Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: ‘Bovendien snakt deze groep naar een topprestatie in zo’n topper’

Laatste update:

Feyenoord-trainer Fred Rutten kan niet wachten tot zijn ploeg het donderdag in de Europa League mag opnemen tegen Sevilla. De titelhouder, die in de Primera División op de vijfde plaats staat, komt op bezoek in De Kuip en Rutten verwacht dat de Spaanse opponent een lastige avond zal krijgen.

/

Begin dit seizoen ging Feyenoord in Sevilla nog kansloos onderuit tijdens de eerste ontmoeting. “Maar wij zijn twee maanden verder en volgens mij veel stabieler”, laat Rutten weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. “We maken minder persoonlijke fouten, geven nog nauwelijks doelpunten weg. Bovendien snakt deze groep naar een topprestatie in zo’n topwedstrijd. De wedstrijd tegen Sevilla maakt duidelijk hoe ver Feyenoord is”, kijkt de coach vooruit.

Als los Rojiblancos in Rotterdam drie punten pakken zijn ze verzekerd van een plaats in de volgende ronde, maar Rutten sluit niet uit dat zijn team voor eigen publiek kan verrassen. “Het wordt steeds duidelijker waar de kracht van dit Feyenoord ligt. We hebben een hecht collectief. Het zou mooi zijn als blijkt dat wij nu al zover zijn dat we de houder van de Europa League kunnen verslaan.”

Welk resultaat verwacht je donderdagavond in De Kuip?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt moeilijk maar we moeten winnen.

feyenoord thuis, publiek er achter, hoop van harte voor het Nederlands voetbal dat ze winnen .

Zou toch mooi zijn he als dit feyenoord zou winnen van het grote Sevilla. Hoop dat het lukt maar ik gok op een 1-3

Rijeka speelde ook gelijk tegen Sevilla thuis geloof ik, dus waarom niet!

26 november 2014 om 09:36

Speelde Sevilla wel met 10 man hè. Maar Luik uit speelden ze ook gelijk, dus het wordt interessant

26 november 2014 om 09:45

Idd, het wordt ook zeker niet makkelijk. Maar het is alleen haalbaar als je er zelf in gelooft, dus ik stel me positief op. De spelers hopelijk ook.

26 november 2014 om 11:49

Als er ooit een kans is om te winnen van Sevilla is het nu, ze zijn echt heel wisselvallig, spelen gelijk tegen Standard, Rijeka en Levante, verliezen met grote cijfers van Barça en Atletico, verliezen nipt van Athletic om vervolgens soeverein van Standard te winnen, er is momenteel echt geen peil op te trekken.
Maar het ergste is dat het spel van Sevilla echt nergens op lijkt, in de huidige vorm zie ik ze dan ook niet bij de eerste 7 in Spanje eindigen.

Het gaat lastig worden, maar niks is onmogelijk. Onze huid zo duur mogelijk verkopen en strijden voor de drie punten. Meer kan Feyenoord niet doen.

Ik ben alleen bang dat het gebrek scorend vermogen ons toch de kop zal gaan kosten..

Zou geweldig zijn wanneer Feyenoord dit gewoon wint. Als PSV dan bij Estoril wint doet het Nederlands voetbal weer goede zaken.

Wanneer in de volgende Europese week Ajax van Apoel wint, PSV thuis van Dinamo en Feyenoord gelijkspeelt/wint bij Luik.. Pakken we wederom veel punten en hebben we na de winterstop nog steeds 3 ploegen in Europa.. Zou toch schitterend zijn.

26 november 2014 om 10:16

Laten we het hopen. Het nederlands voetbal kan wel een boost gebruiken. Vanavond allemaal even een schietgebedje voor Feyenoord doen.

Zou mooi zijn, maar dan moeten wij een goede dag hebben en Sevilla een off-day. Als je ziet hoe moeilijk er gescoord wordt tegen clubs van het kaliber Dordrecht, wie moet er dan donderdag de goals maken? Enkel Toornstra zou wat kunnen betekenen.

26 november 2014 om 09:39

@dvv20

Dordrecht speelde wel anti-voetbal en parkeerden de bus hè. Feyenoord kreeg genoeg goalkansen, maar het zat niet mee.

Hopen dat Sevilla de bus niet parkeert en we wel wat geluk hebben in de afronding.

Stunt is mogelijk, maar een 0-3 afstraffing ook.

26 november 2014 om 11:05

Klopt inderdaad, maar ondanks dat de bus geparkeerd werd kregen we nog genoeg kansen. Deze werden alleen wederom gemist, bij sommige spelers ben ik toch bang dat het aan kwaliteit ligt en niet zozeer aan het ontbreken van geluk.

Sevilla doet het erg goed dit seizoen in de Spaanse competitie.
Echter in de EL nemen ze uitwedstrijden volgens mij minder serieus, morgen zouden we wel eens kunnen winnen!

Eerste wedstrijd waren wij kansloos maar we zijn erg gegroeid. Ik hoop dat Sevilla ons gaat onderschatten. Er liggen dan mogelijkheden want Sevilla speelt dit seizoen een stuk minder in uitwedstrijden dan als ze thuis spelen.

26 november 2014 om 11:14

@rbn_

Inderdaad, Sevilla speelt in uitwedstrijden minder dan thuis. Ze hebben in 2014 al 22 punten gehaald in Europees verband, echter is er maar een uitwedstrijd gewonnen.

Het word erg lastig tegen Sevilla, maar niks is onmogelijk !

Kom op Feyenoord! Zorg dat we Europees niet nog verder afzakken

Ben benieuwd met wat voor basis elftal Sevilla gaat spelen. In de wedstrijden hiervoor in de EL speelde Sevilla met veel wisselspelers. Ze spelen laatste thuis en hoeven niet persee te winnen morgen. Hopelijk kan Feyenoord stunten en met een lekker gevoel naar Eindhoven en Luik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren