Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald Koeman heeft Luis Suárez niet nodig voor eerste wedstrijd

Laatste update:

Ronald Koeman staat zaterdagavond voor de eerste keer langs de lijn als trainer van Barcelona in tijdens de oefenwedstrijd tegen Gimnàstic de Tarragona en de oefenmeester zal tijdens dat duel geen beroep doen op Luis Suárez. De routinier wordt al langere tijd in verband gebracht met een vertrek en maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Suárez heeft van Koeman te horen gekregen dat hij mag vertrekken, al is dit volgens berichtgeving van RAC1 die eerder op de zaterdag naar buiten kwam meer een keuze geweest van de club dan van de trainer. De coach heeft desondanks zaterdag geen plek voor Suárez, die naar verluidt een groot deel van de trainingen individueel moet invullen.

RAC1 schijnt ander licht op rol Koeman: ‘De club wil juist niet met je verder’

Het Catalaanse RAC1 meldde eerder op de zaterdag nog dat Luis Suárez wat Ronald Koeman betreft niet per se hoeft te vertrekkenLees artikel

Naast de Uruguayaan is er ook geen plek voor Arturo Vidal in de wedstrijdselectie. De Chileen is zo goed als rond met Internazionale wat betreft een transfer en hij wacht nu op de definitieve afwikkeling van de deal. Lionel Messi is wel van de partij: de sterspeler sloot zich begin deze week na het afwikkelen van zijn transfersoap voor het eerst weer aan bij de training en maakt meteen deel uit van de selectie.

Koeman doet verder een beroep op onder meer landgenoot Frenkie de Jong en de nieuwkomers Pedri en Trincão. Ook talenten als Arnau Tenas, Iñaki Peña, Konrad de la Fuente, Ilaix Moriba en de teruggekeerde Juan Miranda maken deel uit van de selectie voor het duel dat zaterdag om 18.00 uur van start gaat. Miralem Pjanic ontbreekt overigens nog: de aanwinst heeft pas net weer de training hervat na een positieve coronatest.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is wel een boodschap geven... hopelijk voor Koeman en Barca kaatst dit niet terug in hun gezicht

12 september 2020 om 12:37

Dat is geen boodschap maar een praktisch gevolg van transferonderhandelingen.

12 september 2020 om 12:45

Transferonderhandelingen, of hij blijft gewoon. We horen en lezen wisselende verhalen.
Hoe dan ook, als ik de trainingsbeelden van Suarez zie, is hij bij lange na niet wedstrijd fit. Dus het lijkt mij een logische keuze van Koeman.

12 september 2020 om 12:49

Wedstrijd fit? deze man kan niet eens meer lopen dit heeft duidelijk met zijn leeftijd te maken .

12 september 2020 om 13:04

leeftijd😂 alsof je op die leeftijd niet meer kunt lopen. Hij is geen 18 meer , maar met een beetje mentaliteit inzet tijdens de trainingen kan hij nog jaren door

12 september 2020 om 14:32

Kan niet meer lopen, maar wel 21 goals en 12 assists in 36 wedstrijden.of is dit gebaseerd op 1trainingsfimpje dat viraal gaat?

12 september 2020 om 14:56

Helemaal niet. De materiaalman heeft geen kruiwagen die groot genoeg is om Suarez naar het veld te duwen om hem vervolgens op het gras te rollen. Ik weet niet hoe Suarez het voor elkaar heeft gekregen om het zover te laten komen dat hij zo zwaar is geworden en waarom hij daarna geen personal fitness coach en dietist heeft ingehuurd om die kilos er weer vanaf te trainen. Maar ik weet wel dat het zeer, zeer onprofessioneel is hoe hij op de eerste trainingen heeft durven te verschijnen. Hij leek Andy van der Meyde wel. Niet vergeten, hij krijgt bruto 30 miljoen aan salaris om topfit te blijven. Je mag pas oordelen over hoe Koeman met hem omgaat zodra hij afgetraind op de training verschijnt.

Dit zag je natuurlijk aankomen!! Hoop dat Suarez naar een mooie club gaat.

Off: waar is deze wedstrijd te zien, k heb namelijk de programmagids van Ziggo gecheckt maar niets te zien

12 september 2020 om 12:40

Online via Barca TV+

12 september 2020 om 12:43

Waarom zou deze wedstrijd via Ziggo te zien moeten zijn? Het is maar een oefenwedstrijd tegen een laagvlieger, zelfs via officiële voetbal kanalen van de spaanse tv is deze wedstrijd niet te zien. Wedstrijd is volgens mij enkel te zien via Barca TV.

12 september 2020 om 12:51

OFF:Op die bet sites willen ze dit soort wedstrijden ook wel eens uitzenden.ON: Dit zag iedereen volgens mij al uitkomen. Ben benieuwd waar hij uiteindelijk naar toe zal gaan en of Barca er nog iemand voor in de plaats haalt.

12 september 2020 om 12:55

Blessure aan z'n heup

12 september 2020 om 13:00

Ah shit. Da’s balen, thanks!

Veel jonge namen, dat is in ieder geval fijn. Ik ben benieuwd naar Pedri en Trincao en vooral naar de formatie waarmee Koeman aantreedt. Overigens leken de trainingsbeelden van Suarez wel of je een nijlpaard een boom in zag klimmen, dus ik vind het niet zo gek dat hij er niet bijzit vandaag.

12 september 2020 om 13:13

@FCB, dat verbaasde me ook inderdaad heel erg. Die is bij lange na nog niet fit.

12 september 2020 om 13:38

Wat meer respect naar de nummer 3 top scorer mag wel vind ik. Zelfs met het lichaam van een nijlpaard zie ik hem eigenlijk nog 20 goals maken mocht hij blijven. Als invaller zou ik suarez komend seizoen sowiezo geweldig vinden. Moeten ze wel letten op die 60 procent regel.

12 september 2020 om 13:45

Je kunt toch respectvol kritiek geven? Dat Suarez niet fit oogt kan toch? Dat ie de derde topscorer is doet daar niks aan af.

12 september 2020 om 14:12

Ik vind mijzelf helemaal niet disrespectvol hoor. De beste man is topsporter en oogt dat momenteel niet echt, het zag er allemaal gewoon echt niet uit. Het heeft er niets mee te maken welk nummer hij op de topscorerslijst is.

12 september 2020 om 15:35

@kowalski luis suarez wordt een nijlpaard genoemd hier. Dat is niet respectvol kritiek geven.

Wedstrijd is te volgen via Barca TV en dit betreft een betaaldienst van 40,- per maand. Hier kun je dit soort wedstrijden, voorbeschouwingen, jeugdwedstrijden en Barca B op zien. Tevens staan er vele prachtige documentaires op a la Netflix over, natuurlijk, het verleden van Futbol Club de Barcelona. Aanrader!

12 september 2020 om 14:11

Herstel; 40,- per jaar. Anders zou het wel te duur zijn natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren