Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo erkent aanpassing: 'Dat doe ik echt niet voor de foto's!'

Laatste update:

Cristiano Ronaldo nadert het einde van zijn imposante carrière. De 33-jarige aanvaller van Real Madrid heeft in de loop der jaren de prijzen aaneengeregen, zowel individueel als in clubverband. De Portugees international erkent in gesprek met Joltter van Unisport dat zijn stijl in de loop der jaren is veranderd, mede door een inzicht dat Ronaldo kreeg.

“Natuurlijk heb ik mijn stijl veranderd. Tijdens mijn periode bij Manchester United was ik meer een vleugelaanvaller: dribbelen, voorzetten geven, je kent het wel. Toen ik naar Spanje ging, zag ik de goal steeds vaker voor me. Ik ging scoren en scoren en scoren en dacht toen: wow, ik geniet van doelpunten maken! De ploeg is het belangrijkste natuurlijk, maar ik houd van scoren.”

“Ik doe soms nog steeds overstapjes en dergelijke. Maar je moet weten dat dingen veranderen naarmate de tijd verstrijkt. Met mijn leeftijd betekent het niet dat je niet meer kan dribbelen. Dat kan ik nog steeds. Maar ik realiseerde me zes of zeven jaar geleden dat het belangrijkste is om de wedstrijd te winnen, om het team te helpen en dus om doelpunten te maken.”

Ronaldo vertelt dat hij al snel begreep dat hij aan zijn lichaam moest werken: “Toen ik twaalf jaar oud was, begon ik met een programma in de gym. Eerst voor de lol. Toen zag ik dat ik me ontwikkelde, dat ik meer spieren kreeg. Ik heb goede genen, maar als je niet werkt, stellen je genen niets voor. Naar de gym gaan doe ik echt niet voor de foto’s! Ik doe het puur voor de sport. Ik weet dat het me een betere speler maakt.”

Verwacht jij dat Cristiano Ronaldo zijn carrière afsluit bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voordat ik het las dacht ik dat het ging om het feit dat ie altijd op zn tenen gaat staan voor de wedstrijd bij de teamfoto, ik dacht nu komt het hoor: dat doe ik om mn kuiten warm te laten lopen voor de wedstrijd!

10 juni 2018 om 10:18

Je zal jezelf maar zo geweldig vinden als Ronaldo zichzelf. Mooi leven heb je dan

10 juni 2018 om 12:54

Ja inderdaad. Die man heeft het goed boor elkaar

10 juni 2018 om 10:28

Je snapt en beseft hopelijk toch zelf wel dat je helemaal off topic gaat en over iets praat wat jaren geleden is gebeurt en daarover niks is gezegd geweest maar blijkbaar denk jij daar nog aan en wil je er een onderwerp over starten, best zielig. On: Ronaldo is bewust een ander voetballer geworden ja, als hij het nog steeds van zijn dribbels moest hebben dan was Ronaldo op en speelde hij in VS of China maar Ronaldo ontwikkelde zich tot een doelpuntenmachine en hier maakt hij gebruik van, hij zal blijven scoren mits hij de juiste aanvoer krijgt.

10 juni 2018 om 10:40

Haha medal hij zit maar wat aan te klooien, laat je niet kennen! Dit soort responds werken gewoon op vz kennelijk 🤣 Ik dacht dat het erover ging dat hij opeens weer zijn kapsel heeft veranderd, zag ik gister op instagram.

10 juni 2018 om 10:48

Jaren geleden? Off topic? Vorig jaar nog bij de CL finale en volgens mij dit jaar ook nog. Het is niet off topic, het is on topic want ik reageer direct op de titel. Snap niet dat je zo op je teentjes getrapt ben hierdoor. Je doet nu net alsof ik iets over een familielied van je gezegd heb? Maar zo zie ik je wel vaker in de verdeging schieten bij mijn opmerken, dus ik neem het maar weer met een korrel zout.

10 juni 2018 om 10:51

Zo off-topic is het niet om iets anders bij de titel (èn het artikel) te denken. Ik liet ook even vooraf mijn fantasie gaan over wat Ronaldo met “ik doe het niet voor de foto’s” bedoelde. Het had zomaar een antwoord: op waarom het op de tenen staan, zijn kapsels of zijn King Kong imitaties kunnen zijn.

Niks zielig of off-topic aan om het daar over te hebben, gezien de strekking van de titel en het artikel.

Ronaldo is gewoon uitermate vol van zijn goedgetrainde postuur en zijn eigen hoofd en vertoont uitgesproken narcistische trekjes.

Hij kan wel beweren dat hij zijn torso niet voor de camera’s heeft gebouwd en enkel voor de sport, maar zijn opgeblazen spieren en ontblote sixpacks tonen na doelpunten en het meermaals op de tenen staan bij elftalfoto’s, verraad een ander verhaal.

Hoe vervelend dat ook is om te horen voor de CR7-fanboys, wanneer anderen daaraan refereren.

10 juni 2018 om 11:26

Ik snap echt niet waarom je zo defensief reageert. Dat is namelijk ook het eerste wat ik dacht, maar in een flits kwam zijn interview weer voorbij in mijn hoofd die ik gister of eergister keek. Voor de rest zie ik niks negatiefs of cynisch in Naku zijn reactie.

10 juni 2018 om 11:27

Zo kan je de fanboys iig wel onderscheiden, doe toch ff normaal man.

10 juni 2018 om 12:36

Ik zal mijzelf nooit onder de noemer fan laten vallen, laat staan een Ronaldo fanboy. Vroeger had ik een diepe aversie tegen zijn trekjes en dergelijken. Maar door de jaren heen is mijn respect voor ronaldo wel onwijs gegroeid. Wat die jongen voor elkaar heeft gekregen. Op het wk na, alles gewonnen wat er winnen viel. Hij viel al op bij het EK in Portugal en het is bizar dat een bepaalde speler zo lang aan de top kan staan als dat hij doet. Zijn manier van voetballen is van frivool naar zeer effectief gegaan en daar neem ik echt mijn petje voor af, ondanks zijn narcistische trekjes. Wat hij laat zien wordt zelden door een speler vertoont en ik denk dat zelfs de mensen met de diepste haat hem zullen missen wanneer hij niet meer op de velden rondloopt. Nogmaals, ik ben geen fan, en zal dat ook niet worden. Maar ik heb er wel respect voor.

10 juni 2018 om 11:19

"Ronaldo erkent aanpassing" ik dacht nu komt het. Hij geeft plastische chirurgie toe.

Eigenlijk bizar dat die vent 33 is en voor mijn gevoel een vrij matig seizoen heeft gedraaid en dan nog 44 goals in 44 wedstrijden maakt. Ongekend natuurlijk. Het beste is er af, maar het blijft zo'n belachelijk goede speler. Hopelijk kan hij ook dit WK een aantal mooie dingen met Portugal laten zien. Je wilt gewoon immers dat op zo'n toernooi de beste spelers hun beste niveau halen.

10 juni 2018 om 10:26

Het jammere is dat Portugal vooral op het ek echt met zeer matig voetbal uiteindelijk de titel heeft gepakt. Ik hoop zeker dat de beste spelers zich laten zien, maar ook dat het voetbal zelf van hoog niveau is. Zo'n Duitsland dat bijvoorbeeld Brazilië van de mat speelde 4 jaar geleden, was een echte teamprestatie. Nu is dat zeer uitzonderlijk, maar als Portugal zo wint met een ontketende Ronaldo, gun ik ze de titel van harte. Zoals 2 jaar geleden totaal niet en heb zodoende afgunst gekregen tegen dat team.

10 juni 2018 om 11:27

Sorry maar dat is toch niet waar. We spelen alle ploegen van de mat in de 1e ronde. En kijk de statistieken er maar op na, we hebben van alle ploegen het meeste balbezit, meeste schoten tussen de palen en minste schoten tegen. Elk schot op het doel werd aangeraakt of er gebeurde iets geks waardoor die bal er steeds in plofte. Kroatië en Polen hebben we gewoon goed gespeeld zonder echte problemen. Wales gewonnen en daarna het thuisland verslagen in een gelijkopgaande finale. Kijk die wedstrijd nog maar eens terug. Ee raken ook nog een aantal keer het aluminium. We waren zeker niet zwak maar we waren ook niet de beste ploeg. Geluk gehad misschien met de loting. En dat de nummer 3 uit se poule doorging ja maar als je eens goed kijkt zie je ook dat het geen toeval was. Er was ook een genaratiewisseling gaande waardoor een goede mix van jongere en oudere spelers ontstond. We zijn nu ook echt sterker dan toen. Maar weet je het is bijna onmogelijk om Nederlanders Portugal te laten waarderen. We hebben maar 10 miljoen inwoners en zijn een arm land maar het is ons toch gelukt.

10 juni 2018 om 12:40

Ik heb wel respect voor de Portugezen. Ze weten toch altijd weer een leuke ploeg op de been te brengen ondanks het aantal inwoners dat ze hebben. Ze presteren overal net iets minder dan Nederland maar doen het toch altijd leuk met het materiaal dat ze hebben.

10 juni 2018 om 12:56

Ik ben aan het juichen voor jullie dit wk hoor! Prachtig labd en prachtig elftal. Ik was in de algarve streek na het EK en de sfeer was echt fantastisch

10 juni 2018 om 10:26

Klopt het trouwens dat ie diverse plastische dingen aan zn face heeft laten veranderen ?
hij ziet er namelijk de laatste tijd uit alsof ie altijd verwondert kijkt,zoals Ronald de Boer.
en zn haren. heeft ie nou een toupetje ?

10 juni 2018 om 10:31

Hij heeft zijn tanden in zijn periode bij United gefixt, hij doet waarschijnlijk hier en daar een botox in zijn gezicht wat tegenwoordig ‘normaal’ is, maar zijn kapsel is toch echt wel zijn echt haar, daar is geen haarwerk of transplantie van spraken.

10 juni 2018 om 11:39

Het beste eraf..... je realiseert je dat hij 1 op 1 loopt. Weer de cl gewonnen waar hij een heel groot aandeel in had. Weer topscorer van de cl, weer superbelangrijk voor Portugal wat kan hij nog meer doen vraag ik mr af. Met welke maatstaf vergelijk je hem als het beste eraf is? Ik ken maar 1 voetballer die deze statistieken kan bijbenen en dat is de andere absolute grootheid de heer Messi. Ik vond salah dit jaar sterk maar kan hij dat volhouden?

10 juni 2018 om 13:39

Hoe de fuck kan het beste eraf zijn met zulke statistieken?? Even eerlijk. Hij heeft cijfers die een 27 jarige op zijn top nooit zal bereiken...

Geef hem dit jaar de zesde gouden bal voor zijn prestaties in de Champions Leage. En laat hem vertrekken naar China of Amerika. Op je hoogte punt stoppen zoals Zidane. Dan zullen je altijd herinnert worden als een ster. Want we weten allemaal dat het vanaf nu alleen minder gaat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren