Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo krijgt aangepast programma: ‘Dat is nodig om dit op te lossen’

Laatste update:

Hoewel Cristiano Ronaldo maandagavond beschikbaar is, als Real Madrid de Primera División voor eigen publiek opent tegen Córdoba, is de sterspeler volgens trainer Carlo Ancelotti nog niet helemaal de oude. Een aangepast programma moet ervoor zorgden dat de Portugees snel weer de oude is.

/

Als Ronaldo maandag meespeelt tegen Córdoba heeft hij een kleine week om zich voor te bereiden op de volgende competitiewedstrijd, zondag tegen Real Sociedad. “Er zullen wel wat lichte klachten en pijntjes zijn”, voorspelt Ancelotti in de Spaanse media, vooruitkijkend naar het duel in stadion Santiago Bernabéu. “Vorig seizoen had hij al wat last en tijdens de voorbereiding was hij nog niet op zijn best.”

“Hij heeft individuele trainingen gehad dat was nodig om dit op te lossen”, vervolgt de Italiaanse oefenmeester, die benadrukt dat Ronaldo nog altijd aan zijn fitheid moet werken. Toch zal de aanvaller vermoedelijk aan de aftrap verschijnen tegen Córdoba. “Daarna moeten we optimaal gebruikmaken van de komende week om hem specifieke oefeningen te laten doen, om zijn conditie te verbeteren.” Mocht de Portugese vedette inderdaad in actie komen maandag, dan betekent dit zijn 250e wedstrijd voor Real.

Denk je dat Cristiano Ronaldo snel weer op topniveau zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het gaat een mooi seizoen worden voor hem. Je zag dat hij tegen beide wedstrijden van Atletico niet fit was en tegen Sevilia ook niet ondanks 2 goals. Dit seizoen gaat hij vlammen hij is ten slotten de beste ter wereld en bewijst het elk jaar weer.

25 augustus 2014 om 12:26

Dat vind jij maar je hoeft t niet per se zo te zeggen. Messi en Ronaldo zijn gwn de beste en laten we daar van genieten elke week weer. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar messi maar kijk net zo graag naar real. Ben vooral benieuwd of james di Maria kan doen vergeten. Denk t eigenlijk niet

25 augustus 2014 om 12:31

Hmm is een mening jaa. Er zijn genoeg feiten waarom Ronaldo beter is maar btw, James moet nog de tijd krijgen om net zo belangrijk en goed te zijn als Di Maria maar James is ook jonger dus ik zie het wel gebeuren en mi Di Maria weg is kan Isco ook vaker spelen.

25 augustus 2014 om 12:43

Nee juist niet. De stats zeggrn dat Messi beter is...niet Ronaldo. Ik ben het echter wel met je eens!

25 augustus 2014 om 12:57

Noem die feiten dan eens ?

Overigens valt of iemand beter is of niet niet uit feiten te halen als doelpunten ofzo. Spelen beide op andere positie in ander elftal in andere rol...dit blijft subjectief en een discussie die we jaaaren blijven houden.

25 augustus 2014 om 12:59

Bij Messi spreken er meer in zijn voordeel. Maar het mag duidelijk zijn dat Ronaldo de laatste 2 jaar de betere was.

Als hij ook nu gewoon goed blijft presteren en Messi niet iets van het niveau van 2011/12 laat zien zie ik deze Gouden Bal ook naar Ronaldo gaan.

25 augustus 2014 om 13:25

Als je echt iets wil weten over feiten van Messi en CR7 dan moet je eens ''messi is impossible'' lezen op internet. Daarin wordt echt alle omgevingsfactoren zoals positie en in welk team spelen ze weggefilterd. Je gaat dan echt een heel groot verschil tussen die twee spelers zien.

25 augustus 2014 om 13:57

ja mooi he. Maar denkt maar niet dat Serginio dat leest, want dan ziet ie dat Ronaldo een geweldige voetballer is, maar Messi toch nog wat beter.

Gisteren zat hij nog heel hard in het barca-elche topic te roepen dat iemand niet steeds mocht zeggen dat messi de beste is. In elk willekeurig topic zegt hij dat ronaldo de beste is.

25 augustus 2014 om 13:01

Verliezen van psv en gelijk verstand verloren

Ik hoop dat die spoedig weer 100% fit is. Maar even serieus als die vanavond meedoet heeft die in 250 westrijden 252 goals dat is toch niet normaal..

25 augustus 2014 om 12:32

Geweldige statistieken. Is echt heel knap om zo lang zo consistent te zijn. Komt onder andere ook omdat hij amper blessures heeft gehad.

25 augustus 2014 om 12:36

Ja klopt dat is ook weer zo. Laten we hopen dat die weer fit word en ook dat Messi zijn vorm van gisterenavond aanhoud. Want dan gaan we de komende maanden weer genieten van de 2 beste van de wereld..

25 augustus 2014 om 12:47

Hij heeft een keer3 maanden eruitgelegen en vorig seizoen deed hij een paar wedstrijden niet mee

25 augustus 2014 om 12:59

Het zijn relatief kleine blessures, gelukkig nooit erge zoals Ronaldo.

Moet deze jongen wat rust gunnen maar dat wilt hij zelf niet. Hij heeft een te goede mentaliteit en wilt alles spelen ookal zijn het potjes waar het nergens om gaat.

Ze willen allemaal te graag dat hij speelt, hij zelf ook. Je moet oppassen met dit soort aanhoudende blessures, gewoon helemaal laten genezen en rust geven. Het is niet goed als hij na elk duel met een zak ijs moet zitten. Hopelijk voor hem werkt dit aangepaste programma.
Misschien moet de rfef een handje helpen en hem 10 wedstrijden schorsen voor die klappen tegen Godin. Kan hij in alle rust herstellen

25 augustus 2014 om 12:34

Ja ja jij bent de gene die niet wilt dat hij speelt Ronaldo is nu 50% en werkt nu naar de 100% door elke week goed te trainen en wedstrijden blijven spelen maar een Ronaldo op 50% scoort als nog 1/2 doelpunten per wedstrijd dat is gebleken maar een Ronaldo van 100 die scoort er dan weer 3 per wedstrijd hopelijk word hij snel 100%.

25 augustus 2014 om 12:39

Gast word je zelf niet moe van je spuitelf reacties? Gedraag je is een keer.

25 augustus 2014 om 12:58

Voor hem beter als hij dan zijn rust pakt toch?

25 augustus 2014 om 12:49

Is vergelijkbaar met Robben destijds. Er is 0% of 100% fit. Een tussenweg houdt in dat je altijd een terugval zal krijgen.

Ronaldo en rust, die lijken toch wel tegenpolen.

25 augustus 2014 om 13:22

Hoe raar het ook klinkt maar ik als ronaldo fan ben het helemaal met je eens als hij voordat geschorst zou worden zou het hem goed doen

Iedereen word ouder.. helaas Ronaldo ook. Nog 2 jaar bij Real en daarna hopelijk naar Italie of Frankrijk.

25 augustus 2014 om 12:36

Waar heb jij nou weer last van?
Ronaldo is pas 29 is nu misschien minder fit maar wint toch de ballon dor en straks die prijs van de uefa heeft net voor zijn club de super cup gewonnen en nog meer dingen dus wat je zegt slaat nergens op.

25 augustus 2014 om 12:59

Op je 31e ben je aan het aftakelen als voetballer. Over je top. Ik snap dat je je vriend graag verdedigt maar er is rond het WK al aangegeven dat deze jongen kapot gaat als hij blijft spelen. Rust moet hij hebben.

25 augustus 2014 om 14:19

Seedorf, Maldini, Zanetti, Cafu, Roberto Carlos. 5 namen van spelers die ver in hun 30+ jaren nog steeds een hoog niveau haalden. Totdat ze stopten haalden ze constant een hoog niveau, dus versleten na je 31e klopt geen rest van.

25 augustus 2014 om 14:41

hele andere spelers, die het vooral van hun inzicht en passing moesten hebben en niet van oa hun snelheid

buitenspelers zijn op jongere leeftijd af dan bv cv's, middenvelders met een fantastisch inzicht en passing of spitsen met een killersinstinct in de 16

25 augustus 2014 om 14:42

Jawel, je moet ook rekening houden met de positie en speelstijl van een speler.

Een verdediger of middenvelder die vrij weinig energie nodig heeft voor zijn spel kan dit erg lang doortrekken. Een enorme atleet zoals Ronaldo die veel snelheid, kracht en explosiviteit nodig heeft zal veel en veel minder goed zijn over enkele jaren.

Ik denk dat real van hem af wilt. Hij is zeker weten fantastisch geweest voor real en heeft laten zien dat hij een aardig balletje kan trappen. Nu is het tijd om andere talenten de kans te geven. Ronaldo brengt nu zeker weten nog geld in het laatje. Heb gehoord dat Groningen de voornaamste kandidaat is deze geweldenaar in te lijven. Cherry bewandeld de andere weg richting Madrid. Real betaald hierboven op nog eens 10 mil extra. Geweldig linker been deze cherry

Volgensmij als ik mij niet vergis had hij een blessure die tennisser Nadal 8mnd aan de kant hield.
En CR speelt na een paar maandjes al kan nooit goed zijn en is ook aardig te zien in zijn spel..
Hij moet gewoon goed rust nemen hoe vervelend hij dat vast zelf vind.

Geef Ronaldo gewoon zjjn rust. Hij moet gewoon fit zijn voor de testrijd tegen atletico over 4 weken en vooral 1.5 week later als ik in het stadion zit. Zou erg jammer zijn als hij niet speelt omdat hij maar risico's blijf nemen. .

25 augustus 2014 om 14:56

Ronaldo wilt meedoen omdat hij wilt scoren omdat Lionel dat gisteren ook deed. Simpel dat zie je aan de woorden van Carlo..

25 augustus 2014 om 14:58

Ronaldo wilt spelen, omdat hij altijd wilt spelen. Neem toch aan dat wanneer de technische staff nee zegt, Ancelotti het ook niet doet.

Jij wilt beweren dat wanneer Messi gisteren niet had gescoord, Ronaldo vanavond rust zou nemen?

25 augustus 2014 om 15:09

Ja dat denk ik.

Aan de woorden van Ancelotti zie je dat hij vandaag Ronaldo echt niet wou opstellen. Hij zegt zelf hij is niet 100% waarom stel je dan een speler op die niet 100% is? Juist ja omdat Ronaldo wilt spelen, en omdat Ronaldo wilt scoren. Wedden wanneer Ronaldo 2x scoort hij er af gaat?

Vervelend voor de fans maar toch ook goed voor ons stervelingen om te zien dat Ronaldo ook wel eens geblesseerd of niet fit is. Wat een voetbalmachine is deze man de laatste jaren geweest zeg! bijna onmenselijk.

Het is toch zo overduidelijk dat messi met veel voorsprong de beste is! Die doet alles op het gemak en hij verslaat nog altijd iedereen! Wie heeft er zijn land naar de finale van het wk gebracht ja messi ( hij was zelf niet op zijn top toen), ronaldo zie ik dat niet doen hoor! Die gaat alleen maar voor persoonlijk succes! Moest messi even hard werken als ronaldo dan was hij nog veel beter dan nu maar nu is hij al beter! Hij speelde gisteren anders ook wel een veelbelovende match voor dit seizoen!

25 augustus 2014 om 13:40

Je voegt wel veel toe aan het gesprek.

25 augustus 2014 om 14:16

Kan je dat verliefde gedoe ergens anders doen, ik als Real fan vind Messi een geweldige voetballer, omdat hij dat net als Ronaldo ook is. Nergens voor nodig om zo overdreven te gaan doen. Als jij Messi een betere voetballer vindt, prima!

25 augustus 2014 om 14:39

Ach houd je mond man. Neem een voorbeeld aan goede barcelonasupporters zoals Catalonia en Rodeduivelfans, die kunnen tenminste nog een beetje respect opbrengen en normaal reageren zonder te provoceren. Pff. Ik ga niet eens inhoudelijk op je bericht in, ik zie al wat voor kleur je bril is.

Geef Ronaldo nou eens gewoon zijn rust want met het elftal wat Real heeft kan hij gemist worden op dit moment want er zijn genoeg spelers die het kunnen.

Ben eens benieuwd vanavond. Zag net de stats van de laatste4 seizoenen en hij heeft in 3 seizoenen meer doelpunten gescoord als wedstrijden en heeft 1 jaar 1 op 1 gelopen, belachelijk goed. Messi is uit de startblokken geschoten gisteren en ik denk dat Ronaldo dit ook wil doen. Laten we hopen dat hij snel weer topfit is....en over de Ballon D'or. In de Bundesliga loopt ook nog een meneer Robben rond die wel duidelijk solliciteert naar deze prijs.

http://fivethirtyeight.com/features/lionel-messi-i...
Voor mensen die het eeuwig over statistieken tussen de beiden heren hebben!
Ik snap niet wat er zo moeilijk aan is om van beiden te kunnen genieten ondanks voorkeur
voor hun clubs. Ik ben meer een Messi fan maar kijk real puur omdat ik ook van Ronaldo kan
genieten!

Waarom zou je hem dan uberhaupt laten spelen vanavond.
Real heeft ook zonder Ronaldo een prima selectie die eenvoudig thuis van Cordoba kan winnen.

Zet Ronaldo een week lang aan dat speciale trainingsprogramma en zorg dat hij volgende week 100% fit is.
Er komen nog 65 wedstrijden dit seizoen.

25 augustus 2014 om 14:44

Ja als je met al die sterren nog niet kunt winnen van Cordoba dan klopt er iets niet.real moet ook zonder Ronaldo kunnen winnen van Cordoba.even volle gas en het staat zo 2-0.Het zou amateuristisch zijn als je geen fitte Ronaldo toch gaat opstellen terwijl er nog zoals jij zegt 65 wedstrijden te spelen zijn dit seizoen.gewoon rust pakken,terug 100% fit geraken en dan terug vlammen.een sporter moet als de beste weten dat je naar je lichaam moet luisteren.

25 augustus 2014 om 14:55

babymongo

Als Messi nou gisteren niet 2 keer scoorde dan zou Ronaldo 100% vandaag niet gespeeld hebben.

Je ziet duidelijk wat Ancelotti wilt zeggen, als een speler niet 100% fit is laat je hem toch gewoon niet meedoen.. maar nee Ronaldo wilt ondanks zijn blessure voorbij Messi komen. Zou me niet verbazen als hij vandaag een hattrick maakt.

26 augustus 2014 om 08:41

zo kinderachtig en narcistisch is toch zelfs Ronaldo niet.
Op je tenen staan op de groepsfoto om groter te lijken, heb je alleen jezelf mee.
In de rust je haar op nieuw doen....tja..zegt genoeg over jezelf.

Maar spelen in een onbelangrijke wedstrijd heb je alleen jezelf mee. Als de blessure had kunnen verergeren zou de coach hem ook nooit op moeten stellen.
Maar blijkbaar valt het mee met de blessure

25 augustus 2014 om 14:49

Door ouder te worden wordt je gevoeliger aan blessures.ik denk dat Ronaldo als die geen rust pakt voortdurend last gaat hebben van pijntjes en dat kan invloed hebben op zijn vorm.gewoon even rusten.voor Ronaldo blijkt rust pakken moeilijk voor hem,maar als die een goed seizoen wil draaien moet die maar op zijn tanden bijten.anders krijg je zo een seizoen als Messi gehad heeft.altijd te vroeg weer fit verklaren en telkens opnieuw in de lappenmand belanden.

Ronaldo is een narcistische zak, supporteren voor een club waar hij in speelt is zoals een lekker wijf beffen met een stinkkut

25 augustus 2014 om 15:10

Mag je dat wel zeggen of was dat jou laatste wens voordat je eeb ban krijgt? Vz niveau hier is nog lager dan een kleuter klas. Ik bid voor al deze mensen met demonen in zich dat God jullie zal behoeden en genezen..Amen+!

Een speler die niet 100% fit is moet gewoon niet worden opgesteld. Of dat nu Ronaldo, Rooney, Messi of Melvin Platje is. Een speler moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden. Zijn statistieken zijn ongekend en er staat een prachtig jubileum voor de deur. Je moet d'r echter toch niet aan denken dat hij in zijn 250e wedstrijd voor Real op halve kracht kan spelen of erger nog geblesseerd uitvalt. Ronaldo moet aan zichzelf denken en Real moet in het clubbelang denken. Cordoba zal ook zonder Ronaldo 3 punten gaan opleveren. Liever 1 a 2 wedstrijden verplicht rusten en de rest van het seizoen vlammen dan nu geforceerd de boot in gaan.

iedereen vergeet dat Ronaldo een LB is en Messi een SP dus bewijst Ronaldo toch ze klasse door zoveel goals te scoren. daarom is Ronaldo beter

25 augustus 2014 om 18:48

laatste 249 club-wedstrijden CR7 : 254 goals en 77 assists
laatste 249 club-wedstrijden Messi : 265 goals en 128 assists...........................

25 augustus 2014 om 20:40

ik zeg toch dat Ronaldo een LB welke LB scoort er nou zoveel van een SP word er verwacht dat hij scoort

Beter of niet beter? Gewoon anders! Wat een overeenkomt is dat beide fanaten alles willen spelen. Dit ten koste van alles bijna. Je leest goed dat Ancelotti zegt dat hij conditioneel niet top is. Dat is een risico voor je fitheid. Wat je dus ziet is dat CR helaas door niet goed echt de rust te pakken blijft kwakkelen. Spieren kunnen veel hebben maar hebben als ze te ver gescheurd zijn echt absolute rust nodig. Dat krijgen ze nu niet, ik hoop voor hem dat het over gaat zonder ergere consequenties maar ik heb een niet zo goed voorgevoel. Dat is idem geweest met Messi, blijven kwakkelen en te veel en te snel spelen. Met een welbekend resultaat!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren