Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Reis stapt op vliegtuig om droomtransfer naar Barcelona af te ronden’

Laatste update:

Ludovit Reis stapt woensdagochtend op het vliegtuig naar Barcelona om zijn overstap van FC Groningen naar het Camp Nou af te ronden, zo meldt het Algemeen Dagblad. De achttienjarige middenvelder werd dinsdagavond met Groningen uitgeschakeld in de halve finale van de play-offs om Europees voetbal.

Na afloop van het duel met Vitesse weigerde Reis in te gaan op meerdere vragen over zijn toekomst. De interesse van Barcelona is al langer bekend. “De clubs zijn eruit. We horen dit weekeinde of anders maandag wanneer we naar Barcelona vliegen om de transfer af te ronden”, zei zaakwaarnemer Aleksandar Bursac ruim twee weken geleden: “We willen wel dat de hoofdtrainer Ludovit zelf aan het werk ziet. Zodat hij een indruk krijgt van zijn niveau, en of hij in staat is om dat van Barcelona aan te tikken. Nog los van zijn voetballende kwaliteiten: ook wat betreft zijn mentaliteit wijst alles erop dat Ludo het heel ver kan schoppen. Hij is rustig, intelligent en staat met beide benen op de grond.”

De Telegraaf meldde dat de twee clubs een akkoord hadden bereikt over een transfersom van maximaal 7,7 miljoen euro, inclusief variabele bonussen. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen krijgt Reis om zich te laten zien aan hoofdtrainer Ernesto Valverde. Reis en zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac hebben naar verluidt de toezegging gekregen dat de Nederlandse jeugdinternational in de voorbereiding mee mag op een oefentrip naar Japan, waar een mini-toernooi van hoofdsponsor Rakuten zal worden gespeeld. Tijdens het seizoen zal hij aansluiten bij Barcelona B.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ontwikkelingstechnisch weet ik niet of dit de juiste stap is. Als talenten als Halilovic het al niet redden dan denk ik ook niet dat hij het gaat redden. Maar goed ik hoop het natuurlijk wel voor deze jongen. Droom van de meeste voetballers om in het shirt van Barca te voetballen.

22 mei 2019 om 08:58

Dat gezever over of het wel de juiste keuze is.... Hoeveel voetballers die het eerste van een bvo hebben gehaald zijn er de afgelopen 10 jaar gevraagd voir barca, real, chelsea etc? Ik zou gewoon gaan hoor

22 mei 2019 om 09:24

Is het een droom om bij Barça b te spelen?

22 mei 2019 om 12:39

Barca b en financieel onafhankelijk leven in wereldstad of groningen 1 met een “modaal” inkomen en wonen in met alle respect Groningen. Nou dan wist ik het wel

23 mei 2019 om 09:25

Ik vraag me af of zijn salaris eel zoveel zal stijgen. Hij verdiend nu ongeveer 2000 p/w. En volgens mij liggen de salarissen bij Barca B. tussen de 2000 en 3500, waarbij ik me niet voor kan stellen dat hij een grootverdiener wordt.

Correctie: overgang naar het estadi Johan Cruijff.

Goede deal voor Groningen, echter zal Reis toch naar de achtergrond verdwijnen de komende jaren.
Met een wespennest aan talenten en moordende concurrentie in het A & B elftal met ook Frenkie daarbij zal het een enorme klus worden.
Al met al hopen dat hij het natuurlijk red, leuke voetballer en er zit zeker wel potentie in alleen betwijfel ik het of dat het genoeg is om het A elftal van Barca te behalen.

Succes!

22 mei 2019 om 09:22

Zo niet dat maakt ie een transfer naar een andere, kleinere club. Zo gaat het uiteindelijk met de meeste van die talenten. Bij Barca B komen is Verre van een garantie dat je het eerste haalt. Vergelijk maar met de Eredivisie. Lang niet alle Jong Ajax of PSV talenten halen het eerste, maar veel eindigen wel bij andere clubs in de competitie.

22 mei 2019 om 10:19

Aan de andere kant liet Odegaard zaterdag weer niets zien. Jonge jongens, die hebben pieken en dalen.

22 mei 2019 om 11:08

Odegaard had toch de assist op de belangrijke uitgoal?

22 mei 2019 om 12:48

Volgens mij was dat Buttner. Maar ik bedoel vooral het feit dat Greek_Hero weer eens een jonge speler, het grootste talent van Groningen in jaren (ja, groter dan Doan)(en Groningen heeft wel wat talenten voortgebracht) afschrijft op 1 slechte wedstrijd. Dat overkomt jonge spelers nou eenmaal, daarom zijn ze nog jong. Iedereen schreef De Ligt na Bulgarije ook af en moet je nu zien.

22 mei 2019 om 11:32

Op basis van 1 slechte wedsteijd afschrijven? Dus als een De Jong, van Dijk etc. 1 slechte wedstrijd speelt dan mogen die ook afgeschreven worden? Hele seizoen al sterkhouder van Groningen, en dat al op zijn leeftijd.

Bedankt voor de inzet, succes in Barcelona. Je mag wat mij betreft, altijd terug komen. Gisteren was je er niet helemaal bij, te laat in de actie 's.
Maar de fc heeft op dit moment ook niets in Europa te zoeken, zeker niet als er 8 tot 11 spelers bij komen.

Matige speler...? haha. Denk dat er weinig spelers zijn die t spel zo goed lezen als Reys. Als je ziet waar hij allemaal tussen zit. Dat is echt bizar. Z'n techniek is goed. Ik snap Barca wel. Meeste mensen kijken alleen naar spitsen en crea Mv's. Denk alleen dat Reys gisteravond al met zn hoofd in t vliegtuig zat. Anders is dat niet te verklaren...

22 mei 2019 om 10:15

Lang niet goed genoeg daarom ook Barca b

Ah, daarom speelde hij gisteren echt zwaar onvoldoende. Met zn hoofd al in het vliegtuig.

7.7 miljoen is toch belachelijk. Als je hem gisteren zie spelen moet hij blij zijn dat ie betaald voetbal speelt.

Gisteren weer gezien dat hij perfect is voor Barca b hoger komt ie ook nooit

Zo typisch dat mensen hem beoordelen op 1 wedstrijd. Is ons hele seizoen de motor op het middenveld geweest, samen met zeefuik het meeste beleving erin gooien en leest het spel hartstikke goed. Odegaard zat zaterdag in de broekzak van warmerdam dus als je naar 1 wedstrijd kijkt is die slecht. Maar zo gaat dat meestal hier zo. Ik verwacht niet dat reis het eerste haalt van barca maar het is alsnog een geweldige stap omdat je wel mee mag trainen met het eerste en een paar jaar geleden nog bij een amateurvereniging zat

22 mei 2019 om 13:03

Helemaal mee eens. Reis is een belangrijke schakel geweest dit seizoen en gun hem z'n transfer van harte. Neemt niet weg dat hij gisteren heel erg zenuwachtig leek, maar een beoordeling op een wedstrijd is zwaar onterecht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren