Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo topscorer aller tijden van Real na dubbelslag in Zweden

Laatste update:

Voor Cristiano Ronaldo is het een mooi avondje geworden. De aanvaller bleef in de laatste drie wedstrijden van Real Madrid droog staan, maar woensdagavond was het tegen Malmö FF weer eens raak. Met zijn eerste doelpunt bereikte hij de grens van 500 doelpunten in zijn carrière en met zijn tweede goal evenaarde hij Raúl als topscorer aller tijden van Real, met 323 doelpunten. De Koninklijke heeft dankzij de 0-2 overwinning in Zweden zes punten uit twee wedstrijden en datzelfde geldt voor Paris Saint-Germain, dat met 0-3 won van Shakhtar Donetsk.

/

Malmö FF - Real Madrid 0-2
Malmö FF had het veld in het Swedbank Stadium wat smaller gemaakt, om Ronaldo en co wat minder ruimte te geven. De Zweden hoopten dat dit in hun voordeel zou werken en het moet gezegd worden dat Malmö in het eerste halfuur aardig stand bood. De thuisploeg was (logischerwijs) duidelijk niet van plan om zelf het spel te gaan maken en zakte zich ver in, met twee spitsen die op countermogelijkheden loerden. Anton Tinnerholm en Marcus Rosenberg kregen ook mogelijkheden om Malmö op voorsprong te zetten, maar Keylor Navas was goed bij de les. Pas na een kwartier spelen werd Real voor het eerst gevaarlijk en Ronaldo werd toen ook direct twee keer in scoringspositie gebracht, maar Johan Wiland hield zijn ploeg in deze fase op de been.

Na een halfuur spelen was het bij de derde kans wel raak en bereikte Ronaldo dus de grens van 500 doelpunten in zijn loopbaan. Real kwam er bij een counter snel uit en Ronaldo stond op rechts helemaal vrij, waarna hij werd aangespeeld door Isco en Wiland kansloos liet. Dani Carvajal maakte er kort voor rust nog bijna 0-2 van, maar zijn volley belandde op de lat, waardoor Malmö in de race bleef voor een goed resultaat. De thuisploeg wist dat het dan wel wat meer moest aanvallen in de tweede helft en Malmö kwam goed de kleedkamer uit, met enkele prima voorzetten tot gevolg. De defensie van Real stond echter goed opgesteld en voorkwam dat het echt gevaarlijk werd.

Real werd wél direct gevaarlijk, toen Alvaro Arbeloa een voorzet van Karim Benzema met de borst klaar legde voor Mateo Kovacic. Hij raakte de bal echter niet goed en zag zijn inzet langs de voor hem verkeerde kant van de paal rollen. Real speelde de tweede helft hierna rustig uit, al kreeg Rosenberg een ruim een kwartier voor tijd nog wel een goede kopkans: Navas zag de inzet van de voormalig Ajacied maar net naast rollen. Yoshimar Yotun kreeg even hierna zijn tweede gele kaart, waardoor Malmö dus met een man minder kwam te staan, en met tien tegen elf redde Willand nog fantastisch bij een schot van Ronaldo. Kort voor tijd tikte CR7 echter alsnog de 0-2 binnen, waardoor hij nu samen met Raúl topscorer aller tijden van Real is.

/

Shakhtar Donetsk - Paris Saint-Germain 0-3
Serge Aurier opende woensdagavond de score bij het duel tussen Shakhtar Donest en Paris Saint-Germain, maar hij begon eigenlijk nog helemaal niet goed aan de wedstrijd. De concurrent van Gregory van der Wiel op de rechtsbackpositie gaf in de openingsfase een onnodige vrije trap en een hoekschop weg, maar kwam twee keer met de schrik vrij. Vervolgens kopte hij aan de overkant na zeven minuten spelen een voorzet van Maxwell bij de tweede paal binnen. Aurier schreef hierna bijna zelf ook nog een assist op zijn naam, toen Andriy Pyatov helemaal mis zat bij een voorzet, maar Zlatan Ibrahimovic de bal niet goed op zijn hoofd kreeg. Via David Luiz werd het even later alsnog 0-2: uit een hoekschop verdubbelde hij zonder het zelf te weten de marge.

Ángel Di María had er nog binnen het eerste halfuur 0-3 van moeten maken, toen hij na een lange bal van Luiz alleen op Pyatov af ging, maar el Fideo faalde in de afronding en hield het dus nog enigszins spannend. Shakhtar had die spanning nog voor rust helemaal terug moeten brengen, maar Yaroslav Rakitskyi, Darijo Srna en Taison wisten de aansluitingstreffer niet op het bord te krijgen. In de tweede helft werden Taison en Alex Texeira nog gevaarlijk namens Shakhtar en tien minuten voor tijd raakte laatstgenoemde zelfs nog de lat. PSG hield dus stand en liep kort voor het einde nog uit naar 0-3, via een van richting veranderd schot van Ibrahimovic. Het doelpunt ging de boeken in als een eigen goal van Srna en dus staat Ibrahimovic nog een goal achter Pauleta op de topscorerslijst aller tijden van PSG.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een beest! Ik heb genoten!

Real Madrid scoort in mijn opinie een voldoende voor deze wedstrijd. Malmo viel heel vaak aan met enorm veel man, Maar met slechts 1 counter is de wedstrijd al beslist. We hebben wel enorm veel kansen gehad natuurlijk, alleen is het jammer dat ze er niet ingingen. Hier zie je hoe erg we Bale missen. Met hem en Ronaldo op de wings, had deze wedstrijd met minimaal 4-0 geeindigd. Maarja, als als als.

Ronaldo, wat ben je toch een fenomeen. 500 keer scoren, terwijl je amper 30 jaar oud bent, clubtopscorer aller tijden, in 3 keer zo weinig wedstrijden voor Real Madrid als Raul.. Het blijkt zelfs, dat als Ronaldo tot en met november 2024 in geen enkele competitiewedstrijd scoort, hij nog steeds meer goals in minder duels heeft gemaakt dan Raul..
Veel mensen willen het niet zien, maar deze Ronaldo mag echt in het rijtje van de allerbesten ooit worden geschaard. Waar ik mensen als Maradona, Pele, Zidane en Messi heb staan. Hoe krijg je het voor elkaar, 500 keer te scoren.. Pff, ik heb hier geen woorden voor.

Verder speelde Benzema een goede wedstrijd na. Maar hij heeft nog steeds dat ene, dat hem in mijn ogen ervan weerhoudt de beste spits ter wereld te zijn, en dat is klinisch-heid. Wat een kansen mist deze man per wedstrijd. En dit vind ik enorm zonde, want voetballend is hij samen met Aguero veruit de beste spits ter wereld.

Kovacic is ook niet normaal bezig zeg. Ik herken zoo veel van Modric in hem.. De souplesse, de finesse, de flair, de eenvoud, het overzicht en de rust. En Kovacic is maar 21 jaar! Internazionale moet echt beter letten op haar talenten. Eerst is Coutinho al vertrokken, die nu furore maakt bij Liverpool, en Kovacic begint ook steeds meer te schijnen. Hij kan binnen enkele jaren samen met James, Isco, Pogba en waarschijnlijk Messi (waarvan ik verwacht dat hij na zijn 33e terugzakt, naar het middenveld) tot de beste middenvelders ter wereld behoren.

30 september 2015 om 22:52

Over 10 jaar, als alle topscorers weer eindigen met +/- 25 goals per seizoen in alle competities, dan pas gaat iedereen in zien wat voor fenomenen Ronaldo en Messi echt waren.

30 september 2015 om 23:00

Inderdaad Zanazanyan. We worden verwend door Messi en Ronaldo. Ongelofelijk wat ze beiden presteren. Hopelijk mogen we nog lang genieten van deze fenomenen!

30 september 2015 om 22:59

Prachtig verwoord maar tot 2024? Werkelijk ontzettend bizar... Wat een geweldige speler is het! Anyways gefeliciteerd met de overwinning.

1 oktober 2015 om 00:08

Stond pas in een artikel van Voetbalzone zelf over een doelpuntloze periode tot 2024. Dan nog ligt zijn ratio hoger dan dat van Raul. Echt te bizar voor woorden wat Ronaldo als buitenspeler presteert. Ben benieuwd op hoe veel goals hij uiteindelijk gaat eindigen als hij bij Real blijftm

30 september 2015 om 23:03

het bizarre is, ronaldo is een doelpunten machina als linksbuiten... niet eens als pure spits.
persoonlijk is het niet mijn favoriet, maar desalniettemin een geweldenaar, en dat hij nog maar lang op top niveau mag blijven spelen.

Wat een slechte wedstrijd. Kan iemand mij vertellen hoe het komt dat zowel isco als kroos zo verschrikkelijk ver zijn weg gezakt in niveau vergeleken met vorig seizoen, ligt het aan de speel stijl van Benitez, ik kon echt altijd genieten van isco maar dit seizoen maat zelden, zelfde geldt voor kroos.

30 september 2015 om 23:02

Nieuwe smoesjes. Real was gwn zwak. Van zo een ploeg zou je met zo een miljardenselectie 6 0 moeten winnen.

30 september 2015 om 23:16

@solo1

dat moet je tegen clubs als Man City, Man United smoes zeggen, die hebben pas zo veel geld uitgegeven en zo armoedig spelen!!

30 september 2015 om 23:08

Isco ook met heel veel balverlies.
Kroos was te traag met de inspeel pass.

1 oktober 2015 om 03:02

Isco geeft dan wel weer de assist... zijn de kleine dingen die t doen..

Grandioos die Ronaldo!
Toch een taai ploegie hoor dat Malmo.

30 september 2015 om 22:54

Nee malmo heeft echt niets te zoeken in de cl.

30 september 2015 om 23:05

Ze schakelden wel Celtic uit. Een ploeg waar Ajax niet eens van kan winnen. Dan hebben Nederlandse clubs helemaal niks te zoeken.

Ongelofelijk die Ronaldo.. pff... Raul, briljante voetballer.. in 16 seizoenen topscorer aller tijden van Real geworden.. Ronaldo: aan het begin van z'n zevende seizoen al op gelijke hoogte, hahah.

30 september 2015 om 23:01

Ja tuurlijk heeft Raul grootste dingen gepresteerd, maar het was wel een pure spits en Ronaldo niet, dus miss maakt dat het nog wel knapper van Ronaldo. En daarbij geeft Ronaldo ook nog gwn assists he.

30 september 2015 om 23:04

Ronaldo speelt op zich als een spits. Als je alleen naar zijn goals kijkt zie je hoe vaak hij voor de doel staat. De meeste goals van hem bestaan daarom ook uit intikkers.

30 september 2015 om 23:08

Ja, daar heb je gelijk in. Maar niet iedereen maakt 35/40 intikkers per jaar, haha.

30 september 2015 om 23:14

Ronaldo is naar Real verhuisd midden in het tijdperk van Barca. Daarnaast zeggen prijzen niks over de kwaliteiten van een bepaalde speler, dan zou ik eerder naar individuele statistieken kijken, en daar is Ronaldo superieur aan Raul, by far!

1 oktober 2015 om 00:11

De eerste Ronaldo hater is weer aanwezig in de vorm van Solo. Ronaldo speelt niet als spits en zal dat ook nooit worden. Zijn loopacties richting het centrum zijn gewoon zo ontzettend goed dat hij altijd vrij komt.

30 september 2015 om 23:16

Lewa heeft miss geweldig gepresteerd afgelopen weken maar lewa is geen competie van cr7 haha dat is er maar 1 en dat is Messi. Naast deze 2 bazen zit er een grote gat voordat er aanvallers als ibra, neymat en suarez komen en daarna komen lewa en derest pas

30 september 2015 om 23:17

Robben behoort uiteraard bij het rijtje ibra en neymar wsl is hij de beste vd 3 zelfs

Hij heeft echt een neusje voor de goal. Hij blijft die panklare balletjes er maar intikken!

Wat een fenomeen. 323 doelpunten in 308 wedstrijden dat zijn echt ongelooflijke aantallen. Gaat zeker de 350 halen dit seizoen. Hopelijk kunnen we nog een paar jaar genieten van hem en messi want zonder messi zou het heel saai worden . Dan was ronaldo nu al zeker van de gouden schoen.(lewandowski is ook op dreef trouwens haha)

Dit real heeft me nog niet overtuigd dit seizoen. Tegen shaktar wonnen ze door fouten van de doelman en hadden ze de scheids wat mee. Tegen sporting 0-0 en malaga 0-0 met geluk gewonnen van Granada. Ookal mis je een aantal spelers het zijn wel degradanten. Gelukkig is navas echt een geweldige keeper hij heeft me echt verrast.

Benitez gaat denk ik niet slagen in madrid omdat hij toch heel verdedigd wilt spelen. Ze krijgen weliswaar niet veel doelpunten tegen maar ze scoren ook niet meer veel zeker als ronaldo zijn dag niet heeft.

Vreselijk slechte wedstrijd. Er was geen inspiratie, totaal geen pressie op de bal en we moeten echt is afstappen van het proberen om alles voetballend op te lossen. Op bepaalde momenten moet je de lange bal gewoon hanteren, uit dit soort situaties ontstonden vandaag twee erg grote mogelijkheden.

We staan op dit moment wel al met 1 been in de volgende ronde, ik kijk met vertrouwen de dubbele confrontatie met Madrid tegemoet. Eerst aankomende zondag aftroeven met Marseille, zij zitten in een gigantische dip maar le classique is altijd een wedstrijd opzich.

Ongelooflijk dat hij Raul evenaart, maar er zo'n 400 wedstrijden minder voor nodig heeft.. Wat een geweldenaar toch. Overigens cruisen Real en PSG tot nu toe wel makkelijk naar de volgende ronde.

Pfff ronaldo wat een geweldige speler,wat een fenomeen zeg.hij is echt een goalmachine.ik denk dat we bijna allemaal wel hopen dat spelers als ronaldo en messi blessurevrij blijven en geen enkele wedstrijd hoeven te missen.we leven in een tijdperk waarin we worden verwend door die twee.hopelijk keert messi dan ook snel terug.

Kan iemand mij vertellen hoe kovacic heeft gespeelt?

1 oktober 2015 om 08:30

Speelde een redelijk goeie wedstrijd, hield controle over het spel en probeerde modric z'n taak uit te voeren, af en toe wel paar slordigheden maar was zeer gretig om de bal terug te winnen.

Ik als Barca fan ben blij dat Real ook zijn plicht heeft gedaan in de CL voor mij de 2 beste clubs ter wereld met de leukste spelers ik heb niets met ploegen als PSG of City. Wat Ronaldo en Messi laten zien is niet menselijk dus wij als voetbal liefhebbers moeten dit koesteren

Altijd al gezegd. Veel beter dan Messi. Leeft er echt voor. Daarom ook altijd fit en Messi niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren