Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronaldo en Fofana helpen Al-Nassr met heerlijke goals aan halvefinaleplaats

Laatste update:

Cristiano Ronaldo heeft zich andermaal laten gelden bij Al-Nassr. In de kwartfinale van de Arab Club Champions Cup tegen Raja Casablanca opende de Portugees de score met een fraai schot. De Saudi's liepen snel weg bij de Marokkanen, want nog voor voor de 40ste minuut stond het 0-3. De snelle aansluitingstreffer van Raja, een eigen doelpunt, zorgde niet voor een comeback: 1-3. Zomeraankopen Sadio Mané, Marcelo Brozovic, Seko Fofana en Alex Telles stonden in de basis.

Bijzonderheden
Ronaldo was donderdag nog van grote waarde door zijn club in de wedstrijd tegen Zamalek vlak voor tijd voor uitschakeling te behoeden. Zondag volgde de kwartfinale tegen Raja, dat in de eerste helft niets te vertellen had. Allereerst opende Ronaldo de score door vanaf randje zestien met zijn mindere linker kiezelhard uit te halen: 0-1. De tweede treffer volgde tien minuten later. Sultan Al Ghannam ontsnapte aan de buitenspelval en haalde feilloos uit richting de verre hoek: 0-2. De 0-3 kwam op naam van Seko Fofana. De Ivoriaan sprong hoger dan iedereen en zorgde met een uiterst fraaie kopbal voor de derde Saudische treffer. Abdullah Madu zorgde met een sliding onbedoeld voor de 1-3, maar dat deerde de Al-Nassr niet. De ploeg van trainer Luis Castro neemt het woensdag in de halve finale op tegen het Irakese Al-Shorta.

Zamalek - Al-Nassr 1-3
19' 0-1 Cristiano Ronaldo (assist: Anderson Talisca)
29' 0-2 Sultan Al Ghannam (assist: Abdullah Al Khaibari)
38' 0-3 Seko Fofana (assist: Alex Telles)
41' 1-3 Abdullah Madu (eigen doelpunt)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan is Al Nassr nu toch de favoriet voor de eindzege? Ik volg het Arabische voetbal helemaal niet maar de andere 3 halve finalisten moeten toch te pakken zijn? Kampioen van Irak en 2 ploegen die geen kampioen werden in SA en VAE.

7 augustus 2023 om 00:04

klopt hoorde ook dat ze de marokkaanse topclubs wydad casablanca en raja casablanca wilden kopen maar dat werd uiteindelijk geweigerd

7 augustus 2023 om 16:41

had het vorige week gehoord op het nieuws maar ze zijn er financieel niet uitgekomen of wilden de club helemaal niet verkopen wat ik wel weet is dat de begroting van zowel raja casablanca en wydad casablanca ongeveer 30 of 40 miljoen is dat kan je niet vergelijken met een club die miljoenen begroting heeft ondanks dat wisten ze vaak van grotere clubs te winnen zowel in afrika als op de fifa worldcup voor clubteams

6 augustus 2023 om 21:10

al nassr werd ook geen kampioen, en al Hilal heeft een gelijkwaardige selectie. Schat de kansen even hoog in.

6 augustus 2023 om 22:09

Al Hilal heeft ook wel aardig wat grote namen rondlopen inmiddels toch, die wonnen ook vrij eenvoudig van Al Ittihad (en die werden wel kampioen vorig jaar). Die lijken me ook nog wel een kanshebber voor de eindzege, al heeft Al Nassr nu met Mane er ook nog eens bij wel heel veel grote namen rondlopen ja.

7 augustus 2023 om 09:28

Bij Al Hilal schijnt João Félix erbij te komen. Tot zover de carrière van dit talent.

Al Nassr speelde prima, hartstikke leuk en goed elftal zo met die Europese aanvullingen. Gaat er een hoop maken Ronaldo komend seizoen, aan de aanvoer zal het zeker niet liggen.

Ik volg de wedstrijden totaal niet maar afentoe zo'n stukje lezen en de goals mee pakken . Is altijd leuk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren