Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Gullit door eigen kinderen voor rechter gesleept: eis van 500.000 euro

Laatste update:

Ruud Gullit is door zijn twee Italiaanse kinderen aangeklaagd. Dat meldt La Repubblica vrijdag. De Nederlander zou naar verluidt jarenlang geen alimentatie hebben betaald. Zijn kinderen, Quincy Dil (32) en Cheyenne Dil (29), hebben nu besloten naar de rechter te stappen. Hun eis: 500.000 euro.

Tijdens zijn huwelijk in Italië (tussen 1994 en 2000) kreeg Gullit twee kinderen met zijn toenmalige partner Christina Pensa. Na het einde van zijn relatie kreeg Gullit een alimentatiesom van acht miljoen lire opgelegd.

In 2017 kwamen Gullit en zijn ex-vrouw opnieuw tot een akkoord over de door Gullit verschuldigde som: een maandelijks bedrag van 7.200 euro aan achterstallige alimentatie. Maar Gullit bleef zijn kinderen feitelijk negeren, zo schrijft de Italiaanse krant, die de kinderen van de oud-voetballer sprak.

"Als er een vader aanwezig was geweest, zou ik nooit een situatie als deze hebben gecreëerd, maar ik wil gerechtigheid", legt oudste zoon Quincy uit. "Het is duidelijk dat dat geld ons kan helpen, maar het gaat ons vooral om morele wraak."

"In 2014 bracht hij ons alle zes samen op Ibiza", vertelt Dill een anekdote. "Maar dat was een farce. Toen we uit het vliegtuig stapten stonden er al fotografen. Hij gebruikte ons om het verhaal dat over hem als een vreselijke vader werd gemaakt teniet te doen."

"Onze vader is niet alleen vanuit economisch oogpunt totaal ongeïnteresseerd in ons, maar heeft ook alle relaties met ons verbroken", betreurt zijn zoon. De advocaat spreekt ook namens de kinderen. "Waar deze kinderen in werkelijkheid over klagen is dat hun vader letterlijk uit hun leven is verdwenen”, licht hij toe.

Nog steeds zou Gullit de alimentatie niet betaald hebben. Daarom hebben zijn kinderen dus besloten om naar de Italiaanse rechter te stappen. Ze eisen ruim een half miljoen euro van hun vader, die volgens hen zich niet gehouden heeft aan zijn ouderlijke plicht.

Overigens speelt de soap tussen Gullit en zijn Italiaanse ex al langer. Zo liet zijn ex in 2015 beslag leggen op een deel van Gullits tv-inkomsten, terwijl ook zijn Mercedes voor zijn Amsterdamse huis werd weggesleept.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig doen ze het niet voor het geld.

3 november 2023 om 17:44

Je hoort gewoon je afspraken na te komen.

3 november 2023 om 17:44

Ze hebben gewoon gelijk. Gullit moet betalen

3 november 2023 om 17:58

@mbappevangalen - alimentatie voor de moeder is om de kinderen te onderhouden. De kinderen lijken mij hier geen recht op te hebben.

Helaas kun je hem niet dwingen om actief deel uit te maken van het leven van zijn kinderen, of hem om die reden aan te klagen.

Verder begrijp ik niet waarom je je eigen bloed zo zou laten vallen.

3 november 2023 om 18:13

In Italië moet je volgens mij je kinderen tot hun 40ste onderhouden als ouder. Mede daardoor dat menig Italiaan tot zijn 40ste bij zijn moeder blijft wonen. Verschil met wanneer de gemiddelde Nederlander of de gemiddelde Italiaan uit huis gaat is bizar groot.

3 november 2023 om 18:30

Lijkt me heerlijk om zo te reageren terwijl we maar 50% van het verhaal kennen. Maar Gullit zichzelf ook verdedigen zodat we kunnen oordelen over beide verhalen of gaan we hem veroordelen op wat zij zeggen? Hoe oud zijn die kinderen wel niet?

3 november 2023 om 17:45

Een vader die niet omkijkt naar z'n eigen kids zegt heel veel over die vader. Ik zou 'm ook tot op het bot uitknijpen.

3 november 2023 om 17:49

Heeft ook 2 kanten en zijn ex vrouw heeft daarin een kwalijke stem.
Ze zijn niet op een goede uit elkaar gegaan.
Ik ken Gullit als een enorm warme fijne vent.

3 november 2023 om 17:54

Zijn andere ex (estelle) heeft al eerder beslag laten leggen op zijn spullen omdat ie niet betaalde.

De moeder van deze Italiaanse kinderen heeft 10 jaar geleden dit ook gedaan en wilde 8k per maand vangen i.p.v. 2k.

Sowieso vind ik de regels omtrent alimentatie slecht geregeld. Maar het spelletje wordt ook vaak vies gespeeld als de personen in kwestie op slechte voet uit elkaar zijn gegaan.

3 november 2023 om 17:55

Dat gullit zijn ex een kwalijke rol speelt, betekent toch niet dat je je kinderen de rest van hun leven negeert.

3 november 2023 om 18:06

Wat denk je van het gestook van een rare boze ex tov de vader van de kinderen. Jarenlange indoctrinatie etc eventueel.

3 november 2023 om 18:14

Ik zou iemand niet superwarm noemen, als blijkt dat hij moedwillig uit het leven van zijn kinderen blijft.

Ik zeg "als", maar gezien hij bij twee verschillende vrouwen nalatig is geweest, spreekt dat niet in zijn voordeel.

3 november 2023 om 18:21

Het ligt iets gecompliceerder. Sowieso vechten Gullit en zijn ex elkaar al 25 jaar de tent uit en aangezien die bij haar wonen zullen ze dus redelijk de kant van hun moeder kiezen.

Daarnaast, los van of ze hier formeel recht op hebben, heb ik wel een beetje moeite met de morele kant in dit geval. In Italie hebben kinderen volgens de wet recht op een vergoeding van hun vader zolang ze geen eigen inkomen hebben, dus ook nadat ze 18, en zoals in dit geval dus inmiddels 30 zijn. Ik kan me best voorstellen dat je daar als ouder ook een keer klaar mee bent.

3 november 2023 om 18:24

Misschien wilde hij zijn kinderen wel zien maar hield mama dat tegen.
Hij kijkt niet om maar betaalde maandelijks wel een bedrag van bijna 8000 euro! Is dat redelijk? Tot het jou overkomt. En maar roepen dat man en vrouw zogenaamd gelijk zijn? Jij bent onderdeel van het probleem dat mannen altijd benadeeld worden. Je hoort voor hem op te komen.

3 november 2023 om 19:37

Ik vind 8000 euro per maand buitensporig veel geld voor het onderhouden van 2 kinderen. Zouden die kinderen komen te overlijden voor een bedrag minder dan 96.000 euro per jaar? Dat lijkt mij stug. Zeker omwille het feit dat dat ruim 4 keer het gemiddeld maandinkomen is van de doorsnee Italiaan. Absurd.

3 november 2023 om 17:47

Ze zijn er juist eerlijk over dat het ook om het geld gaat,ze draaien er niet om..

3 november 2023 om 17:56

Dat mag zijn, maar wat ik hier lees was Gullit een dol van een vader...

3 november 2023 om 23:46

drol ...

3 november 2023 om 17:57

Er staat letterlijk in de tekst, het is duidelijk dat het geld onz zal helpen..

3 november 2023 om 20:17

Ze was daarvoor met Ayrton Senna samen. Toen hij die fatale crash maakte, kon zij niet meer van Gullit houden blijkt vanuit de roddelbladen toen.
Alsnog zijn die kinderen zijn bloed en vind ik het treurig van Gullit dat hij er matig naar omkeek. Groot gelijk dus dat ze hem willen uitkleden!

4 november 2023 om 01:37

Gewoon op zn hakimi's alle bezit op de naam van een ander

Geen idee waarom maar ik ben niet verbaasd om dit over Gullit te lezen. Hij komt op tv bij mij over als iemand die heel onsympathiek is.

3 november 2023 om 17:50

Wat ik bij hem vooral vreemd vind, is dat hij anti-Ajax is terwijl die gewoon een zwaar Amsterdams accent heeft. Een vreemde gewaarwording.

3 november 2023 om 17:53

Mijn oom is Amsterdammer in hart en nieren maar support Feyenoord. Is ook aardig te merken het laatste jaar, het was 10 jaar lang wat rustiger. Vroeger deed hij nog wel eens de Telesport in de brievenbus als Feyenoord van Ajax had gewonnen, een paar jaar later begon het mij te vervelen om elke keer naar zijn bus te lopen.

3 november 2023 om 18:01

Hij is geboren dacht ik in Amsterdam. Woonde rond het Mercatorplein. Hij had een afspraak met een vertegenwoordiger van Ajax, maar op dat moment zat hij op 2 hoof te praten met de trainer van Haarlem..... ging toen naar Haarlem.
Dus opgegroeid in Amsterdam West

Het leukste vond ik toen van Gelder met hem tv was. Hij "jankte"dat JC alleen Ajax spelers geschikt zou vinden als trainer voor het Ned. elftal.
Toen kwam JC in beeld en hij noemde ook Gullti's naam.
Oei,
Maar los van dit alles . Alle zaken hebben twee kanten en ik vind hem niet onsympathiek

3 november 2023 om 18:07

Beste maten met Rijkaard, ook vanuit de jeugd. Bij Milan met twee Ajacieden (weliswaar 1 geboren in Utrecht) furore gemaakt. Ergens komt die afgunst vandaan, lijkt me.

Edit: Trissy geeft het hieronder al aan.

3 november 2023 om 18:15

Gijp heeft daar ooit wat over geroepen. In de vertegenwoordigende jeugdelftallen en later ook bij de senioren van Oranje waren zowel spelers, als eventuele trainers die hielpen, nogal overtuigd van zichzelf en de Ajax-methode. Alles wat niet Ajax was, of nooit op het "Ajax-spel" haf gespeeld, was eigenlijk een 3e rangs amateur. Werd op neergekeken. Dat terwijl types als Gullit structureel er bovenuit staken. Ook een Gijp was een meer dan prima voetballer.

3 november 2023 om 18:18

@riddle:

Niet elke Amsterdammer is automatisch een Ajax-supporter.

In tegengestelling tot wat vaak aangenomen wordt, was zelfs Andre Hazes geen fan van Ajax. Hij was van huis uit supporter van DWS en daarna van FC Amsterdam (de fusieclub waar DWS in op ging). Na de opheffing van FC Amsterdam heeft hij altijd gezegd dat hij geen club meer had en alleen nog voor het Nederlands Elftal was. Hij heeft later nog bij de afscheidswedstrijd van Willem van Hanegem in de Kuip gezongen in een Feyenoord-shirt en hij schijnt daarna zelfs nog lid te zijn geworden van de supportersvereniging van Feyenoord.

En Gullit is weliswaar een geboren en getogen Amsterdammer, maar hij heeft nooit bij Ajax gespeeld, maar wel met veel succes bij zowel Feyenoord als PSV. Op zich dus niet heel vreemd dat zijn sympathie niet uitgaat naar Ajax.

3 november 2023 om 18:28

@cabinessence - dat snap ik, maar het gaat meer om het beeld. Iemand die plat Amsterdams praat en dan een afkeer jegens Ajax heeft, dat zie je niet zo snel.

En Hazes, dat kwam ook voornamelijk door zijn Rotterdamse vrouw Rachel. Was ook erg goed voor zijn imago.

3 november 2023 om 18:35

Riddle, ben jij als Rotterdammer niet zwaar anti-Feyenoord?
Je accent kan ik niet over oordelen...

3 november 2023 om 18:46

Vreemd? Je bent denk ik nog niet zo oud. In het kort; hij neemt het Ajax nog steeds kwalijk dat ze hem niet van haarlem naar Ajax hebben gehaald.

3 november 2023 om 18:48

Hij wilde graag naar Ajax. Dat is juist de reden dat hij anti ajax is.

3 november 2023 om 19:35

Deze Riddle gast is als een zogenaamde Sparta fan wel heel erg geobsedeerd met Ajax. Dat Gullit een Feyenoorder is wil niet zeggen dat hij Ajax haat.

3 november 2023 om 19:52

@trissy - Schijnbaar stond het ook in het boek van Gijp, maar die heb ik nooit uitgelezen. Gullet pretendeert ook niet een hekel aan Ajax te hebben. Hij nodigde Ajax bij hem thuis (met familie), maar Ajax gaf aan dat ie naar de club moest komen. Anders had ie wellicht zijn hele leven voor Ajax gevoetbald - zijn woorden.

@NJ - Slecht voorbeeld. Er zijn meer profclubs in Rotterdam. Ook ben ik zeker geen Rotterdammer, ik ben er alleen woonachtig. Verder zeg ik het gewoon een vreemd gezicht te vinden dat iemand plat Amsterdams praat en anti-Ajax is. Zoveel spannends zeg ik toch niet?

@musi26 - Had hij niet na Haarlem nog de kans om naar Ajax te gaan? Toen wilde hij zelf niet. Wat betreft mijn leeftijd, ik heb Gullit live zien spelen.

@patronas - Gullit is zeker wel anti-Ajax. In Rondo geeft ie ook aan het leuk te vinden dat het slecht met Ajax gaat. En dat ik meer met Ajax heb dan Feyenoord, dat klopt zeker en is bekend. Dat verhindert mij niet om objectief te kunnen kijken naar dingen.

3 november 2023 om 20:41

@riddle, ik geef toe het was een aanname dat jij Rotterdammer zou zijn, maar bv. een Schiedammer, Vlaardingen, Spijkenisser of Barendrechter reken ik ook toe aan de conglomeratie Rotterdam.

Wellicht ben je niet zwaar anti Feyenoord (ietwat dik aangezet, geef ik toe), maar ik constateer in al je reacties meer sympathiek voor Ajax dan voor Feyenoord. Is dat dan niet net zo opmerkelijk?

3 november 2023 om 20:56

Volgens mij heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik meer met Ajax heb dan Feyenoord, maar dat ik beide clubs niet support. Zeker geen hekel aan Feyenoord, anders zou dat verdomd lastig zijn met een vrouw die wel voor Feyenoord is. Sterker nog, ik gun Feyenoord normaliter meer dan PSV, want dan is de vrouw ook vrolijker. Wellicht gun ik Feyenoord dit jaar wat minder, want de meesten hebben wel erg veel praatjes de laatste tijd

Ik ben geboren en getogen Utrechter. Ik praat plat Utrechts in het bijzijn van Utrechtse vrienden, maar verder hoor je het accent niet als ik normaal ABN praat. Op jonge leeftijd bij een familielid naar het Kasteel gegaan en sindsdien was het raak. Op de Bunnikside in de Galgenwaard ook vaker gezeten, maar FC Utrecht verloor al die wedstrijden dus ik krijg niet vaak een uitnodiging meer

3 november 2023 om 21:09

Ook als Utrechter is jouw tweede sympathie net zo opmerkelijk als hetgeen je Gullit verwijt. In de liefde vind je dan wel de ware keus.

3 november 2023 om 21:23

" En Hazes, dat kwam ook voornamelijk door zijn Rotterdamse vrouw Rachel. Was ook erg goed voor zijn imago."

De afscheidswedstrijd van Van Hanegem was in 1983, Hazes is pas in 1991 met Rachel getrouwd.

3 november 2023 om 21:42

@NJ - Maar ik heb geen aversie jegens FC Utrecht, wat Gullit wel lijkt te hebben jegens Ajax. Het gaat mij niet om zijn voorkeur, maar om zijn afkeur.

@cabinessence - Hazes had geen aversie jegens Ajax, hij sprak alleen zijn voorkeur uit voor Feyenoord. Overigens deed ie het al met Rachel in '85, maar dat terzijde.

Nogmaals, het gaat me niet om de voorkeur van Gullit, maar om de afkeur gepaard met een plat Amsterdams accent. Verder is dit mijn perceptie en als jullie die niet delen, helemaal goed.

3 november 2023 om 21:50

@riddle
Ik weet niet of Gullit een aversie heeft tegen Ajax (mss iets met gevoelstemperatuur), maar hij heeft meer met Feyenoord en PSV.

Dat is toch niet anders dan jij met een Utrecht achtergrond en een Feyeno0rd-vrouw meer hebt met Ajax?

3 november 2023 om 22:31

M.i. is dat niet hetzelfde. Voorkeur is positief, afkeer is negatief.

3 november 2023 om 22:44

Maar mijn stelling was dat die gepercipieerde aversie, mss ook iets te maken heeft met "gevoel". Ik vind hem gewoon kritisch op Ajax, net als Van Basten. Of is Van Basten ook anti-Ajax?

3 november 2023 om 23:18

Van Basten geniet niet van de malaise bij Ajax, Gullit wel. Is uitgebreid besproken in Rondo. Volgens mij heb je dan minimaal een lichte afkeer jegens Ajax, toch?

3 november 2023 om 23:32

Ach er zijn genoeg mensen die even hun leedvermaak even kunnen botvieren. Dan heb je niet per se een afkeer.

4 november 2023 om 00:07

At riddle

Altijd Utrechts blijven 😉
Ook geboren en getogen in het mooie Utrecht. Al woon ik in Amsterdam.
Mijn 2 dochters geprobeerd voor Utrecht te laten worden, niet gelukt, ze zijn wel redelijk anti Ajax en zijn gek genoeg voor psv. Mijn zoon is wel voor de fc. Grappig als geboren en getogen Amsterdammer imo.

4 november 2023 om 09:52

Salerno, dat krijg je er niet uit. Blijft mijn stadsie!

Voor de liefde doe je wel eens gekke dingen, en ook onze voorkeur voor hoogbouw is in Utrecht helaas lastig iets passend te vinden.

Qua mensen verschillen Rotterdammers en Utrechters niet heel veel met elkaar.

4 november 2023 om 11:11

Ik heb van mijn 22ste in Rome, Napels, Salerno, Singapore, londen, San fran, en Oman gewoond tot mijn 30steDus nu alweer 10 jaar Amsterdam omdat wij van het internationale zijn gaan houden, wat je toch meer hebt in Adam tov Utr.Maar er is helemaal geen verschil tussen Utrechters en Amsterdammers hoor. Merk daar 0,0 van!

Morele wraak en gerechtigheid, voor een symbolisch bedrag van 500 duizend euro.

Waarom heten zijn kinderen "dill" (2x L) terwijl Ruud oorspronkelijk zelf "dil" heet (1x L)? De kinderen zijn al 29 en 32, waarom komen ze er nu mee?

Vreemde situatie.

3 november 2023 om 17:55

Is ook de maar het verhaal van een kant. Velen hebben hun oordeel al klaar, maar wanneer het om geld gaat is de fantasie vaak rijk.

Ik zeg niet dat Gullit niet fout is, ik zeg alleen dat ik op basis van dit artikel niet alles geloof.

Laat de rechter maar beslissen. Ik lach twee keer zo hard als die graaiers het verliezen.

3 november 2023 om 17:55

Omdat hij zijn alimentatie niet betaald heeft.

3 november 2023 om 18:00

Alimentatie is een verplichting jegens de moeder van de kinderen tot hun 18e verjaardag. De kinderen, rond de 30, willen nu geld zien. Doen zij dit namens de moeder?

Helaas kan je hem niet dwingen onderdeel van je leven uit te maken.

3 november 2023 om 18:09

Zo een zeven jaar geleden is er een eerder uitspraak geweest. Als die die ook niet naleeft ga je uiteindelijk nog eens naar de rechter. Zo vreemd lijkt het me niet.

3 november 2023 om 18:20

13 jaar geleden ook. En ook daar hield Gullit zich niet aan. Hij heeft het dus niet zo op de rechtspraak klaarblijkelijk. Op het vaderschap ook niet trouwens.

Hoe voelt dat dan Ruud?! Even aftikken. Ben benieuwd of hij over de brug gaat komen.

Beetje waardigheid is die mensen vreemd.

Hoe kan je als ex nou beslag leggen op een auto en tv inkomsten? Hoe flink je dat?? Snap het ook niet als ze hem zo een slechte vader vinden, waarom zou je dan nog iets van hem willen? Het gaat dus puur om het geld

3 november 2023 om 21:59

No shit Sherlock

Ik kan hier zo boos om worden! Ze willen je alleen maar voor je geld Ruud en ze zullen je volledig uitbuiten. Die kids kunnen er niks aan doen en zijn waarschijnlijk gek gemaakt door mama. Dit is helaas het lot van elke voetballer. Zo hebben ze Van der Vaart, Sneijder en Kuijt ook gepakt. Zie je hoe het werkt? Wie is de volgende? Frenkie zeker of Matthijs de Ligt? En wat is de oplossing? Niet trouwen? Geen kinderen maken? Onder voorwaarden trouwen? Leuk feitje: Homo’s scheiden minder snel. De oplossing kan dus zijn, dat alle voetbalmannen misschien gewoon voor een leuke man moeten gaan.

3 november 2023 om 18:22

Je kan ook, heel vergezocht hoor, je verantwoordelijkheid nemen als vader als je kinderen krijgt.

3 november 2023 om 18:30

Nooit gehoord van moeders die die dit tegenhouden? Ik mag mijn eigen 3 kinderen al jaren niet meer zien van mijn ex, maar mag wel maandelijks alimentatie betalen. Zelfs mijn whatsappberichten worden geblokkeerd en ik hou zielsveel van hun. Elke dag leef ik met pijn. Ik schrijf brieven, en probeer in contact te komen. Dan krijg ik nog allerlei dreigementen van haar nieuwe vriend. Je hebt geen idee waar onze Ruud doorheeen gaat. Mannen hebben ook rechten en dit is heel oneerlijk. Alleen omdat hij geld heeft is hij de pineut. Was het een kale kip, dan was het allemaal prima. Zie je het voor je dat de kinderen mama aan zouden klagen als de rollen omgedraaid zouden zijn? Nee, want Ruud is een goed mensen en kan logisch nadenken.

3 november 2023 om 19:22

Ik vind het heel sneu om jou verhaal te lezen maar doe aub niet alsof Ruud hetzelfde als jou heeft meegemaakt want je weet het hele verhaal nou eenmaal niet.

3 november 2023 om 20:31

@triometmsn - Dat is triest om te lezen. Heb je ooit een advocaat ingeschakeld? Je hebt als vader recht op bezoekrecht, tenzij de rechter hier een stokje voor steekt door bepaalde redenen.

4 november 2023 om 09:13

Dat is afschuwelijk, maar ik kan me niet voorstellen dat dit Ruud ook gebeurt.

Ik heb het idee dat dit niks met voetbal te maken heeft. Het is een zuivere privé zaak. Of heeft Voetbalzone een contract met de Prive?

Het is makkelijk om te zeggen ''o mijn God, hoe kun je toch je eigen vader voor de rechter slepen?! Wat een ongelooflijke geldwolven!'' Maar je weet de context van hun relatie niet. Misschien was hij wel een verschrikkelijke vader voor die kinderen, misschien heeft hij ze veel pijn aangedaan en nooit goed voor ze gezorgd. Ik kan het heel goed begrijpen om je eigen vader voor de rechter te slepen als hij zijn taken als vader nooit is nagekomen.

Ik kan me die kinderen nog wel herinneren vanuit een tv item. Dat waren echt niksnutten die levenloos op de bank hangen en handje ophielden voor de allimentatie.
Als ze zouden gaan werken en geld verdienen zouden ze gekort worden op het geld en daarom deden ze liever niks.



Italie, het land van de verloren kinderen. Als ouder wil je maar een ding, dat je nooit rijk wordt. Doe je dat toch, dan verzetten je kinderen nooit meer een voet, ouders betalen alles. Ruud heeft groot gelijk, ga maar eens werken voor je geld. Je moeder was lui, jullie zijn lui, mag hopen dat ze niks krijgen en dat Ruudje, onze grote held, zijn kinderen terugkrijgt door ze zo ver te krijgen dat ze inzien dat hun leven door hun gemaakt moet worden. Forza Ruud!

Als je kinderen hebt moet je er gewoon voor zorgen, ook al ben je uit elkaar.punt

Enerzijds snap ik niet waarom welvarende (ex-)voetballers zich na een uitspraak / bindende afspraak zo in de nesten werken. Anderzijds vind ik de afgesproken bedragen soms wel erg hoog. Het feit dat papa voetballer is/was zou niet moeten betekenen dat het onderhouden van een kind 5000 per maand is, lijkt me.

Hoop dat ze hem leeg plukken 🤣🤣🤣🤣🤣

Is 500.000 euro veel geld voor gullit vraag ik me dan af na het privé-artikel gelezen te hebben. Het gaat niet echt over voetbal.

4 november 2023 om 00:32

Ruud heeft het goed, maar niet buitensporig goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren