober 2021 om 11:19

@Jackieboy10
Coman heeft veel blessurepech gekent, moet telkens weer opnieuw aanpikken

Wat een wedstrijd van Sané. Als die het op zijn heupen krijgt is hij niet te houden. Ik blijf het jammer vinden dat Real Madrid voor Hazard ging ipv voor Sané. Die heeft altijd een beter rendement gehad. Wie kan dit Bayern eigenlijk stoppen? Een machine.

21 oktober 2021 om 08:35

Ik hoorde in de wandelgangen dat er mensen zijn die denken dat Ajax dit Bayern kan stoppen, wat denk jij?

21 oktober 2021 om 11:14

De kans dat Messi volgend seizoen voor Real Madrid speelt lijkt mij even groot.

21 oktober 2021 om 11:21

Hoewel Ajax tegen BVB zeker een topprestatie leverde, zie ik ze nog ver achter Bayern, dat al jaren aan de top speelt en blijft spelen.

21 oktober 2021 om 11:25

Ik kon het knipoogje bij die reactie even niet vinden, maar je vergelijking klopt wel aardig.

VZ, weer te snel een bericht getypt? 'terwijl de Oekraïners puntenloos onderaan staan.'
Kiev-Benfica was toch echt 0-0 in Oekraïne.

Oekraïners staan niet puntloos onderaan..

Zie je Bayern 'doodleuk' met 0-4 winnen , hadden wij het allergrootste moeite om tegen Benfica 3 passen na elkaar te geven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren