Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rode Duivel barst van het vertrouwen: 'Wij kunnen het EK winnen'

Laatste update:

Waar Nederland ontbreekt, is België komende zomer voor het eerst in zestien jaar weer aanwezig op het Europees kampioenschap voetbal. Volgens Romelu Lukaku kunnen de Rode Duivels bij hun rentree gelijk hoge ogen gooien. De aanvaller van Everton spreekt zelfs over het winnen van de Europese titel.

/

“Wij kunnen het EK winnen, ja”, stelt de sterke spits in Het Nieuwsblad. “Je hebt wat geluk nodig, maar het is aan ons. Al zijn er nog meer fantastische ploegen: Engeland, Frankrijk, Duitsland, zelfs Wales, die tegen ons wonnen. Iedereen maakt kans.”

“We hebben de spelers om prijzen te winnen”, vervolgt Lukaku, die vooral hoog opgeeft van een paar voormalig Ajax-verdedigers. “Kijk naar Thomas Vermaelen bij Barcelona. Of Jan Vertonghen, de meeste complete centrale verdediger in de Premier League. Technisch is Jan ongelooflijk. Hij loopt, tackelt en hij moet linksback spelen! Of de slimme Toby Alderweireld, ook een van de beste verdedigers in onze competitie.”

Denk je dat België het EK kan winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er is kwaliteit, maar als team zijn ze nog lang niet zo goed als bv Duitsland. Daarnaast hebben ze een waardeloze trainer. Ik zie ze niet heel ver komen om eerlijk te zijn.

Daarom gun ik het België dus niet.. net zo arrogant als voor het afgelopen WK.

22 januari 2016 om 18:33

daar ligt de Nationale ploeg van België wakker van...

Geef belgie een top trainer en ze kunnen het ek winnen. Misschien zelfs wk.

22 januari 2016 om 18:07

Leuk dat ze er een keer bij zijn lang geleden dat ze een EK hebben gespeeld. En dan al zo'n gedrag vertonen man man

22 januari 2016 om 18:21

Ze zijn er tenminste wel bij. En als je kijkt wat voor spelers ze hebben dan mag je van mij zo'n gedrag vertonen

22 januari 2016 om 18:37

Na deze generatie is het ook weer klaar .... Zonder titels

22 januari 2016 om 18:56

Renaldino. Vergis je niet, er zit nog een pak talent aan te komen hoor. En vele van de spelers zijn nog jong. Ik denk zomaar even aan Tielemans, Musonda, Carrasco, Praet, Wout Faes, Lukaku (nog altijd maar begin 20), Denayer, Courtois etc. Op de lange termijn wordt er puik werk geleverd.

nee ik denk het sowieso van niet , er zijn ook een aantal spelers die niet top presteren nu en dat zie ik als een grote factor voor het EK , dus nee ik denk Spanje Duitsland Frankrijk geef ik een stuk meer kans.

België heeft veel kwaliteit rondlopen, maar ik acht Frankrijk, Duitsland en Spanje als de drie grootste kanshebbers om het EK te winnen en België is samen met landen als Italië en Engeland gevaarlijke outsiders,

Op vrijwel alle posities heeft België echt goede spelers rondlopen, het enigste wat ze missen, zijn echte goede backs. Als ze die ook nog hadden, dan hadden ze echt gewoon een perfecte elftal, met veel talent en spelers die van een aardig goed of hoog niveau zijn.

Mits iedereen fit is, moet België in mijn ogen met deze selectie toch wel minimáál de kwartfinale kunnen halen:

Keepers: Thibaut Courtois ( Chelsea ), Simon Mignolet ( Liverpool ) en Mats Selz ( AA Gent ).

Verdedigers: Toby Alderweireld ( Tottenham Hotspur ), Luis Pedro Cavanda ( Trabzonspor ), Jason Denayer ( Galatasaray ), Vincent Kompany ( Manchester City ), Jan Vertonghen ( Tottenham Hotspur ), Thomas Vermaelen ( FC Barcelona ), Nicolas Lombaerts ( Zenit Sint Petersburg ) en Laurens de Bock ( Club Brugge ).

Middenvelders: Sven Kums ( AA Gent ), Radja Nainggolan ( AS Roma ), Moussa Dembélé ( Tottenham Hotspur ), Marouane Fellaini ( Manchester United ), Axel Witsel ( Zenit Sint Petersburg ) en Kevin de Bruyne ( Manchester City ).

Aanvallers: Eden Hazard ( Chelsea ), Romelu Lukaku ( Everton ), Christian Benteke ( Liverpool ), Michy Batshuayi ( Olympique Marseille ), Yannick Ferreira Carrasco ( Atlético Madrid ) en Dries Mertens ( Napoli ).

En ja, ik weet dat België normaal gesproken in een andere formatie speelt, maar persoonlijk denk ik dat met deze selectie deze formatie toch meer bij België past.

Edit:

Eden Hazard vergeten, met dank aan Barcalover123. Dan zou ik in een 4-3-2-1 formatie spelen, met Lukaku als diepe spits en de Bruyne en Hazard achter hem en voor de rest blijft de opstelling dan hetzelfde.

Courtois
Cavanda
Alderweireld
Kompany
Vertonghen
Nainggolan
Dembélé
Witsel
de Bruyne
Lukaku
Batshuayi
22 januari 2016 om 18:29

Hazard???

22 januari 2016 om 18:51

Hou jij nou echt Hazard, Mertens én YFC uit je basisopstelling? 3 Jongens die creatief zijn en met 1 persoonlijke actie iets kunnen forceren. Zo heb jij er geen enkele in je opstelling. Ook dat je met 2 spitsen wil spelen slaat alles, noch Lukaku noch Batshuayi hebben daar enige ervaring mee. Zou dus gewoon al je kansen verpesten als je vlak voor het tornooi daarmee gaat beginnen. Het is misschien wel een optie waar naar gekeken moet worden als men vind dat we veel goede spitsen hebben (al vind ik persoonlijk van niet). Maar dan moet je daar niet nu mee beginnen, dan moet dat vanaf september 2 jaar lang toegepast worden tijdens de kwalificatie voor het wk.

Ik persoonlijk vind het geen goed idee omdat we geweldige vleugelspelers hebben en, naar mijn mening, niet echt topspitsen. Benteke en Lukaku komen technisch enorm tekort voor het topniveau. Origi is enorm getalenteerd maar heeft een echte doorbraak nodig om zijn potentieel niveau te halen. Batshuayi is momenteel wel van topniveau maar het is natuurlijk even wachten of die dat volhoudt al denk ik zelf van wel.

Courtois- nog langggg niet in de vorm van vorig jaar.
Kompany - flink geblesseerd
Hazard - geen schim van ''zichzelf (?)''
Benteke - bankzitter in een matig liverpool team
Mertens - speelt bijna nooit
Fellaini - waarschijnlijk de slechtste voetballer die United ooit heeft gehad. Ideaal voor kick en rush, dat wel.

Dit zijn de spelers die goed moeten gaan presteren wil Belgie uberhaupt kans maken op een halve finale.

Aan de andere kant zijn Lukaku, KDB en Toby natuurlijk wel belachelijk goed bezig. Zolang het aangevuld kan worden met redelijke spelers als Witsel, Vertonghen en Dembele kan Belgie natuurlijk gewoon ver komen. Wel zaak is dan om dit soort uitspraken stil te houden en met die beker naar huis vliegen.

Ik begin zowaar meer vertrouwen te krijgen in onze backs, Toby is een topper aan het worden en Jan is technisch inderdaad sterk. Beide spelen al een tijdje op de back en beginnen hun posities gewoon te worden. Maar dan zit je nog met die 'coach'...

Elke buitenlandse stem die er iets van kent zegt dat België niets is met Wilmots, maar toch lijken ze het niet te beseffen. Komt omdat de analisten in België pussy's zijn, zelfs Jan Mulder durft niet slecht spreken over Wilmots.

België is gewoon een redelijk goede ploeg maar meer niet.

22 januari 2016 om 22:12

Daarom staan ze eerste op de FIFA ranking. Belgie heeft gewoon goede spelers op bijna alle posities. Afgelopen WK kwamen ze ook ver. Eruit tegen Argentina net als Oranje. Makkelijke kwalificatie. Monenteel een topland en doen misschien alleen op toernooi ervaring onder voor Duitsland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren