Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo: ‘Zij gaan naar Qatar of China, maar ik ben anders’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo werd maandag medisch gekeurd bij Juventus en gaf in de avond zijn eerste persconferentie als voetballer van la Vecchia Signora. De 33-jarige Portugees, die voor vier seizoenen heeft getekend, benadrukte dat hij er alles aan wil doen om zijn carrière op een zo hoog mogelijk niveau te beëindigen.

“Om op deze leeftijd nog naar een club als deze te kunnen gaan, dat maakt mij gelukkig. Juventus is een van de beste clubs in de wereld en het was voor mij een goed doordacht besluit. Vrienden en ploeggenoten hebben mij een tijd geleden al verteld dat ik hier zou passen. Gezien de kracht en uitstraling van de club was het een eenvoudige beslissing om te nemen. Juventus is de grootste club in Italië”, aldus Ronaldo.

“Ze hebben uitstekende directeuren en een geweldige trainer, dus in dat opzicht was het ook geen moeilijk besluit. Wat ik hier wil bereiken? Ik denk graag in het heden. Ik geniet van het spelletje, ben nog vrij jong en heb in mijn leven altijd van uitdagingen gehouden. Ik ging van Sporting Portugal naar Manchester United en nu van Real Madrid naar Juventus. Het is meer een droom geweest dan een carrière. Toen ik begon, had ik namelijk niet durven dromen dat ik zoveel prijzen zou winnen.”

“Ik ben niet verdrietig dat ik Real Madrid verlaat. Juventus is immers een grote club en met alle respect voor andere spelers die op mijn leeftijd naar Qatar of China gaan, maar ik zit nu bij de belangrijkste club van Italië. Ik wil graag geschiedenis schrijven met Juventus. Ik houd van uitdagingen en hoop dat alles hier goed zal gaan. Ik heb een prachtig verhaal geschreven bij Real Madrid. Mijn negen jaar daar waren geweldig, maar het is nu tijd voor een gloednieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik bedank de supporters van Real met heel mijn hart, maar focus mij nu ook op mijn nieuwe uitdaging.”

“Ik ga proberen om te laten zien dat ik een topspeler ben, ga hard werken en ben erg ambitieus. Ik houd er niet van om in mijn comfortzone te blijven, ik jaag altijd nieuwe uitdagingen na. Ik ben anders dan alle andere voetballers die denken dat een carrière op mijn leeftijd over is. Ik wil laten zien dat ik niet zoals alle anderen ben. Ik ben anders. De Serie A is een lastige en tactische competitie, maar ik ben er klaar voor. Leeftijd is niet belangrijk, want ik voel mij goed en ben gemotiveerd. Ik ga mijn best doen en kijk ernaar uit om iedere prijs te winnen die er hier te winnen valt.”

Ronaldo voegt eraan toe dat hij op de dag van de Champions League-finale tegen Liverpool (3-1 winst) nog niet wist dat hij naar het Allianz Stadium zou verhuizen. “Ik had toen nog niets besloten. Ik bedank de voorzitter en de directie dat ze aan mij gedacht hebben. Er moesten veel belangrijke zaken afgehandeld worden. Hoe belangrijk het winnen van de Champions League voor Juventus is? Iedere club wil ‘m winnen. Wij gaan er dus ook voor vechten, net als voor de Scudetto en alle andere prijzen. Ik hoop dat ik kan helpen, ik hoop dat ik een geluksbrenger kan zijn.” Ronaldo begint op 30 juli weer met trainen.

Denk jij dat Cristiano Ronaldo de Champions League wint met Juventus?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wees maar zeker dat jij anders bent El Comandante, zelden zoveel zelfvertrouwen, inzet, doorzettingsvermogen, en honger gezien bij een speler. 33 jaar en nog zo fit als een hoentje, echt, vele 27 jarige topspelers hebben niet zijn fysiek, trok nog gewoon de snelste sprint van het Wk... ik bedoel maar. Het zou me nog meer dan zijn transfer zelf verbazen moest hij geen succes worden bij ons, alles kan natuurlijk en het blijft afwachten, maar dit is geen oude vedette die nog effe komt uitbollen, dit is Cristiano Ronaldo.

16 juli 2018 om 19:25

Prachtig hoe in extase jij en vele andere Juve fans zijn met de komst van Ronaldo haha.
Hier gaan jullie nog veel plezier aan beleven!

16 juli 2018 om 19:26

Tuurlijk gaat hij goed presteren bij Juventus, alleen wel jammer genoeg dat hij te oud is om een legende zoals Platini/Del piero te worden voor Juventus.

16 juli 2018 om 19:31

Als ie ze de CL bezorgt wordt hij wel als een legende beschouwt denk ik

16 juli 2018 om 20:13

Zo het normaal niet snel zeggen van een nieuwe speler. Maar Ronaldo is zeker wel een uitzondering. Als we met hem de CL winnen. Word hij zeker een legende. Want het winnen van de CL is heel moeilijk voor juve. Altijd verliezen in de finale. Hopelijk vernederd dit met Ronaldo.

16 juli 2018 om 20:20

Haha, snelste sprint van het WK? 😂😂😂😂 Even je huiswerk maken vriend, hij was lange na niet de snelste.

16 juli 2018 om 20:42

Ik zou zelf je huiswerk even doen, Ronaldo had de snelste sprint dit WK tegen Spanje
De sprint van Mbappe was knapper, met bal en spelers om hem heen.

16 juli 2018 om 21:05

Ja dat is zo hoor, Ronaldo heeft echt de snelste sprint getrokken dit WK, tegen Spanje op de counter, zonder bal weliswaar, maar toch.

16 juli 2018 om 22:27

Onjuist. De snelste sprint was van Luis Advincula! Ronaldo kwam tweede overigens, dus 'lange na' is inderdaad wat overdreven.

Ja jij bent zo'n marketingtool dat je dat salaris ook wel in Europa kunt krijgen. De beste man heeft genoeg geld om heel Madeira te kopen. Dan hoef en wil je niet naar een 2e wereldland als China.

16 juli 2018 om 19:19

Joris

Sneue reactie, en dit toont aan dat je het niet volgt maar wel effe je gal wilt komen spugen, Ronaldo had een aanbieding voor 100 miljoen per seizoen in China, 3 jaar lang, das 10 x meer dan wat hij bij ons krijgt. Maar jij kent vast de echte ambities van deze man, die al jaren bekend staat om het feit dat hij liever op het hoogste niveau afsluit.

16 juli 2018 om 19:31

Bij juve verdient hij 30 miljoen per jaar, vergeleken met 100 miljoen per jaar in China is dat niet 10x zo weinig he.

16 juli 2018 om 19:34

Nee klopt is een kleiner verschil, ik zat met die totaalsom van 300 in mijn hoofd en om welke reden dan ook zat ik bij Juve maar met het jaarloon in men hoofd —‘ maar ik laat het staan nu, iedereen kan op zen bek gaan

16 juli 2018 om 19:35

Je gaat niet van Real naar Juve als je ambities hebt; met alle respect voor de oude dame. Het is sportief gewoon een stap terug.

En die 100 miljoen(twee jaar lang) is ook maar een gerucht, he? De overheid is China is keihard megasalarissen aan banden aan het leggen.

16 juli 2018 om 19:38

Doncoxx

Dus het kan geen ambitie zijn om ergens anders in een ander land, andere liga, andere cultuur nog te willen schitteren? En om met een vervloekte club in de CL voor die CL te gaan? Deze stap getuigt net van veel ambitie vind ik. Anders was hij wel lekker comfy bij Real gebleven aan, evenzeer, 30 miljoen per jaar.

16 juli 2018 om 19:46

Alexdelpiero10

Wat is je bron dat er een aanbieding van 100 miljoen per jaar was uit China? Is dit netto/bruto? Ik heb dit nergens gelezen namelijk. Ik denk dat het verstandig is om geruchten niet als feiten te presenteren.

16 juli 2018 om 19:50

mag weg ik zat ernaast.

16 juli 2018 om 19:50

@asensio, het was een gerucht van tuttosport, het boulevard sportblaadje van Juventus, dat een gerucht de wereld in bracht dat Ronaldo 100 mniljoen per jaar voor 2 jaar lang kon gaan verdienen. Dat gerucht is verder nergens op gebaseerd.

Maar er is sindsdien wel wat veranderd in China. De overheid wil die waanzin niet meer; ook bekende acteurs moeten inbinden qua salaris.

16 juli 2018 om 20:00

Doncoxx

Sky en BBC hebben er ook melding van gemaakt, google maar Sky Ronaldo china, of BBC Ronaldo China. Verder is Tutto een roddelblad ja, maar wel vaker beter op de hoogte wanneer het om Juve gaat.

16 juli 2018 om 20:01

Alexdelpiero10 - Ronaldo: 'juventus was de enige club die me een aanbieding deed'

16 juli 2018 om 20:06

DonCoXxX als je het zo gaat bekijken is het op dit moment bij Real naar elke club een stap terug op sportief gebied. De uitdaging om het in een ander land bij een andere club te doen is sportief erg groot. Juve is een prachtige club met veel historie waarbij hij na Real misschien wel het meeste kans maakt om de CL te winnen.

16 juli 2018 om 20:35

Elke club is een stap terug. Daarin heb je gelijk.

Dat het niet ambitieus is, is natuurlijk maar jouw mening. Ik vind het wel ambitieus om op je 33ste naar Juve te trekken en daar weer vanaf 0 te beginnen. Bij Real kon hij -indien hij dat wou- uitbollen en teren op successen uit het verleden, bij Juve zal dat niet gaan. Daar begint hij van 0. Zeer ambitieus in mijn ogen en tekenend voor zijn mentaliteit en ingesteldheid, nooit genoeg hebben, keihard blijven werken, nog meer prijzen pakken. Zichzelf blijven verbeteren zoals Nietzches Ubermensch.

16 juli 2018 om 23:10

Bij Real kan je niet uitbollen cfr Casillas Raul. Daar moet je elke dag presteren, zelf als je Cristiano heet. Speelt hij 2 mindere wedstrijden dan wordt hij uitgefloten. Nergens anders is de druk zo groot. Uitbollen en Real gaan niet samen.

16 juli 2018 om 19:33

Zo is dat. Hij was al de best betaalde atleet in de wereld in 2017, met een basissalaris van 21 miljoen per jaar, en gaat daar in Italie nogeens overheen met 30 miljoen per jaar.

Maar ja, er zijn anderen die in sprookjes geloven. De werkelijkheid is dat hij altijd aan het zeuren was om een hoger salaris als b.v. Messi weer een salarisverhoging had gekregen. Dat is ook waar die geruchten van zijn vertrek jaar in, jaar uit vandaan kwamen.

Ik vind het een vreemde stap, op zijn leeftijd naar Italie te vertrekken, terwijl het beste er bij hem vanaf is en de Serie A en zeer verdedigende competitie is. Je moet er maar zin in hebben, nog 4 jaar vlammen tegen verdedigers met scheermessen in hun schoenen. Begrijp me niet verkeerd, hij is nog steeds weergaloos, maar hij neemt al geregeld zijn rust; hij doseert al zichtbaar zijn krachten. Hij herstelt steeds langzamer, zal ook trager worden en het risico door blessures door overijverige jonge verdedigers neemt alleen maar toe.

16 juli 2018 om 21:20

Als ze in één competitie ter wereld weten hoe ze met "oude" spelers om moet gaan om ze zo lang mogelijk optimaal te laten presteren, is het de Italiaanse Serie A wel

16 juli 2018 om 22:18

Doncoxx. Daar staat tegenover dat het tempo in Italië aanzienlijk lager ligt, dus hij weer wat langer meekan. Hij begon in Spanje toch wel wat moeite te vertonen in de competitie en kon zich niet zo makkelijk meer opladen. In die zin begrijp ik de zet wel. Als je daarbij optelt dat Juve in Italië een grote voorsprong op de concurrentie geniet, en hij zich dus vooral lekker op de cl kan focussen heb ik er nog meer begrip voor. Van de kant van Real begrijp ik het helemaal. Geen kapitaal verlies, en voetballend zul je ook niet veel inleveren. Een win win situatie.

Vind je het gek dat tie niet naar china gaat? Hij gaat 30 miljoen euro verdienen

16 juli 2018 om 19:20

mag weg ik zat ernaast.

16 juli 2018 om 19:23

Serieus? Bij welke club?

16 juli 2018 om 19:24

Vriend, hij wou gewoon zoveel mogelijk geld maken en in europa blijven spelen.

16 juli 2018 om 19:29

Had je nog een bron of is het "vertrouw me maar"?

16 juli 2018 om 19:29

Je weet dat Madrid hem een soortgelijk aanbod deed en hij weigerde?

Verschil is waardering. Juve moest alles uit de kast halen om hem uberhaupt te halen en zijn salaris wordt tevens door Fiat betaald. Waardering heet dit.

16 juli 2018 om 19:29

mag weg ik zat ernaast.

16 juli 2018 om 19:31

Ik wil niet lullig doen maar dat rekenen van jou is niet bepaald indrukwekkend. hierboven beweer je 100 miljoen per jaar het tienvoudige is dan wat Ronaldo nu bij Juventus verdient en dat lijkt mij redelijk bezijden de waarheid. Maar goed, 100 miljoen is uiteraard wel veel meer dan 30 miljoen ook al zou het mij persoonlijk weinig uitmaken want 30 miljoen maak ik niet meer op en 100 ook niet en ergens denk ik dat het Ronaldo ook weinig uit zal maken.

16 juli 2018 om 19:31

Mendes, zijn zaakwaarnemer, liet dat weten via goal en skysports italia.

16 juli 2018 om 19:32

mag weg ik zat ernaast.

16 juli 2018 om 19:33

Geld is de enige reden dat tie weg is gegaan want met alle respect Real madrid is gewoon veel beter als Juventus

16 juli 2018 om 19:36

Kaasie

Klopt ik zat er helemaal naast, waarschijnlijk door de opwinding, heb het hierboven ook al aangegeven op die reactie.

16 juli 2018 om 19:38

@alex

Geld was niet de complete motivatie. Nee, dat was de waardering die Ronaldo niet kreeg van Perez. Waardering die men uit had moeten drukken in????? Jawel, geld

edit, foutje in je enthousiasme moet kunnen

16 juli 2018 om 19:40

mag weg ik zat ernaast.

16 juli 2018 om 19:42

Kaasie

Klopt niet helemaal, Real wilde hem wel die 30 betalen uiteindelijk, maar het ging er bij Ronaldo vooral om dat Perez een slag om de arm hielt door Ronaldo zijn clausule te verlagen, dat was blijkbaar de druppel, anders had hij bijgetekend. Verder kan je niet stellen dat geld Ronaldo zijn complete motivatie is, anders zat hij nu in China, niet in Italie, dat snap je zelf toch ook wel?

16 juli 2018 om 19:43

Real

Als geld de enige reden was was ie gebleven of naar China verkast, want er lag een niew contract klaar bij Real aan 30 miljoen per jaar.

16 juli 2018 om 19:47

Alex wat kaasie al zegt klopt plus de belasting in Spanje wat voor hem ook een reden was om naar Italië te gaan.

16 juli 2018 om 19:50

@RealMadrid10, tuurlijk is Real beter maar misschien is na al die jaren alles winnen met Real een nieuwe uitdaging ook wel eens nodig, wat heeft hij verder nog te bereiken in Spanje? Tevens is het voor Real weer een mooie uitdaging om het team beter te maken zonder Ronaldo, hij is gewoon een voetballer met ambitie die na Engeland en Spanje nu ook prijzen wil winnen in Italië, daar is niks mis mee.. Juventus is namelijk ook gewoon een hele mooie club om voor te spelen

16 juli 2018 om 19:51

@alex

Je kan best gelijk hebben hoor, ik wil daar helemaal niet om strijden maar naar mijn mening is Perez gewoon een jaar te laat want zoals ik heb begrepen heb zou Ronaldo vorig jaar al die loonsverhoging moeten krijgen.
Wat zijn echte motivatie is dat weet ik natuurlijk niet maar dat weet jij ook niet. Ik heb er echter wel een bepaalde gedachte bij en die verschilt heel veel van de jouwe maar dat geeft niets, dat mag toch?

16 juli 2018 om 19:51

Het spijt me zeer Alex, maar iets brengen als een feit (salaris van 100m p.j.), kun je niet afdoen met "google zelf maar even". Dat is onredelijk. Het is niet aan de leden hier om bronnen te gaan zoeken die jouw stelling bevestigen. Zo weten wij namelijk ook niet op welke bronnen jij dit baseert, dus kunnen we deze ook niet tegen het licht houden. Dit is de drogredenering van het ontduiken van de bewijslast.

In een debat kun je ook niet zo maar een claim maken om vervolgens te zeggen dat de tegenstander zelf achteraf even mag gaan zoeken of het al dan niet waar is.

16 juli 2018 om 19:56

Dat van de belasting kan, al lijkt me dat ook gek, die weten hem wel te vinden moest er nog vannalles boven water komen hoor, Italie is niet het einde van de wereld. Maar goed, voor mijn part hebben jullie allemaal gelijk, het zal me worst wezen, Ronaldo speelt bij ons, dat is al wat telt.

16 juli 2018 om 19:58

mag weg ik zat ernaast.

16 juli 2018 om 20:02

Asensio

Mijn excuses, die geruchten dateren, zie ik nu, van 2016, toen ontkende Mendes het ook zelf, dat is nu niet gebeurd dus komt het inderdaad enkel van minder betrouwbare bronnen. Nogmaals mijn excuses, ik had het beter moeten nakijken voor ik dit riep, is nochtans niet van mijn gewoonte. Ach gut.

16 juli 2018 om 20:06

Mijn punt is dat ik niet kan controleren of de bronnen die jij hebt geraadpleegd betrouwbaar zijn, wanneer je deze niet vermeldt.

Zie nu bijvoorbeeld dit op Marca:

" An unnamed Chinese club offered the veteran a contract worth 100 million a season for two years with the economic strength of the league staggering."

Ook op Skysports wordt geen naam genoemd van de club.

Waarom zou men er voor kiezen om geen naam te noemen? Zou dat misschien komen omdat de aangewezen club dit vervolgens zou ontkrachten/ontkennen? Op deze manier zullen we het nooit weten: er is immers geen mogelijkheid om dit te verifiã«ren. Dan waait het voorbij, heeft de krant weer z'n boterham verdiend en gaan we met z'n allen over naar de orde van de dag. Maar dit soort artikeltjes als feiten aanhalen deugt gewoon niet.

Edit:

Volwassen reactie van je. Het siert de mens als hij een vergissing kan toegeven, geeft verder ook niets. Excuses zijn niet nodig

En geniet inderdaad lekker van dit fenomeen dat jullie naar nieuwe hoogtes gaat schieten.

16 juli 2018 om 21:01

In deze vond ik het wel nodig, vandaar. Haha ik mag het hopen, ik verwacht veel van hem, ik hoop dat dit de droom match word die ik verwacht!

Dat stuk over china klinkt misschien arrogant maar ik denk dat bijna iedere voetballiefhebber er precies zo over denkt. Het feit dat Ronaldo zich nu weer in een andere topcompetitie wil bewijzen is denk ik heel typerend voor zijn instelling

En daarom ben jij voor mij de allerbeste. Het gaat niet alleen maar om het voetbal zelf. Het gaat om keiharde mentaliteit en jezelf constant uit te dagen om je prestaties te verbeteren. Dat, in combinatie met zijn met voetbalkwaliteiten maak hem bijzonder. Wat betreft mentaliteit en doorzettingsvermogen staat CR7 op een zeldzame hoogte in de voetbalwereld. Ik verwacht dan ook dat hij deze woorden 100% gaat inlossen want het is een man van zn woord.

16 juli 2018 om 19:46

Ronaldo slaagt overal. Ook goed dat hij naar Italië is gegaan. Die jongen moet ook nooit naar China of iets dergelijks gaan. Zulke sterren horen voor een miljoenenpubliek te spelen. Als hij niet 2 wedstrijden in de week hoeft te spelen kan de wereld nog jaren plezier hebben van dit fenomeen.

Ik als Interfan kan niet wachten om Ronaldo aan het wel te zien in de Serie A . De afgelopen jaren deden de kleine clubs in Spanje al niet eens meer de moeite aangezien ze toch wel wisten dat hij er 3 zou inschieten 🤣 . De verdedigers in Italië zullen op em top gemotiveerd zijn om hem te stoppen . Dit zullen mooie duels zijn . Ook vind het een lange neus naar mensen die zeggen dat de Serie A niet meer serieus wordt genomen dat terwijl de beste speler van de wereld er nu gewoon heen komt dat terwijl er mindere tijden zijn geweest door gebrek aan geld en visie . De afgelopen jaren is het met stappen omhoog gegaan en dat wordt nu bevestigd door deze geniale transfer !

16 juli 2018 om 19:26

De transfer zal alleen maar positief zijn voor de competities. Ik denk dat spelers sneller naar Italië zullen vertrekken. Tv gelden gaan komend jaar al omhoog. Dus genoeg positieve dingen voor iedere club. Hopen dat Inter, Napoli en Roma verder kunnen aansluiten. Dan moet het goed komen. Milan zal nog langer duren. Nu ze zijn uitgesloten voor Europa.

Ja duhh... omdat hij daar altijd nog heen kan!

16 juli 2018 om 19:38

Er zijn zat voetballers naar Qatar of Oost-Azië gegaan die nog makkelijk bij een topclub in Europa hadden kunnen spelen.

16 juli 2018 om 19:46

Ik bedoel vooral te zeggen: dat CR nu doet of hij nooit naar dergelijk land gaat.
Na Juve kan hij easy nog naar USA of weet ik waar...(buiten europa cashen).
Juve zal zijn laatste club in Europa zijn maar ik geloof niet de laatste.
Al moet dat nog blijken.

Ik hoop dat het je lukt Ronaldo. Als Madrid fan ben ik verdrietig, maar deze legende heeft Madrid alles geven, alles gewonnen. Een echte kampioen. Veel succes

Cris gaat mooie dingen laten zien in Italie. Hij kan niet wachten op wedstrijden als Napoli uit, AC Milan uit, Inter uit, AS Roma uit. Dat zijn gewoon prachtige wedstrijden die je wilt spelen.

Cris wilt gescheidenis schrijven, simpel. Hij wilt de man worden waarvan men over 7 jaar zegt. Ohja, dat is de man die met Manchester United, Real Madrid en Juventus de CL heeft gewonnen en bij deze drie clubs ook de Ballon d'or heeft gewonnen. Dat is zijn honger op dit moment, de CL en de Ballon d'or in een Juventus shirt. En met die uitdaging, is natuurlijk helemaal niks mis mee.

Helaas, ik had gewild dat Cris zijn carriere afsloot bij ons. Maar hij heeft in die 9 jaar, ons zoveel gegeven. 16 prijzen en 450 goals en daar zal ik hem eeuwig dankbaar voor zijn.

Toevallig komen we Cris snel tegen op 4 augustus in een oefenpot. Geen idee of die al gaat spelen want ik las dat die pas op 30 juli gaat trainen.

16 juli 2018 om 19:56

Nee, volgens Marca gaat Ronaldo niet meedoen. Misschien uit respect?

16 juli 2018 om 20:40

Geen idee. Misschien nog niet verstandig om hem te laten spelen als die nog maar paar dagen in training is.

17 juli 2018 om 04:00

Denk niet zo zeer uit respect. Hij krijgt nu nog 2 weken vakantie en begint dan pas met trainen. Hij zal zoveel mogelijk rust krijgen en waarschijnlijk zijn debuut pas maken op de eerste speeldag van de Serie A. Hij gaat zeer zeker alle vriendschappelijke wedstrijden missen. Misschien maakt hij zijn debuut in de Supercoppa (toch ook een soort finale). Aan de ene kant wel goed om hem zo veel mogelijk rust te geven, aan de andere kant ben ik wel benieuwd of hij zich snel kan aanpassen en of hij snel in het team wordt gewerkt.

"Ik ben naar Turijn gekomen omdat de Juventus-Fiat constructie de enige manier was om binnen Europa mijn gewenste salaris te bemachtigen. Mijn beste jaren liggen achter me en ik ben, net als Zidane, op mijn hoogtepunt vertrokken bij Real Madrid, een club waar supporters de spelers uitjoelen als ze een keer niet goed spelen maar wel winnen. Hier ben ikzelf vaak het doelwit van geweest, maar toch had ik een fantastische band met de mensen daar, zij betaalden immers mijn salaris. Dit salaris was niet genoeg meer, maar Fiorentino was zo slim om geen belachelijk loon meer te gaan neerleggen voor een ondankbare, bijna 34-jarige speler. Ik ben naar Italie gekomen om nog eenmaal aan een andere voetbalcultuur te ruiken, nu het nog kan. Het kan mij eigenlijk niet schelen of Juventus de Champions League wint, maar mochten sprookjes uitkomen dan is dat mooi meegenomen en zal iedereen schrijven dat dat door mijn aanwezigheid op het veld komt. Mocht het allemaal niet lukken en de dalende lijn in mijn spel toch continueren, dan kan ik nog altijd teren op mijn verleden en zullen de mensen begrip tonen voor mijn leeftijd. Voor mij is deze transfer een dikke vette win. Veel geld (lekker puh), vergoddelijking door Italiaanse voetbalfans die al bijna een decennium geen spits van mijn kaliber gezien hebben, en natuurlijk lekker veel penalty's scoren in een, dat moet gezegd, nog best relevante competitie."

Woordvoerder: "cristiano, kun je niet veel beter een standaardpraatje houden?"

Cristiano: "juventus is de grootste club van Italie. Ik had naar Qatar of China kunnen gaan, maar ben hier niet gekomen om af te bouwen... "

16 juli 2018 om 20:20

Wat een zure reactie zeg, triest persoon.

16 juli 2018 om 20:55

Ik denk dat jullie dan ook de cynische ondertoon missen in mijn stukje. Er zal vast een enkel sportief aspect heersen (zijn doelpuntenmarge in de CL bijvoorbeeld), maar Ronaldo en Real wilden allebei gewoon dik cashen, en Juventus was de enige club die zo gek was om dit bedrag te betalen. Geen ziel die mij iets anders wijsmaakt. Ik wens deze klasbak het allerbeste (behalve winnen van Barcelona haha), maar dit soort mediacorrecte uitspraken zijn zo doorzichtig.

16 juli 2018 om 22:25

Real Madrid wilde hem best wel houden, maar als hij zelf niet wilt...

Hij had nog steeds erg nuttig kunnen zijn voor Real, helaas voor mij als Real fan houdt het op.

16 juli 2018 om 20:20

Haha, geweldig. Behoorlijk treffend ook, in alle eerlijkheid. Zelf geschreven? Zo ja, leuke schrijfstijl

Haha, lange teentjes weer op voetbalzone. What else is new.

16 juli 2018 om 20:57

@asensio: Thanks, had ook niks anders verwacht hier eerlijk gezegd. Ben vanaf december weer wat meer actief sinds jaren, maar de dingen die ik hier lees en de leden die ik hier tegenkom blijven me verbazen. Gelukkig zijn er nog een paar die wat verder kijken dan het oppervlakkige plaatje!

16 juli 2018 om 20:23

Een jaloers kreng, dat is wat je bent! Aangezien ik een barcelonashirtje zie daar op je profiel snap ik het allemaal wel.








Ik zit vanachter mijn mobieltje de beste speler wereld belachelijk te maken. Oh want ik heb daar ook de status voor, ik kan dat gewoon doen. Ik verdien per jaar wat hij in 1 dag verdient en dat doet me pijn. Ik zal ook maar dan ook NOOIT 1% van zijn succes bereiken in mijn zielig, saai en depresieve leven. Ik hoop dat er genoeg zure barcelona fans aanwezig zijn die me een duimpje omhoog geven en me helpen wanneer er iemand tegen me ingaat.


Je bent een belachelijk triest persoon, denk dat je vrouw je al een aantal weken geen aandacht heeft gegeven want zo triest en depresief kan je echt niet zijn!

16 juli 2018 om 20:58

@ pizzadealer: Dit heeft niks met mijn voorkeur voor Barcelona te maken. Ik heb een haat-liefde verhouding met Real Madrid. Ze hebben geweldige spelers en coaches gehad die veel negatieve (cristiano Ronaldo, Ramos, Pepe, Mourinho, Figo) en positieve (echte Ronaldo, Raul, Guti, Zidane, Roberto Carlos) emoties in mij hebben losgemaakt door de jaren heen. Een grote club (met een lelijk shirt) die tegelijkertijd respect en afgunst afdwingt.

Verder vind ik het best wel kwetsend door te meteen te beginnen over iemands vrouw (ik ben een vrijgezel student, maar goed) en ernstige aandoeningen zoals depressiviteit. Ik hoop voor jou dat je ook nooit maar 1 procent depressief raakt, want ik heb er genoeg mensen aan ten onder zien gaan. Dit soort dingen horen hier ook helemaal niet thuis, het aantal duimpjes heb je vast gekregen omdat de helft van de mobiele bezoekers het onderste deel van je reactie niet kunnen lezen.

16 juli 2018 om 22:29

Echte Ronaldo. Haha top. Ik snap die gevoelens jegens real wel. Zo zullen velen dat ook met Barca of iedere andere grote club hebben. Een beetje ’banter’ moet kunnen.

16 juli 2018 om 20:34

oei oei een schreeuw naar aandacht. gaat het goed met je?

16 juli 2018 om 21:02

Zonder dat je het weet is jouw exacte reactie een cameo / samenvatting van mijn post over Cristiano., diep! Overigens denk ik dat iedereen op dit forum een vorm van aandacht nodig heeft. Waarom zou je anders reacties plaatsen en discussies aangaan over een sport waarvan de direct betrokkenen niks meekrijgen?

16 juli 2018 om 21:17

Hoewel ik Juve fan ben en het niet met alles eens ben kan ik best genieten van je knappe stukje satire

16 juli 2018 om 22:26

Hoe durf je? Lol. Tsja daar zit wel wat in. Het is natuurlijk gewoon een narcist van de bovenste plank. Niets mis mee, want nu gaat hij gewoon Italië nog ff veroveren, en word hij op een nog groter voetstuk geplaatst. Gelukkig weet jij beter!

Wat kan ik mij nog goed herinneren dat de supporters van Juve de naam Messi aan het scanderen waren om Ronaldo uit zijn concentratie te halen. Volgens mij reageerde Ronaldo toen met een hattrick. Maar wel grappig dat diezelfde supporters nu wel blij met dit fenomeen zijn 😂😂😂

17 juli 2018 om 04:03

Weet het ook nog. Dat was in de groepsfase 13/14, wedstrijd eindigde volgens mij in een 2-2 gelijkspel. Ronaldo antwoordde toen inderdaad met een goal. Ach ja, en afgelopen seizoen gaven ze hem een staande ovatie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren