Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sampaoli: ‘Ik ga niet onthullen wat ik toen tegen Messi heb gezegd’

Laatste update:

Tijdens de wedstrijd tussen Argentinië en Nigeria kwam Sergio Agüero als invaller binnen de lijnen. Jorge Sampaoli zou vlak voor die mutatie advies hebben gevraagd aan Lionel Messi en de beelden van dat gesprek gingen viraal. “Moet ik Agüero brengen?”, zou de bondscoach hebben gevraagd. “Wat wil je? Ja, doe maar”, zou de aanvoerder hebben geantwoord. Daarop wendde Sampaoli zich weer tot zijn wissels.

Agüero kwam na tachtig minuten in het veld voor linksback Nicolás Tagliafico en vier minuten later volleerde Marcos Rojo de 1-2 tegen de touwen in Sint-Petersburg. De 58-jarige Sampaoli wilde vrijdag op de persconferentie niet bevestigen dat hij Messi om ‘toestemming’ had gevraagd om Agüero in te laten vallen: “Ik kan mij de situatie herinneren, maar alles wat ik tegen mijn spelers zeg, is vertrouwelijk. Ik ga niet onthullen wat er is gezegd.”

“We hadden verschillende opties voor in de aanval en ik was met Messi gewoon een van de strategieën aan het bespreken”, zo wordt de Argentijn geciteerd door persbureau Reuters. Hij voegt eraan toe dat Messi ‘de beste speler in de wereld’ en ‘een genie’ is. Verder heeft Sampaoli vertrouwen in een goed resultaat in de Kazan Arena tegen Frankrijk.

“Ik droom van een Argentinië dat met passie voetbalt, maar ook dominant is in balbezit. Als we de bal niet kunnen controleren, dan kan het een fysieke wedstrijd worden, maar dat ligt ons niet. We moeten de wedstrijd controleren. Dat is ons startpunt. Vervolgens moeten we het duel blijven domineren”, aldus Sampaoli, die zegt ‘gelukkig’ te zijn bij de Argentijnse ploeg en ‘zal vechten’ zolang hij er zit.

Wie bereikt de volgende ronde, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Argentinie is totaal kansloos tegen Frankrijk en al helemaal voor de wereldtitel. De defensie is matig en krijgt elke wedstrijd meerdere grote kansen tegen. Er staat geen degelijke keeper. Op het middenveld is Mascherano de weg kwijt en voorin presteren Aguero en Higuain structureel dramatisch. Tel daarbij een ongelooflijk slecht tactisch plan op en aanvallende afhankelijkheid van een speler die nauwelijks wordt bereikt en je weet dat Argentina kansloos is. Het zou me niet verbazen als ze met 4-0 eruit worden gecounterd. Van het team van WK 2014 is niks over, offensief nog afhankelijker van Messi doordat Di Maria al zijn klasse is verloren en defensief een stuk kwetsbaarder door een dramatische Mascherano

29 juni 2018 om 20:46

Alsof frankrijk zo goed speelt. Nu die cabellero er niet in staat, er geen belachelijke opstellingen meer komen en ze eindelijk een beetje momentum hebben schat ik ze echt niet "kansloos" in tegen frankrijk. Er zijn dit wk wel gekkere dingen gebeurd.

29 juni 2018 om 20:49

alles kan zo omzwaaien. en Frankrijk speelt ook niet geweldig. zie het wel gebeuren hoor. Messi die ze naar de halve finale sleept

Het zou me niet verbazen dat Messi enige inbreng heeft.. Het zou eigenlijk niet 'mogen' maar ok, hij is de beste speler ter wereld.. Iedere trainer zou zich op 1 knie zetten..

29 juni 2018 om 21:30

Op zich niet raar als je met je aanvoerder overlegt. In t veld beleef je de dingen toch anders dan aan de lijn

Sampaoli neemt niet eens de moeite dit wisselverhaal met Aguero te ontkennen iedereen die me voor gek verklaarde toen ik zei dat Messi bijna alles bepaald bij Argentinie en Barca moeten misschien nu hun mening toch iets bijstellen

blijkbaar wil Messi dan de enige ster in het elftal zijn want zowat alle steraanvallers zitten op de bank wat echt helemaal nergens over gaat gezien hun kwaliteit

29 juni 2018 om 21:16

Je denkt toch niet serieus dat messi denkt "okee dybala mag ik niet dus daarom zal ik de kans verkleinen om het wk te winnen"

29 juni 2018 om 22:26

@lujnelmessie

ik weet niet wat hij allemaal bepaald maar hij bepaald blijkbaar dus wel of Aguero mag invallen of niet

als het Messi niet is is het in ieder geval de coach die volledig het spoor bijster is. als je de voorkeur geeft aan middelmaat als Meza en Acuna ipv je steraanvallers snap je er weinig van

30 juni 2018 om 00:01

Ik denk zelf dat het aan de coach ligt. want aguero is een goede vriend van messi en die stond niet in de basis. Hij heeft rare beslissingen gemaakt dit wk

30 juni 2018 om 01:58

@japie: Als messi het zou bepalen dan zou die zijn goede vriend aguero echt niet op de bank zetten hoor

29 juni 2018 om 21:16

Je denkt toch niet serieus dat messi denkt "okee dybala mag ik niet dus daarom zal ik de kans verkleinen om het wk te winnen"

29 juni 2018 om 21:18

Japie-krekel wist je dat jij echt super goed bent omdat je dit dus gewoon van te voren al wist?

29 juni 2018 om 21:31

Klopt, Messi bepaalt alles. Wie er in het veld staat, wie er mee gaan op trainingskamp, wat ze eten op de club, wat de tegenstander in de pauze bij de thee krijgt. Messi is eigenlijk een dictator. Naar mannetje die Messi

29 juni 2018 om 22:28

@isco24

die Argentijnse coach die een aantal jaar geleden bij Barca werd aangesteld als hoofdcoach scheen toch echt uit de koker van Messi te komen. wat hij allemaal bepaald weet ik niet maar dat hij veel bepaald lijkt me duidelijk

29 juni 2018 om 22:31

Ja precies

29 juni 2018 om 22:45

Hahahaha hoe kom je daar bij? Hij had de man nog nooit gezien of gesproken.. Maar je moet vooral denken dat Messi de baas is, zelfs de baas van Poetin. Dankzij Messi is het wk ook in Rusland, wist je dat?

29 juni 2018 om 23:43

Triggered Barca fan. Niemand zeg dat hij de dictator is die jij beschryft. Messi heeft zeker een influence over het team. Undeniable

30 juni 2018 om 09:18

Nee niemand zegt dat hij die dictator is, maar er worden wel leugens verteld dus kan ik daar toch in mee gaan? Dat Messi invloed heeft, is niet meer dan normaal. Hij is immers aanvoerder. Zelfs ik had dat toen ik nog aanvoerder was 10 jaar geleden. Alsof dit zo raar is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren