Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ronaldo maakt ongelukkige indruk op trainingen en wil vertrekken'

Laatste update:

De transfermarkt is nog anderhalve maand geopend en in deze periode zullen er ongetwijfeld nog heel wat geruchten over de toekomst van Cristiano Ronaldo verschijnen. De aanvaller is weer in training bij Real Madrid, maar volgens Ecodiario maakt de Portugees geen gelukkige indruk. Ronaldo zou de indruk wekken dat hij het plezier is verloren. Staat hij open voor een transfer?

/

De geruchten over ontevredenheid bij Ronaldo bestaan al langer. De aanvaller is teleurgesteld door de beslissing van Florentino Pérez om Carlo Ancelotti te vervangen door Rafael Benítez en toen laatstgenoemde Ronaldo deze week amicaal op de schouder wilde slaan bij een training, liet CR7 duidelijk merken dat hij hier (nog) niet van gediend was.

De dertigjarige aanvaller baalt ook van het vertrek van Iker Casillas en de manier waarop Sergio Ramos wordt behandeld, terwijl hij vorig seizoen al mopperde over een gebrek aan steun van de clubleiding, toen hij werd bekritiseerd na het vieren van zijn verjaardagsfeest na een ruime nederlaag tegen Atlético Madrid. Ronaldo is inmiddels weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen, en zal zaterdagochtend om 11.00 uur ook in de basis staan tegen AS Roma, maar hij zou niet langer gelukkig zijn bij de Spaanse recordkampioen.

Eind juni reageerde Ronaldo nog op de geruchten over een mogelijke transfer naar bijvoorbeeld Paris Saint-Germain. "Ik heb al een tijdje niet met de pers gesproken, maar maak voor nu een uitzondering", zei hij toen. "En dat doe ik alleen om te benadrukken dat het absoluut onzin is dat er sprake zou zijn van een conflict tussen mij en Real Madrid. Ik ben ontzettend gelukkig bij de beste club ter wereld en ben heel gefocust op het seizoen dat straks aanbreekt. Ik verwacht dat het zal overlopen van de successen. Ik herhaal nog maar eens: ik zit bij ’s werelds beste club en ik wil de grote prijzen weer winnen met Real Madrid. Ik ben diep teleurgesteld dat er zulke onzin wordt geschreven. Ik vraag alle media vriendelijk om eens te stoppen met dat soort berichten en me wat meer buiten beschouwing te laten. Real Madrid en ik hebben het goed met elkaar."

Denk je dat Cristiano Ronaldo gewoon bij Real Madrid zal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geloof er niks van. Hij blijft bij Real! En Ramos ook!

18 juli 2015 om 10:33

Inderdaad. Het is ook elk jaar hetzelfde, dan is Ronaldo weer ontevreden, vorig jaar zou Messi voor 250 miljoen vertrekken, en bij Ramos heb/had je nu ook weer al die geruchten. Ik wordt het eerlijk gezegd best wel zat, er komt toch nooit wat van die geruchten uit.

18 juli 2015 om 10:41

Dat heb je wanneer je geen prijzen wint he, messi was vorig jaar uit vorm en werd er meteen gesproken over een transfer. Dit jaar is messi weer in topvorm en zit ronaldo weer op de achtergrond en nu wilt ronaldo vertrekken.

18 juli 2015 om 15:49

Nounou iscodisco nu zit je weer verkeerd. Vaak genoeg komen er roddels uit. Alleen de grote namen niet

18 juli 2015 om 11:30

Ach komt van een filmpje die ze hadden geplaatst waarin ronaldo ze hesje op de grond gooide niets ergs. Mensen moeten ophouden met onzin te schrijven. Het is wel duidelijk dat messi en ronaldo nooit weg gaan hahahah

18 juli 2015 om 11:43

Dit gebeurd ieder jaar dus geen verassing

18 juli 2015 om 12:43

De media houd hiervan elk jaar het zelfde verhaal. Who is next zou je denken? Nu dat verzonnen gerucht van Ramos gedoofd is moeten ze een andere speler eruit pikken, en dat is Ronaldo net als elk jaar.

18 juli 2015 om 11:52

Hij heeft toch duidelijk gemaakt dat hij gelukkig is en wilt blijven. De media is echt zielig bezig inclusief VZ..

18 juli 2015 om 11:58

Maar ondertussen lees je die berichten wel die geplaatst worden door die zelfde media.

18 juli 2015 om 12:02

Je kunt niet zien welk artikel ik lees en welke ik niet op klik. Dit is eentje waar ik gewoon op reageer en niet lees.

18 juli 2015 om 12:17

Bekijk de foto's op de Facebook van Real Madrid. Ronaldo is alles behalve ongelukkig op de trainingen. Nu het nieuws over Ramos op een rustig pitje ligt, krijgen we dit....

Zag nog laast een filmpje waar Real Trainde en iedereen was met elkaar aan het lachen en dollen ... maarja Journalisten weten het altijd beter hea.NOT

18 juli 2015 om 10:55

Diezelfde journalisten zien waarschijnlijk, zo niet zeker, alle trainingen van real. Ik ben er zeker van dat jij die niet ziet. Alles zal wel worden opgeklopt ook daar ben ik vrij zeker van, maar ach dat is de tol van de roem

18 juli 2015 om 11:44

je ziet maar 5 min van de training en een journalist meestal de hele anderhalfuur.

Ronaldo is bijna topscoorder allertijden van Real Madrid die gaat echt niet weg voor hij die record heeft verbroken.

Waarom moet deze gerucht telkens weer tevoorschijn komen? Elk transferseizoen krijg je weer te horen dat Ronaldo zogenaamd ongelukkig is.

Dit is weer de grootste onzin ooit, Ronaldo blijft bij Real Madrid. De pers verzint echt van alles.

Is er ergens een filmpje van dat schouderklopje?

18 juli 2015 om 10:49

Ben ik ook wel benieuwd naar :-)

18 juli 2015 om 17:15

Die is er. Zoek op "rafa Benitez tries to get pally with Cristiano Ronaldo at training, CR unimpressed 2015"

Elk jaar komt dit terug. Dit gelooft niemand toch meer ?

18 juli 2015 om 11:01

Op een gegeven moment is het waar. Ronaldo blijft niet tot z'n 80e spelen bij real hoor. Is het niet jaar dan wel ergens volgend jaar of het jaar daarop.

18 juli 2015 om 15:58

Ja als je 5 jaar lang elke transferperiode dit roept, dan zal het op een bepaald moment wel gebeuren. Maar als dat journalistiek is dan is het toch triestig gesteld.

De journalisten ruiken bloed bij real en zorgen dat er chaos komt door dit soort bullshit de wereld in te sturen

18 juli 2015 om 12:02

Nou ja, Perez staat er ook niet goed op bij de fans + feit dat cassilias op deze manier is vertrokken. Tsja dan kan je als grootste club ter wereld wachten dat er veel geschreven gaat worden dat spelers etc. Ontevreden zijn. Helemaal in de transfer periodes.

Hij heeft het zelf pas nog ontkracht, maar dit soort geruchten doe je gewoon niets aan, altijd dezelfde onzin.

Storm in een glas waten. Bij Real maakt hij de meeste kans op de CL. Ook verdiend hij hier het meeste en wil hij waarschijnlijk eerst clubtopscorer aller tijden worden. Ongelukkig of niet, hij schiet ze er toch wel in zoals hij in het verleden bewezen heeft. Een transfer zou pas na komend seizoen interessant zijn als hij zijn laatste monstercontract kan tekenen en die topscorers titel binnen heeft.

18 juli 2015 om 11:13

Barca heeft 4 van de 10 CL gewonnen de afgelopen 10 jaar. Volgens mij maakt ie daar meer kans hoor ;-)

18 juli 2015 om 12:17

En Real heeft 1 van de 2 CL gewonnen in de afgelopen 2 jaar, dus maakt ie evenveel kans. Verder heeft Real hem in totaal 10x gewonnen en Barca maar 5x, dus een zinloze discussie dit waar ik helemaal niet op doel (beide clubs kunnen me gestolen worden).

Hoe graag ik hem ook zie vertrekken (voor de neutrale kijker is het een leuke verandering). Als hij naar PSG of United gaat maakt hij in mijn ogen gewoon minder kans dan wanneer hij bij Real zou blijven.

18 juli 2015 om 12:28

Dat slaat kant noch wal wat je nu zegt. We hebben het toch over Ronaldo's kans om NU de beker te winnen? Wat hebben die troffeeen uit de jaren 50 en 60 dan ermee te maken? Ajax heeft er ook 4 jaar maar weinig kans dat Ajax er nog 1 zal winnen. Barca daarintegen, wat ik al zei wint er de laatste 10 jaar 4. DUS daar heeft hij de grootste kans om de CL te winnen.

18 juli 2015 om 15:03

Wat probeer je nou duidelijk te maken? Ik kan er ook wel een domme statistiek van maken zoals jij doet met je laatste 10 jaar. Van de laatste 2 jaar heeft Real 50% van de trofeeën gewonnen en dat is ook een nutteloze statistiek. Succes in het verleden is geen garantie voor de toekomst blablabla. Dit jaar staan ze beide gewoon weer op 0 en die 2, 8 of 10 jaar daarvoor hebben er nauwelijks wat mee te maken.

Ik weet wel dat je ongelofelijk trots bent op Barca en dat op elke mogelijke manier wilt laten weten. Ik vind alleen die hele Spaanse competitie maar ruk en zowel de Barca als Real fans redelijk sneu in hun discussie 'wij zijn beter/groter/sterker/rijker/aanvallender dan onze buurman'. Populair gedrag en daarom zie ik Ronaldo ook graag vertrekken naar een serieuze competitie waar de clubs en fans fatsoenlijk met elkaar omgaan. Dit in plaats van de hele tijd dat vingertje te wijzen om maar beter voor de dag te komen dan hun grote concurrent. Een zinloze hobby waar de media en zelfs Nederlandse fans zich dagelijks mee bezig houden.

Oohh hij keek niet zo blij op een training!!!! Hij wil vast weg!!! Lazer op met dit soort zelf verzonnen "nieuwsberichten".

18 juli 2015 om 12:03

Volgens mij kijkt hij vaker niet blij dan wel blij

Ronaldo heeft al tot tweemaal toe op twitter geplaats dat hij gewoon bij Madrid blijft, en geen onzin van de media moet geloven.

Op een dag gaat Ronaldo weg... Hij wordt 31...

18 juli 2015 om 11:19

Ooit gaat hij weg ja! Kan het niveau zeker nog 4 jaar aan. Is een topsporter en weet wat zijn lichaam nodig heeft. Hij is een machine. Messi doet alles op talent. Dus denk eerder dat Ronaldo tot zijn 40e blijft spelen en Messi tot zijn 35e

als real ronaldo en sergio ook verkoopt word ik officiel barca supporter.

18 juli 2015 om 11:21

Hahahaha. Beter niet. Ben Barca fan. Maar als die 2 weggaan bij Real is de clasico minder leuk!

Wat een ongelofelijke onzin is dit weer. Hoevaak hebben we dit voorbij zien komen de afgelopen jaren.

Hoop dat hij naar Man Und gaat!

alweer 30 jaren oud.., gelukkig zijn we dan binnenkort van deze idioot af.
zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf, zeker een van de beste voetballers aller tijden.
Echter is het absoluut geen teamplayer, een ontzettend verwaand type en gewoon een naar ventje..
Mijn mening hé.. ben blij als we van deze Egotripper verlost zijn.. Het punt is dat hij het slechte voorbeeld geeft en dat soort gedrag legitimeert bij anderen..
Ik herhaal, zijn voetbalkwaliteiten staan buiten kijf..

Ik ben ervan overtuigd dat hij niet vertrekt tot hij all time topscorer van Real Madrid is.

Ronaldo vertrekt niet voordat hij Real Madrid haar all time topscorer is.

Natuurlijk vertrekt Ronaldo niet, onzin. Ik heb het zogenaamde schouderklopje gezien en ronaldo reageerde er amper op,niks mis mee. Wat een drama om niks weer. Ronaldo gaat dit seizoen gewoon weer knallen bij Real.

Hij vertrekt natuurlijk niet tot dat hij de topscorer aller tijden is bij Real Madrid, dacht dat hij nog 10 doelpunten tegoed heeft. En dit gerucht kom je elke transferperiode weer tegen, dit begint inmiddels wel vermoeiend te worden. Alsof er niets interessanter te vermelden is.

Is toch elk jaar zo, elk jaar komen er roddels dat Ronaldo zogenaamd zou willen vertrekken omdat dit aandacht trekt.. Ronaldo zal gewoon blijven en Ramos ook

PSG of hij blijft., simpel

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren