Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roberto Carlos gecharmeerd: ‘Hij heeft de ‘swagger’ die Brazilianen ook hebben’

Laatste update:

Engeland begint volgende week maandag met een wedstrijd tegen Tunesië aan het WK in Rusland. Roberto Carlos is een fan van Dele Alli en verwacht tijdens het toernooi het nodige van de middenvelder van Tottenham Hotspur. Volgens de oud-verdediger heeft Alli wat weg van een Braziliaanse speler.

“Ik vind Alli een geweldige speler, hij lijkt qua speelstijl net een Braziliaan. Ik heb hem gezien in de wedstrijd tussen Real Madrid en Tottenham Hotspur en in die wedstrijd vond ik hem indrukwekkend. Hij is groot en heeft de nodige kwaliteiten, een hele goede speler”, zegt Roberto Carlos in gesprek met de Daily Mirror. “Hij heeft de swagger die Braziliaanse spelers ook hebben.”

Engeland reist met een relatief jonge selectie af naar Rusland en moet een poule met Panama, Tunesië en België zien te overleven. The Three Lions worden niet tot de favorieten voor de wereldtitel gerekend en Rio Ferdinand is van mening dat bondscoach Gareth Southgate bij een eventuele eliminatie niet geslachtofferd moet worden. “Het hoort bij de taak van de FA om de bondscoach in de juiste richting te manoeuvreren”, zegt Ferdinand tegenover de Daily Express.

“Er komt heel veel talent aan, maar ik denk dat dit toernooi net te vroeg komt voor de huidige selectie. Maak je geen zorgen, we komen er wel”, vervolgt de oud-verdediger. “Zelfs als dit WK een ramp wordt, zullen we ervan leren. Je leert als je wordt verslagen. In dat geval ga je analyseren en leer je meer. Als je wint, geniet iedereen ervan en maakt niemand zich zorgen. Southgate moet de tijd krijgen, ook omdat hij veel jonge spelers kent die eraan komen.”

Ben jij het met Roberto Carlos eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alli heeft talent maar moet iets aan die maniertjes van hem doen. Schorsingen pakken door middelvingers naar scheidsrechters op te steken is gewoon zonde, om over de doodschoppen die hij zo nu en dan uitdeelt nog maar te zwijgen. Ik zie hem bij een achterstand nog wel eens rood pakken op het WK.

11 juni 2018 om 11:23

Ik zie hem bij een achterstand eerder de gelijkmaker scoren, maargoed. Hij heeft een paar verkeerde dingen gedaan, maar mensen overdrijven echt en doen alsof hij elke week alles wat los en vast zit om zit te schoppen.

11 juni 2018 om 11:56

Grappig genoeg is ook dat de Zuid-Amerikaanse mentaliteit / temperament waardoor hij nog meer op een Braziliaanse speler lijkt!

Ben ik het niet mee eens, brazilianen hebben zoals neymar en willian van nature die flair. Terwijl ik delle alli meer een speler vind met een geweldig loopvermogen combinerend met een goed schot en passing.

11 juni 2018 om 10:49

Ik vind Alli anders best wel veel techniek en flair hebben voor een Engelsman. Hij is toch echt een gigantisch talent, haalt al 3 seizoenen op rij dubbele cijfers en is nog maar 22. Houdt zich daar erg goed staande bij Tottenham alleen jammer van die rare fratsen. (Onsportief gedrag, snoeiharde tackles, etc)

11 juni 2018 om 10:51

Techniek heeft die zeker, alleen die 1 op 1 actie die de meeste brazilianen hebben daar vind ik het bij delle alli toch wat minder moet het meer hebben van zijn briljante loopacties.

11 juni 2018 om 17:05

Alli heeft toch gewoon duidelijk minder natuurlijke flair dan de meeste Brazilianen dus ik ben het heer zeker eens met godenzonen.

Maar goed, met flair ben je toch niets, dus het maakt weinig uit. Dat dient louter ter vermaak van het publiek.

11 juni 2018 om 17:30

Dat sowieso maar voor een Engelsman vind ik hem nog best wel een technische speler.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren