Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Salzburg is niet scherp en raakt koppositie kwijt

Laatste update:

Red Bull Salzburg is de eerste plaats in de Oostenrijkse Bundesliga kwijt. De ploeg van Huub Stevens had voor dit weekend evenveel punten als Austria Wien, maar maakte in tegenstelling tot haar concurrent een misstap. In de thuiswedstrijd tegen SV Ried kwam Salzburg, zonder Nederlanders Robin Nelisse en Barry Opdam, niet verder dan een 1-1 remise.

Dit voelde als een forse teleurstelling voor de regerend landskampioen, dat in eigen huis immers sterker was dan Ried en voldoende kansen kreeg. Marc Janko, maar ook in de basis begonnen Simon Cziommer, hadden het vizier echter niet op scherp staan. Er waren al wat mogelijkheden om zeep geholpen voordat Anel Hadzic de score opende.

Hij was het eindstation van een ingestudeerde corner. Ried nam de hoekschop kort, bracht de bal vervolgens in het strafschopgebied en daar stond Hadzic op de juiste plaats. De onverdiende treffer had als gevolg dat de bezoekers na rust nóg meer gingen verdedigen, maar desondanks kon Salzburg nog wel wat kansjes creëren. De beste mogelijkheid was voor Alexander Zickler, die net naast kopte.

De scherpte was duidelijk niet aanwezig bij de aanvallers van Salzburg, waardoor het niet verwonderlijk was dat de gelijkmaker uit een dood spelmoment kwam. Christoph Leitgeb schoot een directe vrije trap binnen en leidde daarmee een slotoffensief van de thuisploeg in. Salzburg kreeg nog een paar goede kansen, maar kreeg het niet voor elkaar om de winnende goal te maken. Austria Wien gaat daardoor nu alleen op kop in Oostenrijk. Salzburg heeft twee punten minder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Achja kan gebeuren, zo slecht is sv reid ook niet. Volgende keer gewoon weer winnen.

huub presteerd toch goed met de club na de mindere startfase en in de eufacup super.

Tja, als je de kansen niet afmaakt kun je erop wachten dat je dan een tegendoelpunt krijgt. Als je vervolgens kansen krijgt om gelijk te komen en zelfs te winnen en je maakt het niet af, dan heb je dat alleen maar aan jezelf te wijten.

het is natuurlijk niet leuk voor Stevens om dé oppermachtige ploeg van Oostenrijk haar koppositie te zien kwijtraken, maar goed, dan wordt het voetbal in Oostenrijk ook weer een stuk spannender. Leuk voor de supporter die geen partij kiest, maar een leuke pot voetbal wilt kijken.

Toch vind ik dat stevens het daar toch goed doet hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren