Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Riechedly Bazoer trekt zich niets aan van gestelde deadline door Vitesse

Laatste update:

Riechedly Bazoer heeft van Vitesse te horen gekregen uiterlijk begin augustus een transfer te moeten maken, anders werkt de club niet meer mee aan een vertrek. De 24-jarige spelverdeler laat zich echter niet onder druk zetten door technisch directeur Johannes Spors, zo meldt De Gelderlander. Bazoer neemt de deadline dan ook 'voor kennisgeving' aan.

De centrumverdediger annex middenvelder heeft een volgend jaar aflopend contract. Voor Vitesse is de zomer een uitgelezen mogelijkheid om een transfersom voor Bazoer op te strijken en de Arnhemmers werken dan ook in principe mee aan een vertrek. Bazoer zelf heeft Vitesse altijd gezien als tussenstap en hoopt bij een grotere club weer in beeld te komen voor Oranje.

Spors wil bij Vitesse een selectie neerzetten die in staat is zich te kwalificeren voor de groepsfase van de Conference League. De Gelderse club start op 5 en 12 augustus in de derde voorronde van het nieuwe toernooi. Spors is dan ook vastberaden begin augustus duidelijkheid te hebben over de spelersgroep. Mocht Vitesse de derde voorronde overleven, dan volgt op 19 en 26 augustus een play-offronde die kan leiden naar de groepsfase.

Bij Vitesse geldt de eerste week van augustus dan ook als deadline voor uitgaande transfers. "Als de transfer op een gegeven moment niet komt, gooien wij als Vitesse de deur dicht", zegt Spors. "Dan volgt er geen transfer. Te allen tijde gaat het belang van de club voor. De spelers weten dit." Dat heeft niet alleen betrekking op Bazoer, maar ook op andere belangrijke spelers voor de club. Zo werkt Oussama Tannane, die ook nog maar één seizoen vastligt, aan een transfer en is hij volgens Turkse media in gesprek met Fenerbahçe. Eli Dasa en Danilho Doekhi hebben zich volgens De Gelderlander afgelopen seizoen in de kijker gespeeld bij meerdere clubs en zouden ook kunnen vertrekken.

Voor Bazoer zijn op dit moment geen concrete aanbiedingen. De zesvoudig international zou kunnen verlengen bij Vitesse, maar heeft daar voorlopig geen belangstelling voor. Het management van Bazoer stelt 'geen rekening te houden met een deadline van Vitesse' en al enkele geïnteresseerde clubs te hebben afgewezen. 'Die passen niet in zijn profiel', zo klinkt het. In maart werd Bazoer door De Telegraaf gelinkt aan Olympique Lyon, Olympique Marseille en Lille OSC.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet of ik nou blij moet zijn of niet als Feyenoord hem straks ophaalt... Wel een goede speler, maar toch eentje die nog weleens problemen veroorzaakt.. (even ervan uitgaande dat hij open zou staan voor een transfer naar Rotterdam dan hè)...

22 juni 2021 om 11:54

Het zou wel de ideale opvolger van Fer zijn. Of eventueel als cv.
Maar ja idd welke problemen haal je binnen

22 juni 2021 om 12:11

En hij is te duur

22 juni 2021 om 12:26

Wat moet hij kosten dan? Heeft nog maar contract voor 1 jaar

Bazoer trekt zich nergens wat van aan, dat is een beetje zijn probleem...

22 juni 2021 om 11:51

In deze heeft Bazoer toch volledig gelijk? Vitesse kan hem wel onder druk willen zetten maar hij doet niks hier wat tegen de regels is. Een transfer moet je wel overwogen nemen en je tijd nemen om te beslissen en dan zou ik me ook niet onder druk laten zetten. Het gaat wel over je toekomst en carriere

22 juni 2021 om 12:11

Maar als Vitesse alle biedingen in augustus afwijst doen ze ook niks verkeerd. Lijkt me wel zo netjes om de speler dit vooraf te laten weten.

22 juni 2021 om 12:13

Is niet een kwestie van onder druk zetten. Bazoer weet al ruim een half jaar dat hij weg wil en dit is algemeen bekend. Dan is het niet raar dat Vitesse als club zegt wij willen weten waar we aan toe zijn op 1 augustus. Vier dagen later spelen we onze eerste voorronde voor Europa en twee weken later spelen we de eerste wedstrijd in de Eredivisie. Dan moet de selectie gewoon klaar zijn en moeten er geen mutaties meer zijn. Dit zou alleen maar voor onrust zorgen.

Overigens ben ik al jarenlang van mening dat de transferperiode tot augustus moet zijn en niet september. Belachelijk dat een competitie al een maand bezig kan zijn en er dan nog spelers wisselen. Dat is voor zowel spelers als clubs niet wenselijk.

22 juni 2021 om 13:09

Dat is Vitesses goed recht. Alleen niet achteraf gaan klagen als een speler dan transfervrij vertrekt.

22 juni 2021 om 14:34

Ik snap je punt niet? Bazoer trekt zich niks aan van de deadline want wilt nadenken over z'n toekomst. Net zoals Vitesse niks aantrekt van Bazoer als hij na de deadline weg wilt. Beide logisch en duidelijk toch? Beetje sensatie maken waar het niet nodig is dit...

Ik zou het wel zien zitten als PSV Bazoer terugkoopt lijkt mij wel dat Bazoer een versterking kan zijn voor PSV weet alleen niet wat Bazoer zijn marktwaarde is op het moment?.

22 juni 2021 om 11:55

maar voor welke positie? of wilt PSV overstappen naar 5-3-2?
Want dan zou Bazoer de perfecte aankoop zijn.

In 4-3-3 in de verdediging neemt hij veels te veel risico en staat hij vaak ergens ruim op het middenveld.
Ik denk niet dat Boscagli of Teze het kan belopen om al die gaten te dichten in zijn eentje.

22 juni 2021 om 12:00

Denk niet dat PSV dat gaat doen overstappen naar 5-3-2, denk dat Bazoer een prima breedte versterking kan zijn voor achter Teze, als Mwene die de vaste Rb gaat worden neem ik aan, een keer niet erbij is dat Teze Rb gaat en dan Bazoer Centraal. PSV gaat komend seizoen 4-2-3-1 spelen.

22 juni 2021 om 12:06

En jij denkt dat Bazoer bij PSV op de bank wil gaan zitten?

22 juni 2021 om 12:08

Denk dat Bazoer daar geen problemen mee heeft als Bazoer zijn gewenste salaris krijgt.

22 juni 2021 om 12:17

Dan had hij denk ik wel bij Wolfsburg gebleven, Lampen. De reden dat Bazoer nu weer zo'n goed seizoen achter de rug heeft komt, mijns inziens, dan ook voornamelijk door z'n vele speeltijd en het feit dat hij echt belangrijk is geweest/gemaakt.

22 juni 2021 om 12:13

Nou ik niet. Die jongen gaat sowieso problemen veroorzaken. En daarnaast hoeft iemand die als grootste talent van de club vertrekt naar de concurrent sowieso nooit meer terug te komen wat mij betreft.

22 juni 2021 om 12:20

Alsjeblieft niet, tikkende tijdbom dat het is. Op dat soort spelers moet je helemaal niet willen bouwen. Stel dat hij op de bank terecht komt, dan heb je er ook waarschijnlijk weer een probleem bij.

22 juni 2021 om 13:21

Denk dat Bazoer en de trainer van PSV niet zo’n goede combi zijn.

Dat is niets nieuws voor Bazoer toch? Iedereen weet natuurlijk als er na 1 Augustus een niet te weigeren bod binnenkomt, dat Vitesse alsnog overstag gaat. Maar ik snap wel dat ze vroeg duidelijkheid willen, echter moet de transfermarkt nog op gang komen.

22 juni 2021 om 11:50

Spelers en clubs hebben altijd tegengestelde belangen in dit soort gevallen. Dus ik snap van beiden wel dat ze zeggen zich niets van de ander aan te trekken. En inderdaad, als er eind augustus een goed bod komt, dan praat Vitesse gewoon mee.

22 juni 2021 om 12:15

Als er een goed bod komt in augustus laat Vitesse hem zeker wel gaan, daar ben ik ook wel van overtuigd. Vitesse doet er alleen goed aan om te zeggen dat het voor augustus moet gebeuren. vijf augustus spelen wij onze eerste voorronde voor Europa en 15 augustus is al de eerste wedstrijd van de Eredivisie. Dan moeten we gewoon onze selectie op orde hebben en moeten er geen mutaties meer plaats vinden.

22 juni 2021 om 12:30

026 wat wil Vitesse voor hem vangen?
Heeft nog contract voor 1 jaar dus als ze iets willen vangen moet het nu zijn.

22 juni 2021 om 12:44

Ik weet eerlijk gezegd niet wat Vitesse voor hem wil vangen. Naar schijnt hebben ze in de winter een bod rond de vijf miljoen afgewezen, maar mocht zo'n zelfde bod nu komen laten ze hem denk ik wel gaan. Ik hoop alleen dat Spors niet de standaard Vitesse TD ziekte heeft en onze beste spelers laat gaan voor een schijntje. Ook al hebben Doekhi en hij nog maar een jaarcontract zijn ze nog wel richting de vijf miljoen waard. Voor 2 miljoen kun je ze het beste vasthouden. Hebben we grotere kans om ons te plaatsen voor Europees dit jaar en voor komend jaar en zelfs die conference league levert aardig wat geld op en compenseert dan wel voor het gebrek aan transfersom volgend jaar omdat ze gratis vertrekken.

22 juni 2021 om 12:48

Ik ben zeer benieuwd hoe het gaat lopen.
Bazoer zal wel een gemis worden.

22 juni 2021 om 16:58

@026

Maar dat is dan dus precies wat er wel gaat gebeuren. Een late transfer die het moeilijk maakt om je selectie op orde te hebben. Het is goed dat ze dit proberen te voorkomen maar de kans dat het lukt lijkt me heel klein.

Mooi stukje journalistiek van VZ. Gehele artikel overnemen alleen het stukje waarin staat dat Bazoer Vitesse dankbaar is weghalen.

Verder vind ik het jammer dat hij weggaat. Goede speler die ons verder had kunnen helpen in de Conference League.

22 juni 2021 om 11:51

Haha, echt waar? Typisch. Sensatie verkoopt natuurlijk, maar wel irritant zo. Misschien is Bazoer wel wat volwassener aan het worden dan wij denken.

22 juni 2021 om 11:56

Ja het is een klein zinnetje, maar het staat er wel. Ik denk dan als je het gehele artikel overneemt dan moet je zoiets ook benoemen. Maar zoals je zegt is het natuurlijker makkelijker scoren als je Bazoer wat negatief probeert weg te zetten.

22 juni 2021 om 12:18

Dat merk ik wel vaker de laatste tijd, soms levert er iets op zeggen zelfs een ban op.
Freedom of speech hebben ze hier op deze site nog nooit van gehoord met hun censuur.

Mooi verhaal, voor de bühne, maar Vitesse gaat echt een transfer van Bazoer en Tannane niet blokkeren, als er een club na begin augustus komt, met een mooie zak geld.

Anders lopen ze volgend jaar gratis weg.

22 juni 2021 om 12:24

Het zijn van die standaard onderhandelingstactieken; doen alsof je als club op de strepen gaat staan, maar stiekem hopen dat clubs concreet worden en een smak geld neerleggen. Vitesse heeft geld nodig en buiten Bazoer en Tannane valt het met potentieel kapitaal ook wel weer redelijk mee. Die gaan er echt wel alles aan doen om Bazoer en Tannane te verkopen.

En misschien een opvolger voor Koopmeiners, als die gaat . (nee, ik zal heel eerlijk zijn, ik zie hem liever niet komen bij AZ, teveel gedoe).

Zowel Feyenoord alsook PSV hebben hier een superspeler aan. AZ is niet aan de orde, want dat is niet echt een grote stap vooruit

22 juni 2021 om 12:26

Bij PSV en Feyenoord krijgt hij nooit zo'n vrije rol als 3e centrale verdediger. Bovendien heeft PSV Van Ginkel aangetrokken en is Propper in aan tocht. Lijkt me niet dat ze Bazoer nog willen hebben.

22 juni 2021 om 12:43

Bij PSV als laatste man
BIj Feyenoord op het middenveld (kocku gaat misschien weg en teveel hing af van Toornstra)

Tsja ach. Bazoer is bij Vitesse wel in een rol gegroeid die bij veel ploegen simpelweg gewoon niet bestaat. Zo’n opkomende centrale verdediger zie je niet vaak meer, behalve bij tijd en wijle een Frenkie bij Barca. Denk dat het qua aanbiedingen ook wel mee gaat vallen, zeker omdat hij elders al meermaals gefaald heeft.

Tja als de transfermarkt nog 3 weken langer open is, dan zal het lastig worden alles te negeren. Zeker als de speler zelf ook wilt. Er is niet voor niets een transferdeadline ingesteld. Die kun je als club wel een heel stuk naar voren willen halen, maar dat kan je ook een hoop onrust opleveren.

Prima van beide kanten. Vitesse wil duidelijkheid en geeft dit op deze manier aan de spelers. Wij moeten niet gaan huilen als ze volgend jaar voor nop gaan, spelers moeten niet huilen als transfers geblokkeerd worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren