Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Robben benadrukt: ‘Ze zijn voor iedereen in de CL een bedreiging’

Laatste update:

Arjen Robben gaat het komende week met Bayern München in de Champions League opnemen tegen Arsenal. Geen onbekende tegenstander, want in de voorgaande vier seizoenen kwamen beide clubs elkaar driemaal tegen. De Duitsers trokken daarin het vaakst aan het langste eind, maar volgens Robben zal het deze keer spannender worden.

/

“Ik denk dat ze ten opzichte van vorig seizoen sterker geworden zijn. De laatste jaren kwamen we ze ook tegen en toen wonnen we of gingen we door. Maar deze keer zal het in mijn ogen het moeilijkst worden”, zegt Robben in gesprek met de Telegraph. “Ze zijn voor iedereen in de Champions League een bedreiging, ze kunnen het iedereen moeilijk maken. We hebben natuurlijk vertrouwen, maar ik denk dat de kans 50/50 is dat we doorgaan.”

De Nederlandse aanvaller had in de achtste finale van de Champions League liever Leicester City ontmoet. “Dat zou anders zijn, niet makkelijker, maar anders. Ik bedoel, dat is een sprookje”, stelt Robben. “Ik was blij voor Claudio Ranieri, omdat hij me naar Chelsea haalde en daarna weg moest. Dit was buitengewoon, iedereen zei een aantal wedstrijden voor het einde: Hmm, misschien zijn ze wel heel goed. Voor die tijd zei men: Ze zullen niet bovenaan blijven, aan het einde gaan ze verliezen.. Nee, dat deden ze niet.”

Wie denk jij dat doorgaat in de Champions League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je weet het maar nooit natuurlijk maar eerlijk gezegd verwacht ik een normale vlotte kwalificatie voor Bayern.

Het is altijd wel wat bij Arsenal en ik zie op dit ogenblik weinig argumenten om aan te nemen dat het nu wel zou lukken voor Arsenal.

Politiek correct allemaal natuurlijk. 50/50, ik zou eerder zeggen 80/20 of zelfs 90/10. Feit is zelfs dat Arsenal al jaren stilstaat en helemaal geen progressie boekt. Spelen wel altijd verzorgd en aantrekkelijk voetbal maar niet het niveau wat je moet halen om Bayern te verslaan

14 februari 2017 om 14:32

Inderdaad erg lief van Robben, maar ik denk juist dat Arsenal er wat minder op is geworden dan dat ze dichterbij Bayern zijn gekomen.

14 februari 2017 om 16:23

@Dani17. Hoezo minder dan? De verbeteringen zijn niet immens, maar ik zie toch echt wel verbeteringen. Mustafi is een stuk meer solide dan Mertesacker, en omdat die trage traktor er nu niet in staat kan Arsenal wel een stuk beter haar gewenste spel spelen. Er is in ieder geval vanuit Arsenals perspectief meer kans om een counter te stoppen, puur omdat je nu nog een kans hebt om de tegenstander te achterhalen en Koscielny niet voor twee hoeft te verdedigen. Daarnaast is Alexis in de spits toch wel een verbetering t.o.v. Giroud (en zelfs Sanogo tegen Bayern...). Nu mis je Cazorla natuurlijk, maar Elneny en Ox zijn dan weer beter dan een Flamini die er ook in stond een keer. Tel daarbij op dat Bayern dit seizoen nog niet de machine is die ze de vorige 5 seizoenen waren, en ik zou zeggen dat ze puur door deze factoren wel dichter bij elkaar zijn gekomen. Let wel, ik bedoel niet per se qua kwaliteit, maar meer qua omstandigheden deze keer.

14 februari 2017 om 17:41

Dat is allemaal leuk en aardig als je 1 voor 1 de poppetjes gaat benoemen, maar qua collectief, en de verbeteringen omzetten naar resultaat is er bar weinig verbeterd. Arsenal doet gewoon weer mee voor een plekje CL in Engeland en werden onlangs door Chelsea op hun plek gezet. Nee ik zie totaal geen verbetering ten opzichte van afgelopen seizoenen. Frustrerend is het zeker als Arsenalfan, maar ik geloof dat iedere fan dit kan onderschrijven.

Bayern staat gewoon weer aan kop en wint de wedstrijden die ze moeten winnen. Ik hoop dat Arsenal kan stunten maar ik zou niet mijn geld erop durven zetten.

14 februari 2017 om 18:05

Dat doe ik ook niet. Mijn punt is dat Arsenal als team er wel op vooruit is gegaan, en dat dat komt doordat er dus "poppetjes" zijn verandert. Ja Arsenal heeft het al weer verhoogd dit seizoen, maar als je wedstrijden kijkt zie je wel een lichte verbetering. Qua stand en is het inderdaad niet beter, al hebben ze dit jaar welgeteld 2 punten meer dan vorig jaar op dit moment . Ik zie dus wel verbetering qua spel als ik naar de wedstrijden kijk. Idem voor in de CL. In de poule geen domme verliespartijen en 1e geworden in de poule (met het nodige geluk). Dat zijn verbeteringen vind ik. Bayern staat inderdaad aan kop, maar vind jij hen beter dan vorig seizoen. Ze hebben nu al meer verliespartijen en gelijke spelen dan vorig seizoen in het hele seizoen, en ze winnen vaak wedstrijden met 1 goal verschil i.t.t. vorig seizoen 2-3 goals verschil. Ik zou mijn geld er ook niet op durven inzetten, maar ik heb het er ook niet over dat Arsenal door gaat. Ik heb het er over dat dit seizoen Arsenal en Bayern dichter bij elkaar liggen, waardoor de kans (nadruk op het woord kans, dus niet dat het daadwerkelijk zo gaat gebeuren) groter is dat Bayern er niet met 5-0 overheen walst. Dat is ook precies wat Robben zegt. De kans dat Arsenal een resultaat haalt (2-1 verlies, 3-2 verlies, 1-1, 0-1 winst zijn allemaal goede resultaten) is op voorhand groter dan dat die in het verleden was. Ik verwacht ook echt niet dat Arsenal door gaat hoor.

Voor mijn gevoel is er niks veranderd qua verhoudingen. Politiek correct antwoord, maar Bayern zal weer aan het langste eind trekken denk ik zo.

Arsenal maakt in principe enkel kans als ze zelf in topvorm verkeren, wat duidelijk niet het geval is. Er is altijd een waterkansje, maar over 2 wedstrijden trekt Bayern normaal aan het langste eind.

Verschil met andere ontmoetingen is dat Arsenal nu eerst eens uit mag, maar dat kleine voordeel zal wellicht weinig verschil maken.

14 februari 2017 om 16:19

Verschil is ook dat Mustafi in plaats van Mertesacker erin staat. Niet dat ik ons daardoor door zie gaan, maar dat maakt het wel moeilijker voor Bayern in mijn ogen. Met Per was het voor Bayern extreem makkelijk om op snelheid even 3-4x te scoren, met Mustafi is dat toch lastiger. Arsenal moet inderdaad perfect spelen als we door willen, maar ik denk wel dat we er sterker op zijn geworden. Tevens denk ik ook dat het dichter bij elkaar ligt omdat Bayern ook niet in haar beste doen is.

14 februari 2017 om 16:48

Bwa, daar ben ik het het niet echt mee eens, Arsenal werd door Bayern haast constant tegen de eigen achterlijn gedrukt, er was echt geen ruimte in de rug van de verdediging, en dan is Per een uitstekende verdediger. Hij had zeker niet meer schuld dan een ander in de uitschakeling imo.

Daarbij vind ik Kos-Mus de laatste tijd veel minder sterk dan in het begin van het seizoen.

14 februari 2017 om 18:11

Dat is waar, maar dan is Mustafi alsnog een wendbaardere en beweegbaardere speler dan Mertesacker. Mertesacker kan zich dan wel heel goed positioneren, maar als een speler 2 scharen doet en 1 kleine versnelling gebruikt dan is Per gezien. Dat overkomt Mustafi veel minder. Ik bedoel ook niet dat hij meer schuld had, maar dat Mustafi - Koscielny wel een verbetering is. Bovendien zijn er altijd momenten geweest waarin Arsenal wel degelijk aan viel, en dat het gelijk billenknijpen was als Bayern de bal veroverde en direct naar voren ging. Iedereen is op dit moment minder, niet alleen Koscielny en Mustafi. Maar dat is bij Bayern ook het geval dit seizoen. Daarom denk ik dat het niet razendsnel 1-0, 2-0 en 3-0 zal staan voor Bayern morgen. Dat Bayern door gaat over 2 wedstrijden ben ik zeker van overtuigd. Ik denk echter dat het deze keer qua spel en uitslag minder overtuigend zal zijn. Daar ging het mij om.

Het zou fijn zijn om een keer niet de eerste wedstrijd al een kansloze achterstand op te lopen, waardoor de tweede wedstrijd degradeert tot een formaliteit.

Verschil is nu wel dat ze een keer uit mogen beginnen. Al kan je zomaar weer 3-0 afgedroogd worden in de Allianz arena. Zoals bij alle grote wedstrijden van Arsenal heb ik er weinig vertrouwen in, maar hopelijk kunnen ze me verrassen.

Altijd gedacht dat Mourinho hem naar Chelsea had gehaald.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren