Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rooney: ‘Toen ik naar Manchester United kwam, heb ik dat ook gezegd’

Laatste update:

Manchester United won dinsdag met 3-1 van Club Brugge en zette daarmee een belangrijke stap in de richting van plaatsing voor de groepsfase van de Champions League. Volgens aanvoerder Wayne Rooney is het ook van het grootste belang dat dit lukt, wil zijn club nieuwe topspelers in huis halen.

/

De aanvaller beseft dat het voor Man United cruciaal is om in Europa op het hoogste niveau actief te zijn, om zo aantrekkelijk te blijven voor mogelijke nieuwkomers. “United is een ontzettend grote club, maar het hangt af van de speler”, laat Rooney weten in de Engelse media. “Toen ik kwam, heb ik ook gezegd dat ik naar een club wilde die Champions League speelde”, kijkt hij terug op zijn transfer van Everton naar Old Trafford in 2004.

“Natuurlijk heeft United nog altijd een grote aantrekkingskracht als het gaat om het aantrekken van de beste voetballers, maar zij zullen in de Champions League actief willen zijn. Het is dus belangrijk dat we ons kwalificeren”, blikt Rooney vooruit op de return in Brugge, die woensdag op het programma staat. “dat is het ook in financieel opzicht, maar dat geldt vooral voor de beleidsbepalers. Voor de spelers gaat het erom dat we die geweldige avonden terug naar Old Trafford willen brengen.”

Denk je dat Manchester United nog grote aankopen gaat doen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er gaat zeker nog een topper komen..ik zou alles op alles zetten voor muller en anders isco of benzema

23 augustus 2015 om 14:18

Wat moet United met Isco? Het is leuk naar hem te kijken, maar echt 0,0 rendement. Ik iriteer me soms kapot aan hem, vaak heeft hij de bal te lang aan zijn voet. Doe maar lekker Muller zou ik zeggen.

23 augustus 2015 om 17:32

Als je je als Real Madrid supporter irriteert aan Isco, en hem wilt zien vertrekken, dan ben je geen echte fan. Isco is publiekslieveling nummer 1, speelt oogstrelend voetbal en hij speelt heel constant. En over dat rendement: Modric en kroos hebben ook een laag rendement, moet die nu ook vertrekken? Ronaldo, Bale, James en Benzema zijn er al om rendement te behalen. Dan heb je daar het liefst enorm creatieve spelers als Isco en Modric. Isco willen zien vertrekken als real fan is hetzelfde als neymar willen zien vertrekken als barca fan, en Muller willen zien vertrekken als Bayern fan.

24 augustus 2015 om 06:47

isco is enkel en alleen publiekslieveling omdat hij de enige aanvallende spanjaard is bij real madrid van een degelijk niveau.

Ik ben ook voor real madrid, maar erger me ook vaak mateloos aan isco, zeker geen fan van hem..

23 augustus 2015 om 14:20

Muller zou zeker een aanwinst zijn, maar kost veel te veel imo. Isco zou dan een goedkopere optie zijn, al betwijfel ik of hij geschikt is voor de PL. En Rooney moet gewoon in de spits, dus Benzema zou voor hem betekenen dat hij weer terug moet naar 10. Zoals iedereen roept, United moet nog een CV halen en dan zijn ze wel klaar. Hummels is nog de enige beschikbare optie die het niveau aankan lijkt me.

23 augustus 2015 om 14:29

Nou weet ik dat United nog geen echte topper heeft gespeeld, maar volgens mij hebben ze nog 0 tegengoals dit seizoen. Smalling en Blind doen het goed samen. Een topper zal niet misstaan, maar als de selectie blessurevrij blijft, staat het allemaal vrij aardig.

23 augustus 2015 om 14:36

Dat is waar, maar zoals je zelf ook al aangeeft; ze hebben nog geen echte topper gespeeld. Tegen Spurs winnen door een eigen doelpunt, gelijk dit weekend en tegen Brugge met 2 doelpunten verschil winnen. Overigens hebben ze in die wedstrijd wel een doelpunt tegen gehad... Maar als straks Aguero, Costa en Alexis tegen je spelen dan wordt het pas interessant. Ik denk niet dat de verdediging van United daar ook de nul kan behouden. Blind verrast zeker met zijn spel van de afgelopen weken, net zoals Smalling, maar komt fysiek gewoon tekort. Daarnaast vraag ik me af of Rojo wel zoveel beter is als Blind.

23 augustus 2015 om 16:04

Benzema is goed voor united

Zozo Rooney praat hier echt als een vd beleidsbepalers van manutd.

Ontopic: Rooney heeft naar mijn mening toch niet aan de verwachtingen kunnen voldoen. Hij zou de beste spits van zijn generatie worden.

23 augustus 2015 om 14:30

Dat had hij inderdaad geworden kunnen zijn als hij daadwerkelijk als spits gebruikt werd, maar hij was vaker een '10' of centrale middenvelder dan spits.

23 augustus 2015 om 23:12

rooney is puur gelieft om zijn vechtlust maar qua voetbal is het niet veel, ik schat hem onder aguero, diego costa benzema, muller, lewa en suarez

Alsof Manchester United daar tot nu toe last van heeft gehad, zolang ze veel geld betalen is alles mogelijk

Ik heb er geen vertrouwen meer in dat we nog een goede speler aantrekken

Weet iemand wanneer de transfermarkt dicht gaat? Misschien wacht een grote aankoop nog wel op de uitslag van de wedstrijd tegen Brugge.

Zie eigenlijk geen grote aankopen doen dit jaar. Denk miet dat van Gaal een voorstander is voor een late transfer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren