Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Gullit ziet ‘achilleshiel van Oranje’ en oppert zeer verrassende vervanger

Laatste update:

Ruud Gullit vindt Daley Blind ‘de achilleshiel’ van het Nederlands elftal. De oud-international uit in zijn column in De Telegraaf zijn zorgen over het gemak waarmee Oranje doelpunten moet incasseren. Het zou Gullit niet verbazen als ‘iemand als Arnaut Danjuma’ van bondscoach Louis van Gaal de kans krijgt als wingback in zijn formatie.

“Wat blijft verbazen, is dat Oranje met jongens als Virgil van Dijk, Stefan de Vrij en Matthijs de Ligt weliswaar de beschikking over de beste verdedigers van de wereld heeft; toch krijgt de ploeg weer te makkelijk twee doelpunten om de oren. Dat blijft wel een dingetje en verdient aandacht”, schrijft Gullit. Hij vindt Blind ‘weliswaar geweldig aan de bal’, een ‘te goede voetballer om te bekritiseren’. “Maar defensief heeft hij het moeilijk als wingback. Omdat hij grote afstanden moet afleggen en zijn snelheid minder wordt.”

“Dat maakt hem en Oranje kwetsbaar en zo is hij een beetje de achilleshiel van het elftal. Tegenstanders van Nederland ruiken daar hun kansen. Die Denen hadden dat snel door en kwamen elke keer door over de linkerkant bij Oranje. Nathan Aké staat er nog wel achter om slippertjes op te vangen, maar hij krijgt op deze manier wel erg veel op zijn bordje”, vervolgt Gullit. Hij ziet dat Denzel Dumfries - de wingback aan de rechterkant - deze defensieve problemen niet heeft, maar vindt hem offensief minder sterk. “Ik zou het niet vreemd vinden als Van Gaal iemand als Arnaut Danjuma eens een kans wil geven als wingback op links.”

Gullit vond dat Teun Koopmeiners zich goed herpakte tegen Denemarken na een teleurstellende invalbeurt in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro en zag Frenkie de Jong ‘de boel op sleeptouw nemen’. “Aanvallend was het genieten geblazen met het trio Steven Berghuis, Memphis Depay en Steven Bergwijn”, aldus Gullit, die ook positief is over doelman Mark Flekken. “Een man beleefde een verschrikkelijke avond: Georginio Wijnaldum. Reserve-aanvoerder, samen met Depay de belangrijkste man voor de doelpunten en dan opgeofferd worden. Dat doet pijn en daar ben je doodziek van. Toch geloof ik dat Wijnaldum zich met zijn kwaliteiten en mentale veerkracht uiteindelijk terugknokt in de basis.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als het echt een achilleshiel is hoop ik dat dat gauw blijkt bijv. vanavond al of in de nations League, niet in Qatar. Probleem is misschien dat v Gaal langs de kant zat bij de snoekduik van the Flying Dutchman 😅

29 maart 2022 om 09:14

Één paasje van zoveel jaar terug verzekert dus Blind van een basisplaats? Bijzonder.

Gullit zegt niets geks, alleen zou ik Bergwijn daar zetten. Die heeft dat wel vaker gedaan aan de linker ( of rechter) kant met Tottenham. Met kane en son voorin. Verdedigend gaat hij niet zoveel inleveren vergeleken met blind.

Danjuma lekker laten staan met Depay voorin. Bergwijn heeft denk ik iets meer inhoudt om die zijkant te bestrijken (wat blind helemaal niet heeft) en is bovendien bekend met dat systeem.

29 maart 2022 om 10:10

Heb je zaterdag niet gekeken? Dat doe hij toch nog steeds. De 1-0 wordt toch ook door Blind bij Bergwijn op zijn hoofd gelegd. Sommige mensen willen gewoon niet zien dat Daley Blind echt wel goed kan voetballen. Zijn zwakke punten (lees zijn snelheid) worden altijd maar uitvergroot. Zodra er een back is die en zo goed kan voetballen als Blind en meer snelheid heeft wissel ik hem graag in. Malacia en Wijndal hebben het talent en zullen hem wellicht op termijn voorbij streven maar zijn nu nog te druistig.

29 maart 2022 om 10:31

Iedereen weet dat Blind echt wel kwaliteiten en met name een fantastische pass heeft. Echter maken die kwaliteiten zijn mankementen niet goed.

29 maart 2022 om 10:40

Ja, hij geeft 1 assist en leidt vervolgens twee tegengoals in. Daar schiet je veel mee op

29 maart 2022 om 11:20

RedBaron. Zo zo. Een assist, als dat al genoeg is voor een plek in oranje? 9 van de 10 ballen die hij tegenwoordig geeft is of bij de tegenstander in de voeten, over de zijlijn of een bal die Beugelsdijk ook nog kan geven.

29 maart 2022 om 12:07

@japie_krekel
Hij leidt 2 tegengoals in? Verklaar jezelf nader, want maar iets roepen is vreemd?

Iedereen met een beetje verstand van voetbal, weet dit al jaren. Niet de beste linksback, wing back, centrale verdediger of verdedigende middenvelder. Toch staat hij er altijd in, omdat hij leuk kan passen en kan opbouwen. Belachelijk, die had er echt allang uit gemoeten. Mocht hij blijven staan, gaan we het weer zwaar krijgen dalijk op het wk. Blind kan gewoon niet.

29 maart 2022 om 08:26

Nou ik zal je vast uit de droom halen. Met Blind of niet, welke opstelling ook, we gaan het heul zwaar krijgen op het WK en mogen in ons handen knijpen als we de poulefase doorkomen. Geen topaanval, geen topmiddenveld, geen topkeeper. Geen absolute over mn lijk mentaliteit, geen echt venijn. Wordt een kort feestje voor ons.

29 maart 2022 om 08:32

In Zuid-Afrika en Brazilië hadden we alleen een top aanval, de rest was degelijk. Wanneer het even ingespeeld is, heb je degelijke keeper in Bijlow (of desnoods Cillessen), een top verdediging (als we zonder Blind spelen), een goed middenveld, en een redelijk goede aanval. Qua volledig team, en als iedereen fit is, is het qua individuele klasse beter dan in 2014.

29 maart 2022 om 08:36

Nederland heeft gewoon een prima team. Situatie in Brazilië was precies hetzelfde en kijk wat 'we' toen gepresteerd hebben. Juist. 3e plaats.
Vanuit gaande dat deze spelers spelen, hebben we op papier gewoon een goed team:
Memphis - Barcelona
Bergwijn - Tottenham
Berghuis - Ajax
Frenkie - Barcelona
Wijnaldum - Psg
Koopmeiners - Atalanta
Blind - Ajax
Aké - Manchester City
van Dijk - Liverpool
de Ligt / de Vrij - Juventus/inter
Dumfries - Inter
Bijlow - Feyenoord

29 maart 2022 om 08:42

Nou, heb wel liever die ploeg hoor. Robben was dat toernooi oprecht gewoon even goed als messi. Wat speelde die gozer achterlijk goed zeg. Elke bal naar hem kwam zowat gevaar uit.

29 maart 2022 om 09:13

@mario Tony

ja mooi rijtje hoor
Maar Memphis bankie bij barca
Bergwijn bij een matig Tottenham gewoon bankie
Wijnaldum bankie bij Psg

29 maart 2022 om 09:17

Sneijder, Robben en Van Persie zijn met zn 3en al beter dan het middenveld en de aanval bij elkaar. Dit team beter dan 2014. Onze topscoorder nu, zou toen niet eens op de bank zitten

29 maart 2022 om 09:41

Onze topscoorder nu, zat toen op de bank.

29 maart 2022 om 09:49

@aubaarsenal ben het met je eens dat we nu geen spelers hebben van het kaliber van de 3 die jij hier op noemt. Echter, heb ik het gevoel dat het huidige team qua teamspirit veel beter in elkaar steekt. Daar komt bij dat we centraal achterin gewoon ijzersterke verdedigers hebben staan met aan beide kanten degelijke backs (dumfries komt gemakkelijk mee bij een topclub als Inter en Blind is uiteraard een goede voetballer die wel wat snelheid mist). Ik verwacht niet dat we er een toernooi mee winnen, maar qua spelers sta je wel gewoon terecht in de top 10 van de wereld.

29 maart 2022 om 10:08

“Robben speelde” Weet jij veel wie er in Qatar opstaat, misschien speelt Virgil wel geweldig en wordt het de Cannavaro van 2022. En dan praten we over een aantal jaar weer hetzelfde van “heb wel liever die ploeg” Die kans is overigens wel aanwezig, want een betere bondscoach zullen we niet snel meer krijgen.

29 maart 2022 om 11:43

@nederland79

Dus.. wat is je punt?

29 maart 2022 om 12:16

Makkelijk gaat het inderdaad niet worden, maar het helpt natuurlijk wel als je de speler die bij erg veel tegendoelpunten is betrokken, niet opstelt.

29 maart 2022 om 12:51

Niet vergeten dat Nederland in Brazilie ook beetje geluk heeft gehad. Geweldige wedstrijd tegen Spanje, maar Nederland stond zowel tegen Spanje als Australie achter, en het kon ook anders aflopen. Tegen Mexico in laatste regulier minuut gelijk gemaakt en (dubieuze) strafschop in blessure tijd. In Costa Rica op penalty's door. Ik weet niet als team veel sterker was dan team van e.g. EK 2021. Om een toernooi moet gewoon alles meezitten. Tussen succesvolle Wk's van 2010 en 2014 was er ook een mislukte EK van 2012 met nagenoeg dezelfde spelers.

29 maart 2022 om 14:00

niet juichen als we winnen he dit WK. Je kan ook overdrijven met je negativiteit

29 maart 2022 om 17:12

4 spelers zitten wel de bank warm te houden bij hun clubs

29 maart 2022 om 09:10

Iemand met voetbal verstand, zoals bv. Van Gaal, Koeman en Ten Hag, weet al jaren dat Blind onevenredig veel gezeik over zich heen krijgt. Iemand met voetbal verstand weet al jaren dat Alles bij Ajax bij Blind en Tadic vandaan komt. Iemand met voetbal verstand heeft ook afgelopen zaterdag weer kunnen zien dat de linkerkant veel beter liep dan de rechterkant.

29 maart 2022 om 10:00

Iemand met voetbal verstand ziet ook dat dit jaar Blind gewoon echt te traag aan het worden is. Bij Ajax ging het in de champions league voor een redelijk deel gewoon fout omdat je daar erg kwetsbaar bent. Ben zelf feyenoord suporter maar als zelf Nelson 5-6x een grote kans op kan zetten moet je je gewoon schamen.

29 maart 2022 om 10:01

om trouwens nog maar te zwijgen over zn loop vermogen

29 maart 2022 om 12:19

Blind heeft jarenlang 0 concurrentie op linksback gehad. Elke coach maakt fouten en Blind opstellen is er zo een. We zien allemaal dat z'n inbreng al 4 jaar minder is dan het aantal tegendoelpunten waarbij hij betrokken is. Ik vind het al vrij ernstig dat men nu pas tot die conclusie komt. Dat is echt niet iets van enkel de laatste tijd.

Ik ben het er volkomen mee eens maar hoe sommige mensen over blind doen is belachelijk.
Opbouwend gewoon simpelweg de beste .
Alleen mist duidelijk snelheid en is verdedegind ook te matig.
Hopen dat er snel een andere back opstaat voor die plek.
Maar anders gewoon lekker met blind naar het Wk.

Misschien zijn onze verdedigers toch niet zo goed als we denken, of misschien een nog gekker idee heeft het ook te maken met de mensen die wij op het middenveld neerzetten..

Iedere topclub kan de beste verdedigers hebben, maar als zij tegenover een overmacht aan spelers komen te staan omdat het middenveld het belangrijker vindt om leuke pirouetjes te draaien en weinig defensieve arbeid wil verrichten dan wordt het een lastig verhaal. 9 van de 10 goals die het Nederlands elftal tegen krijgt komt door het niet meeverdedigen van het middenveld of zelfs de vleugelspelers, waar juist een hele, hele zwakke speler als Blind hulp nodig heeft. Blind kiest en staat altijd verkeerd, waarom zorgen wij er dan niet voor (als je al zo nodig met die gast wil spelen) dat hij niet tussen 2 man hoeft te kiezen?

Ik hoop echt dat Van Gaal een oplossing weet te bedenken, want anders kunnen we net zo goed nu weer Koeman neerzetten. Hij is veel minder avontuurlijk en in mijn ogen precies wat Nederland nu nodig heeft. Hij zorgt wel dat de verdediging versterkt wordt en gesteund wordt door het middenveld.

29 maart 2022 om 09:14

Goed gezegd. Blind is een wapen, maar dan moet je wel zijn zwaktes parreren. Hopelijk wordt de samenwerking met Ake na een paar wedstrijden beter. Bij de beide tegengoals zag je Blind vragen om coaching, om communicatie over waar de 2e tegenstander is.

29 maart 2022 om 10:33

@yoeri

Het is een beetje van beide in mijn optiek..

Ik snap persoonlijk niet waarom coaches met Oranje per sé 3-5-2 willen spelen. We hebben namelijk daar uiteindelijk niet de spelers voor, of slechts ten dele. Net zoals we slechts ten dele spelers hebben voor 4-3-3. Alleen bij de 4-3-3 zijn de spelers die wel geschikt zijn voor de posities, ook daadwerkelijk gewend aan die posities.

Het is dan ook gewoon een gebrek aan het durven te kiezen in mijn optiek. Ja we hebben Van Dijk, De Vrij en De Ligt. Top. Maar daar zal Van Gaal een keuze in moeten maken, in plaats van geforceerd 3-5-2 te spelen zodat ze alle 3 kunnen spelen. Idem voor onze backs. Dumfries is letterlijk de enige back die het gewend is om als wingback te spelen. Iemand als Hateboer tel ik overigens niet mee. In een 3-5-2 zijn de wingbacks mega belangrijk, maar juist daar ontbeert het ons aan kwaliteit. Waarom dan wel zo'n systeem gaan spelen? Het middenveld Koopmeijners - Frenkie - Berghuis is in mijn optiek het beste dat we nu kunnen opstellen. Maar het mooie is: dat kan ook het middenveld in een 4-3-3 zijn. En aanvallend is de 3-5-2 weer onmachtig in mijn optiek. We hebben ''redelijk'' talent op de vleugels (danjuma, Gakpo, Lang), die juist allemaal minder in een dergelijk systeem renderen..

Wat betreft wat je over Blind zegt snap ik inderdaad, maar wat jij tussen haakjes zet is in mijn optiek veel meer de discussie. Waarom zou je met Blind willen spelen, als je weet dat je andere spelers moet ''opofferen'' vanwege zijn zwaktes? En met opofferen bedoel ik dan meer dan het gebruikelijke 'coveren' van de positie wanneer hij naar voren is, iets dat op rechts met Dumfries veel natuurlijker gaat.

Danjuma of Bergwijn op de linkerflank a la Perisic en Carrasco. Verdedigend zal dit ten opzichte van Blind niet zo veel schelen.

29 maart 2022 om 11:05

Als je denkt dat Danjuma of Bergwijn net zo goed kunnen verdedigen dan kom je van een koude kermis thuis. Hilarisch dat Blind zijn zwaktes juist verdedigend liggen en dan komen mensen met aanvallers op te proppen om een verdediger te vervangen... Enige alternatieven zijn jongens als Malacia en Wijndal, alleen heb ik geen hoge pet van hun op.

29 maart 2022 om 11:31

@asroma8.

Daar een aanvaller neerzetten is inderdaad hilarisch.. Snap ook niet dat Gullit met zo'n idee komt. Slaat werkelijk nergens op.

Wat betreft Malacia en Wijndal vind ik het toch wel lastig. Ik heb geen extreem hoge pet op van hen, maar ook totaal niet (meer) van Blind.. En ik vind de beoordelingen dan ook niet altijd fair. Malacia en/of Wijndal krijgen dan 1 wedstrijd en als ze daarin 1 foute pass geven, dan zijn zij ook al gelijk afgeschreven. Zij moeten zich in mijn optiek onevenredig goed bewijzen, tegenover Blind die dat veel minder hoeft. En ja staat van dienst is natuurlijk een belangrijke graadmeter. Maar Blind is aan het aftakelen, dat valt niet te ontkennen. En Blind maakt met name in Oranje echt veel fouten.

Waarom dan niet een keer Malacia 4 wedstrijden de kans geven? Of Wijndal? Blind is namelijk als linksback/wingback gewoon niet te doen. Die zou als CV in de 3-5-2 zeker nog wel mee kunnen, maar als back kan hij het simpelweg niet belopen. Door hem komt je ploeg in de problemen qua balans.

29 maart 2022 om 15:05

Gullit wil ook interessant doen.

29 maart 2022 om 14:03

Dan mag hij het misschien eindelijk een 3412 noemen.. Nu is het gewoon 532.

Het wordt gewoon de hoogste tijd dat Blind vervangen gaat worden. Bij Ajax gaan die geluiden ook al. Voor Oranje is het nu de tijd voor Wijndal om te laten zien dat hij de onbetwiste linksback is met Malacia daar kort achter. Helaas voor Blind, maar de sleet zit er op voor deze sierlijke voetballer, maar hij is te langzaam en niet wendbaar genoeg. Topsport is keihard wat dat betreft!

29 maart 2022 om 09:16

Een oefenwedstrijd zou een goede gelegenheid zijn om te kijken of je ook kunt opbouwen/druk zetten zonder blind.
Helaas ben ik zelf toch bang dat je met blind beter af bent.

29 maart 2022 om 10:37

@williberti

Misschien moeten we dan ook niet opbouwen met onze linksback? En daarmee bedoel ik dat we de focus bij de opbouw heel erg op die positie leggen, wat super onlogisch is.. Welk topteam ter wereld bouwt op met zijn of haar linkback/rechtsback? Liverpool met TAA, alleen is TAA gewoon echt wat kalibers hoger dan Blind.

Misschien is dat dan het probleem van ons. Dat we geforceerd met Blind spelen, omdat dan ''de opbouw zoveel beter is'', in plaats van het systeem zo in te richten dat de opbouw vanuit het midden verzorgd wordt.. Met Frenkie en Koopmeijners kun je dat namelijk echt wel goed genoeg. En Van Dijk - De Vrij als centraal duo zijn daar meer dan capabel in.

Blind is alles behalve een wingback en ik snap de obsessie met hem dan ook totaal niet. Bij elke Europese topclub waar 3-5-2 gespeeld wordt, staan er snelle, dynamische spelers op de wingback positie. Bij ons staat de traagste speler van het elftal op die positie. Weg ermee.

Ok nu heeft Gullit ook even wat gezegd over Blind zijn verdedigende kwaliteiten, wie gaat de volgende worden die vind dat Blind niet meer kan als LB?. volgens mij hebben we iedereen wel gehad nu,

Zolang Papa Blind naast v Gaal zit zal zoonlief spelen...malacia of Wijndal kan zo'n voorzetje ook wel geven en die zijn beiden retesnel en verdedigend beter. Ik hoop dan ook Malacia vanavond aan de aftrap te zien

Dat malacia en Ake er ook uit werden gelopen lag natuurlijk ook aan blind. Ik zou ook graag een betere speler met blind zijn voetballende capaciteiten willen zien, maar die is er gewoonweg niet. Tot die tijd speelt Blind gewoon.

29 maart 2022 om 11:38

@musi26.

Maar waarom is het zo, dat wanneer er kritiek op Blind is, er altijd gewezen wordt naar de fouten van anderen? Waarom kan het nooit zo zijn dat Blind gewoon achteruit gaat en dat zijn zwaktes meer prominent naar voren komen dan zijn sterke punten? Dat een ander eveneens een fout maakt, ontheft in dit geval Blind toch niet van blaam..

Waarom moet Blind onaantastbaar zijn? Ik snap dat oprecht niet. Ik zie echt wel dat zijn voetballende kwaliteiten een pluspunt zijn. Ik zeg ook totaal niet dat hij er niets van kan. Maar is het dan blijkbaar zo'n schande om te zeggen dat Blind aan het aftakelen is? Hij is bij Ajax dit seizoen ook verre van stabiel. En het probleem is juist dat zijn passing niet meer 9 van de 10 keer goed is, maar 5-6-7 keer van de 10. Die verdedigende mankementen had hij altijd al, maar worden tegenwoordig erger vanwege zijn aftakelende snelheid. Oftewel: zijn positieve punten zijn minder dan voorheen en zijn negatieve punten zijn nog wat negatiever geworden..

Waarom moeten we dan krampachtig vast blijven houden aan Blind? Ik zeg nergens dat Malacia en/of Wijndal per direct het significant beter gaan doen, maar krijgen zij een eerlijke kans in Oranje? Zij staan er alleen in wanneer Blind afwezig is en wanneer zij dan mogen spelen moeten zij onevenredig goed spelen in mijn optiek. Wat is er op tegen om nu eens 4 wedstrijden op rij Malacia te proberen bijvoorbeeld?

Zou de beste oplossing niet gewoon zijn om Jurrien Timber in het centrum neer te zetten, naast Virgil van Dijk en Stefan de Vrij?! Dan hoeft Daley Blind niet per se uit het elftal te verdwijnen. En zou die iets hoger kunnen spelen.

29 maart 2022 om 11:33

Maar dat is toch van de zotte? Dat je op een andere positie een andere speler moet gaan neerzetten, om Blind geforceerd in het elftal te houden? Om dan nog maar te zwijgen over dat Frenkie en/of Koopmeijners dan alsnog te veel de plek van Blind moeten coveren...

In welke wereld draagt Blind zo belachelijk veel bij aan de ploeg, dat je daarvoor 2 posities gaat ''opofferen''? Ik zie het namelijk niet.. Het is niet alsof we het over Alexander-Arnold hebben of Davies bij Bayern.

Een ketting is zo sterk als de zwakste schakel dat weet iedereen. Je kunt van Dijk de Vrij en de Ligt wel hebben als verdedigers bij topploegen maar als je er dan een zwakke schakel als Blind bij hebt staan dan breekt die ketting heel snel. Blind kan echt niet meer. Verdedigen heeft hij nooit gekund en hij is te traag.
Die Denen kwamen niet voor niks over de linkerkant. En de Duitsers zullen niet anders doen. Dat Blind heel af en toe een goede bal kan geven waar uit gescoord word weegt niet op tegen zijn slechte verdedigen wat dan weer teveel tegen doelpunten kost. Ook bij Ajax zie je wekelijks zijn tekortkomingen.
Er zijn wel meer spelers die verdedigend beter zijn en ook een goede voorzet hebben.

Ik ben blij dat Gullit het zegt. Gefaald als trainer en geeft aan het beter te weten dan van Gaal, de man die met een in mijn ogen matige selectie 3e werd op het WK 2014.

Ach Blind gaat echt wel op korte termijn gepasseerd worden, in een elftal in opbouw is het gewoon prettig om hem daar neer te zetten omdat hij een heel stabiele factor is. Gezien de rest van het elftal nu al redelijk goed staat zou het mij niet verbazen als Wijndal vanavond mag laten zien wat hij als linker wingback kan. In mijn ogen is hij de meest complete speler voor die positie die we hebben.

Verder was het optreden tegen de Denen zeer hoopvol te noemen. In de eerst helft zagen we een bijzonder soepel lopend geheel. In de tweede helft wisten ze niet hoe zo met de tactisch omzetting van de Denen om moesten gaan. Daardoor kwam de zwakke plek in het elftal bloot te liggen. Zoals Louis aangaf is dat nog een ontwikkelpunt.

Het word tijd dat we stoppen met Blind. Zijn tijd is geweest. Altijd dat gezeur dat ie aanvallend zoveel brengt. We zijn het land van het totaalvoetbal nota bene. Ga me niet vertellen dat dit land niet kan aanvallen zonder Daley Blind in de gelederen... Wat een onzin.

Danny Blind moet inderdaad langzamerhand uit het elftal gewerkt worden. Zowel bij Ajax als Oranje zorgt hij voor kwetsbaarheden door zijn gebrek aan snelheid. Als bankzitter lijkt het mij ook geen ideale man. Kijk maar hoe hij reageerde toen hij laatst werd gewisseld in de wedstrijd tegen Feyenoord. Ik kan mij ook niet voorstellen dat hij lekker ligt in de groep. Iedereen ziet dat hij een zwakke schakel begint te worden, maar hij mag blijven staan, en zijn vader is assistent van Van Gaal.

Ik mag hopen dat Van Gaal voor het WK begint gaat inzien dat Blind als wingback echt niet kan op internationaal niveau. Ik hoop dan ook dat uiteindelijk Wijndal of Malacia daar komt te spelen. Zou het mooiste zijn als die de komende tijd mogen strijden voor die plek, maar ik heb er een hard hoofd in bij Van Gaal.

Het is schokkend en beschamende om te zien hoe Blind het handje boven het hoofd wordt gehouden. Weg met die gozer uit Ajax en het Nederlands elftal. Kan aan de bal echt wel wat maar zonder is het een drama. Laat in het huidige topvoetbal atletisch en loopvermogen een nr 1 vereiste zijn. Precies waar Blind niet aan voldoet. Het kan je een kwalificatie kosten door met Blind te blijven spelen.

Wijnaldum is nog veel trager der dan Blind

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren