Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ronald Koeman wil Paris Saint-Germain in januari niet versterken’

Laatste update:

Barcelona wil niet meewerken aan een winters vertrek van Riqui Puig naar de Ligue 1, zo verzekert Mundo Deportivo maandag. Volgens de krant ziet Paris Saint-Germain de komst van de getalenteerde middenvelder wel zitten. PSG is uit op een huurdeal, maar manager Ronald Koeman ziet het niet zitten om een concurrent in de Champions League sterker te maken, zo klinkt het.

Puig hoeft onder Koeman niet op veel speeltijd te rekenen. De 21-jarige spelmaker deed op zaterdag 17 oktober vier minuten mee in de uitwedstrijd tegen Getafe (1-0 nederlaag), maar kwam verder niet in actie in de competitie. In de zomer kreeg de jeugdexponent van Koeman al te horen dat er dit seizoen weinig perspectief was. In september schreef Mundo Deportivo dat Barcelona hoopte Puig aan Ajax te kunnen verhuren, maar zelf gaf hij de voorkeur aan een langer verblijf in het Camp Nou.

Puig, die concurrentie heeft van spelers als Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Miralem Pjanic en Sergi Roberto, beschikt over een aflopend contract bij Barcelona. Als hij niet spoedig bijtekent, is hij vanaf januari vrij om te onderhandelen met geïnteresseerde clubs. De drievoudig international van Spanje Onder-21 wordt al jarenlang gezien als een groot talent bij Barcelona, maar zou dus transfervrij kunnen vertrekken als Koeman hem niet meer speeltijd biedt.

Een tijdelijk vertrek naar PSG ziet de oefenmeester echter niet zitten. Het is onduidelijk hoe Koeman aankijkt tegen een verhuur naar een andere club, die waarschijnlijk niet met Barcelona zal concurreren om de eindzege in de Champions League. Zo meldde Record vorige maand dat ook FC Porto interesse had in de komst van Puig. Afgelopen seizoen kwam de jongeling nog elf keer in actie in LaLiga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het zou de positie van Koeman geen goed doen als Puig vertrekt. Van wat ik begrepen heb, wordt Puig gewaardeerd door de supporters. Als ik Koeman was zou ik er alles aan doen om Puig te laten renderen bij Barcelona!

Dan gaat hij naar Engeland en haalt Barca hem terug voor € 40 mln Advocaat doet het slimmer. hij kweekt goodwill door een hulpje erbij te halen die vroeger gewaardeerd werd in Rotterdam. Koeman moet ook aan zijn imago gaan werken. Spanje is Nederland niet

26 oktober 2020 om 14:11

Laat John de Wolf niet horen dat je hem kwalificeert als "een hulpje"

Hahahhahahaha! PSG is helemaal geen serieuze concurrent van Barça. Daarvoor moeten we een serieuze kandidaat zijn en dat zijn wij niet.

26 oktober 2020 om 14:58

Is PSG op het moment ook niet. Die waren vorig seizoen tot aan de break heel goed. Daarna geen Franse competitie meer, beker nog net gewonnen, maar kansloos in de CL. En nu ook als een natte krant aan de Ligue 1 en Champions League begonnen...

26 oktober 2020 om 15:07

Kansloos in de CL?

26 oktober 2020 om 15:10

@deem: stop maar met jezelf voor gek te zetten, een finaleplaats in de CL is niet bepaald kansloos. Treurige reactie

26 oktober 2020 om 15:45

Kansloos? Ik vond dat ze zelfs meer en betere kansen dan Bayern bijeen voetbalden, maar Manuel Neuer -half mens, half octopus- stond eens te meer pal.

Puig is één van de weinige laatste pareltjes uit La Masia op dit moment (ja, ook Ansu Fati, wees maar niet bang).
Die laten ze toch niet transfervrij vertrekken. Ik denk dat wanneer Koeman hem geen minuten geeft, maar Barca hem toch nog een aanbieding doet, hij alsnog gaat bijtekenen. Het gaat hem niet om het geld. Hij wilt gewoon het liefst in Barcelona 1 spelen en dat hij dan een aardige cent bijverdient, is mooi meegenomen.

Bij Puig heb ik echt het gevoel dat hij koste wat kost wilt slagen bij Barca 1.

En al met al hoop ik ook dat wij hem meer te zien krijgen. Samen met Frenkie op één middenveld en een 10 ervoor. Zou genieten zijn!

Deze opstelling zou ik echt top vinden. Ik weet niet of je verdedigend dan iets te kwetsbaar bent. Maar Busquets is ook zo traag als maar kan tegenwoordig en geeft ook constant verkeerde passes. Dat is eigenlijk de enige verandering die je dan aanbrengt.

Wellicht nog Pjanic ipv Puig. Eventueel Griezmann ipv Coutinho (omdat die nu niet fit is).

Ter Stegen
Dest
Pique
Lenglet
Alba
Puig
de Jong
Dembele
Coutinho
Fati
Messi
26 oktober 2020 om 15:20

Ik vind het een heerlijke opstelling, bedoel kwetsbaarder dan nu kan het zowat niet. Je ruilt een trage busquets in die geen meter extra doet voor een middenveld die jong en gretig is. Puig maakt altijd zo veel meters en zet altijd druk naar voren. Denk dat je er zelf op vooruit gaat. Ik hoop echt dat barca wel een verdediger kan halen want Pique en Lenglet kunnen echt niet met zn 2. Busquets er nog bij en je hebt zo'n kwetsbare as. Zie echter koeman niet zo spelen, die zal nooit busquets laten banken en als die dat doet dan is het voor Pjanic.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren