Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Samenvatting: bekijk hier de schitterende goal van Veerman tegen Sturm Graz

Laatste update:

PSV heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de play-offs van de Champions League. Na de 4-1 zege in Eindhoven wist de ploeg van Peter Bosz ook op bezoek bij Sturm Graz te overtuigen: 1-3. De Oostenrijkers kwamen nog wel op voorsprong, maar waren vervolgens niet bij machte om het echt spannend te maken. De mooiste treffer kwam op naam van Joey Veerman, die na een prachtige aanval schitterend afrondde.

Bekijk hier de samenvatting van Sturm Graz - PSV (1-3):

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schitterende goal? Mooi samenspel en vervolgens plaatst hij hem in de hoek, iets wat hij gewoonweg met zijn precisie van hem word verwacht. Verder was de wedstrijd eentje om snel te vergeten en Sturm Graz geen idee wat dit in de voorronde doet maar bizar slecht voetbal…

16 augustus 2023 om 08:55

Dat je het van hem mag verwachten betekent toch niet gelijk dat het geen mooie goal kan zijn? Dat betekent eerder dat het gewoon een uitstekende speler is. Vind Veerman echt erg goed renderen in dit nieuwe PSV, ook al was het tegen Utrecht wat minder. Begint een beetje op onze eigen Toni Kroos te lijken, heerlijke dirigent die verdedigend ook steeds belangrijker begint te worden.

16 augustus 2023 om 08:56

Ik vind dit ook een schitterende goal. Deze bal had precies de juiste snelheid en was geen haar tussen te krijgen qua plaatsing. Daarbij ook nog de juiste snelheid en een voorafgaand mooie combinatie. Dat Sturm graz in de voorronde CL zit is toch niet zo gek, welke andere ploeg uit Oostenrijk is dan zoveel beter?

16 augustus 2023 om 10:07

Ooit van Salzburg gehoord? Het gaat meer om het niveau…. Denk dat de Eredivisie een klasse beter is dan de Oostenrijkse en ze hebben dezelfde opties voor CL, Salzburg al geplaatst en hun voorrondes.. Zelfde als in NL… Tenzij ik het mis heb

16 augustus 2023 om 12:05

Dat bedoel ik inderdaad, Salzburg is al geplaatst. Dus dan komen de clubs die zich niet direct plaatsen, daarvan heeft sturm graz het blijkbaar het beste gedaan. Dus waarom horen die niet huis in de voorronde CL?

16 augustus 2023 om 12:22

Wel geinig hoe je je vraagtekens zet bij schitterende goal en vervolgens een schitterende goal omschrijft.

Die krul in dat schot en hoe hij echt precies in de hoek geplaatst wordt is toch buitengewoon mooi? Dat je zo onder druk staand met zoveel rust een balletje met een dikke curve het hoekje in duwt is voor mij voetbalporno. Het spel dat er aan vooraf gaat helpt daar ook nog eens bij.

Ik vind zulke teamgoals juist het mooiste dat voetbal te bieden heeft. Die goal van Wilshere voor Arsenal is voor mij bijvoorbeeld het toppunt van goed voetbal. Dat vind ik persoonlijk nog mooier dan de dribbels van Ronaldinho of Messi.

@VZ in de app is er geen samenvatting aanwezig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren