Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ryan Babel staat voor rentree in Premier League

Laatste update:

Ryan Babel keert zeer waarschijnlijk terug naar de Premier League. Onder voorbehoud van een medische keuring, die dinsdag op het programma staat, vertrekt de aanvaller van Besiktas op huurbasis naar Fulham, zo meldt De Telegraaf. Volgens beIN SPORTS gaat het echter om een definitieve transfer van 1,5 à 1,8 miljoen euro. De Premier League is voor Babel, 32 jaar, geen onbekend terrein: hij speelde in het verleden vier seizoenen voor Liverpool.

Babel beschikt bij Besiktas over een aflopend contract en gesprekken over een langere samenwerking liepen op niets uit. De financiële huishouding van de Turkse topclub is immers niet rooskleurig en de winterse transfermaand was voor de directie dan ook een goed moment om zich van een huursom of transfersom dan wel besparing van het hoge salaris van Babel te verzekeren.

Babel was in de eerste helft van het seizoen een belangrijke kracht bij Besiktas. Met name in de maand september was de Oranje-international op dreef, met vier treffers in vijf officiële duels. De Turkse club is echter bezig aan een teleurstellend seizoen: liefst zes ploegen staan halverwege de competitie hoger op de ranglijst en men strandde al in de groepsfase van de Europa League.

De rentree van Fulham in de Premier League is vooralsnog geen onverdeeld succes voor the Cottagers, die een na laatste staan. In november werd Slavisa Jovanovic verantwoordelijk gehouden voor de matige resultaten, na een reeks van zeven opeenvolgende nederlagen. Onder Claudio Ranieri werden echter slechts negen punten uit tien competitieduels gepakt én verloor men van Oldham Athletic in de FA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Huurbasis? Zijn contract loopt af. Turkse media maken melding van een transfersom tussen de 1.5 en 1.8 miljoen euro. Op huurbasis zullen we hem echt niet laten gaan.

Heeft het veel beter gedaan dan ik had verwacht, maar het is tijd dat hij vertrekt. Kijken wie we als vervanger gaan halen, Choupo-Moting wordt genoemd.

12 januari 2019 om 21:35

Besiktas doet hem toch net weg om te bezuinigen? Babel deed het wel aardig.

12 januari 2019 om 21:38

Ja maar dan wel tegen een transfersom. Of de huursom moet rond de 1.5-2 miljoen zijn.

12 januari 2019 om 21:40

Kan een huurvergoeding zijn. Daarnaast neem fulham misschien wel een deel van het salaris voor de rekening. Ryan Babel is wel iemand die het niet erg vindt om transfervrij te zijn. Dus het zou logisch zijn als hij zich niet zou verbinden aan Fulham.

Ben blij dat hij weg gaat er moeten altijd nieuwe spelers komen en een kans gegeven worden hij is wel een goede speler maar is ook beetje oud en Besiktas heeft ook wat economische problemen dus jongere spelers meer kans geven met weinig loon

Mooie club voor hem. Ik ben wel benieuwd of hij zich daar in de basis kan knokken, want Fulham beschikt met o.a. Mitrovic, Vietto, Sessegnon en Schurrle toch over een aantal prima voorhoedespelers.

13 januari 2019 om 07:13

Kennelijk niet prima genoeg gezien de stand on de competitie.
Babel zal zeker een versterking betekenen bij Fulham, ze tonen niet voor niets interesse.

13 januari 2019 om 08:58

Een aantal prima voorhoedespelers die het verschil niet weten te maken. Ryan is erg talentvol maar nog te wisselvallig (PL is een ander niveau dan Championsship), Vietto raakt geen pepernoot, Schürrle is een bruikbare kracht met zijn loopvermogen en techniek maar zal niet beslissend genoeg zijn en Mitrovic is ongelukkig in de afronding dit seizoen. Babel gaat de nodige minuten maken en belangrijk zijn.

Word met een bdrag tussen de 1,5/2 miljoen verkocht. Speelde dit seizoen als een natte krant omdat hij geen contract vernieuwing kreeg met een jaarloon van meer dan dan 3 mil. Dan kun je beter verkopen natuurlijk. Succes in de PL.

13 januari 2019 om 00:43

Dit seizoen als een natte krant? Ik kan me herinneren dat hij erg belangrijk voor besiktas was aan het begin van het seizoen.

13 januari 2019 om 08:42

Beter als een natte krant maar spelen bij Besiktas en dan zijn topvorm halen bij Oranje...leek me overigens een zeer nuttige speler ook in Turkije.

Denk dat hij de bank gaat verwarmen daar. Sessegnon en Mitrovic zijn echt veel beter! Misschien dat die als supersub gehaald is. Kan niet wachten om hem ieder weekend op ziggo te zien! Krijg steeds de slappe lach van zijn kapsel!

12 januari 2019 om 22:39

Veel beter is dikke onzin, Fulham staat 19e en heeft het slechtste doelsaldo van de hele Premier League. Babel gaat daar gewoon zijn minuten maken. Sessegnon was vorig jaar erg belangrijk maar volgensmij is het dit seizoen een stuk minder.

12 januari 2019 om 23:18

Die jongens zijn misschien in theorie beter maar presteren niks. Als hij gewoon levert speelt hij

12 januari 2019 om 23:30

Sessegnon heeft anders nog vrij weinig laten zien dit seizoen. Hij heeft zeker talent maar ik vind hem nog geen onomstreden basisspeler. Als Babel meer kan brengen en wel wedstrijden weet te beslissen dan zie ik hem wel in de basis komen. Tot nu toe kan alleen Mitrovic dat.

Hoop dat het rond is. Babel zie ik de laatste maanden niet echt spelen bij Besiktas. Hoe jammer ook. Heeft het erg goed gedaan bij ons. Zeker tijdens de afgelopen seizoenen. Bedankr voor je dienaten Babel het gaat je goed.

Mooie club voor hem! Al weet ik niet of dit de linie is waar Fulham versterking nodig heeft. Met o.a. mitrovic, sessegnon en schurrle heeft Fulham al een aantal prima aanvallers. Denk dat er eerder versterking in verdediging/middenveld nodig is, aangezien ze in de competitie nog steeds erg mager presteren...

13 januari 2019 om 01:48

Schurrle naar het middenveld!

Fulham weet het echt niet meer, ze blijven maar lukraak spelers kopen. Na een prima jaar in de Championship hebben ze alle balans uit de selectie gehaald door blind en lukraak allerlei spelers te halen. Nu staan ze in de degradatiezone en gaan ze dat geintje nog maar eens herhalen. Mooie club, maar op deze manier heb ik er geen probleem mee als ze inderdaad zouden degraderen. Voer eens normaal beleid bij een club joh.

Ik denk verder dat Babel zeker van waarde kan zijn voor dit Fulham, maar of je bij zo'n vreemdelingenlegioen moet willen aansluiten vraag ik me af.

Wel een aparte transfer. Babel gaat daar niet zomaar een basisplaats krijgen, lijkt me. Daarnaast, voor hoeveel jaar gaat hij tekenen? Met een beetje pech zit je volgend seizoen weer in het championship. Vanuit besiktas snap ik het wel, ze krijgen er nog wat voor en besparen op salaris.

Leuk man, Babeltje weer in de Pl

Hij heeft me ook verbaasd, ik had hem al lang afgeschreven, zoals veel mensen, maar hij komt toch steeds weer terug

Waarom speelt hij in het Nederlands elftal? Omdat je weet wat je aan hem hebt, hij verzaakt nooit, en een goede gozer in de groep

Echt leuk.. verbaas ons nog 1 keer Babel!

Mijn dag kan niet kapot! Ik ben zo blij dat we af zijn van deze huilebalk. Hij gedroeg zich 1 jaar lang als een kleine kindje samen met zijn zaakwaarnemer.

Hij gaat verkocht worden voor 1,5-2 miljoen volgens HABER1903 (meest betrouwbare website wanneer het gaat over besiktas)

Hopelijk gaat het bestuur een fatsoenlijke flankspeler halen in zijn plaats.

Voor Besiktas zou verkoop het beste zijn. Dan kunnen ze er nog wat aan verdienen. Snap wel dat met een al moeilijk seizoen en geldnood er voor zorgen dat je oudere spelers wil vervangen voor nieuwe jongere spelers.

Als Babel zijnde zou ik voor huur gaan en daarna transfervrij naar een nieuwe club. Fulham gaat het heel erg lastig krijgen om in de premier league te blijven.

Had hem er graag bij gezien bij Ajax. Is een speler waarop je kan rekenen. Zeker voor dit geld een koopje. Nu wens ik hem het beste bij Fulham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren