Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo erkent: ‘Ik zou de komst van Messi uit mijn eigen zak betalen’

Laatste update:

Ronaldo hoopt dat Lionel Messi ooit het tenue van Fort Lauderdale Strikers, de Amerikaanse club waarvan hij mede-eigenaar is, om de schouders zal dragen. De Braziliaanse oud-aanvaller heeft er veel voor over om de sterspeler van Barcelona naar de Verenigde Staten te halen, ook al weet hij dat de kans klein is dat de Argentijn daadwerkelijk los te weken valt.

/

“Ik zou de komst van Messi uit mijn eigen zak betalen”, verzekerde Ronaldo, die in het seizoen 1996/97 voor Barcelona uitkwam, met een knipoog. Fort Lauderdale Strikers speelt op het tweede Amerikaanse niveau. Ronaldo voorziet mooie jaren voor zijn club. “The sky is the limit. Dit wordt een geweldige club. Waarom niet Messi? Waarom niet Cristiano Ronaldo?”

“Over een paar jaar zal het allemaal mogelijk zijn”, verzekerde Ronaldo, die zelf een paar weken geleden uitsloot dat hij zijn comeback gaat maken. “Amerika is na China de snelst groeiende voetbalnatie. Veel bekende spelers zullen hierheen willen komen. Het leven is goed in Zuid-Florida. Wie wil hier nou niet wonen en spelen?”

Denk jij dat Lionel Messi of Cristiano Ronaldo ooit in Amerika gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik dacht even.... nee? Maar het bleek om Ronaldo Fenomeno te gaan haha.

5 april 2015 om 09:46

Ik dacht ook aan Cristiano.

5 april 2015 om 10:04

Iedereen volgens mij. xd
Ik dacht het ook.

5 april 2015 om 16:09

Ik het zelfde Ronaldo maar toen zag ik die foto die is dik geworden zeg.
Zal deze Ronaldo nog zoveel geld over hebben????

5 april 2015 om 09:32

Als je daarvan al moe wordt...

5 april 2015 om 09:34

Hoezo misleidend? Ik vond dit wel een leuke titel.

5 april 2015 om 09:48

Er staat wel een Spaans vlaggetje bij ipv een vlag van de VS. Ik denk dat dit een bewussie is

5 april 2015 om 09:59

Misschien omdat ze geen USA vlag gebruiken bij voetbalzone? Denk ik hoor, want meeste voetbalnieuws gaat namelijk over Europa. Los daarvan speelt Messi in Spanje dus zo offtopic is Spanje niet

5 april 2015 om 10:01

Maar het nieuws komt vanuit amerika dus zou wel logischer zijn.

5 april 2015 om 10:02

En daarbij wordt de amerikaanse vlag wel degelijk gebruikt

5 april 2015 om 10:03

De USA vlag gebruiken ze wel op voetbalzone.
is gewoon slim bedacht van VZ .. denk trouwens niet dat Messi nog naar de VS zou gaan Argentinie of Barcelona daar ligt z'n toekomst denk ik.

Hehe lekker bezig VZ . Ik dacht bij mezelf "het zal toch niet!?" Maar ook aan het aantal reacties was het te leiden dat het niet om Cristiano ging. Anders zou het aantal reacties maal drie zijn geweest denk ik.

5 april 2015 om 10:22

Hoezo misleidend want hij is de enige en de echte Rinaldo hoor.

5 april 2015 om 11:37

Wat is dit nou weer voor reactie, daar gaat het toch niet om? Cristiano Ronaldo wordt vaak ook gewoon Ronaldo genoemd dus het is wel degelijk misleidend. De Braziliaanse Ronaldo komt veel minder vaak voor in de media dan Cristiano

5 april 2015 om 11:55

Hoe moet je de orginele Ronaldo noemen dan? Wat een gezeik man

5 april 2015 om 12:03

dat zorgt inderdaad voor dit soort situaties, wellicht El Fenomeno? Maar iedereen denk bij zo'n titel natuurlijk meteen aan Cristiano. vz schuwt interessante titels in ieder geval niet...

De enige echte Ronaldo. Topper! Denk overigens dat men alleen die richting op verkast als men in de nadagen van hun carrière zit.

Als een legende zo over Messi praat zegt genoeg dat hij Koning is van voetbalwereld!

5 april 2015 om 10:32

Als hij dat kan betalen heeft hij zelfs nu nog genoeg geld

Clickbait, clickbait, geld boven betrouwbare journalistiek.

5 april 2015 om 10:43

Wat in dit artikel klopt dan niet?

5 april 2015 om 14:13

Hoofdonderwerp is de Braziliaanse Ronaldo en een Amerikaanse club. Alle andere keren staat er dan ook een Braziliaanse of Amerikaanse vlag erbij. Nu met Messi opeens Spaanse en Barca logo.

Heerlijk misleidend maar wel op een goede manier. Fenomeno zal best wel eens gelijk kunnen hebben. Amerika en China zijn de snelst groeiende voetbalnaties. Als je al ziet hoeveel van die jongens op een hogere leeftijd naar een van deze landen vertrekken, zie ik Messi en Ronaldo daar nog wel een keer spelen. En inderdaad, Florida is geen straf

Als mensen deze titel al misleidend vinden zegt het veel over het iq van deze mensen en hoe makelijk beïnvloedbaar ze zijn.

On: zie Messi niet naar de vs gaan. Barça en daar Boca, dat is het

Ik schrok me rot toen ik gisteravond Giovinco in de basis zag staan bij Toronto.
Pas 28 jr dus waarom zou messi niet willen over enkele jaren.
Hij heeft alles immers al gewonnen.

5 april 2015 om 13:33

Ik heb recente foto gezien van ronaldo...hij is aardig afgevallen....

Voetbal is inderdaad aan het groeien in de V.s. Het krijgt echt veel meer aandacht en het niveau van de competitie is niet slecht. Ik zie Messi of CR7 op hun 34-35e wel in Amerika spelen, waarom niet?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren