Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robert Eenhoorn vertrekt na tien jaar als algemeen directeur bij AZ

Laatste update:

Robert Eenhoorn gaat vertrekken bij AZ, zo communiceert de club via de officiële kanalen. De algemeen directeur treedt per 1 juli af bij de Alkmaarders. Eenhoorn was tien jaar lang in die functie actief bij AZ. De reden voor zijn vertrek is vermoeidheid.

"Ik merkte bij mezelf een bepaalde metaalmoeheid zijn intrede doen. Een club als AZ verdient de volle inzet en die energie bleek voor mijzelf steeds lastiger te vinden", licht Eenhoorn de keuze voor zijn ontslag toe.

Eenhoorn zal AZ in de komende periode helpen om een mogelijke opvolger te identificeren en deze klaar te stomen voor de klus. Eenhoorn is na ex-hoofdtrainer Pascal Jansen de tweede prominente figuur die in korte tijd vertrekt.

"Ik heb de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier en energie gewerkt bij en voor AZ", wordt Eenhoorn geciteerd. Hij is trots op de sportieve en financiële gezondheid van de club.

"AZ draait al jaren mee in de top van de Eredivisie en heeft ook in Europees verband een uitstekende indruk achtergelaten. Bijzonder trots ben ik op de manier waarop onze jeugd zich presenteert, niet in de laatste plaats omdat dit een stabiele toekomst voor de club in de komende jaren betekent.”

Eenhoorn laat nog even ongewis waar hij zich in de nabije toekomst op zal gaan richten. "Er is nog geen zicht op wat ik hierna ga doen en om alle speculatie voor te zijn er is dus nog geen volgende stap in zicht."

AZ beleeft momenteel een bewogen periode. Jansen werd na het gewonnen bekerduel met Quick Boys (3-3, w.n.s) op straat gezet. Interim-trainer Maarten Martens werd aangesteld, maar heeft de ploeg nog niet uit het slop weten te trekken. Alle vijf wedstrijden onder zijn leiding werden niet gewonnen (drie keer gelijk, twee verliespartijen).

AZ

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Oók al onderweg naar Amsterdam??

12 februari 2024 om 12:13

Die kans acht ik niet zo groot

12 februari 2024 om 12:17

Naar Amsterdam? Het is algemeen bekend dat Eenhoorn een Feyenoord hart heeft.

12 februari 2024 om 12:39

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je voor een andere club kan werken. Als er genoeg geld bij komt kijken zegt zo'n clubhart vrij weinig

12 februari 2024 om 12:41

Net als Janssen en Cruijf echte Feyenoorders en Ajacieden zijn inderdaad.. De reden dat hij niet naar Ajax gaat lijkt me vrij simpel; Ajax krijgt per 1 maart een nieuwe AD

12 februari 2024 om 12:35

Ajax is voorzien.
Eenhoren houdt de eer aan zichzelf, maar weet wel beter

12 februari 2024 om 13:09

Wat weet 'ie beter dan?

12 februari 2024 om 13:20

Ik denk dat als de resultaten blijven tegenvallen het publiek gaat morren en hij wil dit natuurlijk niet. Deze discussie voeren we hier onder ook al
Mensen zijn vreemd, men pikt niks meer. Dan kan je nog zo goed je best hebben gedaan, men denkt alleen aan gisteren en vandaag, niet aan de afgelopen jaren
En als ze het niet meer weten zeggen ze:
"het is niet meer van deze tijd."

12 februari 2024 om 13:23

Warrig verhaal. Maar dat zijn we inmiddels van je gewend

12 februari 2024 om 14:04

@cas1 - Niets van wat we zien heeft met Eenhoorn te maken. Echter zit er een plafond aan wat AZ heeft opgebouwd en dat plafond lijkt nu bereikt te zijn. Verder heb ik supporters ook vooral zien wijzen naar de smalle selectie en het saaie spel onder Jansen. Geen supporter heb ik kritisch zien zijn over Eenhoorn.

12 februari 2024 om 15:43

Misschien te lastig voor u. Maar dat geeft niets hoor, gewoon overslaan.
Wel zo gemakkelijk

12 februari 2024 om 15:50

erder heb ik supporters ook vooral zien wijzen naar de smalle selectie en het saaie spel onder Jansen. Geen supporter heb ik kritisch zien zijn over Eenhoorn"

Nou gelukkig maar
Ik zie ook dat ik zijn naam verkeerd schreef

12 februari 2024 om 12:47

Ik hoop zelf op FC Groningen, maar hij zal wel hoger mikken.

12 februari 2024 om 13:22

Denk dat tie even niks gaat doen. Reden vertrek is ‘vermoeidheid’. Dan lijkt het mij vrij sterk dat hij meteen aan de slag gaat.

12 februari 2024 om 17:22

Dat is ook nog een mogelijkheid. Al kan een nieuwe omgeving ook weer energie geven. Ik lees dat hij vooral 'metaalmoe' is bij AZ. Maar ik hoop het, denk alleen dat de kans niet heel groot is....

Gaat niet heel lekker daar op dit moment. Resultaten vallen tegen, Eenhoorn weg, Janssen al weg, nog een directielid weg na dit seizoen (naam kwijt, maar gaat naar Ajax). Benieuwd hoe ze dit allemaal op gaan vangen..

12 februari 2024 om 13:02

Doel je op Kroes?

12 februari 2024 om 15:25

Yes Kroes inderdaad, thanks! Toch niet de minst belangrijke die vertrekken bij de club..

12 februari 2024 om 15:31

Zal het bij AZ ook in elkaar donderen net als bij Ajax afgelopen 2 seizoenen denk je? Blijven er nog genoeg kwalitatief goede mensen over in de directie? Ik heb er oprecht geen weet van hoe het bij AZ zal gaan dus ik ben daar wel benieuwd naar( az kenner?)

Poeh, deze zag ik niet aankomen. Deze man verdient een standbeeld bij AZ. Mede door zijn werk heeft AZ zich opgewerkt tot top 4 club met een geweldige financiële huishouding. Daarnaast kan de opleiding bestempeld worden als de beste van Nederland en zijn er mooie hoogtepunten bereikt. Enorm jammer dat hij vertrekt, maar ik ben de beste man eeuwig dankbaar!

12 februari 2024 om 12:53

Inderdaad, zover ik er kijk op heb heeft hij een goed beleid weten neer te zetten bij AZ met als resultaat 4x een top 3 eindklassering in de afgelopen 10 seizoenen.

12 februari 2024 om 13:01

En bijna landskampioen in het Corona jaar

12 februari 2024 om 13:14

Inderdaad, uiteindelijk gedeelte 1e plek. Jammer konden we het seizoen niet uitspelen

12 februari 2024 om 13:22

En dan wordt hij steeds maar afgerekend op 1 uitspraak: 'we gaan proberen de top 3 te bereiken'.
Ja, als je structureel de top 4 haalt, en een aantal keer de top 3 haalt, wat moet je dan doen?

Heeft heel veel goeds gedaan voor AZ. Na 10 jaar is dit voor beide partijen mss wel een goede beslissing. Tijd voor een frisse wind.

Ben benieuwd hoe az dit gaat oplossen. Op dit moment geen trainer, want Martens is er absoluut nog niet klaar voor en ook aan het eind van het seizoen geen algemeen directeur. Een goede algemeen directeur vind je niet zomaar. Meerdere clubs hebben daar al moeite mee er 1 te vinden en ik weet ook niet zomaar een goede trainer voor az.

12 februari 2024 om 12:48

Weet niet of er intern geschikte kandidaten zijn. Anders gewoon kijken welke trainers goed presteren. Dan zijn er een aantal prima opties volgens mij:
Hake
Meijer
Jansen (PEC)
Pastoor

Hake zou in mijn optiek het meest aanspraak maken op zo’n stap. Beetje zoals Twente met Oosting heeft gedaan.

12 februari 2024 om 14:59

Ik heb zo'n donkerbruin vermoeden dat Pastoor er niet in zit. Is maar een gokje hoor! Ze zouden nog beter kunnen proberen om van den Brom te polsen.

12 februari 2024 om 12:59

Ik denk wel dat er genoeg goede algemeen directeurs rondlopen voor een BVO, maar 1 die op dat vlak al een mooi CV heeft, die zijn schaars. Je weet dus nooit exact wat een club binnenhaalt omdat men vaak geen vergelijkingsmateriaal heeft.

Het is hetzelfde liedje als met een goede TD of trainer. Ook daar lopen er zat van rond, maar je hebt een visie en een profiel nodig die op dat moment bij de club past. Ook heb je wel geluk nodig. Neem bijvoorbeeld Van Der Kraan: Die stelde Streuer aan, maar dat was keuze nummer vijf of iets dergelijks als je die geruchten van destijds mocht geloven.

Dit krijg je ervan als je je trainer ten onrechte de laan uit stuurt en het echte probleem negeert. Snapte dat gehaat op Jansen totaal niet.

12 februari 2024 om 12:39

Wat is volgens jou dan het échte probleem? Onder Jansen waren de resultaten al weken matig en nog veel belangrijker, het voetbal was niet om aan te gluren. Het is natuurlijk nog steeds niet best maar laten we het even tijd geven.

12 februari 2024 om 13:09

Het echte probleem is dat er niet goed geanticipeerd is op de transfermarkt en dat men de jonge talenten overschat hebben. Een FC Twente kan een jongen als Rots gewoon opstellen omdat het nog niet op volle toeren draait en er nog niet genoeg geld was om meer te investeren. AZ daarentegen heeft 4 miljoen euro meer qua spelersbudget.

Dan kun je niet aankomen met buitenspelers die bij wijze van spreken net uit de pubertijd zijn en niet verder komen dan een handjevol doelpunten en assists samen. Het probleem bij AZ had niets te maken met een algemeen directeur die z'n werk niet goed deed. AZ heeft een bepaald beleid en het is opnieuw gaan bouwen. Dat gaat met vallen en opstaan.

12 februari 2024 om 13:16

Je snap het niet omdat je geen AZ kijkt lijkt me. Als je het 'onterecht' vindt. Slot is een prima trainer en hij deed het goed met het materiaal dat hij had. Jansen is denk ik een aardige kerel, maat deed het niet goed met zijn materiaal.

12 februari 2024 om 14:08

Mwah ik weet het niet, op resultaat haalde hij er sowieso voldoende uit denk ik. Als je naar het spel gaat kijken denk ik met spelers als BMI en bijvoorbeeld Dani de Wit wordt het ook wel lastig om echt goed voetbal te spelen. Verder probeert AZ de verkopen grotendeels op te vangen met jeugdspelers, daar kun je ook niet alles van verwachten. Ook zo'n Myron van Brederode, is die ooit iemand voorbij gekomen? Ik snap dat het vervelend is, maar soms heb ik het gevoel dat het verwachtingspatroon bij AZ supporters ook iets te hoog is geworden.

12 februari 2024 om 20:44

Nou ja, had er echt meer in gezeten? Zo'n geweldige ploeg is het ook weer niet. Het spel was wellicht niet aantrekkelijk, maar je kunt niet stellen dat hij er niet genoeg uitgehaald heeft.

Zeer verstandig. Hij zag de zakdoekjes al voor zich. Onder eenhoren zijn stappen gezet, maar hij kon en wilde niet inzien dat we hier in Nederland leven en niet in de VS. De mentaliteit is hier Gelukkig heel anders als daar. Zelf bij Amerikaanse bedrijven die in Nederland opereerden, zoals Time oid, proefde je de "andere"sfeer.
Az moet leren van de fouten van Eenhoren (waaronder, het niet altijd met gestrekt been ingaan).
Eenhoren bedankt en ik wens je veel succes in je verdere loopbaan

12 februari 2024 om 12:39

Vind je? Ik vind juist dat in de basis de Nederlandse en Amerikaanse mentaliteit juist overlapt - en zie het juist in de afgelopen 10 jaar veel meer die kant op gaan.

12 februari 2024 om 13:03

Een van de grote verschillen tussen Am en Ned bedrijven is dat hier meer rekening wordt gehouden met het personeel en niet alleen van ik ben de baas ik weet het beter en ik wil geld veel geld verdienen ten koste van alles.
Wat de afgelopen tien jaar betreft zou je gelijk kunnen hebben. Daar schiet mijn kennis te kort

12 februari 2024 om 13:14

ik zie juist veel meer Amerikaanse bedrijven in Nederland die enorm hard bezig zijn met het veranderen van deze mentaliteit, en veel Nederlanders die graag voor deze Amerikaans ingestelde bedrijven werken en liever wat meer salaris willen innen. Nog geen 80/20 - maar ik zie het echt flink gebeuren. Jonge Nederlanders die bedrijven opzetten en ze graag aan buitenlandse bedrijven verkopen zodat ze zelf flink kunnen cashen is een populair model aan het worden - en bij zo'n model staat het personeel nooit op 1.

12 februari 2024 om 13:04

De zakdoekjes? De man heeft AZ gebracht waar het nu is en is maar zelden te betrappen op merkwaardige keuzes of iets dergelijks. Een groter 'probleem' is vooral dat er voor hem eigenlijk niets meer uit te halen is op een korter termijn dan incidenteel succes. Dit AZ kan niet meer beter draaien dan het heeft gedaan en de begroting stijgt niet meer zo makkelijk zonder dat je daar meerdere transfers per jaar voor gaat nodig hebben.

Ik acht de kans groot dat Eenhoorn voelde daar niet meer de energie voor te hebben, om weer een nieuwe weg in te slaan. Dan zit je er zo weer 5 jaar aan vast en hoewel het kan lukken, kan het met een paar tegenslagen ook zo de andere kant op gaan. Nu verlaat de man AZ via de voordeur en het verplicht de mensen binnen AZ ook om te kijken waar ze naartoe willen.

12 februari 2024 om 13:17

Ik kan me heel goed voorstellen dat de toeschouwers boos zijn/worden.
LET WEL ik ben tegen geweld op welke manier dan ook!!!
Maar als je ziet dat Twente zijn beste spelers kwijt is, dat de trainer weg weg is (doet het goed bij Utrecht nu) dat er een nieuwe TD is (die door Waldorff en Stattler bij het programma The Muppets) altijd belachelijk werd gemaakt, nu gemakkelijk derde en misschien zelf tweede wordt dan kan ik mij boosheid wel voorstellen.
Ik denk dat Eenhoren teveel tijd is geweest aan rechtszaken dan aan het voetbal op het veld. Tja dat kost energie

12 februari 2024 om 14:07

Zelfs als FC Twente in dat schuitje zat, zou nagenoeg niemand naar Van Der Kraan wijzen. Dan wijst men naar de trainer of naar de TD. Organisatorisch is er niets mis met AZ en dat is de taak van Eenhoorn.

12 februari 2024 om 13:18

"Az moet leren van de fouten van Eenhoren"
Welke grote fouten allemaal dan? Eenhoorn is niet perfect, maar dat is geen enkel persoon.

12 februari 2024 om 13:41

Eenhoorn kon moeilijk omgaan met de top drie clubs.
Dat zagen we in het Corona jaar toen AZ tweede stond, dat zagen we toen Slot liet weten na afloop van zijn contract bij Feyenoord te gaan werken en meteen op non actief gezet werd.
Nu weer Pascal Jansen ontslagen omdat ze wederom geen CL gingen halen. Sindsdien gaat het alleen maar slechter.
Ik zie elke keer veel frustratie en dat doet de uitstraling van de club geen goed.

12 februari 2024 om 14:11

Misschien niet, maar het is ook niet schadelijk en sportief gezien heeft dat totaal geen gevolgen gehad. Ik denk ook vooral dat Eenhoorn merkt dat het plafond bereikt is. Tenzij ze het stadion kunnen uitbreiden en die plekken structureel gevuld kunnen krijgen, wordt het een moeilijk verhaal om de volgende stappen te zetten. Wat je dus nu krijgt zijn golfbewegingen omdat je om de paar jaar opnieuw moet gaan bouwen aan een nieuwe selectiekern.

12 februari 2024 om 16:20

Oh, je bedoelt dat jaar dat Ajax meteen de titel opeiste, terwijl ze gedeeltelijk 1e plek stonden, Ajax in een neerwaartse spiraal zit en AZ in vorm was, AZ 2x van Qjax had gewonnen, maar omdat ze meer doelpunten hadden, naar de CL met haar inkomsten mocht? Toen AZ met KNVB wilde praten, maar de KNVB reageerde niet, waardoor AZ naar de UEFA ging? Dat is geen argument om dan te zeggen dat "Eenhoorn moeilijk kon omgaan met de top drie clubs". Dat Eenhoorn een club zou hebben aangeboden aan Slot, maar dat Slot hier niet op in ging, en toen stiekem ging praten met Feyenoord? (Let op: ik gebruik het woord: "zou", omdat het onduidelijk is wat nou de waarheid is. Eenhoorn en Slot zeggen verschillende dingen). Nu weer Pascal Jansen ontslagen omdat ze slecht spel speelde 2 jaar lang, met weinig visie van de coach, de supporters een tijd lang ontevreden waren, en dat het ontslag van Jansen niet onlogisch was? Nu Martens pas 4 wedstrijden heeft gecoached en daarom logisch is dat we nog geen verbetering (terwijl in AZ-Feyenoord, AZ beter was, maar het werd 0-1l zien? (Let op: hiermee zeg ik niet dat Martens de beste coach allertijden is of gaat worden, maar dat we nog een beetje geduld moeten hebben). Ik zie elke keer veel frustratie van andere supporters van andere clubs en dat doet de uitstraling van de club geen goed.

12 februari 2024 om 18:56

Al je tikwerk ten spijt, de regels zijn gevolgd en Ajax was volkomen terecht kampioen. En het ontslag van Jansen is ook niet logisch. Het aan- en verkoopbeleid is het probleem, niet de trainer.

Zo, die zien we op termijn wel in de top 3 verschijnen, lijkt me. Geweldig werk gedaan bij AZ - chapeau!

12 februari 2024 om 13:43

Niet bij Feyenoord, niet bij Ajax. Blijft PSV over maar daar zit de directeur stevig in het zadel met al het succes dit jaar.

12 februari 2024 om 14:20

Niet nu, maar op termijn - als de stoeltjes vrij komen lijkt dit me een makkelijk target

12 februari 2024 om 15:01

Ja maar als de stoeltjes drie jaar niet vrijkomen dan zit ie elders neem ik aan, of gaat ie een andere rol kiezen of in een andere sector werken.

Technisch directeur voor Feyenoord is incoming.

12 februari 2024 om 13:19

Zal niet de eerste werknemer zijn die van AZ naar Feyenoord gaat.

12 februari 2024 om 14:39

Ja dat zal vast een fijne samenwerking worden met Slot

Robert Eenhoorn heeft het overwegend prima gedaan in die tien jaar bij AZ. De afgelopen zomerse transferperiode heeft AZ de financiën flink weten te versterken met 61,6 miljoen inkomend en 18,2 uitgaand. Daardoor is het op het sportieve vlak stukken minder gegaan, er zijn teveel sterkhouders verkocht. Dit verval zal ook hebben bijgedragen aan de moeheid bij Eenhoorn lijkt mij. Als gezegd heeft Eenhoorn het over tien jaren gewoon prima gedaan en ik wens hem alle succes in zijn verdere toekomst.

12 februari 2024 om 14:15

Die sterkhouders zijn ook niet te behouden, maar er is te weinig geinvesteerd om ze te vervangen. Je gaat niet altijd maar die voltreffers van 1,5 tot 2,5 miljoen euro krijgen en ik heb het idee dat ze het niveau van de talenten flink hebben overschat.

12 februari 2024 om 15:37

AZ had er beter aan gedaan bijvoorbeeld twee of drie sterkhouders te verkopen in plaats van meteen zes. Daarnaast denk ik dat je gelijk hebt en management en technische staf teveel hebben vertrouwd op succesvolle doorstroming van jeugd na het winnen van de Youth League. De winst in de Youth League was fantastisch maar de jonge spelers in dat team hebben tijd nodig zich aan te passen aan de eisen van het seniorenvoetbal, dat zien we nu bijvoorbeeld aan Poku.

12 februari 2024 om 20:42

Niet alleen dat, maar zoveel zegt zo'n Youth League ook weer niet. Ten eerste is het gewoon jeugdvoetbal en ten tweede is het een collectieve sport, waardoor het niet per se iets zegt over het aanwezige talent voor het eerste elftal.

We kunnen bijvoorbeeld wel stellen dat er niet 1 toptalent tussen zit. Toptalenten spelen zo'n Eredivisie op 19-jarige leeftijd al wel aardig zoek of voegen op z'n minst al veel toe aan een club als AZ. We zien eigenlijk het tegenovergestelde: De grotere talenten hebben moeite aan te haken en dat in een niet bepaald sterke Eredivisie. We kunnen al wel redelijk stellen dat het individuele niveau van die talenten best wel meevalt.

Zonde voor AZ. De beste man heeft het uitstekend gedaan en AZ stabiel bovenin mee laten draaien. Een jaarlijkse kampioenskandidaat worden zit er gewoon niet in omdat de club daar iets te klein voor is,dus naar mijn mening heeft hij het maximale gepresteerd

12 februari 2024 om 14:19

Iets te klein? AZ past 2 tot 3 keer in de Nederlandse top. Dat was nooit realistisch geweest. Normaal zouden ze het stadion nog uit kunnen breiden, maar zelfs in de drukste jaren krijgen ze het huidige stadion al niet uitverkocht. Dan wordt het gewoon heel moeilijk om de top 3 aan te vallen. Dat lukt dan incidenteel als je een succesvolle selectie een extra jaar bij elkaar weet te houden en 2 van de 3 topclubs verzaken. Daar zit ook denk ik het probleem: Enkel transfers kunnen de begroting van AZ nog doen stijgen, maar daarin wil je niet doorslaan. Dan zit je als club wel redelijk aan je plafond.

12 februari 2024 om 15:57

Als we kijken naar de cijfers dan vallen twee vergelijkingen direct op. Qua begroting in de Eredivisie hebben we in miljoenen 1 Ajax 140, 2 Feyenoord 110, 3 PSV 100, 4 Twente 35, 5 AZ 34, 6 Utrecht 28, 7 Vitesse 26, 8 Heerenveen 19, enzovoorts. De totale waarde van de selecties is 1 Feyenoord 305, 2 PSV 282, 3 Ajax 202, 4 AZ 104, 5 Twente 63, 6 Utrecht 41, die laatste cijfers zijn gebaseerd op de site van transfermarkt. Het verschil tussen top drie en de rest is immens. Ook valt op dat Ajax (nog wel) de hoogste begroting heeft maar dat we dat niet (meer) terug zien in de waarde van de selectie. Hoe dan ook lijkt een aanval op de top drie voorlopig onbegonnen werk, incidentele seizoenen daargelaten. In vroeger tijden konden de gebroeders Molenaar van Wastora geld in AZ pompen en de titel behalen maar tegenwoordig heb je daar een oliesjeik of investeringsgroep voor nodig, helaas.

12 februari 2024 om 16:20

Ik bracht het wat diplomatiek omdat er anders mensen in de hekken hangen

12 februari 2024 om 20:38

@kironi - Ik vind dat ook niet erg. Het probleem is niet dat de top 3 redelijk losstaat van de rest, maar dat de subtop momenteel bestaat uit AZ en FC Twente. FC Utrecht is al seizoenen in verval, Vitesse vecht tegen degradatie en faillissement, Heerenveen is inmiddels al jaren een middenmoter en FC Groningen is zelfs al gedegradeerd. Dan zwijgen we nog maar even over de horrorperiode van FC Twente waarin het ook degradeerde. Dat is wat de competitie echt zwak gemaakt heeft, subtoppers die vreselijk beleid voeren.

Erg jammer dit, maar begrijpelijk dat iemand na 10 jaar iets anders wilt en de motivatie teveel moeite kost.
Heeft erg veel voor Az betekend, maar blijf erbij dat een club het io het veld moet laten zien.
Hij is gelukkig niet de enigste in zijn soort en ik verwacht dat er weer een topper op zijn functie terrecht komt.
En zoals altijd word directie altijd gemaakt of gebroken door prestaties op het veld.
Nu Az even in een lastigere modus verkeerd word alles snel gelinkt aan die situatie terwijl hij waarschijnlijk al langer met deze boodschap rond loopt.
We staan vooralsnog gewoon 4e en er is gewoon eigenlijk weinig tot klagen.
Dat goede spel komt heus wel weer net als dat Az zijn aantrekkingskracht behoud.
Het beleid is duidelijk, met of zonder Eenhoorn, daar zal echt niets in veranderen.

12 februari 2024 om 16:04

Visie en beleid van AZ komt bij mij solvabel over en als PSV supporter heb ik ook altijd een zwak gehad voor AZ vanwege het meestal attractieve voetbal. Mijn derde club is overigens Utrecht omdat ik daar vlakbij woon. Ik heb er het volste vertrouwen in dat AZ de opvolging van Eenhoorn goed heeft voorbereid of in ieder geval succesvol weet in te vullen.

Hoop dat hij lekker wat gaat doen bij de Amsterdam Pirates of de Haarlemse honkbalweek. Totdat hij naar feyenoord kan. Ik vond hem altijd sympathiek maar daar is weinig van over.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren