Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Riedewald niet bezorgd: ‘Het is mooi dat je van elkaar kan leren’

Laatste update:

Ajax leed donderdagavond een bekernederlaag tegen Feyenoord en deed dat zonder Jairo Riedewald. De verdediger kreeg rust van trainer Frank de Boer en werd vervangen door Mike van der Hoorn, die het niet onaardig deed.

/

Riedewald is echter niet bang zijn plekje te verliezen, zo vertelt hij aan Ajax TV: “Het is mooi dat je van elkaar kan leren. Ik gun iedereen een goede wedstrijd en was dus blij dat Mike en Joël Veltman goed speelden. Het teambelang gaat bovendien voor mijn eigenbelang.”

De negentienjarige Riedewald begreep wel dat hij rust kreeg van De Boer: “Het is wennen dat ik wekelijks speel, soms wel drie wedstrijden in acht dagen. Als ik rust moet nemen, dan moet ik die nemen. Dat moet ik accepteren.” De linkspoot speelde tot dusver 49 officiële wedstrijden in het eerste van Ajax.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 oktober 2015 om 22:11

Ik denk dat hij dit toejuicht, als je hem een beetje begrijpt.

30 oktober 2015 om 22:37

De sterkste elf zijn niet altijd de beste 11 voetballers. Die riedewald komt net kijken, speelt met ajax competitie en europees daarnaast nog met Oranje. Die moet je gewoon rust geven waar mogelijk. En beker vind ik daar een prima optie voor, ongeacht de tegenstander.

Ja je selectie,is zo sterk als je bank.
Als je alle posities dubbel heb bezet en dan nog eens met spelers die bijna gelijkwaardig zijn maakt dat je team natuurlijk sterker.
Riedewald doet het prima lekker paar jaar door ballen in de eredivisie en dan eens over de grens kijken

Hij valt positief op dit seizoen. Stabiele factor bij Ajax acterin, al hoewel het Europees wel beter mag. Aangezien Dijks er morgen niet bij is hoop ik dat Riedewald linksback speelt en Veltman en van der Hoorn weer in het centrum staan. Zij deden het goed afgelopen zondag. Daarnaast zou ik Heitinga op het middenveld zetten en Gudelj op de plek van Bazoer. Nu nog geen risico nemen met Klaassen. Milik en El Ghazi zijn er weer bij, dus Ajax moet wel van dit Roda kunnen winnen ook al zijn ze goed begonnen.

30 oktober 2015 om 22:27

Heitinga op het middenveld? Waarom? speel dan met een Serero, Sinkgraven of anders Schöne op het middenveld maar Heitinga lijkt me niet verstandig.

31 oktober 2015 om 11:05

Het schijnt dat hij een behoorlijke conditionele achterstand had toen hij bij Ajax begon. Dan heb je moeite om in de voorbereiding aan te klampen. In de huidige pikorde staat hij achter Mike van der Hoorn, dus is hij afhankelijk van blessures of slecht presterende collega's voor er een plek vrij komt. Dat maakt hem niet slecht, dat maakt de ander wellicht beter.

mooie foto staat bij het verhaaltje, dat zijn toch wel 4 pareltjes hoor. Riedewald doet het prima en zal alleen maar beter worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren