Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten geniet van ‘memorabele avond’: ‘Ik zal het niet snel vergeten’

Laatste update:

Feyenoord verzekerde zich donderdag voor de eerste keer in tien jaar van overwintering op Europees niveau. De ploeg van trainer Fred Rutten verraste titelhouder Sevilla in De Kuip (2-0). Voor de thuisclub, die twee maanden geleden in Spanje nog kansloos met 2-0 verloor, opende Jens Toornstra in de 56e minuut de score. In de slotfase besliste Karim El Ahmadi het duel.

/

Fred Rutten was trots op zijn ploeg. “Dit was een memorabele avond. Ik heb genoten”, vertelde de oefenmeester in gesprek met RTV Rijnmond. Rutten vond ook de goals van grote klasse. “Met name de reactie van mijn team en die van de supporters waren geweldig. Op zo'n moment moet je eigenlijk bij mij op de bank zitten. Dit gevoel wil ik 24 uur lang vasthouden. Ik zal het niet snel vergeten.”

Rutten was naar eigen zeggen niet verrast door het resultaat. “Dit was een echte topwedstrijd, met goede en slechte fases. Dat we deze wedstrijd dan naar onze hand weten te zetten, is echt genieten Ik vind dat we enorm gegroeid zijn. Iedereen werkt voor elkaar.” Feyenoord heeft nu negen punten uit vijf duels en kan zich tegen Standard Luik van de eerste plaats verzekeren. “Eén wedstrijd voor het einde al overwinteren is heel knap van dit jonge team.”

Eindigt Feyenoord als eerste?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gefeliciteerd Fred! Met een veel minder elftal dan koemannetje flik je toch het relatief onmogelijke en vrij soeverein zet je de cuphouder opzij. Dikke pluim voor fred. En dit zet de prestaties van koeman in europa toch in een geheel perspectief.

27 november 2014 om 21:58

Een veel minder elftal dan Koeman? Daar ben ik het echt niet mee eens. Ik vind vBeek en Kongolo beter dan dVrij en Indi!
Ons middenveld is echt 4 klasse beter.. we missen alleen een spits..

27 november 2014 om 22:02

Vooral in het tweede seizoen toen janmaat, de vrij en indi al gevestigde internationals waren, het middenveld goed liep en pelle de goals aaneen rijgde had feyenoord gewoon een beter elftal dan dit groepje. Rutten laat ze heerlijke compact voetballen en maakt er een heus topteam van. Kwalitatief zou ik het team van 13/14 any day of the week kiezen boven deze jongens.

27 november 2014 om 23:51

Alleen qua spits zijn we minder dan vorig jaar maar voor de rest zijn we zeker in de breedte sterker geworden.
Janmaat was weliswaar sterker dan Wilkshere maar die doet het op zich ook niet slecht en Boula vandaag ook niet.
Verder is Vermeer beter dan Mulder, speelt het centrale duo ijzersterk en is Nelom (behalve vandaag) dit seizoen enorm gegroeid.
Ok het middenveld is sterker dan vorig jaar, door de komst van El Ahmadi is Clasie ook nog beter gaan spelen en Immers speelde vandaag ook ijzersterk.
Op de vleugels zijn er met de terugkeer van Manu en de komst van Bilal en Toornstra ook veel meer mogelijkheden dus alleen de spitspositie is minder.
Met Pelle hadden we dit jaar gewoon dik bovenaan gestaan.

27 november 2014 om 22:00

Veel minder valt wel mee toch. Betere rechtsback en een betere spits, het huidige middenveld is sterker, evenals het centrale duo en de opties op de flanken.

27 november 2014 om 22:03

Wat een opportunisme. Het centrum komt net kijken en het is wachten op de dip. Janmaat was een bepalende speler en pelle was onnavolgbaar. Rutten heeft er nu pas voetbal in gekregen waar koeman vooral alles op pelle hanteerde. Ik vind gewoon dat koeman minimaal groepsfase EL had moeten halen met die selectie.

27 november 2014 om 22:10

Tja, het is maar wat je wil zien. Van Beek is dit seizoen al een stuk constanter dan De Vrij ooit is geweest. Kongolo heeft natuurlijk drie keer zoveel talent als De Vrij en Indi opgeteld. Iedereen die de jeugd een beetje volgt, ziet dit al jaren. De flanken met Manu, Bilal, Toornstra, Boetius en Schaken geeft Rutten zoveel meer opties en diversiteit dan Koeman, evenals het duo El Ahmadi-Clasie elk middenveld domineert. En zoals ik al zei (heel vaag geformuleerd zie ik nu), Pelle en Janmaat zijn tot op heden niet adequaat vervangen.
Opportunisme? Nah...

27 november 2014 om 23:54

Koeman heeft er vorig jaar Europees inderdaad te weinig uitgehaald.
Maar je moet ook niet vergeten dat het vorig jaar ook pas na een paar maanden goed ging lopen.
Dit jaar zit er wel veel meer voetbal en variatie in het spel.
Rutten staat er ook om bekend dat hij spelers echt beter maakt dus ik hoop dat hij nog een paar jaar blijft.

27 november 2014 om 22:05

Dit elftal is denk ik niet veel minder dat dat van Koeman. Van Beek en Kongolo doen het fantastisch tot nu toe en ook de aanwinsten Toornstra en El Ahmadi zijn meer dan prima begonnen.
Als je Pellè ook nog voorin zou zitten in dit team, tja... dan ben je echt een kampioenskandidaat.

27 november 2014 om 22:29

Het is wel aantoonbaar minder maar dat ga je aan het eind van de rit wel zien. Het gaat me er meer om dat koeman wanprestaties heeft geleverd op Europees gebied.

27 november 2014 om 23:56

We hebben dit jaar een bredere selectie en een paar jonge jongens zijn ook weer een stukje sterker geworden dus ik heb er alle vertrouwen in.
Zeker na vanavond maar deze wedstrijd verraste mij niet, ik roep al maanden dat ze heel goed kunnen voetballen.

27 november 2014 om 22:50

Weet niet of het elftal van dit jaar meer kwaliteit heeft. Rutten heeft er in ieder geval wel voor gezorgd dat er een visie in zit en haalt er nu al meer kwaliteit naar boven dan Koeman deed. Daar was alles gebouwd om Pelle. Zie nu veel meer automatisme en heb het gevoel dat dat alleen nog maar kan groeien. Middenveld mag dan niet de creatiefste zijn, een ijzersterk blok is het iig wel. Durf wel te zeggen het beste middenveld van de eredivisie!

28 november 2014 om 02:01

Op papier heb je gelijk,maar denk dat we door El Ahmadi en Vermeer meer leidinggevenden spelers hebben waardoor v Beek en Kongolo grote stappen maken,Clasie is weer veel belangrijker dan de afgelopen 2 jaar. Koeman leunde op de spits,Rutten heeft meer voetbal in de ploeg,als je kijkt dat Feyenoord al begint met verdedigen vanaf Kazim is het ergens logisch wat er nu gebeurt,wie de betere trainer is durf ik niet te zeggen,wel dat dit spel Feyenoord beter ligt.

Wij zullen dit ook niet snel vergeten Fredje!!
1 team, 1 taak!!

Ik zie eindelijk datgene wat ik jaren heb gemist bij Feyenoord: vechtersmentaliteit in combinatie met verzorgd positiespel. Met name de combinatie El Ahmadi en Clasie is fenomenaal. Evenals het centrale duo, de controlerende as staat als een huis.

27 november 2014 om 23:58

En Immers deed het vanavond ook erg goed op het middenveld hoor.
De enige die ik vandaag vond tegenvallen was Nelom.
Hopelijk was dit een incident en herpakt hij zich weer want hij begon juist steeds beter te spelen.

Ik zal deze avond ook niet snel vergeten, ik ben dan wel Ajacied maar ik voelde hetzelfde gevoel als toen Ajax van Barcelona won. Ik ben dan ook zo ongelovelijk trots op de Rotterdamse spelers, en natuurlijk het geweldige legioen die er fenomenaal achter stond.

Ook petje af voor Rutten, waar altijd zeer lacherig over gedaan wordt. Maar het blijkt een uitstekende leermeester, en presteert met een minder elftal wat Koeman europees niet gelukt is.

Hopen dat Psv vanavond wint, en dat Ajax zich ook kwalificeert voor de EL! Zou toch wat zijn, als we een Europese klassieker krijgen wat niet onmogelijk is.

Feyenoord heeft ook vreselijk aan hun vertrouwen getankt, Psv mag wel vrezen voor aankomend weekend. Ze hebben het sowieso altijd moeilijk tegen de Rotterdammers.

27 november 2014 om 22:21

Ik weet niet wat ik mooier vond, de wedstrijd of de reacties achteraf. Ik lees van Ajacieden en PSV-ers hele mooie reacties en ik ben positief verrast.

27 november 2014 om 22:29

Die-ene

Dit is toch wel inderdaad echt een unicum de eensgezindheid, ik heb ook mijn familie/vrienden uit Rotterdam gebeld om hen te feliciteren. Ik zou ook niet kunnen kiezen wat mooier is, eindelijk is een keer niet dat club-gezever. Maar dat iedereen net als Oranje, als een fantastisch front als Nederlander zijnde achter Feyenoord stond. Ik heb serieus nog kippenvel, echt fantastisch voor Rotterdam gewoon gewonnen van de EL winnaar. En het grappige is dat El Ahmadi zijn weddenschap lijkt te gaan winnen, ik weet alleen niet meer met wie hij die had.

Geniet van deze geweldige Europese avond kerel, het is jullie gegund..

27 november 2014 om 22:59

Ik dat er weinig nederlandse voetbal liefhebbers zijn die hier niet van hebben kunnen genieten, ongeacht club kleur. Het heeft inderdaad hetzelfde gevoel als toen Ajax van Barcelona won.

27 november 2014 om 23:36

weddenschap is met mulder

28 november 2014 om 09:54

Oja thanks, waar bestond die alweer precies uit? Dat hij niet meer dan 3 of 4 keer zou scoren, meen ik op deze of een andere website gelezen te hebben.

28 november 2014 om 11:11

niet meer dan 2 dacht mulder, zou om de eredivisie gaan, maar die wedstrijd tegen rijeka telde ook mee, alleen niet duidelijk of dat de hele europese campagne telt of alleen die bewuste wedstrijd

Pff, ik was uiteraard voor overwintering van Feyenoord, maar dacht toch echt dat Sevilla Feyenoord even zou wegzetten met 0-3.

Dit had ik echt niet verwacht.

Nelon en Boula vaak onnauwkeurige passes. Verder hele elftal top team prestatie geleverd. Nu op naar PSV.

27 november 2014 om 23:59

Boula was verdedigend wel goed, Nelom was inderdaad matig vandaag.

Die man heeft al zo veel pieken Zorya Standard Sevilla Etc en dalen maar hij doet het geweldig voor feyenoord en eerst was het wat moeilijk maar hij heeft het publiek nu ook bij zich wat prachtig is. Proficiat Fred hou dit er tegen PSV in !

Zoals ik al eerder hier op VZ heb gezegd.. Niemand gaat meer makkelijk winnen in De Kuip dit seizoen.. Geweldige prestatie met een scheids die absoluut tegen was..

Gefeliciteerd Feijenoord en meneer rutten, topprestatie!

Wat een heerlijke wedstrijd zeg. Ik volg het Nederlandse voetbal niet en was ook niet van plan om deze wedstrijd te kijken, maar ben overgehaald om toch te kijken. Best decision of the day. Wow, feyenoord speelde echt met passie en strijdlust, heerlijk! Jammer van Boeitius en de 2de kans van El Ahmadi, het kon zo maar 4-0 staan! Gun overigens elke Nederlandse voetbalclub op succes!

Heerlijke sfeer ook van het Legioen!

27 november 2014 om 22:22

Uit welk land kom jij dan als ik vragen mag?

27 november 2014 om 23:30

Ik ben een Nederlander, maar ben opgegroeid met Madrileense voetbal. Kijk als sinds ik kan herinneren Real Madrid voetbal, 1997-1998 (en ook Premier League).

Ik zal deze avond ook niet snel vergeten, bedankt Rutten.

De Kuip trilde niet normaal. Net de herhaling gezien halleluja. .

27 november 2014 om 23:44

Mooi gezegd

Mooi gezegd Jens. Je bent een echte feyenoorder! Ga zo door, dan kom je er wel. Je loopt nooit alleen! Gr gr

28 november 2014 om 00:10

Lose.or tie

Feyenoord till you die

Ik gun het Rutten van harte.Ik vind namelijk dat Van Geel niet overtuigend genoeg achter hem staat.Fred heeft minder materiaal als Koeman en hij presteert hetzelfde,dus is Fred Rutten gewoon een goede trainer.Jammer dat Van Geel dat bijna niet uit zijn bek kan krijgen.Fred verdient dat wel want het is ook een topvent.

Overdreven reactie, Sevilla vond het wel best en heeft op 40% van hun vermogen gespeeld ! Mooi voor het Nederlands voetbal maar maak het niet groots, zo goed voetbalde Feyenoord ook niet

28 november 2014 om 09:42

Azijnzeikerd.
Feyenoord speelde fantastisch. Ik heb ontzettend genoten hoe Feyenoord de bekerhouder volledig de wil op heeft gelegd, en dat lag niet aan Sevilla, maar aan het fenomenale Feyenoord, vooral op het middenveld oppermachtig.

Jij space man vriend feyenoord speelde gewoon goed. Ik weet niet hoe jij heb zitten kijken..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren