Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ludovit Reis krijgt bij HSV gezelschap van zeer effectieve Amsterdammer

Laatste update:

Immanuel Pherai speelt de komende vier seizoenen voor Hamburger SV, zo maakt de Duitse club bekend via de officiële kanalen. De 22-jarige Amsterdammer komt over van Eintracht Braunschweig, waar hij als aanvallende middenvelder een zeer productief seizoen achter de rug heeft. HSV, dat dit seizoen promotie naar de Bundesliga misliep, maakt om en nabij een miljoen euro over naar Braunschweig. Bij zijn voormalig werkgever beschikte Pherai over een contract tot medio 2024.

Via de clubwebsite van HSV reageert Pherai op zijn transfer. “Ik kan niet wachten om in dit stadion en voor deze fans te spelen. Ze hebben veel indruk op me gemaakt toen ik hier te gast was met Eintracht.” Pherai heeft informatie ingewonnen bij zijn vriend Ludovit Reis, die sinds juli 2021 voor HSV speelt. Het jeugdproduct van AZ en Borussia Dortmund weet goed wat hij wil brengen in Hamburg. “Ik hou ervan om te scoren en doelpunten te maken, maar bovenal geef ik altijd alles op het veld. Daar kunnen de fans op rekenen.”

Pherai stond zowel bij AZ als Dortmund te boek als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. De rechtspoot wist, ook na een uitleenbeurt aan PEC Zwolle, echter niet door te breken in het Signal Iduna Park. Nadat Pherai uit zijn contract liep bij BVB klopte Braunschweig op de deur. Bij de Duitse tweededivisionist bleek de Nederlandse jeugdinternational een groot succes. In 29 officiële wedstrijden voor die Löwen kwam Pherai tot tien doelpunten en zeven assists. Daarmee schaarde hij zich tussen de beste aanwinsten in het seizoen 2022/23 van de 2. Bundesliga.

In Hamburg gaat Pherai spelen met Reis, die hij al kent van de jeugdelftallen van het Nederlands elftal. Reis is sinds zijn komst een sterkhouder op het middenveld van HSV. De Nederlandse jeugdinternational, die momenteel met Jong Oranje deelneemt aan het EK Onder 21 in Georgië, lijkt ook komend seizoen op het tweede niveau van Duitsland te spelen. HSV liet deze maand via de officiële kanalen weten dat de 23-jarige controleur geen gebruik maakt van de vastgestelde afkoopsom van 7,5 miljoen euro die in zijn contract stond. Die optie is inmiddels vervallen. In het Volksparkstadion ligt Reis nog tot medio 2026 vast.

Hadden Eredivsie-clubs een poging moeten wagen voor Pherai?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet dat PSV zich niet voor Reis heeft gemeld, is onlangs pas 23 geworden en heeft het uitstekend gedaan bij HSV afgelopen seizoen.

24 juni 2023 om 11:10

Onbetaalbaar gebleken.

24 juni 2023 om 11:20

Hij vertegenwoordigd een waarde van 6 miljoen, wat zou hij dan moeten kosten nu HSV promotie is misgelopen. Als Sangare vertrekt voor 37 miljoen, dan is er genoeg geld beschikbaar zou je zeggen.

Pherai stond bij Dortmund nooit bekend als één van de grootste talenten want dat waren in die tijd Pulisic, Felix Passlack, Janni Serra, Dzenis Burnic en Tobias Raschl. Mooie stap omhoog voor hem, hopelijk kan hij dit zo doorzetten.

24 juni 2023 om 11:33

Pulisic het verst geschopt van de namen die je opnoemt. Overige een beetje bij de laagvliegers terecht gekomen. Furth, Heidenheim, Bielefeld en Bochum

24 juni 2023 om 11:55

Klopt, vooral van Passlack werd hoog opgegeven toen hij U17 kampioen werd met Duitsland. Speelde daar én in de jeugd van Dortmund voornamelijk als AMR met echt prima cijfers. Bij de profi's wer hij meer als rechterverdediger gezien, daarvoor was hij té licht en verdedigend niet goed genoeg. Had zelf echt goede verwachtingen van Serra, blessures hebben hem helaas niet geholpen.

Nu heb je met Rijkhoff en Paris Brunner wel weer 2 aanvallende parels lopen, dit zal ook het seizoen moeten worden van Nnamdi Collins. Lijkt al 2 jaar stil te staan in z'n ontwikkeling.

Goede zet van HSV. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Een aantal maanden geleden gaf ik aan dat dit een goedkope optie zou zijn voor een aantal clubs in Nederland. Pherai heeft gewoon een erg goed seizoen gedraaid. Hopelijk trekt hij de lijn bij HSV door.

Off Topic: daarnaast zou Marvin Pieringer ook echt een goede optie in de spits zijn voor Twente. Hij speelt voor Schalke waar Twente sowieso een goede band mee heeft. Relatief goedkoop en nog een jonge en dynamische speler.

24 juni 2023 om 13:56

Pieringer heeft aangegeven in de BL te willen blijven. Heidenheim en Darmstadt zitten op het vinkentouw .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren