Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cyriel Dessers is officieel speler van Rangers na ‘lange, slopende dagen’

Laatste update:

Cyriel Dessers is de nieuwe spits van Rangers, zo meldt de club via de officiële kanalen. De 28-jarige spits degradeerde afgelopen seizoen met US Cremonese naar de Serie B, maar gaat dus niet uitkomen op het tweede niveau in Italië. Rangers, dat afgelopen seizoen op de tweede plaats eindigde in Schotland en zich daardoor plaatste voor de derde voorronde van de Champions League, betaalt een vast bedrag van 5 miljoen euro voor Dessers. Dat bedrag kan middels bonussen nog oplopen tot 6,5 miljoen euro. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2027.

Dessers verruilde KRC Genk vorig jaar zomer voor 6 miljoen euro voor een avontuur in Italië bij Cremonese. De Nigeriaans international wilde dolgraag bij Feyenoord blijven, maar kwam er met de Rotterdammers niet uit over een contract. Dessers veroverde de harten van Het Legioen met 20 doelpunten in 41 wedstrijden en had met een aantal cruciale treffers een groot aandeel in het bereiken van de Conference League-finale.

De rechtspoot had met FC Kopenhagen vorig jaar zomer ook nog een andere optie, maar uiteindelijk viel de keuze op Cremonese door ‘het avontuur’ en ‘de Italiaanse stadions’. Dessers kon met 7 doelpunten in 29 wedstrijden echter niet voorkomen dat de club degradeerde naar de Serie B. Met zijn stap naar Rangers gaat de spits weer voor de prijzen spelen en kan hij voor het eerst in zijn carrière uit gaan komen in de groepsfase van de Champions League. De viervoudig international treft Sam Lammers bij de Schotten. De Nederlander maakte eerder deze zomer de overstap van Atalanta.

Op de clubsite reageert Dessers zeer verheugd, al erkent hij dat de afgelopen dagen zenuwslopend waren in afwachting van de afronding van de transfer. "Ik ben erg blij en zeer opgelucht dat ik eindelijk hier ben. Ik heb enkele lang, stressvolle dagen achter de rug, maar het gevoel om hier definitief te staan is geweldig. Het is een gigantische club met een rijke historie, een mooi stadion en geweldige fans", besluit hij.

Danilo
Rangers was naar verluidt ook nadrukkelijk geïnteresseerd in Danilo van Feyenoord. De Rotterdammers zouden hebben ingezet op een transfersom tussen de 5,8 en 8,1 miljoen euro voor de Braziliaan, die in De Kuip nog tot medio 2026 vastligt. De Schotten kiezen dus voor Dessers en lijken de interesse in Danilo dus te laten voor wat het is. De spits van Feyenoord kreeg afgelopen seizoen veel vertrouwen van Arne Slot, daar hij de enige selectiespeler was die in elk officieel duel minuten maakte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 juli 2023 om 15:16

Ik ook! Juichen bij de cornervlag de vakken zitten vol. De kuip is in extase, want Dessers scoort een goal. Wat een heerlijke Cultheld was dit voor ons.

Dessers past daar wel heb ik het gevoel. Die gaat een hoop scoren daar. En het is ook beter spits dan Danilo.

4 juli 2023 om 12:15

Schotse competitie is opportunistisch voetbal daar past hij inderdaad.

4 juli 2023 om 12:17



Mwa denk niet dat Dessers beter is. Danilo is een stuk jonger.
Daarbij even de statistieken gekeken van dit jaar eredivisie vs vorig jaar eredivisie Dessers.
Gemiddelde van 39 min voor Danilo en Dessers kreeg er 40 minuten, dus prima vergelijkbaar.
Dessers started 9, Danilo 14
Dessers 9 goals, Danilo 10
Dessers 120 min per goal, Danilo 134 min
goals per game allebei 0.3
Shots per game, allebei 1,9
Shots on target per game allebei 0,8
Big chances missed Dessers 9 Danilo 7
Goal conversion Dessers 18'procent Danilo 16 procent
assists Dessers 2, Danilo 3

Het ontloopt elkaar weinig. Al met al is Danilo denk ik zelfs wat beter, want hij moest vaker tegen frisse tegenstanders starten.





Toch nog een aardig bedrag voor deze speler. Hopelijk wordt het een mooi duo met Lammers

Deze gast was bij Utrecht zo enorm slecht.
Echt gek dat die verder echt goede seizoenen heeft gehad.
Wel een enorme gunfactor, leuke gozer voor de camera.

4 juli 2023 om 13:02

Bij Dessers lijkt het altijd het ene seizoen goed te gaan, om daarna een heel slecht seizoen te draaien.

Zou me niet verbazen als die bij Rangers weer tot de 20 goals komt, na een minder goed seizoen in Italië

4 juli 2023 om 14:20

Misschien over 2 jaar dan weer naar fc utrecht 😉

6 juli 2023 om 23:23

Wel vaker jongens bij Utrecht gezien die totaal niet presteerden maar bij andere clubs helemaal opbloeiden. Denk aan Dessers bij Feyenoord, Kramer bij RKC en Cerny bij Twente. En zo zijn er nog talloze voorbeelden.

7 juli 2023 om 00:28

Agh ja, als er af en toe ook een Haller, Mertens, Strootman of Kuyt tussen zit.
Dessers kreeg in Utrecht geen vertrouwen, helaas.

Mooie club/transfer voor Dessers, dat gun je hem ook wel. Lekker kick/rush voetbal wat bij hem past ook. Ben wel benieuwd waar Alfredo Morelos heen gaat, die is afgelopen 1,5 jaar echt helemaal weggezakt. Daarvoor stond hij altijd garant voor goals en kaarten.

Die 6,5 miljoen hadden ze aan Danilo moeten spenderen. Niet dat ik Danilo een slechte 2e spits vindt maar wel goed genoeg vindt om 6,5 miljoen winst op te maken na 1 seizoen.

Het is hem van harte gegund. Past daar ook prima thuis en als zelfs een lompe Kevin van Veen daar minstens 20 goals maakt denk ik dat Dessers er ook genoeg binnen schiet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren