Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo maakt het verschil voor Juventus bij indrukwekkende rentree

Laatste update:

Juventus heeft zondagmiddag een 1-4 overwinning geboekt op Spezia. Cristiano Ronaldo kwam als invaller binnen de lijnen en bekroonde zijn rentree met twee doelpunten. Anders dan de uitslag doet vermoeden kwam de overwinning van het team van Andrea Pirlo niet geheel eenvoudig tot stand, want in de eerste helft hield de thuisploeg stand en stond het na 45 minuten voetballen 1-1.

Ronaldo was besmet met het coronavirus en stond daardoor weken aan de kant. Een basisplaats kwam nog te vroeg voor de pas herstelde Portugese aanvaller, die afgelopen woensdag tegen Barcelona (0-2) nog ontbrak in de wedstrijdselectie. Vanaf de kant zag hij hoe Juventus na een kwartier spelen op voorsprong kwam. Weston McKennie bleek niet zelfzuchtig en bood Álvaro Morata een niet te missen kans. Morata zag tegen Barcelona drie doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel en ook tegen Spezia was het weer raak. Tien minuten na zijn openingstreffer leek hij voor de 0-2 te tekenen na een lange rush, maar hij stond buitenspel en dus ging het feestje niet door.

?? 56' Invallen ? 59' Scoren ?? Cristiano Ronaldo 1 - Coronavirus 0

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 1 november 2020

Na een half uur spelen mocht Paolo Bartolomei ver komen van de Juventus-verdedigers. De middenvelder legde af op de inkomende Tommaso Pobega, die verrassend voor de 1-1 zorgde. Na rust zette Juventus aan en kwam Ronaldo binnen de lijnen als vervanger van Paulo Dybala. De Portugees stond pas een paar minuten op het veld toen hij scoorde. Na goed voorbereidend werk van Morata kon Ronaldo alleen af op de keeper: 1-2.

Deze Panenka van Ronaldo is héél vies! ??

Geplaatst door voetbalzone op Zondag 1 november 2020

Na de 1-3 van Rabiot was het opnieuw Ronaldo die scoorde. Juventus kreeg een strafschop cadeau na een lichte overtreding van Bartolomei. Ronaldo bleek zijn zelfvertrouwen nog niet verloren; hij nam plaats achter de bal en scoorde met een Panenka. In de slotfase kreeg la Vecchia Signora nog kansen op meer, maar Spezia bleef een grotere nederlaag bespaard. Door de overwinning komt Juventus op twaalf punten uit zes duels en staat het op de tweede plaats met een achterstand van vier punten op koploper AC Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ronaldo, wat een fenomeen. Tot Ronaldo erin kwam 1-1, na invalbeurt Ronaldo 1-4, met 2x Ronaldo. Ik zat net te denken; wat een bazen heeft de Serie A lopen qua spitsen; Lukaku,Ronaldo,Ibra,Dzeko, alle 4 grote Sterke spitsen en alle 4, in mindere mate Dzeko, enorme ego en willen DE man van de Serie A zijn. Wat is Serie A toch een heerlijk competitie!

1 november 2020 om 17:07

Dan heb je ook nog Immobile en Zapata als grote sterke spitsen. Wat een killers ook allemaal. hoe kan het dat we in de eredivisie niet gewoon veel meer van zulke spitsen zien. Gewoon raak schieten als het moet, niet moeilijk doen.

1 november 2020 om 17:13

Oja, zij ook natuurlijk, maar ik dacht nu puur aan mensen met een enorme bewijzingsdrang. Maar Immobille en Zapata zijn ook groot sterk en veel scorend. Belotti trouwens ook

1 november 2020 om 17:45

Die kunnen niet zo goed met de rug de na het doel spelen, iets wat in Nederland bijna een pre is voor een spits. Dat ie kan meevoetballen. Goalgetters worden gewoon niet gewaardeerd in NL,

1 november 2020 om 19:14

Je wilt toch niet beweren dat er in Nederland spitsen rondlopen die beter kunnen meevoetballen dan Ibra, Ronaldo, Lukaku en Dzeko?

1 november 2020 om 18:57

Heerlijk inderdaad, 10 jaar lang dezelfde kampioen. Farmer competitie. PL is wat leuker en weet je niet wat er gaat gebeuren.

Een aantal dingen worden steeds duidelijker. Ten eerste gaat Dybala banken voor Ronaldo en een in bloedvorm verkerende Morata. Daarnaast blijkt dat Arthur totaal niets toevoegd, hij verdedigd niet mee en speelt alleen maar achteruit. Dat is erg frusterend om te zien, omdat hij zeker de ruimte krijgt. Demiral speelt al een aantal wedstrijden op rij voetballend benedenpeil, aannames, passes het loopt allemaal niet. We hebben momenteel niets anders, maar ik hoop dat we hem vooral als slot op de deur gaan gebruiken in de toekomst. Nog liever heb ik dat hij het tegendeel bewijst en wereldtop wordt, maar ik ben er bangvoor. Belangrijke drie punten in ieder geval, forza Juve!

1 november 2020 om 17:09

Ik vind dat Arthur juist heel veel bijbrengt. De ploeg speelt gwn te laag altijd, dramatisch uitverdedigen van Demiral en Bonucci liggen aan de basis. Arthur eruit kiezen die pas zijn 2de match in de basis staat bij een ploeg die duidelijk zoekende is... Arthur laat zich zien, de andere spelers zijn quasi nooit aanspeelbaar, waar was bentancur heel de match? Juve wilt van achteruit uitvoetballen maar hebben een slager als Demiral die geen pas kan geven... Pirlo moet de ploeg 20-25meter hoger laten voetballen, meer pressie naar voren. Het is wachten op De Ligt, Dybala die zijn vorm vindt.

1 november 2020 om 17:12

Tja, scoren doet Demiral ook vrij weinig en assist geven ook zelden. Wat een slechte verdediger....

1 november 2020 om 17:13

Ik weet niet wat het met Dybala is, maar hij is toch even zijn vorm kwijt. Uiteraard moeizaam begin van het seizoen gehad met zijn blessure en maag/darm klachten maar ik hoop maar snel op betere vorm want dit is niet om aan te zien. Ik ben overigens nog niet overtuigd dat we goed spelen...heeft natuurlijk tijd nodig en dat gun ik Pirlo wel. Al mag het niet te lang duren gezien het drukke schema. Fino alla fine!

1 november 2020 om 17:24

Welke wedstrijd hebben jullie gezien vwb Demiral beste kenners? De beste jongen is een CV en geen spelmaker zoals jullie wellicht wel zullen weten. Zijn taak is om doelpunten tegen te houden en niet doelpunten of het spel te maken. Welke verkeerde aannames heeft hij vandaag gemaakt dan?? Bovendien komt deze jongen terug van een zware blessure dus overdrijf niet zo, tenzij jullie fanboys van De Ligt zijn natuurlijk .In dat geval neem ik mijn woorden terug.

1 november 2020 om 17:50

@hangover , dat kan zijn maar echte voetballiefhebber of clubfan dient imo objectief te zijn want als je andere dingen erbij haalt maak je jezelf belachelijk. VZ heeft meer leden zoals jou nodig trouwens want dat komt de kwaliteit van deze site alleen maar ten goede bro 🙏👍

1 november 2020 om 17:51

Ik ben gewoon een Italiaan en Juve fan hoor, geen voorkeur voor De Ligt of Demiral maar De Ligt is 5 klasses beter. Demiral, naast het feit dat hij geen bal recht kan spelen, verdedigt hij ook niet goed. Hij komt vaak te laat, harde overtredingen, tegen barca als een kleuter een rode kaart ontvangen... Als je een beetje Juve volgt zie je dat ze van achteruit willen voetballen maar zodra de bal bij demiral komt weet je dat de bal ofwel naar Bonucci gaat, verkeerd wordt ingespeeld of terug naar de keeper... De ligt heeft gewoon veel meer klasse in de opbouw, een topverdediger.

1 november 2020 om 17:58

5 klasse beter nog wel? Volgens mij ben jij helemaal geen Juve fan, of je bent het wel maar kijkt heel weinig... Demiral heeft wel vaker laten zien goed te kunnen spelen en zijn mannetje te staan, de Ligt heeft ook paar keer handbal gespeeld op de CV positie betekend toch niet dat hij drama is? Als je alleen maar op de foute dingen let dan de goede dingen ga je inderdaad denken dat de Ligt 5 klasse beter is.

1 november 2020 om 18:06

Ik ben ook een Italiaan en een Juve fan uit hart en nieren en vindt het de grootste onzin die jij zojuist hebt uitgekraamd. Niet elke verdediger moet een Ramos zijn om goed te zijn. Jaap Stam was ook voetballend niet de beste. Speelde wel bij ManU. Dat de Ligt beter kan opbouwen hoeven we niet over te discussiëren. Ik vind Demiral verdedigend wel veel meer brengen. Lekker bikkelhard zijn en op tijd een overtreding maken om de angst te creëren bij de tegenstander. Tja het is nog niet dr Demiral van een jaar geleden....vergeet niet dat naast de verschrikkelijke blessure hij heeft gehad ook bijna een seizoen niet heeft gespeeld. Tot slot gaat het er niet om wie beter is. Ik ben er van zeer overtuigd dat deze twee heren elkaars zwakten heel goed kunnen invullen en een koningskoppel zullen zijn in de toekomst.

1 november 2020 om 18:10

@luca ik ga hier geen discussie aan over Demiral/De Ligt met jou puur om het feit dat jij beweert dat MDL 5 klassen beter is. Daar houdt het op voor mij. Vind ze allebei wereldtop met verschillende style’s. Overigens, met de bal recht spelen bedoel je zeker te zeggen “de bal in de diepte spelen” niet? Ik raakte in de war, vergeef me omdat jouw benaming geen voetbalterm is.

1 november 2020 om 18:18

Je mag het onzin vinden hoor maar dan snap je niet goed hoe Pirlo wilt spelen. 1min tegen barca legt hij de bal panklaar voor de tegenstander om te scoren. Hij is erg onstabiel begonnen aan het seizoen, dat mag toch gezegd worden, snap niet dat jullie zo op jullie pik getrapt zijn. Je moet me voetbal niet uitleggen hoor, ik begrijp heel goed dat Demiral geen Ramos is, maar het mag voetballend echt wel wat meer zijn hoor en daarbij staat hij gewoon niet goed te verdedigen. Het zal heus wel betere in de toekomst eens de ploeg op elkaar ingespeeld is maar voorlopig één van de zwakke schakels. De Ligt is van uitzonderlijke klasse, geen schande hoor voor Demiral, die komt er ook wel.

1 november 2020 om 18:22

"Demiral speelt al een aantal wedstrijden op rij voetballend benedenpeil, aannames, passes het loopt allemaal niet. We hebben momenteel niets anders, maar ik hoop dat we hem vooral als slot op de deur gaan gebruiken in de toekomst. Nog liever heb ik dat hij het tegendeel bewijst en wereldtop wordt, maar ik ben er bangvoor" dit wordt door Bianconeri_ gezegd een aantal reacties voor me, hij ziet exact wat ik zie. Dus ik zeg niets geks en wij kijken elke match van Juve.

1 november 2020 om 18:29

Daar begint het weer....’de Ligt is van uitzonderlijke klasse’. Ze hebben beide kwaliteiten om uitstekende verdedigers te worden. Ze zullen pas ‘van uitzonderlijke klasse’ zijn als ze bijvoorbeeld hetgeen bereikt hebben wat een Ramos/ Chiellini heeft bereikt. Ze mogen beide de komende 10 jaar bewijzen of ze bij de Elite horen. Maar om je daar nu over kenbaar te maken laat wel echt zien dat je een fanboy bent. Een ramos of chielini maakt geen slippertje waarbij je team 3 doelpunten om de oren krijgt. Zie een van de eerste wedstrijden van 2019. Zij maken ook geen keer op keer hands. Dus om nou te spreken over een uitzonderlijk niveau. Ga ergens in een hoekje zitten en je diep lopen schamen.

1 november 2020 om 18:47

@basfemanaz & @locovato, volledig met jullie eens. Jullie beschrijven exact hoe ik er zelf ook over denk. Beiden hebben nog een lange weg te gaan en beiden hebben pluspunten en tekortkomingen zonder twijfel. Zoals Locovato hierboven aangeeft, als duo vullen ze elkaars tekortkomingen perfect aan. De 1 is een killer al la Pepe in wording en de ander is een stylist a la Ramos in wording. Juve is imo gezegend met beide heren en laten wij als liefhebber gewoon hopen dat onze positieve vooruitzichten jegens beiden zullen uitkomen zodat wij in de toekomst als liefhebber kunnen genieten van deze 2 toppers in wording.

Ongekend fenomeen. Elke competitie, elk jaar, elke keer weer is het raak. brilliant.

Morata verbaast me echt dit seizoen, wat hebben ze hem gegeven???

1 november 2020 om 17:11

Denk dat hij zich gewoon heel goed op zijn plaats voelt bij Juve. Hij is een gevoelig persoon, dus een goede omgeving is cruciaal voor hem. Hij mag wel werken aan zijn loopacties. In twee wedstrijden 4 buitengoals maken en 1 goal op het randje is wel erg veel. Alle buitenspelgoals zijn wel op het randje, sinds de var worden deze gewoon allemaal afgekeurd, terwijl hij er vroeger waarschijnlijk vaak mee weg kwam.

1 november 2020 om 17:23

Dat is prachtig om te zien, werd vaak als zondebok behandeld vooral in zijn tijd bij Chelsea.

1 november 2020 om 17:11

Een video waarin er uitleg wordt gegeven wat buitenspel is. Nee geintje, ben het met je eens. Hij doet het beter dan de meeste hadden verwacht.

1 november 2020 om 17:29

Dat zal hem vast goed doen😉
Nooit verwacht dat hij zo goed zou starten bij Juventus, had mijn twijfels over zijn transfer.

1 november 2020 om 19:05

Hij heeft het al een keer eerder bewezen bij Juventus, vandaar dat er aan Juve zijde Morata met open armen werd ontvangen, en ja zoals er al gezegd word hij staat iets te vaak buitenspel.

Hij heeft dus Corona gehad? Pff zullen het nooit weten maar heb me twijfels. En tsja hij vond zelf ook Bs. Maar wat een baas, komt even terug als wissel en meteen 2x scoren. Hij had Barca echt wel pijn gedaan. Toch wel mooi om te zien. De Serie A heeft toch een enorme boost gekregen met Ronaldo en Ibra. Geweldige spelers en nog steeds op hun leeftijd. Bizar!

1 november 2020 om 17:10

Klopt, was fake. Ronaldo had gewoon geen zin om de afgelopen wedstrijden te voetballen. Pffffff.

1 november 2020 om 17:13

Je kan ook gewoon een drager van de ziekte zijn zonder dat je er zelf wat van voelt. Daarom testen we ook.

1 november 2020 om 17:15

Nou denk niet dat Ronaldo vrijwillig 2 weken voetbal mist haha. Maar oh wat ben ik blij dat hij terug is. Komt er tenminste goed voetbal op de mat.

1 november 2020 om 18:15

Ik ga er niet vanuit dat dit soort testen vervalst zijn.

1 november 2020 om 18:19

Het gaat niet om of ze vervalst zijn maar luister eens naar huisarts Felix van der Wissel die op Hart van Nederland kwam, zie Youtube.

1 november 2020 om 19:02

Een random huisarts met een afwijkende mening als de standaard nemen voor wat waarheid is. Het kan verkeren zeg...

Jammer dat hij tegen Barca nog positief was, ik ben ervan overtuigd dat Juve zelfs had kunnen winnen met hem in de ploeg. Goed dat hij terug is natuurlijk. Hij is dit seizoen ondanks corona veel beter begonnen dan de afgelopen 2 jaar aan het seizoen. In nog geen 2 en een halve wedstrijd staat de teller al op 5.

1 november 2020 om 17:58

@marc dat zullen we zien in de return. Hoop dat hij er dan wel bij is. Want dan geen smoesjes meer

1 november 2020 om 18:43

Zeker niet, dat wordt een mooi duel. Ik wil overigens niet zeggen dat Juve zeker gewonnen had met Ronaldo, dat zou wel een makkelijke smoes zijn, maar ik zie Juve wel winnen met hem. Zijn impact is enorm, buiten hoe belangrijk hij is qua goals. Heb nu al zin in die return.

1 november 2020 om 19:40

Barca is slecht, maar dat Juve is nog veel erger man. Zit totaal geen lijn of iets in de ploeg. Het is puur en alleen Ronaldo. Laten we maar de return eens zien dan

Zijn eerste doelpunt deed me een beetje denken aan zijn goal tegen Schalke 04 in2014. Toen namens Real in ook een Oranje tenue, langs de keeper en dan afwerken. Toen die wegging zei ik altijd dat Real beter voetbal zou laten zien. Maar man wat mis ik hem in Madrid. Zijn honger voor goals mis je nu bij Real. Mocht Real niet de CL winnen (99%), dan gun ik het Ronaldo en Juve. Gefeliciteerd Juve fans met de overwinning.

Je kon Ronaldo impact direct zien toen hij op het veld kwam. De spelers werden direct wakker. Ik hoop echt dat Dybala zijn vorm herpakt. Het is een lang seizoen en Ronaldo zal dit niet alleen kunnen doen. Morata heeft het vandaag ook goed gedaan.

Een paar dagen geleden schreef ik onder een bericht over AC Milan nog dat ik de laatste tijd een patroon zie. Ik noemde daarbij Leão, Dalot, Diogo Jota, João Felix en Bruno Fernandes. En dan is er ook nog deze levende legende..... damn....

hopelijk krijgt hij nu geen Corona meer want hij heeft 4/5 wedstrijden gemist en dus 3-6 goals gemist.
ik zie hem graag topscoorder allertijden worden, voor zijn land heeft hij er nog maar 7 nodig

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren