Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rugani in minuut 95 grote held van Juventus, dat titelstrijd weigert op te geven

Laatste update:

Juventus heeft zondag op eigen veld in extremis gewonnen van Frosinone: 3-2. Daniele Rugani was ver in blessuretijd de grote held van de titelkandidaat uit Turijn. Juventus heeft nu zes punten achterstand op koploper Inter en twee duels meer gespeeld. De lijstaanvoerder uit Milaan komt later deze zondag in actie tegen Lecce.

De nummer twee in de Serie A kende een droomstart in het Juventus Stadium. Weston McKennie bediende Dusan Vlahovic, die van binnen de zestien de 1-0 binnenschoot. Frosinone stortte niet in na de vroege tegengoal en kwam tien minuten later op gelijke hoogte. Walid Cheddira taxeerde een voorzet goed en kopte raak in de rechterbovenhoek.

Frosinone had de smaak te pakken en nam na 26 minuten spelen in Turijn zelfs brutaal de leiding. Het was Marco Brescianini die de bal in de linkerbovenhoek schoot. Het was een levendige eerste helft, want Vlahovic verdubbelde enkele minuten later zijn aantal van de middag: 2-2.

Juventus gaf na rust gas en drukte Frosinone naar achteren. Onder meer Federico Chiesa en Federico Gatti hadden het vizier echter niet op scherp staan. Chiesa werd na een uur spelen afgelost door Kenan Yildiz, terwijl Timothy Weah de plaats innam van Filip Kostic.

De bezoekers hielden in de slotfase voornamelijk tegen, om tegelijkertijd op de counter te loeren. Met nog vier minuten op de klok kwam ook Arek Milik binnen de lijnen bij Juventus, dat de tijd zag wegtikken en dure punten leek te gaan verspelen in de Italiaanse titelstrijd.

In de vierde minuut van blessuretijd wist Juventus alsnog de winnende treffer te maken. Een hoekschop vanaf links werd doorgekopt door Vlahovic en het was Rugani die van dichtbij de bevrijdende 3-2 maakte. De vreugde was bijzonder groot bij de matchwinner, zijn medespelers en de fans van Juventus.

Na vier opeenvolgende duels zonder overwinning weet Juventus eindelijk weer eens te winnen in de Serie A. Het is nu afwachten wat Inter later deze zondag doet tegen Lecce. Juve gaat volgende week zondag op bezoek bij Napoli.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fino alla fine! Zeer zwakke eerste helft met een dramatische verdediging. Ongelooflijk hoe puntenverlies zo in de hoofden kruipt. Uiteindelijk toch nog een belangrijke winst want de achtervolgers voor de CL ticketten zitten in de goede flow. Nu komen er zware wedstrijden aan waar we die zwakke weken moeten goed maken. Helaas blesseerden Rabiot en McKennie zich vandaag. Het zal moeilijk worden maar de top 4 is a must. Ik ben er nog verre van zeker van op moment.

Als Internazionale hun twee inhaalwedstrijden wint (ik weet niet tegen welke ploegen ze daarvoor moeten, maar Inter kan van iedereen in de Serie A winnen dit seizoen lijkt me) staan ze dus twaalf punten los van Juve. 'grootste uitdager' zou je Juve nog kunnen noemen misschien, maar van echte titelaspiraties of een titelkandidaat is dan toch niet echt sprake meer?

Feyenoord wordt amper uitdager meer genoemd dit seizoen en die staan 'maar' tien punten achter PSV (ervan uitgaande dat ze vandaag gewoon winnen)

25 februari 2024 om 14:53

Idd, de titel is wel voor Inter, of ze moeten wel compleet instorten. Maar goed, het kan theoretisch nog en we zitten pas in Februari. Ajax kan ook nog kampioen worden bv.

25 februari 2024 om 15:52

Ja natuurlijk kan dat in theorie, maar op dit moment is Juve geen titelkandidaat, hooguit uitdager omdat ze de nummer twee op de ranglijst zijn. Mijn punt zat hem in de woordkeuze van VZ of andere media, daarom haalde ik het voorbeeld van Feyenoord er ook bij omdat die in de media al amper meer echt uitdager worden genoemd van PSV en dat is nog wel een gradatie lager dan titelkandidaat

25 februari 2024 om 14:55

Vandaag is nog dezelfde speelronde voor Inter op Lecce en de inhaalpot is volgens mij de thuiswedstrijd van aankomende woensdag tegen Atalanta.

25 februari 2024 om 15:54

Lecce zou gewoon winst moeten zijn en Atalanta eigenlijk ook, al is Atalanta wel bezig aan een sterke reeks of niet?

Zo'n Thuram is juist tegen Atalanta wel heel fijn om erbij te hebben denk ik, maar dat zal gezien de voorkeuren van Mancini wel Arnautovic naast Lautaro worden dan? Die is wel traag, dat is niet heel lekker tegen Atalanta.

25 februari 2024 om 16:11

Lecce is een stug team in het eigen stadion, wordt zeker geen makkelijke pot. Hun recente vorm is wel niet goed dus dat zou moeten lukken.

En het zal inderdaad waarschijnlijk Lautaro worden dan. Al zijn er niet echt snelle alternatieven want Sanchez is dat ook. Dumfries kan dan op rechts wel voor de snelheid zorgen. Inzaghi zit er trouwens tegenwoordig, maar ik neem aan dat dat gewoon een lapsus is. Terecht op een zondag ook 😉.

25 februari 2024 om 16:20

Hahah ik lees het nu terug en heb echt geen idee waarom ik daar Mancini typte in plaats van Inzaghi, die heb ik de laatste paar jaar toch vaak genoeg langs de lijn zien staan bij Inter Zal de zondag wel zijn idd

Dumfries is wel snel inderdaad, maar staat wel tegen de zijkant geplakt natuurlijk. Voor het drukzetten voorin en de ballen door het midden is Thuram wel fijn, op deze manier wordt het aanvalsspel van Inter dan wel een tikje voorspelbaarder.

25 februari 2024 om 16:31

Klopt volledig. Thuram is echt enorm belangrijk. Je ziet het ook vaak bij wedstrijden van Inter als hij gewisseld wordt na een minuut of 70 door Inzaghi, heel het spel wordt dan stukken statischer.

Daarnaast ook echt een big game player. Die gaat dus wel echt gemist worden tegen Atalanta, dat echt in een goede flow zit.

25 februari 2024 om 15:19

Nee er was dit jaar geen uitdagen. Had meer verwacht van Milan. Maar die hebben erg veel blessures. Napoli verkocht zijn beste verdediger en haalde niemand. Haalde een trainer die niet geschikt is voor Napoli. Inter is al kampioen moet alleen nog even afgemaakt worden door hun. En dat is natuurlijk volledig hun verdiensten.
Marotta is een goede directeur die zijn zaakjes altijd goed op orde heeft.

25 februari 2024 om 15:21

Thuram mist wel de komende 3 wedstrijden meen ik. Er is natuurlijk nog meer dan genoeg kwaliteit, maar die is toch wel enorm belangrijk voor het aanvalsspel.

Maar zoals je aangeeft is het bij de concurrentie ook allemaal niet veel beter.

25 februari 2024 om 15:32

Wat scheelt er met Thuram? Dat nieuws heb ik precies gemist.

25 februari 2024 om 15:50

Blessure opgelopen tegen Atletico, moest er toen ook al vroeg uit. Heb toen de dagen erna gelezen dat hij waarschijnlijk drie potten mist, maar fit is voor de return tegen Atletico.

Wel al een tijdje geleden dat ik er iets van tegenkwam, dus kan achterhaalde info zijn.

25 februari 2024 om 16:09

Ja vind persoonlijk Lautaro nog belangrijker voor Inter hoor. Dus als die mist is er een groter probleem. Maar Thuram is zeker goed dit jaar. Dus zal niet makkelijk vervangen worden. Ook omdat Arnautovic redelijk veel kansen mist voorin als hij speelt.

25 februari 2024 om 17:08

Ja na vorig jaar met veel ploegen die echt goed presteerden (naast Inter, Napoli en Milan ook bv Lazio dat 4e werd, Roma de EL finale, Fiorentina in de Conf League) is het dit jaar allemaal flink minder in de Serie A, Inter is de enige die overeind is gebleven, gek hoe dat loopt toch.

25 februari 2024 om 17:16

Van de door jou genoemde ploegen speelde bijna iedereen ook gewoon een matig Serie A-seizoen.

Toch weer niet goed vandaag.. als lichtpuntje wil ik toch alcaraz noemen, vond hem echt goed spelen op het middenveld.. en vlahovic weer zeer belangrijk met zijn 2 goals!

De titel is vrij vroeg in het seizoen al opgegeven hoor als je Juventus een beetje goed volgde. Die reeks aan wedstrijden was leuk en aardig. Maar de selectie is gewoon niet goed genoeg. Dat laatste doelpunt was broodnodig om veilig te blijven voor de CL.
Maar Allegri gaat hier niks van leren. Opstelling is gewoon elke week verkeerd. Middenveld speelt als een natte krant en het is tijd om andere te proberen. Maar toch blijven dezelfde spelers spelen. Cambiaso die linksbenig is moet elke keer via rechts komen. Kostic blijft spelen terwijl hij uit vorm is sinds begin dit jaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren