Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Room wil meer speelminuten maken en overweegt vertrek bij PSV’

Laatste update:

Eloy Room is bij PSV in het bezit van een aflopende verbintenis. De 29-jarige doelman wil eerst met de Eindhovenaren in gesprek over zijn toekomstperspectief, voordat hij eventueel zijn handtekening zet onder een nieuw contract. De Telegraaf schrijft dinsdagochtend dat Room meer speelminuten wil maken in het eerste elftal.

Jeroen Zoet is momenteel de onbetwiste eerste doelman bij PSV. Hij leek afgelopen zomer te gaan vertrekken uit Eindhoven, maar bleef en ondertekende een nieuw contract tot medio 2021. Daarnaast heeft de koploper van de Eredivisie de beschikking over Lars Unnerstall, die afgelopen zomer werd overgenomen van VVV-Venlo en momenteel op huurbasis in het noorden van Limburg speelt.

Room is daardoor momenteel nog tweede doelman, maar daarin kan verandering komen als Unnerstall komende zomer aansluit in Eindhoven. De sluitpost werd anderhalf jaar geleden overgenomen van Vitesse, waar hij tot dan toe zijn gehele loopbaan, los van een halfjaar op huurbasis bij Go Ahead Eagles, onder contract had gestaan. PSV heeft een optie om het aflopende contract van Room met één seizoen te verlengen en moet voor 1 april een beslissing nemen over zijn nabije toekomst.

Moet PSV Eloy Room laten vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon laten gaan, tenzij zoet weggaat en hij achter Unnerstall nog steeds 2e keeper wil blijven.

15 januari 2019 om 08:51

Dan word het dus laten gaan.
In de tekst staat toch echt dat hij speelminuten wil in het eerste elftal en dat gebeurt niet met Zoet en Unnerstal voor hem.

15 januari 2019 om 13:59

Oftewel, Ajuu Parapluu!

Vond hem bij Vitesse altijd wel een getalenteerde doelman, maar zoals wel meer reserves bij PSV vind ik het niet van het niveau Psv. Beetje in het rijtje Waterman, Sinou, Pasveer. Doorselecteren!

15 januari 2019 om 14:54

Wil hem wel bij Ajax hoor. Wij hebben Roel van Velzen als reservedoelman ;-)

Ik zou Room ook laten gaan , heeft zolang Zoet de grens niet over durft bijna geen uitzicht op spelminuten. Met van de Meulenhof en Van Osch heb je 2 getalenteerde keepers , die wanneer nodig ook wel een bal kunnen vangen.

Als hij geen 2e doelman wil zijn, moet je hem laten vertrekken. Als eerste doelman onvoldoende voor het niveau dat PSV zou moeten nastreven.

Met Unnerstal heb je een potentiele eerste keeper onder contract. Ik denk niet dat Zoet na dit seizoen vertrekt. Dus met Unnerstal en Zoet heb je twee uitstekende keepers staan. Daarnaast gun ik Room wel mooie stap. Toen ik hem vorig jaar sprak wilde hij heel graag terug naar Vitesse. Daar hebben ze na dit seizoen ook een keeper nodig.

"de Telegraaf schrijft woensdagochtend dat Room meer speelminuten wil maken in het eerste elftal."

Dan had hij er geen drie door moeten laten tegen Rkc... Van Bommel kan natuurlijk moeilijk in de competitie gaan rouleren met z'n keepers.

15 januari 2019 om 11:18

Dat is een andere discussie. Ik begrijp wat je bedoeld, maar zelfs als je niet goed genoeg bent (want daar doel jij op denk ik) is het nog steeds zo dat Room meer minuten wil maken.

Room verkopen is in principe geen probleem.
Stel Zoet en Room worden verkocht in de zomer, dan heb je Unnerstall (in mijn ogen de nieuwe eerste keeper), als 2e/3e keeper heb je dan Van de Meulenhof en Van Osch, waarvan ik denk dat Van Osch niet goed genoeg is of genoeg potentie heeft.

15 januari 2019 om 11:24

"ik begrijp wat je bedoeld, maar zelfs als je niet goed genoeg bent (want daar doel jij op denk ik) is het nog steeds zo dat Room meer minuten wil maken."

Ik bedoel dat hij minuten had kunnen maken in de beker. Dat hij dat nu niet kan doen omdat PSV er al uit ligt, is mede zijn eigen schuld.

"room verkopen is in principe geen probleem."

Zijn contract loopt na dit seizoen af en ik kan me niet voorstellen dat hij dat zal willen verlengen, dus normaal gesproken loopt hij in de zomer gratis de deur uit.

"als 2e/3e keeper heb je dan Van de Meulenhof en Van Osch, waarvan ik denk dat Van Osch niet goed genoeg is of genoeg potentie heeft."

Wel grappig dat bijna iedereen lijkt te zijn vergeten dat Jurjus ook nog steeds van PSV is.

15 januari 2019 om 11:26

Ah oke, dan begrijp ik wat je bedoeld, excuses.
En ik weet ook wel dat Jurjus nog van PSV is, maar die laat nou niet bepaald een goede indruk achter dat ik denk dat PSV hem wil houden. Heeft De Graafschap niet ook een optie tot koop bedwongen bij die transfer?

15 januari 2019 om 12:41

Die zijn we vergeten omdat hij er nooit meer gaat spelen

Vitesse haal hem alstublieft terug naar Arnhem.
We hebben wel een keeper nodig van zijn kaliber!!!

15 januari 2019 om 09:10

En dan? Eduardo op de bank zetten? Voor volgend jaar vind ik Room wel een optie, nu nog niet

15 januari 2019 om 11:10

Ja klopt ik doel op volgend seizoen.

Ik vind Eduardo een prima keeper daar niet van, maar zie toch liever Room op doel staan.
Eduardo dan gewoon laten gaan en pasveer ook transfervrij laten gaan, want anders kom je niet van hem af en laat Bayazit dan maar groeien achter Room!

Kom maar terug naar Vitesse! Afscheid nemen van Pasveer en Eduardo terug naar Chelsea.

Wat had hij dan verwacht? Dat hij Zoet eruit zou keepen? Er is volgens mij geen moment geweest dat Room aanspraak heeft gemaakt op de positie van eerste keeper. Net zoals Pasveer voor hem. Room is wel stukken beter dan Pasveer, maar dat ben je al snel. Ik denk dat ik als PSV-supporter, in het geval Unnerstahl niet zou komen, ik Room nog steeds niet op doel zou willen, maar dan nog steeds liever een Bizot of Padt zou halen.

15 januari 2019 om 12:55

Ik denk dat hij hoopte dat Zoet afgelopen zomer zou vertrekken. Niet gebeurd en Room had anders Unnerstal er ook niet uitgespeeld. Prima keeper maar niet goed genoeg als eerste keeper voor een topclub.

wat baalde ik dat hij bij Vitesse weg ging. is een gok geweest hij hoopte Zoet te vervangen maar helaas altijd op de bank blijven zitten. Dit kan je vooraf niet voorzien helaas. Room was wel klaar voor een stap hogerop maar helaas heeft hij de kans nog niet gekregen om het te laten zien.
Zie hem graag terugkomen bij Vitesse

Qua keepers heeft Psv toch echt een luxe waar ik als Ajacied jaloers naar kijk. Psv heeft Zoet en Room en Unnerstahl nog verhuurt. Wij hebben in Onana een prima keeper maar daarna moeten we terug naar Lamprou. Die is nog minder als de 4e keeper van Psv (jurjus).
Dus misschien moet Overmars eens gaan babbelen met Room. Voor volgend seizoen in ieder geval vast eerste keus tot nu toe bij een vertrek van Onana.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren