Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romelu Lukaku gespot op vliegveld: ‘Ik kom snel met nieuws voor Inter-fans’

Laatste update:

Romelu Lukaku heeft in Milaan het eerste deel van de medische keuring van Chelsea doorstaan en gaat definitief de overstap maken, zo meldt Fabrizio Romano maandagavond. Zaterdag kwam de transfermarktexpert al met het nieuws dat Internazionale het bod van 115 miljoen euro heeft geaccepteerd. Daarmee wordt de 28-jarige spits de duurste aankoop uit de clubhistorie van Chelsea. Met een netto jaarsalaris van twaalf tot dertien miljoen euro wordt Lukaku ook de best betaalde speler. "Ik kom spoedig met nieuws voor de fans van Inter", vertelde de Belg, die met een privéjet vertrokken is naar Londen, aan Sky Sports na afloop van de geslaagde eerste keuring.

Kai Havertz en Kepa Arrizabalaga waren tot nu toe met een transfersom van tachtig miljoen euro de duurste aankopen van Chelsea, maar dat record gaat dus ruimschoots uit de boeken. Chelsea zette de laatste dagen vaart achter de komst van Lukaku. Als zijn transfer voor zondag beklonken is, dan mag de Belg volgende week zaterdag bij de openingswedstrijd van de Premier League tegen Crystal Palace al spelen.

Binnen Internazionale leidde de belangstelling van Chelsea voor Lukaku tot grote onrust. Trainer Simone Inzaghi en de directie, bestaande uit Beppe Marotta en Piero Ausilio, wilden Lukaku absoluut niet laten vertrekken, zeker omdat Inter met Achraf Hakimi, die naar Paris Saint-Germain ging, al een sterspeler kwijtraakte. Voorzitter Steven Zhang heeft desalniettemin zijn jawoord gegeven aan het bod van Chelsea op Lukaku. Ook voor Inter is het een absolute recordtransfer: de hoogste uitgaande overgang stond op naam van Zlatan Ibrahimovic, die in 2009 voor 69,5 miljoen euro aan Barcelona werd verkocht.

Lukaku had geen problemen om er zelf met Chelsea uit te komen, zo meldden Sky Italia en Romano eerder al. De Belgische spits kan in Londen een jaarsalaris van twaalf tot dertien miljoen euro plus drie miljoen euro aan variabelen tegemoet zien, terwijl hij in Milaan een contract heeft voor 8,5 miljoen euro per jaar. Ook op sportief vlak ziet Lukaku een terugkeer in de Premier League zitten. De aanvaller stond tussen 2011 en 2014 al onder contract bij Chelsea, maar kwam slechts tot vijftien wedstrijden in de hoofdmacht. Via Everton en Manchester United kwam hij in 2019 terecht bij Inter, waarmee hij afgelopen seizoen kampioen werd. Manchester United ontvangt overigens vier miljoen euro van de transfersom, zo weet The Athletic.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jaaaaaaa Lukaku! Topaankoop. Heeft zich de laatste jaren echt goed ontwikkeld. Mooie stats ook. Laatste 2 seizoenen Everton on fire met 18 en 25 goals. In een matig United veel gescoord en bij Inter al helemaal los gegaan. Het is veel geld maar voor een spits in z’n prime tijd is dit te doen

7 augustus 2021 om 17:56

Als je bedenkt dat afgelopen seizoen, Jorginho de topscorer van Chelsea is geweest met slechts 7 doelpunten, dan is dat naar 25 goals Lukaku wel een flinke vooruitgang. Ondanks dat ik eerder Kane of Haaland had gehaald voor 40/50 miljoen euro meer, denk ik dat Lukaku een prima aankoop is voor Chelsea. Lukaku had echter een statistiek van 170 minuten per goal bij Man Utd. Dan zijn vrij matige cijfers voor een spits van Man Utd. Ben benieuwd of hij dat weet te verbeteren, want de Serie A is natuurlijk geen Premier League. Ik denk dat Lukaku - Werner echter wel een interessant duo kan worden voorin bij Chelsea, net als Poulsen - Werner ook een goed duo was.

7 augustus 2021 om 18:05

Prima spits, gestoorde bedrag. Nu maar hopen dat ie het waar kan maken. Grote aankopen gaan vaker fout bij Chelsea dan goed.

7 augustus 2021 om 18:43

Toevallig zijn tot nu toe de duurste aankopen van Chelsea ooit, een flop. Van Torres tot Shevchenko tot Kepa.

7 augustus 2021 om 18:45

Kai Havertz doet t toch prima tot nu toe?

7 augustus 2021 om 18:49

Prima vind ik eerlijk gezegd wel overdreven. Omdat je toevallig eens scoort in de CL-finale is je seizoen niet meteen prima natuurlijk.

7 augustus 2021 om 18:55

Voor een seizoen waar je als jonge vent in een nieuwe competitie begint, moet wennen, een zware longziekte oploopt en een wisseling van de manager meemaakt heeft hij niet slecht gedaan. Zijn laatste maanden werden beter en beter toen hij fysiek weer helemaal in orde was en ook gewend raakte aan de zware Premier League!

7 augustus 2021 om 19:00

Slecht zou ik het ook zeker niet noemen inderdaad. Het tweede seizoen moet echter wel beter worden om over een goede transfer te spreken naar mijn mening.

7 augustus 2021 om 19:01

Lierse snapt het. Overal was zijn seizoen gewoon matig, veranderd een goal in de finale niks aan.

7 augustus 2021 om 19:02

@lierse, Dat ben ik wel met je eens, maar daarom heeft hij natuurlijk een heel langdurig contract getekend. Hij zal met Mount toch op den duur het hart van het team moeten worden!

7 augustus 2021 om 19:10

Lukaku scoort eigenlijk altijd en overal wel sinds Everton. Vond het destijds jammer dat hij bij ons wegging, maar was ook veel te vaak zondebok bij collectief falen. Ook vond ik hem een tijdje zwaar ogen, maar dit was niks waar niet aan gewerkt kon worden..

7 augustus 2021 om 19:12

Lukaku scoort eigenlijk altijd en overal wel sinds Everton. Vond het destijds jammer dat hij bij ons wegging, maar was ook veel te vaak zondebok bij collectief falen. Ook vond ik hem een tijdje zwaar ogen, maar dit was niks waar niet aan gewerkt kon worden..

9 augustus 2021 om 21:51

Heeft een vaste basisplaats bij het Duitse nationale team en vorig jaar wou Bayern Havertz ook al kopen en hem nog een jaar bij Leverkusen laten spelen.....niet mis zou ik zeggen....

9 augustus 2021 om 21:52

Heeft een vaste basisplaats bij het Duitse nationale team en vorig jaar wou Bayern Havertz ook al kopen en hem nog een jaar bij Leverkusen laten spelen.....niet mis zou ik zeggen....

9 augustus 2021 om 21:52

Havertz heeft, een opleving hier of daar nagelaten, geen grootse indruk gemaakt in z'n eerste seizoen en zeker niet de impact gemaakt waar je voor 80 miljoen op zou hopen als club.

Die winnende CL-goal was mooi, maar Torres scoorde onderweg naar de CL-winst in 2012 ook voor Chelsea tegen Barcelona. Die goal heeft z'n carriere bij Chelsea een beetje gered.

Wat een beleid bij Chelsea zeg😂
Laten we deze speler verkopen en weer terughalen voor zoveel geld, is niet de eerste keer dat ze dit doen.

7 augustus 2021 om 17:52

Pogba dingen. Gratis laten gaan en kopen voor 105 miljoen 🤣

7 augustus 2021 om 17:56

Pogba vertrok transfervrij Lukaku is volgens mij voor rond de 35m verkocht. Dus eigenlijk wordt er 80m voor een verbeterde Lukaku betaald😜

7 augustus 2021 om 17:59

78 want 2 miljoen van het bedrag mag Inter weer terugsturen als “opleidingsvergoeding” xD

7 augustus 2021 om 19:12

Moet die 2 miljoen dan niet naar Anderlecht?

7 augustus 2021 om 19:22

Die zullen een groter bedrag krijgen, maar dit bedrag moet naar Chelsea.

7 augustus 2021 om 17:53

Op Matic na valt dat toch allemaal wel mee? Het zijn vooral geruchten dat ze het zouden willen, niet meer dan dat tot nu toe. Matic en Lukaku..

7 augustus 2021 om 17:59

Klopt en voor Matic kregen we Luiz terug die we later voor 50m+ aan Psg hadden verkocht dus dat valt ook allemaal wel mee.

7 augustus 2021 om 18:02

En dan nog terug gekocht natuurlijk.

7 augustus 2021 om 18:04

Ja voor een stuk minder en ook weer voor 15m verkocht aan Arsenal.

7 augustus 2021 om 18:17

Bij de transfers van David Luiz ga je bijna denken dat we met z’n allen naar een puik staaltje witwassing hebben zitten kijken. In 2014 verkoop je hem voor 50 miljoen, je koopt hem in 2016 terug voor 30 en verkoopt hem in 2019 weer voor 15.

9 augustus 2021 om 21:10

Denk dat Kevin de Bruyne en Salah wel de grootste missers zijn. Maar ja als je 1500 talenten hebt rond lopen zullen der altijd een paar niet opvallen.

9 augustus 2021 om 21:49

Bovendien was de club wel overtuigd van hun talent, maar wilde zowel Lukaku als De Bruyne garanties hebben op speeltijd. Die kan je als coach nu eenmaal niet geven als je bij Chelsea werkt. Iedereen bij Chelsea is met respect omgegaan met Lukaku en zijn wensen, als je weg wilt mag je namelijk weg. Lukaku heeft zelf ook nooit een kwaad woord gesproken over Chelsea of de toenmalige manager, Mourinho.

Ik dacht dat de clubs door corona zo weinig geld hadden. Dat valt blijkbaar hartstikke mee want er wordt weer met flinke bedragen gesmeten zeg

7 augustus 2021 om 17:54

CL winnen is 95 miljoen. Tomori en Guehi verkocht is 55 miljoen en je hebt nog de tv gelden. Niet gek dan.

7 augustus 2021 om 18:06

Clubs hebben geen geld meer, de dubieuze Russische zakenmannen en oliesjeiks gelukkig nog wel

7 augustus 2021 om 20:23

De allerrijksten van de wereld zijn door (!) Corona juist nog veel rijker geworden. De armsten van de wereld zijn door Corona juist veel armer geworden. De middenklasse verdwijnt langzaam aan wereldwijd. Het wordt steeds meer een wereld van de have’s en have not’s. Zeker met het verdwijnen van heel veel “lage” banen door robotica, waar de rijken ook weer aan verdienen. Er cetera. Om je kapot te schamen dit soort bedragen in het voetbal.

7 augustus 2021 om 18:50

Geschat vermogen van eigenaar Abrahamovic is 15 miljard (en dat groeit ieder jaar), dus die maakt zich inmiddels niet zo druk over een miljoentje meer of minder vermoed ik.

10 augustus 2021 om 13:17

Nee, hoor. Het zijn wij die weinig geld hebben door corona

Wat een prachtige clubs zijn het toch Chelsea en City een aanwinst en voorbeeld voor het voetbal. Met beperkte middelen prijzen pakken, je moet het maar doen. Geweldig gerunde clubs.

7 augustus 2021 om 17:53

Als je het geld hebt, waarom zou je het dan niet uitgeven?

7 augustus 2021 om 17:55

Chelsea draait al jaren gewoon zwarte cijfers. Zodra Abramovich vertrekt, kan Chelsea moeiteloos op eigen benen staan door wat er door de jaren heen is opgebouwd. De club heeft dus inderdaad een prima beleid.

7 augustus 2021 om 17:58

Allison 60 mil, Keita 60 mil, Fabinho 45 mil, Van Dijk 85 mil, Salah 45 mil, AOC 40 mil, Jota 45 mil, Konate 40 mil... beetje hypocriet dit vind je niet.. of ben je een beetje jaloers? Liverpool pakte ook prijzen na zulke bedragen... pot verwijt de ketel dingen.

7 augustus 2021 om 18:15

Heerlijke reactie!

7 augustus 2021 om 18:19

@outlawturk - Meh, Kepa (80 miljoen), Pulisic (64 miljoen), Jorginho (57 miljoen), Kovacic (45 miljoen), Havertz (80 miljoen), Ziyech (40 miljoen), Chilwell (50,2 miljoen), Werner (53 miljoen), Morata (66 miljoen), Bakayoko (40 miljoen), etc. Dit zijn nog zelfs transfers van de afgelopen paar seizoenen (inclusief "transferban" seizoen). Vind die bedragen toch net iets meer voor een club die de Europa League en Champions League heeft gehaald. City is natuurlijk het ergst, maar Chelsea verdient wel een "mooie" tweede of derde plaats (united kan er ook wat van). En nou dus 115 miljoen voor Lukaku. Ook lekker.

7 augustus 2021 om 18:27

@Outlawturk, hoewel ik het niet per se met de reactie van MitchTheRed eens ben zou ik je dan wel adviseren om even naar onze netto uitgaven te kijken (dus ook naar de verkopen die we hebben gedaan). Je zal dan zien dat we netto relatief gezien zeer weinig uitgeven...

7 augustus 2021 om 18:35

@FcGrun050, Ik ben het met je eens hoor.. Chelsea heeft zeker geld uitgegeven, maar dat doet Liverpool ook en dat doen er wel meer clubs in de EPL.. zelfde geldt dus ook voor Liverpool. Het is gewoon een zure reactie van MitchTheRed en ik druk zijn neus op de feiten wat betreft Liverpool. Want die zijn ook pas gaan prijzen pakken na die dure aankopen..

7 augustus 2021 om 18:36

Zelfde geldt voor jou netto staat Chelsea er niet heel verkeerd voor hebben ook aardig wat geld binnen gehaald met het verkopen van spelers.

7 augustus 2021 om 18:36

@LFC1998, Dat geloof ik meteen, maar dan zou ik je willen adviseren om eens naar de netto uitgaven van Chelsea te kijken.. als Marina ergens goed in is, is het om dead wood voor aardig wat geld te verkopen, het zou je verbazen... just look it up.

7 augustus 2021 om 18:44

Aah man, men kijkt alleen naar aangekochte spelers en niet naar de context. Het gaat over Chelsea he, dan is er sprake van selectieve verontwaardiging, we hebben nou immers een Russische oligarch als eigenaar en dan ben je nou eenmaal de boeman in de voetbalwereld.

7 augustus 2021 om 18:56

@Willian-Borges - Ach joh, niet gelijk huilie huilie doen. Volgens mij worden Kroenke, Astley, Al-Kehlaifi en de familie Glazer nog meer gehaat dan Abramovich. Enige wat mij tot de been stuit is het beleid in het algemeen. Om even zwart-wit te plaatsen: je hebt een jeugdopleiding, waar je belachelijk veel jonge spelers/kinderen wegtrekt van families om hun een belofte te doen dat ze een kans maken op het eerste elftal, en daarna nog bar veel geld aan families geeft die hierdoor "gebrainwashed" zijn dat het voor hun kind een goeie stap hogerop is. Waarbij je uiteindelijk wanneer ze 17 jaar of ouder zijn, 1 tot 5 keer verhuurd, om hem vervolgens te verkopen. Waardoor je met het geld van Abramovich en het geld die je verdient aan spelers die geen toekomst meer hebben, uiteindelijk (absolute) topspelers koopt. Beetje valse hoop geven aan die jonge jongens toch, of niet? Laatste paar jaren gaat het wel beter hoor, maar daarvoor was het echt verschrikkelijk.

7 augustus 2021 om 19:02

@outlawturk - Nee absoluut, maar het was/is wel meer gefaseerd en minder geforceerd ten opzichte van de andere topclubs. Klopp heeft echt nu 6 jaar aan deze stappenplan gewerkt, en Salah, Mane, Van Dijk, en Alisson hebben ze misschien voor grote bedragen gehaald, maar ze hebben bij Liverpool echt naam gemaakt. Salah was met 42 miljoen een absolute bargain, en niemand had verwacht dat hij zulke statistieken op tafel ging leggen. Zelfde geldt voor Mane. Alisson werd verkozen tot keeper van het jaar in Europa. En Van Dijk, waar veel topclubs nog twijfelde om hem te halen, werd beste speler van Europa, en PFA player of the year. Dat waardeer ik eerder dan blind alles kopen en kijken wie er uiteindelijk redt.

7 augustus 2021 om 19:04

Wat is precies het probleem? Werkelijk elke club die de CL wilt winnen moet geld uit geven, op een uitzondering na.

7 augustus 2021 om 19:21

@FcGrun050, Helemaal mee eens hoor, ik wil de transfers van Liverpool ook niet kraken of iets dergelijks! Vele zijn een schot in het roos. Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat Liverpool ook met geld smijt als het nodig is.. en dat ze pas prijzen zijn gaan pakken nadat ze flink wat geld hebben geïnvesteerd.. waar helemaal niets mis mee is. Alle clubs doen dat tegenwoordig.

7 augustus 2021 om 17:58

Gelukkig is liverpool idd met een uitgave van 655,53 miljoen aan transfers sinds 2015 geen big spender

7 augustus 2021 om 18:26

@jerooney 655,53 miljoen aan transfers over 6 jaar is toch niet veel? Iets meer dan 100 mil per jaar. Daarnaast heeft L'pool ook onwijs veel verkocht in die periode, denk alleen al aan Coutinho en Suarez. Liverpool doet het natuurlijk op eigen kracht itt Chelsea en City (laatste maakt het helemaal bont met meer dan 1 miljard in paar jaar).

7 augustus 2021 om 18:31

Welke eigen kracht? Je bedoelt gewoon geld dat uit de bedrijfswereld komt? Onzin reactie dus.

7 augustus 2021 om 18:43

@carefreefc, Grappenmaker. FSG is Liverpool net zo aan het leegtrekken als de Glazers bij United doen. Aston Villa heeft in de afgelopen 5 jaar hogere netto transfer uitgaven dan Liverpool, zegt genoeg denk ik.

7 augustus 2021 om 18:45

Liever dat dan een dubieus Russisch suikerroompje of een oliesjeik. Chelsea, City en PSG zullen altijd de lelijke eendjes zijn in het voetbal.

7 augustus 2021 om 18:48

Volgens mij begrijp je me verkeerd, de “eigen kracht” van Liverpool is ook gewoon middels grote sponsoren geld binnenharken en uitgeven. Chelsea heeft een flinke kapitaalinjectie gehad, absoluut, maar kan nu prima op haar eigen benen staan.

7 augustus 2021 om 18:58

In welke context zijn Russische suikeroompjes en okiesjeiks erger dan een kapitalistische griezel bij een groot internationaal bedrijf wat ten kosten van werknemers zijn eigen bonusjes veiligstelt? Alleen omdat de een uit Rusland komt, de tweede een baard heeft en de derde een Amerikaan of Engelsman is maakt dat de derde persoon niet meteen veel sympathieker of wel?

7 augustus 2021 om 19:15

Sommige supporters leven echt in een droomwereld. Waar de ene club wel veel spelers mag kopen omdat het geld van sponsors komt of in sommige gevallen de staat, zo is de andere club walgelijk wanneer ze ook als die ‘traditionele clubs’ wat willen betekenen in het voetbal. Helaas waren deze clubs niet zo fortuinlijk dat ze vanaf vroeger grote sponsors aantrekken, of vanaf vroeger al in handen waren van een rijke familie. En nu moeten al die clubs die dat willen zich maar daar bij neerleggen en accepteren dat ze nooit iets gaan betekenen in het voetbal. Het is toch alleen maar mooi dat de ‘traditionele topclub’ nu meer concurrentie heeft dan ooit, en niet meer zomaar een wanbeleid kan voeren en er mee weg komt (Barcelona). Alle teams die een rol gan betekenis wilt spelen koopt voor 100en miljoenen aan spelers dat is gewoon de markt van tegenwoordig. Daar is niets slechts aan, als jij een bedrijf hebt wil je toch ook dat de best mogelijke mensen voor je werken. Dat kost wat meer, maar als je het kan betalen zou je der niet over piekeren.

7 augustus 2021 om 17:58

Aan de andere kant zijn bijna alle Engelse clubs in buitenlandse handen, ik denk dat ik liever een rijke Rus of arabier als investeerder zou hebben, dan een Amerikaan. Zoals die van arsenal trekt die hele club leeg, daar wordt je ook niet vrolijk van.

7 augustus 2021 om 18:05

Lol, de potten verwijten de ketels hier, ha ha ha. Alle Engelse topclubs zijn koopclubs.

7 augustus 2021 om 19:02

*alle topclubs zijn koopclubs.

7 augustus 2021 om 22:06

Niet alleen topclubs, maar ook daaronder. Feyenoord koopt ook Till. Genk kocht ook Bailey

7 augustus 2021 om 23:01

Zo is het ook, maar hier verwijten fans van de Engelse topclubs elkaar over en weer daarvan.

9 augustus 2021 om 20:23

Correct. Genk is in België dan ook een topclub. Maar zoals je aangeeft. Op bijna elk niveau zijn alle topclubs koopclubs.

9 augustus 2021 om 21:43

Een topclub kan geen topclub worden als ze geen spelers kopen, toch wel een logische gedachte denk ik zo.

7 augustus 2021 om 18:06

Dat stomme gel*l van fans van de traditieclubs wordt wel echt heel zielig hoor.. Komt er weer eentje doen alsof ze zelf roomser zijn dan de paus.

10 augustus 2021 om 02:32

Laten we eens over de mooie geschiedenis hebben van Chelsea van 30 of 50 jaar geleden.. alle oude topclubs hebben die status in vele jaren opgebouwd daar wringt de schoen.in de ogen van vele fans zijn teams als PSG,city,Chelsea gedrochten van clubs want zonder grote externe financiers zouden ze nooit op dit niveau gekomen.mij maakt niet zoveel uit als ik maar goed voetbal krijg te zien Maarja daarvoor kijk ik natuurlijk bijna nooit naar Chelsea..nog steeds niet de moeite waard om Aan te gluren naar mijn mening.afbraakvoetbal kan me gestolen worden ondanks ik voor de Chelsea organisatie werk.

10 augustus 2021 om 07:44

Nou vertel, wat weet je over de mooie geschiedenis van Chelsea van pak ‘m beet 50 jaar geleden? De oude topclubs hebben 9 van de 10 keer een geval van juiste tijd, juiste plek of zelf ook een rijke eigenaar (maar dat was vroeger, dus geen probleem) gehad.. Hoe verwacht jij anders dat een club nu nog bij de top aan kan sluiten, de aartsconservatieve topclubs zullen er namelijk alles aan doen om hun financiële positie te beschermen en alle eerlijkheid in de verdeling van de gelden te voorkomen!

7 augustus 2021 om 18:22

Dat moeten wel net zulke mooie clubs zijn als Liverpool, die dankzij Amerikaanse investeerders weer naar de weg omhoog geholpen is. Daarvoor was het toch ook jarenlang een club die niet meedeed om de prijzen, met geen enkel seizoen de competitie gewonnen sinds 1990.

7 augustus 2021 om 18:39

Gelukkig heeft Liverpool hun huidige succes te danken aan de talentvolle jeugdspelers

7 augustus 2021 om 18:45

Geen dus elke koopt gwn dus ja

7 augustus 2021 om 19:17

Jaa inderdaad, jongetjes zoals Salah, van Dijk, Henderson, Firmino, Jota, Mane, Wijnaldum en Allison kwamen zo uit de jeugd doorgestroomd naar het 1e elftal

9 augustus 2021 om 20:26

Je laat je weer flink kennen Michthered maar goed, dat zijn we gewend van je op dit forum. Ik kan alleen maar zeggen; kijk naar je eigen clubje, dan praten we wel een keer verder.

9 augustus 2021 om 23:14

Liverpool net spend laatste 10 jaar -344.39 miljoen
Chelsea net spend laatste 10 jaar -396,85 miljoen

Liverpool titels laatste 10 jaar: 5 1x PL 1x League cup CL, [super cup en fifa world club (stelt niks voor)]
Chelsea titels laatste 10 jaar: 8 2x EL 2x CL 2x PL 1x Fa cup 1x League Cup

en dan is dat nog met 40 miljoen voor drinkwater en 70 miljoen voor kepa

Man City heeft trouwens over 1 miljard net spend dus nee

Veel geld maar een sterke aankoop hoor. Heeft bij Inter echt wel bewezen een van de beste spitsen ter wereld te zijn.

7 augustus 2021 om 18:29

Benzema zeer zeker. Inter doet ook goede zaken. Bijna 200 miljoen met 2 spelers verkoop. Benieuwd hoeveel zij kunnen investeren. 15 miljoen voor Dumfries?

7 augustus 2021 om 18:49

15 miljoen dat op kan lopen tot 20 door bonussen.

Ben oprecht benieuwd wanneer we de 500 miljoen bereiken voor 1 speler!

7 augustus 2021 om 18:45

Dat duurt nog wel even hoor. Een goeie 5 jaar ofzo.

7 augustus 2021 om 20:05

Dat geloof je zelf toch niet binnen 5 jaar,we hebben 1 speler pas boven de 200 miljoen en dat is al weer 4 jaar geleden en sindsdien is niemand er in de buurt van gekomen ..

9 augustus 2021 om 21:56

Mbappé was 180, Coutinho 160. Dus je kletst.

Mooi. Hij zal het goed gaan doen in Engeland. Jammer voor inter. Dat word niks met inter komend seizoen. Heel jammer

Goeie aankoop van Chelsea wat een sterke selectie hadden ze al en ze miste nog een spits dat probleem is nu wel opgelost. Wel ongekend wat er bij Inter gebeurd. Kampioen worden en dan alle belangrijke mensen wegdoen. Hakimi, Conte en nu dus Lukaku allemaal weg. Terwijl ze met miss nog een paar aankopen hadden kunnen meedoen om de CL.

7 augustus 2021 om 18:09

Er is grote onrust geweest daar mede omdat ze lukaku niet wilden laten gaan. Maarja, wie weigert we nou een bod van 115 miljoen

7 augustus 2021 om 22:09

Levy op Kane

Jammer, hij paste perfect bij Inter en in de Serie A. Waarom telkens blijven clubhoppen (los van het geld)? Inter was de perfecte match.

7 augustus 2021 om 18:05

Als de CL winnaar aanklopt en je de ontbrekende puzzel bent om ook in het binnenland prijzen te pakken, je gelijk de best betaalde speler word bij Chelsea en je je wilt bewijzen in de PL omdat hij veel kritiek kreeg bij United word het wel heel aantrekkelijk om naar Chelsea te gaan.

7 augustus 2021 om 18:12

Ja en zo kan je bezig blijven. Volgens seizoen wint iemand anders de Champions League en kan je daar de missing link zijn. Hij heeft al bij Chelsea gespeeld en ik snap deze zet dan van beide partijen niet. Ik vind dat Chelsea hier afgaat als een gieter en van Lukaku snap ik deze zet totaal niet. Kan alleen maar met geld te maken hebben.

7 augustus 2021 om 18:58

7 jaar geleden als jonkie. Lekker vergelijkbaar. Komt terug als een man en topspeler

7 augustus 2021 om 19:04

Was bovendien de club waarvan hij fan was van jongs af aan. Lukaku heeft een ster karakter en ziet dit als een kans om toch te bewijzen dat hij de nieuwe Pogba kan zijn voor CFC

What the hell, dit gaat helemaal nergens meer over .. 115 Miljoen voor een degelijke spits is absurd veel geld. Zelfde als Grealish, dat is ook een degelijke speler maar 100+ miljoen?! De markt slaat door 😅

7 augustus 2021 om 17:58

Een degelijke spits zou ik hem niet noemen. Gewoon een absolute topspits want vijf beteren zijn er toch niet.

7 augustus 2021 om 18:03

Topspitsen zijn Benzema, Lewa, Haaland en Kane. Lukaku is geen absolute topspits. Snap dat je Belg bent en voor Inter, maar laten we serieus blijven

7 augustus 2021 om 18:07

Om nog even een verklaring te geven: een topspits staat er in grote wedstrijden. Lukaku is al zijn hele carriere geflopt in grote wedstrijden. Dat is gewoon een feit en je hoeft niet met zijn penalty goals aan te komen van dit seizoen. Verder een erg gebrekkige techniek. Nog niet 1 procent van een Benzema

7 augustus 2021 om 18:07

Als ik heel eerlijk ben vraag ik me af waarom er zo neerbuigend gedaan wordt over Lukaku. Zijn statistieken zijn geweldig en hij heeft alles wat een moderne spits zou moeten hebben! Ik vraag me echt af waar dat vandaan komt..

7 augustus 2021 om 18:09

Dus er zijn maar 4 topspitsen in de wereld? Lukaku is zeker wel een topspits en top 5 in de wereld. Meeste goals, meeste assists en ook nog is de meeste kansen gecreëerd voor inter in de Serie A.

7 augustus 2021 om 18:09

Dat zijn er dus 4. Voor jou is een top 5 spits geen topspits?

7 augustus 2021 om 18:15

Top 5 is een zinloos begrip als de top 4 vele malen beter zijn dan de nummer 5. Ik zeg niet dat Lukaku een slechte spits is maar ik vind hem niet van hetzelfde niveau als bovengenoemden. Jullie gebruiken topspits als begrip van absolute top en daar hoort hij voor mij niet bij. En voordat mensen me een racist of wat dan ook vinden, mij boeit het niet of hij geel paars of groen is ik vind hem gewoon geen topspits

7 augustus 2021 om 18:18

Waarom zouden Haaland en Kane trouwens plots veel betere spitsen zijn dan Lukaku afgaande op afgelopen seizoen?

7 augustus 2021 om 18:22

De wedstrijden die ik van Lukaku heb gezien zijn de topwedstrijden van Inter en Belgie en daar heeft hij maar weinig laten zien en viel vooral in negatieve zin op. Haaland daarintegen was echt gruwelijk en Kane liet ook meer zien

7 augustus 2021 om 18:26

Als je zegt dat Lukaku weinig heeft laten zien in de topwedstrijden bij Inter dan heb je die gewoon niet gezien. En Kane was wel goed op het EK? Lukaku was daar gewoon beter...

9 augustus 2021 om 22:14

Messi, Ronaldo, Haaland, Lewandowski, Mbappe, Benzema zijn beter. Voila, dat zijn er zeker al 6 zonder nadenken. Lukaku is goed, niet groots. Grootse spelers staan er op grootse momenten, Lukaku faalt dan letterlijk altijd. In dat opzicht was zijn onvoorstelbare misser tegen Italië helaas voor ons Belgen tekenend. Hij doet het goed in de serie A, omdat dit een bijzonder matige competitie is geworden. Hij zou er beter blijven en daar een legendarische status halen, maar maakt de onbegrijpelijke fout terug te keren naar Engeland. Een competitie waar hij vast wel weer zal scoren, dat kan hij wel. Je kan zeker 15 doelpuntjes verwachten, misschien meer, mede afhankelijk of Jorginho de penalty's zal afstaan. Maar hij is geen speler die het verschil tegen de big six zal maken, en hij zal chelsea geen eremetaal bezorgen. Hij is zo'n type dat de 3-0 en 4-0 scoort tegen Burnley en zo 2 goals aan de teller toevoegt. Maar niet de 1-0 tegen Liverpool. Dat is het verschil met een Benzema. Daar wil ik overigens best om wedden.

9 augustus 2021 om 23:35

@Lierse1997 'Absolute topspits', dat nu ook weer niet. Op een heel goeie dag gewoon een zeer goede spits.

10 augustus 2021 om 09:17

@Bon Jovi, Ronaldo en Mbappé zou ik niet echt als diepe spitsen categoriseren, vandaar dat ik hen achterwege liet. Verder wel eens. Op de bepalende momenten gaat hij niet de man zijn die Chelsea er door sleept vrees ik, en dat mag je wel verwachten voor 115 miljoen.

7 augustus 2021 om 18:05

Zou z’n statistieken maar erbij pakken. Zoveel goals maken in de PL en serie A is gewoon knap.

7 augustus 2021 om 18:13

Zijn statistieken zijn degelijk inderdaad maar onder aan de streep heeft hij te weinig prijzen gewonnen en is hij niet belangrijk genoeg geweest voor een bedrag van 100+ Miljoen naar mijn mening ..

7 augustus 2021 om 18:14

Kijk dan ook even waar hij gespeeld heeft. Bij dat Man U was er geen enkele eer te behalen.

7 augustus 2021 om 18:18

Ja dat is ongelukkig voor hem geweest maar ik denk dat het ook zegt dat de echte topclubs het niet in hem zagen zitten. Begrijp me niet verkeerd hoor, Lukaku is een goede spits maar meer dan 100 miljoen betalen voor een spits als Lukaku is absurd. Niet zijn schuld natuurlijk, maar als het zo door gaat, gaan we richting de 200 miljoen voor the best of the rest. Dat moet niemand willen denk ik!

7 augustus 2021 om 18:19

Het is ook moeilijk om prijzen te winnen bij WBA, Everton en United (de laatste tijden). Daarnaast was hij voor Everton en Inter wel heel belangrijk.

7 augustus 2021 om 18:20

Daar ben ik het mee eens. Als Chelsea zijnde zou ik het ook niet doen.

9 augustus 2021 om 23:37

Lerfr12, er bestaat ook zoiets als 'the eye test', en daarin is Lukaku wel middelmatig. Je kan je blijven blind staren op scorebordjournalistiek om je punt te maken.

7 augustus 2021 om 18:25

Lukaku is een wereldspits, daar betaal je veel voor.

Echt zoooo onverwacht imo. 28-jarige voor 115 mil is wel iets te veel. Denk dat Lukaku deze overstap wel wou maken om te bewijzen dat hij het ook kan in de Prem. Dit was waarschijnlijk zijn laatste grote transfer dus kan het vanuit zijn kant wel begrijpen, maar Chelsea betaald hier toch wel te veel in mijn ogen. Waarom dan gewoon niet iets extra geven en vol voor Kane gaan?

9 augustus 2021 om 22:00

Een andere 28-jarige gaat de komende weken nog naar City voor 140-150, dus niet zo gek.

Het is jammer dat het niet vier jaar geleden al gebeurd is, maar eindelijk is Romelu Lukaku weer terug! Wat ben ik blij zeg! Wat mij betreft is Lukaku precies de speler die we nodig hebben om ons over een dood punt heen te helpen in wedstrijden waar we vorig jaar keer op keer punten verloren.. Daar komt bij dat ik denk dat we nu ook het beste van Werner gaan zien. Werner’s beste periode in Duitsland speelde hij als er hij naast de spits kon spelen. Ik ben zo vreselijk opgelucht! Ik denk dat Lukaku’s aantrekken vergelijkbaar zal zijn aan het aantrekken van Diego Costa in de zin dat dit een enorme boost zal zijn voor onze titelkansen.

Heerlijke spits voor Chelsea, maar de prijs? En wat gaat er met Werner gebeuren? En nu mag Inter 20 miljoen voor Dumfries betalen.

9 augustus 2021 om 20:30

Dat laatste zijn wij natuurlijk verschrikkelijk blij mee

9 augustus 2021 om 21:39

Zeker, toch een heerlijke transferzomer zo hè? Zou dus alleen nog steeds een vervanger van Dumfries willen. En nog steeds jammer hoe het is gelopen met Mo, maar die moet ook nog perse verkocht worden. Transfervrij naar een Nederlandse club zou mijn supportershart wel pijn doen.

9 augustus 2021 om 23:07

PSV doet er echt alles aan om hem deze zomer nog te kunnen verkopen dus dat scheelt, ben benieuwd dat als hij word verkocht, hoeveel hij nog opbrengt. Alles natuurlijk beter dan gratis de deur uit lopen haha. En ja eens, een RB blijft wel echt nodig, Mwene is zondag getest en toch wel te ligt bevonden.

Ook kan ik niet wachten op een spits wie wel een bal vast kan houden, ik vond Zahavi tegen Ajax toch wel echt heel zwak, hij liet daar gelijk zien dat hij buiten de 16 echt heel veel mist als spits. In de spits is hij natuurlijk levensgevaarlijk maar man, als je een spits hebt wie wel een balletje door kan koppen of een balletje vast kan houden of een goeie techniek heeft met snelheid, dan scheelt dat wel. Dat mistte we Zondag wel echt vond ik.

Als we Mo (+4m?) en Dumfries (15-20m) verkopen kun je er een leuk spitsje voor halen ben ik van overtuigd, Hlozek kan voor 15m opgehaald worden, duussss....

9 augustus 2021 om 23:23

Mwene vond ik inderdaad ook te licht. Teze heeft het ook niet, helaas voor hem. Als CV vind ik hem echt wel goed, daar zit potentie in voor hem.

Oh dat bal vast houden wordt veel te weinig besproken. Ik heb de wedstrijd globaal nog een keer bekeken (pure speeltijd basically), en Zahavi kan echt geen bal vasthouden. Soms denk ik dat die niet echt kan voetballen, maar het gat wat die trekt bij de eerste goal en de pass bij de tweede goal van Madueke vertellen dan dat hij toch wat kan. Maar echt elke bal met een man in zijn rug moet hij van zichzelf de bal meteen nemen (ipv afschermen). En altijd draait hij daarbij open, ipv dat hij terugdribbelt waar er ruimte ligt. Benieuwd waarmee PSV op de proppen komt, er moet een aanvaller bij. In ieder geval geen Luuk. Ja Hlozek is leuk alleen die wil dan basis (prima wat mij betreft haha). En hopelijk Bruma nog voor >4M weg, scheelt ook weer een hoofdpijndossier.

Pff, ik vind het oprecht jammer. Sinds zijn komst bij Inter heeft hij zich erg sterk ontwikkeld en pastte imo perfect in de Serie A. Natuurlijk is het bij Inter een komen en gaan geweest van zowel spelers als coach. Nu ben ik, hoewel de teleurstelling, toch benieuwd hoe hij gaat presteren in de PL. Al vind ik de som wel echt overdreven, neemt niet weg dat Lukaku een topper is natuurlijk. Mooi overigens voor hem dat hij de Scudetto wist te pakken afgelopen seizoen.

Wat een ongelooflijke blauwe machine wordt dat. Ongelooflijk wat een team, lekker hoor! Dit wordt genieten geblazen, we gaan de CL en de PL bestormen. Proud of London, prachtig nieuws! Fijn weekend en proost mede supporters.

Niet alleen dat, ik durf mijn hand in het vuur te steken dat dit transferbedrag nooit meer zal worden op gehaald in Italië. Topspeler verder, opzich vreemd om inter te verlaten waar hij geliefd is en geweldig presteert, om terug te gaan naar de club die het niet in hem zag zitten, aan de andere kant voelt inter voor lukaku als een zinkende schip denk ik(lees: ze gaan niet meer het zelfde kunnen evenaren of verbeteren) met het verkoop van haar goede spelers en de coach weg

Wel echt precies wat Chelsea mist. Denk dat ze nu gewoon meedoen voor de titel

Nou ik weet niet of Arsenal echt serieus was met Martinez maar die transfer gaat nu sowieso niet gebeuren. Inter gaat echt niet beide topaanvallers in een transfer weg doen.

Ik had niet verwacht dat Lukaku terug naar Chelsea en Engeland zou willen. Hij leek echt goed te voelen bij Inter en Italië.

7 augustus 2021 om 18:02

Vanuit Lukaku zijn perspectief kan ik het me juist goed voorstellen. Of je vertrekt zelf ook of een andere topspeler vertrekt nog naast Conte en Hakimi, waardoor het enkel lastiger wordt om dit succes door te zetten. Dan kan je beter vertrekken naar een team met meer kans op prijzen.

7 augustus 2021 om 19:14

Snap ik, maar hij voelde zich er wel echt goed! Was duidelijk ah genieten van de Italiaanse sfeer, mode, appreciatie voor hem (erg belangrijk voor hem), ...

Doodzonde voor Inter uiteraard en ook voor Lukaku zelf vrees ik. Ik denk niet dat hij zijn transferbedrag gaat waarmaken. Zijn goals zal hij wel maken, maar of hij net die beslissende persoon gaat zijn durf ik te betwijfelen. Nu zijn de financiële problemen wel over en uit mag ik hopen. Laatst heb ik een medelid Icardi horen noemen als mogelijke vervanger en dat zou ik echt wel een goede vervanger vinden eerlijk gezegd. Als we maar geen Dumfries halen. Van Lukaku en Hakimi naar Dumfries en Zapata moet toch een van de grootste downgrades aller tijden zijn.

7 augustus 2021 om 18:05

Van Milito naar Belfodil en van Maicon naar Jonathan waren nog wel een paar stappen erger. Tuurlijk gaat inter erop achteruit maar we hebben erger mee gemaakt . Dit zal ook wel weer goed komen. Hopelijk wordt het geld goed her geinvesteerd

7 augustus 2021 om 18:11

Daar heb je ook wel een punt natuurlijk 😅. Al waren Maicon en Milito op dat moment natuurlijk ook niet meer de spelers die ze ooit waren toen ze vervangen werden. En Hakimi ging alleen maar beter worden en Lukaku kon nog heel lang mee.

7 augustus 2021 om 18:32

@lierse Als Chelsea nog Abraham verkoopt voor 50 miljoen, dan kost een geweldenaar als Lukaku maar 65 miljoen. Schijntje voor een van de beste spelers momenteel. Verder Icardi lag toch zwaar overhoop met de harde kern. Zou hij wel terug willen?

7 augustus 2021 om 18:41

Ja dat is inderdaad het enige probleem met Icardi. De harde kern gaat dat nooit accepteren vrees ik. Maar hij is gewoon een bewezen topper bij inter, kent de club en competitie en is overbodig bij PSG dus wat goedkoper. Ik hoop dat het terug goedkomt. Je moet mensen kunnen vergeven naar mijn idee.

Hopelijk gaan ze nu voor denzel. Dan kunnen we er flink wat geld uithalen. Miljoen of 20 zou fantastisch zijn. Maar 15 is ook prima.

7 augustus 2021 om 18:02

30 miljoen anders niet, in wetenschap dat Inter bijna 200 miljoen heeft aan transfers. PSv moet voor minder niet akkoord meegaan..

7 augustus 2021 om 18:31

Volgens mij kunnen ze maar 1/3 herinvesteren. En daarnaast gaat er niemand 30 betalen voor denzel. Nu na dit ek is 20 echt Max.

7 augustus 2021 om 18:44

@aqua lol 30 mil voor Dumfries Denk je hij is D. Alvez? Psv zal zeer blij zijn als zij 17 mil aan overhouden. Gewoon zeer prima bedrag voor een prima speler. Er is nu geen enkele club met belangstelling, behalve Inter. Zo sterk staan jullie dus niet.

7 augustus 2021 om 18:49

Inter moet ook nog 60 mil aan man u betalen voor de transfer man u -naar inter

7 augustus 2021 om 18:56

zijn jullie allemaal tegelijk op de koffie geweest met john?

dit word gewoon cashen en niemand hier weet wat psv echt vraagt aan de onderhandelingstafel ga dan ook niet zo interessant lopen doen alsof jullie dat wel weten.

lukaku is gewoon een beest en een van de beste aanvallers,belachelijk bedrag maarja dat kosten toppers nu eenmaal in deze tijd.

7 augustus 2021 om 19:12

Ik drink bijna dagelijks koffie met John.

Lukaku vind ik sws een tospits maar is heel veel geld voor iemand die 29 wordt.. maar natuurlijk was Haaland zoals verwacht niet te koop dus konden ze niet anders. Maar past Lukaku bij Chelsea? Ze spelen 75% vd matchen onder Tuchel dominant en daarin zie ik Lukaku niet uitblinken maar eerder in de omschakeling dus ik ben benieuwd want ik volg Lukaku al vanaf bij RSCA. Blijft Werner starten? Dan ben je voorin op korte ruimte technisch sws al beperkter want de enige die een mooie actie in huis heeft is Pulisic vind ik.. ik ben benieuwd! Ik wens hem veel succes bij Chelsea!!

Veel teveel geld voor Lukaku, maar goed uiteindelijk hebben we wel de gewenste spits binnen om echt progressie te maken met het team. Nu hopelijk nog even doorpakken met Kounde en dan hoef je enkel nog de focus neer te leggen bij het verkopen van overtollige spelers.

7 augustus 2021 om 22:34

Ik zou eerder voor Pau Torres gaan. Hij is linksbenig en niet minder dan Kounde. Kounde's lengte gaat parten spelen in Premier League. Met 1.78 gaat het moeilijk worden om je staande te houden in BPL als centrale verdediger.

United en Chelsea koningen van eigen verkochte spelers terug kopen 😂. Wat een drama beleid. Ridicuul ook gewoon dat Chelsea elk jaar maar dik geld er tegen aan kan gooien zonder super deluxe veel te verkopen. Netto inkomen qua transfers ligt belachelijk laag als je de laatste 5/6 seizoenen erbij haalt.

7 augustus 2021 om 18:21

De laatste 2 jaar hebben ze nochtans goed verkocht. Hebben tot nu toe 75 miljoen verkocht, en wrs zal Abraham ook nog eens 40 opleveren.

7 augustus 2021 om 18:47

Welke spelers hebben ze dan allemaal terug gekocht?

Bij United kom ik de laatste 40 jaar niet verder dan Pogba en Hughes.

En bij Chelsew pfft Luiz en Lukaku?

Wellicht mis ik een speler of 2 bij Chelsea maar ik ben er heilig van overtuigd dat het bij United alleen Hughes en Pogba zijn.

Dat valt toch wel mee? Ik weet zeker dat er topclubs zijn die er veel meer terug gehaald hebben de laatste 30 a 40 jaar.

Nu ga je tuurlijk verwijzen naar het bedrag dat er voor betaald is.....

Goede aankoop van Chelsea ik ben benieuwd! Ongelooflijk zure reacties maarja dat is natuurlijk de jaloezie dat zegeviert. Op de vraag waarom Engelse clubs ondanks covid zoveel kunnen uitgeven? Heel simpel de hele wereld kijkt naar de Premier League iets waar de andere competities van kunnen dromen.

En de volgende olieclub die belachelijke bedragen betaald voor een speler. Sport wordt er niet leuker op.

7 augustus 2021 om 18:21

En de volgende fan van een club die door geografisch voordeel de beste van het land geworden is, die begint te klagen over andere clubs.

7 augustus 2021 om 18:22

Nee je hebt gelijk, de sport zou veel leuker zijn als dezelfde clubs die in de jaren ‘60 van de vorige eeuw kampioen werden dat nu ook jaar in, jaar uit zouden worden! Als je in het verleden door omstandigheden, zoals het zijn van de enige profclub in een grote stad of het hebben van een rijke eigenaar in de jaren ‘60, kampioen bent geworden heb je nu namelijk het god gegeven recht op een jaarlijkse titel.. Dat is veel gezonder en helemaal niet saai!

7 augustus 2021 om 18:39

Chelsea fans zijn meesters met het leggen van woorden in andermans mond. Gister ook al een dubieuze reactie gelezen over Rutte en 5G en vandaag dat er maar een aantal clubs de titels mogen winnen.
Alsjeblieft zeg. Een beetje zelfreflectie is toch niet te veel gevraagd of wel?
Het is een olieclub. Meer niet.

7 augustus 2021 om 18:44

Mogen wij Arsenal dan ook gewoon een ex-topclub noemen?

7 augustus 2021 om 18:48

Dat mag. Maar ik loop niet weg voor de feiten.

Het had Chelsea fans gesierd als ze gewoon eerlijk waren. Niet schuilen dat voetbal zo eerlijker zou zijn.

Je mag best zeggen dat je van sterke teams houd en het je niet boeit dat ze op de dag van vandaag sterk zijn door een externe geldschieter. Maar ze moeten ieder keer erom heen lullen.

7 augustus 2021 om 18:50

Omdat dit soort rare opmerkingen altijd komen van de fans van de (ver afgegleden) top clubs van weleer.. Het zijn namelijk die fans die mij proberen wijs te maken dat het iets slechts is als ik zeg dat ik een Chelsea supporter ben. Het ligt er aan waar en wanneer je opgroeit en vaak wat je als kind voorgeschoteld krijgt. Dat gel*l over “mooie clubs” en “lelijke clubs” komt echt niet bij de supporters van Chelsea vandaan maar bij de figuren die fan werden toen zij voor het laatst kampioen werden en daarna zagen dat er andere clubs aan de beurt waren.

7 augustus 2021 om 18:54

Ach ja 95% van dit forum houdt van sterke teams afgaande op hun namen. Jij ook trouwens dus zo speciaal vind ik dat allemaal niet.

7 augustus 2021 om 19:11

Kom dan niet met slap gelul dat er maar een aantal trams prijzen mogen winnen vanwege geschiedenis.

Je probeert een hoop recht te breien. Terwijl je gewoon eerlijk kan zijn en kan aangeven dat je het niet boeit.

7 augustus 2021 om 19:18

Helaas is het geen gelul, dat is namelijk wat er gezegd wordt. Zodra Chelsea of Man City de portemonnee trekken zijn het “de olieclubs die de markt verzieken” en “lelijke clubs” genoemd worden. Maar als een van de oude heren een enorm bedrag overmaakt wordt dat met veel minder gezeik besproken. Dat zijn namelijk de traditieclubs die als een soort conservatieve mafia proberen om hun macht te behouden, want dat hebben ze al eens geprobeerd denk maar eens terug aan de conceptie van de Premier League.. Dat heeft allemaal niets te maken met wat ik er allemaal van vind, maar wat er voor doms geroepen wordt op dit forum. Je zal van mij of menig ander Chelsea fan ook niet zien dat er afgegeven wordt op clubs die proberen aan te haken met een buitenlandse investeerder, iets wat je wel ziet bij zo’n mannetje als Ajax1812 door ons (als verkapte sneer/belediging) een “olieclub” te noemen..

7 augustus 2021 om 19:20

@somagunner, en hoe zou jij een club als Milan definiëren?

7 augustus 2021 om 19:39

Groot geworden door Berlusconi als geldschieter. Behoorde ook tot dat rijtje van Chelsea/City/PSG.

8 augustus 2021 om 13:17

Je kunt nou wel zo denigerend gaan doen met je "mannetje", maar ik vind Chelsea gewoon een olieclub. Dat mag ik vinden toch? Forums zijn er om je mening te geven. Feit is gewoon dat Chelsea tegenwoordig hun successen behaald met heel veel geld van een Russische investeerder, ik vind dat gewoon niet bij het voetbal horen. Ook als mijn club het zou doen en in zee zou gaan met een investeerder zou ik daar absoluut niet blij mee zijn.

9 augustus 2021 om 23:29

De Chelsea jeugdopleiding is beter dan die van Ajax. Hoeveel youth leagues heeft Ajax gewonnen oh ja 0

Ik hoop eigenlijk dat ie flopt. Misschien komt die kooplust van Chelsea dan een keertje tot stilstand. Die misser met Kepa heeft in ieder geval niet geholpen. Aan de andere kant gun ik Lukaku zelf het beste, heb een zwak voor hem. Wel een beetje het gevoel dat ie er een soort van sprookje van wil maken. Ik denk zelf dat het gaat eindigen net als Pogba bij Man U, die in een vergelijkbare situatie zat. Hij zal niet floppen, maar hij gaat ook niet enorm slagen. Een beetje er tussen in. En of je daarvoor 115 miljoen neer wil leggen, ach, Chelsea doet niet beter net als City...

Nou Inter doet bij deze zeker hun titel aspiraties in de koelkast, met Hakimi en Lukaki hun vertrek doen ze kwa niveau zeker 2 stappen achteruit en gaan ze moeten vechten voor de 4e plek.

115mln voor een spits van 28. Nee, als clubeigenaar zou ik daar nooit aan beginnen. Goede speler, goede stats, maar dit gaat wat mij betreft echt te ver. Probeer het dan bij Haaland ofzo.

7 augustus 2021 om 20:52

Ja iedereen zegt wel neem Haaland of Mbappe. Maar die kunnen ook maar naar één club gaan. En dan begrijp ik zeker dat je dus voor Romelu kiest

Dit is wel interessant voor de transfer carrousel.. Er komt op deze wijze weer een hoop extra geld in de markt. Wellicht profiteert psv mee in vorm de verkoop van dumfries.

7 augustus 2021 om 18:46

@trobiii Alleen bij de verkeerde club. Inter kan maar klein deel herinvesteren. Groot deel vh geld verdwijnt dus in kosten, schulden.

Snap niet waarom je van Inter naar Chelsea gaat. Vooral als ze eerder al geen vetrouwen in je hadden

7 augustus 2021 om 19:12

Omdat Inter veel geld nodig heeft en daarom spelers gaan verkopen, Chelsea de CL winnaar is en de PL interessanter dan de Serie A.

9 augustus 2021 om 20:40

Genoeg geld binnen van transfer, maar de Chinese eigenaar ziet Inter als handel om er aan te verdienen. Heeft niets maar niets meer te maken dat Inter geld nodig heeft.

Degelijke deal voor Inter lijkt mij, helemaal gezien de financiele problemen. Ik verwacht wel dat Inter weer gaat afzakken in de Serie A de komende jaren, Chinese eigenaar helpt momenteel ook niet mee.

Zeer jammer dit. Lukaku was de uithangbord van de club. Ik ben benieuwd of de verkoop van Hakimi noodzakelijk was geweest als Lukaku deal eerder was gedaan. Tja als een club in geldnood kan je zo'n monsterbedrag niet weigeren. Voor Inter is dit een aderlating. We gaan een stap terug en mogen nu strijden voor top 4. Er is geen winning project meer lijkt het. Conte weg, Hakimi weg, Lukaku weg, Eriksen niet inzetbaar. Beter gaat suning ook weg. We geven een verkeerd signaal naar buiten. Iedereen is te koop. Van de vervangers die ze willen halen loop ik niet warm, ze zijn nog altijd een klasse minder dan we hadden. Frusterend voor de fans.

9 augustus 2021 om 20:39

Ook gewoon zonde voor zo'n fantastische club als Inter. Zonder dit soort spelers ga je het vooral in de CL gewoon heel lastig krijgen, maakt niet uit wat voor aankopen Inter nu gaat doen, een Lukaku of Hakimi zijn gewoon onvervangbaar. Als dan ook Martinez nog vertrekt naar Tottenham, dan houdt je helemaal niks over. Vraag me af of namen als Isak, Plea, Vlahovic of Martial enigzins haalbaar zijn voor Inter? Vooral die Vlahovic lijkt me echt een Inter spits met z'n 21 jaar pas.

Dit is een giga bedrag, totaal belachelijk. Verdien je al 8,5mln is 't nog niet genoeg......

Kan er niet aan doen maar krijg er zo een Fernando Torres gevoel van...

9 augustus 2021 om 21:52

Torres was fysiek niet meer in orde toen hij naar Chelsea kwam, als het Lukaku nu niet lukt om te scoren nadat hij dat altijd en overal gedaan heeft ligt dat waarschijnlijk aan Tuchel’s tactieken.

Absurd bedrag voor een 28-jarige spits, die in mijn ogen geen echte wereldtop is. Maarja tegenwoordig kijken we nergens meer van op bij dit soort koopclubs. Chelsea en City blijven zo toch wel mijn 2 minst favoriete teams in de PL.

Dan blijkt toch dat geld écht regeert. Hij is de grote man bij Inter en iedereen daar loopt met hem weg, was een levensgevaarlijk duo met Lautaro in de spits. Kampioen geworden, waarom dan toch weer terug gaan naar het land waar je, vooral bij je United tijd, in zekere zin werd uitgelachen af en toe? Ik weet niet of hij dit doet voor de transfersom die Inter hierdoor krijgt, of dat hij het zelf écht wil. Misschien heerst erbij hem een soort revanche gevoel o.i.d. maar ik snap het niet. Je scoort aan de lopende band bij Inter en je bent daar de man. In Engeland branden ze je af als je 5 wedstrijden niet scoort en ben je al gauw plotseling een nobody. Maar we gaan het zien.

10 augustus 2021 om 11:40

Ik denk dat hij het bekijkt als een nieuwe uitdaging, beetje soort 'unfinished business'. Die wil graag kampioen van Engeland worden met de club waarvan hij fan was als kind. Zijn voorbeeld is niet voor niets Drogba. Ik zie het ook niet echt gebeuren voor hem in Engeland, maar wie weet he.

Dom dom dom. Heeft bij inter alles wat je kan hebben. Veel mooier land dan Engeland genoeg geld en een mooie club en dan gaat hij naar de club waar die vroeger niet goed genoeg bevonden werd.
Beetje hetzelfde geval als met Paul Pogba.
Wereldspeler bij Juventus en bij Man utd slechts een topspeler maar meer ook niet en ook hij werd toen hij jong was te licht bevonden bij Manchester.
Denk dat het niet veel word met die Lukaku bij Chelsea maar we gaan het zien de verwachtingen zijn natuurlijk extreem hoog met een prijskaartje van 115mil dusja vanaf dag 1 moet hij er meteen staan aanpassen is niet nodig heeft er natuurlijk bij Man utd al wat vlieguren gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren